2016 Şubat Anneleri

Anladım canım. Evet taylan bey her defasına çok inceliyor 20-25 dk sürüyor. Banada söyledi ben bi problem görmüyorum ama bakılsın demişti. Eveet baya sık çağırıyor beni ilk haftalar 2 haftaya bir çağırıyordu 3 e çıkınca iyi bari dedik :) şeker yüklemesi şu an içib istemiycem dedi tansiyon nırmal kilo alımı iyi dedi ailedede yok şimdilik kalsın ilerleyen haftalarda bakarız demişti. Ama olsun arkadaşım doktorumuz çok iyi şükür katlancaz artık bunlara :) inşallah hep böyle devam eder. Bi arkadaşım doğum yaptı kendi ısrarla sezaryan istedi ama taylan bey kabul etmemiş her şey yolunda diyip normal doğum yaptırdı. Bu durum beni çok mutlu etti :)

Selam arkadaşlar bebeğimin hareketlerini hissetmedim daha nasıl bişey ya ben mi anlamıyorum ya bide 39 kiloyla hamile kaldım karnım küçük bana nasıl 21 hafta hamilesin diyorlar deki olcam ya

Selam arkadaşlar bebeğimin hareketlerini hissetmedim daha nasıl bişey ya ben mi anlamıyorum ya bide 39 kiloyla hamile kaldım karnım küçük bana nasıl 21 hafta hamilesin diyorlar deki olcam ya
39 kilomu ? boyla orantılı mı peki canım ? yoksa epeyce düşük. ben 3 yıl önce 46 kiloydumda o bile yani .....
bebek hareketleri müthiş müthiş bir şey. tarif bile edemem. ama herzaman olmuyor sonuçta biz nasılsak onlarında uyumaya ihtiyaçları var. gün içerisinde aktif olduğu zamanları var mesela benim bebişin. yakalşık olarak 2-3 arası ve 21-22 arası gibi. onun dışıında hep uyuyor. uyandığında epeyce tekemeliyor ama. seninkide hareket ediyordur ama yakalaman zor. belki gece bilemeyiz.

ES-ER selam dostum Güncelleme
Erkek bebeğimiz adı Mehmet Eşref
Nasıl adımız
selam canım çok güzel bi isim maşallah adıyla yaşasın son zamanlardaki popüler isimlerden çok bu şekildeki isimleri daha çok beğeniyorum ben de elif düşünüyorum ya da elif duru olabilir tam karar veremedik bakalım

Evet canım 39dum 43.7 ama nasıl bişey ki hareketleri o kadar çok istiyorum ki bebeğimin hareketlerini

inşallah canım aynen jiletle yine çoğalacak ama napalım

Elif duru çok güzel canım

Evet canım 39dum 43.7 ama nasıl bişey ki hareketleri o kadar çok istiyorum ki bebeğimin hareketlerini
yani nasıl anlatılırki canım vuruyor mesela dışarıdan görülüyor ve sen böyle bi ürperiyorsun. pıt pıtlar oluyor. seyirme gibi değil tabi artık epeyce güçlü vuruyor. seninde olur bebek iyiyse boşver takılma hareketlerine. hem dediğim gibi zaten çoğunlukla uyuyorlar. geç duyarmış bazsısı.

İsmi belli mi. Sağ saglım kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Ayy o konu çok karışık. Ben kivanc dedim eşim beni,o deniz dedi ben onu karşılıklı soguttuk bu isimlerden. Simdi İsimsiz kaldı yavrum. Şuan hiç dusunmuyoruz alacaklarımızı araştırmaktan. Seninki belli mi peki?

C

Elif duru çok güzel canım
cinsiyeti öğrendiğimizden başka aklımızdandan geçen bi isim olmadı hiç, eşim çoğu ismi eliyor. Söylenişi zor olmasın anlamı iyi olsun diye diye. Sanırım bu isimde karar kılıcaz beğenmene sevindim

Cnm bn Eymen istedim eşim yiğit dedi ama Adsız kaldı yavrum.

Bende kızım olsaydı elif naz ya da Miray düşünüyordum

bak hem kişiden kişiye göre bile değişiyor hareketler ben mesela çok güçlü gözle görülecek tekmeleri hissediyorum. damar atma gibi şeyleri hissetmiyorum bile. mutlaka oluyordur onlarda. kendini dinelemen gerek. ama güçlü tekemelr Allahın gerçekten lütfu yoksa ilk 4 ay gibi 15 günde 1 dr. yolu gözükmüştü

Ewet cnm bn hem damar atması hem de kazağımın üstünden görüyorum tekmelerini

Ben zayıfım ya acaba oyüzdrn mi hissetmiyorum bi dün eşim göbeğime dokununca hızlı bi kalp atışı gibi oldu acaba o mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…