iyi o zaman bende acaba rahat mı değil diyorum :) annelik eşitmiş evhamAynen benimki de gece gündüz hareketli burda birçok arkadaşta böyle daha önceden konusu geçmişti iyiki böyle çok seviyorum ben kızımın tekmelerini ben doktora geçen gittiğimde sordum çok normal dedi
az oynasa dert ediyoruz çok oynasa dert :))) uslu bebiş diyelim :)yaa çok kıskandım
ben hareketlerini hissedince altın bulmuş gibi seviniyorum çok az hareket ettiği için. benimkisi biraz tembel bebiş :=)
benim canım çok acıyo alırken kendimi sıkıyorum kasılmaya falan neden olur diyede korkuyorum ben mecburen geçcem artıkAyna kullaniyorum ben tam karsima koyup daha rahat ediyorum ama arada mecburen jilet de kullaniyorum
Zayiflarda daha cabuk hissedilir canim.Ben zayıfım ya acaba oyüzdrn mi hissetmiyorum bi dün eşim göbeğime dokununca hızlı bi kalp atışı gibi oldu acaba o mu ki
Cnm elini karnına koy bir tane çikolata ye ce gezdir elini pıt pıtları hissedersinBen zayıfım ya acaba oyüzdrn mi hissetmiyorum bi dün eşim göbeğime dokununca hızlı bi kalp atışı gibi oldu acaba o mu ki
ah ah ben de tekmelerini hissetsembak hem kişiden kişiye göre bile değişiyor hareketler ben mesela çok güçlü gözle görülecek tekmeleri hissediyorum. damar atma gibi şeyleri hissetmiyorum bile. mutlaka oluyordur onlarda. kendini dinelemen gerek. ama güçlü tekemelr Allahın gerçekten lütfu yoksa ilk 4 ay gibi 15 günde 1 dr. yolu gözükmüştü
çok güzel dimi ya ne büyük lütufEwet cnm bn hem damar atması hem de kazağımın üstünden görüyorum tekmelerini
olabilir canım tabi kalp atışı gibi olmuyorDA. aslında zayıflar duyar derler ama bilemiyorumki . biraz daha bekle bişicik yoktur merak etme. bebek iyi olsunda hareketlerinin geç duy boşver takılma. benim 2 düşüğüm vardı (kalp durması) ben o yüzden duymayı çok istemiştim. gerçek hareketlerini ilk 19+4 te hissettim. sonrada çok rahatı ettim.Ben zayıfım ya acaba oyüzdrn mi hissetmiyorum bi dün eşim göbeğime dokununca hızlı bi kalp atışı gibi oldu acaba o mu ki
Ne bilem bende öyle biliyordum doktor sen zaten çok zayıfsın hissetmeme. Normal dedi ama nebilem ya canım korkuyroumZayiflarda daha cabuk hissedilir canim.
Aaa Ewet cnm ya bende çok seviyorum Miray ismini hiç erkek ismi düşünmemiştim şimdi zorlanıyorumBenim ilk kizimin ismi Miray canim :))) hem soylenisi hem kulaga gelisi cok hosuma gidiyor
onu banada yapıyor kerata ya. elimi koyunca hafif bastırınca bir vuruyor. anne merak etme burdayım diyor minnoş. ben bazen dayanamıyorum hissetmek istiyorum :)Cnm elini karnına koy bir tane çikolata ye ce gezdir elini pıt pıtları hissedersin
bide öyle deneyim CANım sağolasınCnm elini karnına koy bir tane çikolata ye ce gezdir elini pıt pıtları hissedersin
Pazartesi gittim canım ayrıntılı ultrasyona da iyi dedi ölçümleri filan dedi de hareketlerine taktımçok güzel dimi ya ne büyük lütuf
olabilir canım tabi kalp atışı gibi olmuyorDA. aslında zayıflar duyar derler ama bilemiyorumki . biraz daha bekle bişicik yoktur merak etme. bebek iyi olsunda hareketlerinin geç duy boşver takılma. benim 2 düşüğüm vardı (kalp durması) ben o yüzden duymayı çok istemiştim. gerçek hareketlerini ilk 19+4 te hissettim. sonrada çok rahatı ettim.
Ewet cnm Rabbimin mucize si hele renkli de gördüm tarif edilmeyen bir duyguy Muş. Rabbim den korkmayan taş olsunçok güzel dimi ya ne büyük lütuf
olabilir canım tabi kalp atışı gibi olmuyorDA. aslında zayıflar duyar derler ama bilemiyorumki . biraz daha bekle bişicik yoktur merak etme. bebek iyi olsunda hareketlerinin geç duy boşver takılma. benim 2 düşüğüm vardı (kalp durması) ben o yüzden duymayı çok istemiştim. gerçek hareketlerini ilk 19+4 te hissettim. sonrada çok rahatı ettim.
Bende erkekte Selim ismini cok seviyorum.Eger erkek olsaydi Muhammet Selim yada Yavuz Selim dusunuyodum.Ama simdi kiz ismi bulamiyoruz :)))Aaa Ewet cnm ya bende çok seviyorum Miray ismini hiç erkek ismi düşünmemiştim şimdi zorlanıyorum
İnşallah hissedersinYılan katar gibi hiç hissetmedim ÇOK ŞÜKÜR IYIYMIŞ AMA HAREKETLERINI HISSETMEYI ÇOK ISTIYORUM CANIM
İNŞAALLAH YA O ANI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMİnşallah hissedersin
Selim de güzel bizde var selim akrabadaBende erkekte Selim ismini cok seviyorum.Eger erkek olsaydi Muhammet Selim yada Yavuz Selim dusunuyodum.Ama simdi kiz ismi bulamiyoruz :)))
Detayli ultrasona girdik bugun hersey yolunda cok sukur..minik kizimiz cok guzel poz verdi..bu arada 22+2 ve 470 gram 23 cm imis haftasiyla uyumlu dedi doktorumuz
hmmm ama neden ki ..çok iyi oluyor önceki hamilelik grubunda iyi olmuştu neyse be diyelim madem öyle yapacak bişey yok.Ekleme yapılmıyor artık gruba bekleyen çok istek varmış ama kabul etmiyor grup sahibi
Bebek çantanın merak ettim canim.nasıl bir şey tercih ettin? Foto atabiliyorsan bekliyorumKızlar alt açma ile bebek çantası aldım
Ewet cnm ya. Kızı düşünmüştüm ama erkek ismi hiç düşünmedim bulamıyorumhmmm ama neden ki ..çok iyi oluyor önceki hamilelik grubunda iyi olmuştu neyse be diyelim madem öyle yapacak bişey yok.
İsim konusunda bende hala isimsizim.aklına hiç isim gelmiyor gelende herkes ayrı bişey deyince isimlerde sogutuluyor içime sinen şimdilik bir isim yok.erkek ismi zor yaaaa...
Gerçekten güzel isim. Duruyu çok beğeniyordum elifle daha bir güzel olmuş. Tebrikler güzel seçim. Darısı başımızacinsiyeti öğrendiğimizden başka aklımızdandan geçen bi isim olmadı hiç, eşim çoğu ismi eliyor. Söylenişi zor olmasın anlamı iyi olsun diye diye. Sanırım bu isimde karar kılıcaz beğenmene sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?