Cok sukur bugun iyiyim okulda oglen yedigim yemek mi dokunuyordu anlamadim bugun yemedim ordan. Biraz daha iyiyim en azindan yiyebiliyorum. Benim ilk hamileligimde mide bulantim cok olmustu ama bunlarda asiri halsizlik var. Midem yanarken daha cok halsizlik cektim kasigi kaldiracak halim yoktu ki
Bosverin herkesi bi iki kez dogurunca dr zannediyor herkes kendini. Insanin moralini her turlu bozabiliyorlar. Hiiic kimseyi takmiyorum ben. Bebislerimin psikolojisi herkesten onemli
Doktorum bana günboyu çok sıvı tüketmemi önerdi. Suyu ısıtıp içine bal falan karıştırıp tükete bilirsin bi de boğazında ağrı varsa suya tuz karıştırıp gargara yapa bilirsin amin canım sana da
Doktorum bana günboyu çok sıvı tüketmemi önerdi. Suyu ısıtıp içine bal falan karıştırıp tükete bilirsin bi de boğazında ağrı varsa suya tuz karıştırıp gargara yapa bilirsin amin canım sana da
Dogru o durumlar da var. Zaten yoruldugumda alt bolgemde sancim oluyor yurumemi bile engelliyor bi de kendimi sikarsam iyice kasilir bi kez daha agdayla eldivenle alip jilete gecerim heralde
Isim konusunda biz de cok beceriksiziz. Ilkinde 8.ayda karar verdik simdi ayni cinsiyet ustelik ikiz artik dogduktan sonra bir kahramanlik yapmalarini beklicez galiba