2016 Şubat Anneleri

kızlar bebek arabası almamayı yada doğduktan sonra almayı düşünen var mı ya. ben o konuda karrasızım :/

kızlar bebek arabası almamayı yada doğduktan sonra almayı düşünen var mı ya. ben o konuda karrasızım :/
Canm ben doğduktan sonra alacağım. Şuan alsam bile doğduktan sonra arabayla gezemeyeceğiz nasılsa. Alsam çocuk okadar büyüyene kadar bekleyecek boş boş çünkü

Canim oto koltugu degil o bebek tasima koltugu gecende gelmisti A101 e ben aldim.Ustunde yaziyor arabaya takilmaz diye.Ama bebegi tasimak icin kullanisli oluyor.Sallaniyor da 50 tl hicbirsey degil.
Taşımak içinde olsa gerçekten çok uygun canm ya. Sen kullanıyo musun

Taşımak içinde olsa gerçekten çok uygun canm ya. Sen kullanıyo musun
Yok iste dogsun kullancam :))ilk kizimda ben almamistim baktim benle.dogum yapanlar hep onla tasiyo misafirlige falan gidince koltuga yatirmaktansa cocugu onu kullaniyolar hafif hafif sallayip uyutuyorlardi falan :)Gozume kestirmistim bu sefer aldim hemen

Ben canım...çünkü Ocak-Şubat doğumlu bebek ve kış yani.doğduğunda belli bir dönem sadece Dr Kontrolü için çıkılacak.zaten yine kucağımda götürüp Getircem.çok küçük old için.araba yerine Boba wrap sling alıcam yine göbişimde taşıyacağım bebişimi:) taa yaza alıcam ben arabayı.sağa sola gitmeler çoğalacak,uyur içinde diye...

evet mantıklı. işte kışın doğması düşündürüyor beni zaten evimde yer yok hem almak istiyorum hem erken diyorum ... en iyisi sonradan almak sanırım ya

Arkadaşlar 23. haftanın içindeyim siz birşey sorucam dün geceden beri sağ tarafımda ağrı var dinlenince geçer dedim geçmedi halen devam ediyor. böyle durumla karşılaşan var mı?
Canim benim de agrim oluyor arada yuruyemiyorum bile ama dinlenince geciyor ilk agridiginda dr.a gitmistim o da sorun olmadigini agrinin normal oldugunu soylemisti istersen icin rahat edeceksr dr randevunu one al

Banada çok kullanışlı geldi ama çok pinpirikli biriym hemn karar veremiyorum

Kizim eyluk25de dogmustu 5gunlukken dr cagiriyor zaten. Onun disinda 20.gun gezmeye cikmistik hafta ici avm.ler baya bos oluyor o zamanlar geziyorduk baya. Hafta sonlari cok kalabalik oldugu icin mikrop kapar diye gitmiyorduk araba cok isimizi gormustu puseti sokulup takilabilen bir arabaydi puseti araba koltugu olarak da kullaniliyordu eve de cikariyordum ana kucagi olarak kullaniyordum

hoşgeldin canııımmm ewet aynen öylee hepimiz şubatta doğpurcaz inşalllahhh h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…