2016 Şubat Anneleri

Nasıl yani canım anlamadım, sadece iç çamaşırıyla mı yatıyorsun, üşümüyor musun?

Aynen senin gibi yapiyorum

Ben de her uyandığımda atletim göğüs hizma çıkmış oluyor. Ben örtüyorum, oğluşum üstünü açıyor.

Kızlar english home da ürünler indirim e girmiş hepsi tükenmiş ya çok uygunmuştu fiyatları

benim pijamam rahatsız ediyor ya artık ya tam yukarı çekiyorum yada kuyruk sokumuma kadar indiriyorum ama yinede tam rahat edemiyorum.
lohusa geceliği ve pijaması aldım kendime iki tane. doğumdan sonra giymek içindi ama şu aralar gözümü onlara diktim sanırım onlardan birini hamile pijaması olarak kullanacağım çok rahatlar çünkü:)

orası nerede kızlar

Gunaydınlar herkese

Bugun yıne sınır harbı ısyerınde. Maıl atmıslar ben de dahıl herkese, bır sure haftasonu yanı cumartesı pazar da ıse gelınecekmıs. Ben 3 hafta once hastaneden aldıgım gunde 7.5 saatten fazla calısamaz yazna kagıdı verdım ısyerıne. Ona ragmen benı de dahıl edıyorlar. Normalde haftasonu tatıl bıze, dusunsenıze hamıle halımle cumartesı pazar beylıkduzundne maslaga ıse gelıcem olacak ıs mı. aAllahtan haklarımı bılıyorum

Gunaydin kizlar
Ayrintili ultrasonumu devlet hastanesinde yaptrmk istiyorm.istanbl kartal egitim arastrmada ve zeynp kamilde yapildigini soyledi doktorum.bunun icin kadın dogumdan sira alip muayeneyemi girmem gerekiyor?islemler nasil oluyor bilginiz varsa paylasrmisnz acaba..

Canım 182 yi arayarak yada internetten randevu alıyorsun
L Lavyer2012 bende bişeyler alıcam sanırım böyle olmuyor çünkü, sürekli pijamayı çekiştiriyorum

gitmeyeceksin tabikide değil mi cnm
yok artık hamile halinle.
birde beylikdüzü maslak arası ne ya kaç saat sürüyor yol ccanım
allah büyük kolaylık versin cidden :/

Arkadaşlar 23. haftanın içindeyim siz birşey sorucam dün geceden beri sağ tarafımda ağrı var dinlenince geçer dedim geçmedi halen devam ediyor. böyle durumla karşılaşan var mı?
GEçmiş olsun canım benim olmuştu o tür ağrılar ama geçti. Pazartesi doktorum asorduğumda da olabilir demişti yalnız dinlenince geçmesi lazım dedi. gün boyu sürse bile yatınca gçen cinstendi benim ağrılar. Hala da dönem dönem belli yerlerim ağrıyor :)

Ben aldım 2 tane lcw dan hamile eşofman i kışlık 29.90 a tanesi 1 tane de tayt aldım onları giyiyorum evin içinde çoğunlukla birkaç pijamam daha oluyor ama henüz düşük bel geniş lastikli olanlar rahatsız etmiyor

Valla tatlim seni cumaretsi 7,5 saat calistirabilirler.. 45 saati asmamak kaydiyla.. pazar calismazsin ama sanirim

Benim is hallolmadi maalesef, ne yapicagimi bilmiyorum Bakanliga sikayet edebilirim sinirlendirirlerse eger..

Kızlar english home da ürünler indirim e girmiş hepsi tükenmiş ya çok uygunmuştu fiyatları
Gece haberim oldu telefondan baktım bişey anlamadım diye sabah bilgisayardan girdim bakmaya hepsi tükenmiş :) Şok oldum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…