Canm ben doğduktan sonra alacağım. Şuan alsam bile doğduktan sonra arabayla gezemeyeceğiz nasılsa. Alsam çocuk okadar büyüyene kadar bekleyecek boş boş çünkü
Canim oto koltugu degil o bebek tasima koltugu gecende gelmisti A101 e ben aldim.Ustunde yaziyor arabaya takilmaz diye.Ama bebegi tasimak icin kullanisli oluyor.Sallaniyor da 50 tl hicbirsey degil.
Yok iste dogsun kullancam :))ilk kizimda ben almamistim baktim benle.dogum yapanlar hep onla tasiyo misafirlige falan gidince koltuga yatirmaktansa cocugu onu kullaniyolar hafif hafif sallayip uyutuyorlardi falan :)Gozume kestirmistim bu sefer aldim hemen
Ben canım...çünkü Ocak-Şubat doğumlu bebek ve kış yani.doğduğunda belli bir dönem sadece Dr Kontrolü için çıkılacak.zaten yine kucağımda götürüp Getircem.çok küçük old için.araba yerine Boba wrap sling alıcam yine göbişimde taşıyacağım bebişimi:) taa yaza alıcam ben arabayı.sağa sola gitmeler çoğalacak,uyur içinde diye...
Canm ben doğduktan sonra alacağım. Şuan alsam bile doğduktan sonra arabayla gezemeyeceğiz nasılsa. Alsam çocuk okadar büyüyene kadar bekleyecek boş boş çünkü
Ben canım...çünkü Ocak-Şubat doğumlu bebek ve kış yani.doğduğunda belli bir dönem sadece Dr Kontrolü için çıkılacak.zaten yine kucağımda götürüp Getircem.çok küçük old için.araba yerine Boba wrap sling alıcam yine göbişimde taşıyacağım bebişimi:) taa yaza alıcam ben arabayı.sağa sola gitmeler çoğalacak,uyur içinde diye...
Arkadaşlar 23. haftanın içindeyim siz birşey sorucam dün geceden beri sağ tarafımda ağrı var dinlenince geçer dedim geçmedi halen devam ediyor. böyle durumla karşılaşan var mı?
Canim benim de agrim oluyor arada yuruyemiyorum bile ama dinlenince geciyor ilk agridiginda dr.a gitmistim o da sorun olmadigini agrinin normal oldugunu soylemisti istersen icin rahat edeceksr dr randevunu one al
Yok iste dogsun kullancam :))ilk kizimda ben almamistim baktim benle.dogum yapanlar hep onla tasiyo misafirlige falan gidince koltuga yatirmaktansa cocugu onu kullaniyolar hafif hafif sallayip uyutuyorlardi falan :)Gozume kestirmistim bu sefer aldim hemen
Kizim eyluk25de dogmustu 5gunlukken dr cagiriyor zaten. Onun disinda 20.gun gezmeye cikmistik hafta ici avm.ler baya bos oluyor o zamanlar geziyorduk baya. Hafta sonlari cok kalabalik oldugu icin mikrop kapar diye gitmiyorduk araba cok isimizi gormustu puseti sokulup takilabilen bir arabaydi puseti araba koltugu olarak da kullaniliyordu eve de cikariyordum ana kucagi olarak kullaniyordum
Canım oto koltuğu tipi ana kucağı alırken isofix var mı dikkat ederek ALIN.bunda var mı bilmiyorum ama...yani aracınızda sık kullanacaksanız daha emniyetli.
merhaba bayanlar bende katıldım aranıza hiç bir şeye katılamadan okumaktan cok sıkıldım ve üye oldum sonunda şimdi biz bu kadar kişi hamile ve aynı ayda doğum yapacağız değil mi :) birliğin gücü adınaaa
merhaba bayanlar bende katıldım aranıza hiç bir şeye katılamadan okumaktan cok sıkıldım ve üye oldum sonunda şimdi biz bu kadar kişi hamile ve aynı ayda doğum yapacağız değil mi :) birliğin gücü adınaaa