2016 Şubat Anneleri

Canım oto koltuğu tipi ana kucağı alırken isofix var mı dikkat ederek ALIN.bunda var mı bilmiyorum ama...yani aracınızda sık kullanacaksanız daha emniyetli.
isofix tam olarak nedir canım, yani hangi özellik?
Güzel görünüyor fiyatida uygun yalnız çift yönlü değil
Yaaaa ben nasıl karar vericem, tam olarak ne özellik arayacağımı dahi bilmiyorum daha :/

Hoşgeldin canım :)

Benimki
isofix tam olarak nedir canım, yani hangi özellik?

Yaaaa ben nasıl karar vericem, tam olarak ne özellik arayacağımı dahi bilmiyorum daha :/

Hoşgeldin canım :)
oto koltuğu araca kilitleyen bir mekanizma.herhangi bir fren vs anında ani duruşlarda ya da Allah korusun kazalarda koltuk araç koltuğuna yapışık durumda kalıyor ve asla oynamıyor.

Hoşgeldin evet 100 kişiden fazlayız
Kader birliği yapıyoruz

Benimki

oto koltuğu araca kilitleyen bir mekanizma.herhangi bir fren vs anında ani duruşlarda ya da Allah korusun kazalarda koltuk araç koltuğuna yapışık durumda kalıyor ve asla oynamıyor.
sağol canım, alırken dikkat ederim inşallah önemli bi özellikmiş

ben hala hareket hissetmiyorum doğru duzgun :/

Bende öyle walla bazende karıştırıyorum mesela hareket mi içimdeki ağrı mı diye... benim sanki içimde sürtünüyor gibi tam anlayamıyorum neyse 1-2 hfta daha sabredelim bakalım inşallah hissederiz daha çok... :)

Kizlar bisey sorucam bilen varsa lutfen cevaplasin aklima takildi. Bebegin cinsiyyeti iliski oldugu gun mu olusuyor anne karninda yoksa 10-20 gun sonrasi mi?

Kizlar bisey sorucam bilen varsa lutfen cevaplasin aklima takildi. Bebegin cinsiyyeti iliski oldugu gun mu olusuyor anne karninda yoksa 10-20 gun sonrasi mi?
Yaklasik 4 hafta sonra olusuyor diye biliyorum..

Biri beni ağda konusunda aydınlatabilir mi hep farklı şeyler okudum formda Yapmalı mıyım yapmamalı mı

Kizlar benim yeni mudurum kadar beni fitik eden baska biri daha yoktur heralde.. Allahim benim 7,5 saatlik isimi zaten halledemedi, maasim eksik yatmis onu bile muhasebeye soylememis daha deliricemmmm

Kizlar benim yeni mudurum kadar beni fitik eden baska biri daha yoktur heralde.. Allahim benim 7,5 saatlik isimi zaten halledemedi, maasim eksik yatmis onu bile muhasebeye soylememis daha deliricemmmm
Canım sen nerde çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…