Benim kocam da ilk kizimda oyleydi zorla hareket ettiginde karnima koyuyordum elini. Hatta bebek hareketlenene kadar hic bi sey anlamiyorlar ben bebegimi yalniz birakiyordum babasiyla gogsunde uyutuyordu onun disinda pek bi sey anlamiyordu kizim su an 2 yasinda. Isten gelir gelmez kapiya vuruyor ve kizimin acmasini bekliyor o andan itibaren evde baba kiz aski basliyorSorma bide oyle garip garip bekliolar. Bazen konusuo oglum falan dio da gobegime bizim ki hic tinlamio
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım suyum sınıra yakın olduğundan hemen yaptı doktorum. 50 mg lik. Tokluk Yüksek çıktı biraz. Açlık 80 tokluk 152. Tokluk 140i gecmemeliymis. Pazartesi 100 mglik yapılacak. Normal çıksa bari. Diyet listeleri filan çok fena. Tabii Bebiş iyi olsun da önemli olan o. Var mi yükleme yaptıran ?
Ben onceden tek ogunluk yapiyordum yemegi simdi 3gunluk yapiyorumaynen öyle hem çalış hem evle uğraş bayağı yorucu oluyor benim içinde..ütüyü yetiştiremiyorum eşimle giyeceklerimizi ütülüyoruz günlük olarak haliyle diğerleri kalıyor..ütücü tutmayı düşünüyorum artık napiyim
valla kurufasülye yaptım 3 kişi bitirdik sayılır bi tencere yemeği
Ya kızlar birşey soracağım gülmeyin amaya bugün oğlum o kadar hareketliydi ki hatta bazıları çok sertti insanlar oynamayınca endiselenir ama ilk defa bu kadar aralıksız hareket etti ben mutluyum orası ayrı ama endişe edecek bir durum yoktur değil mi bizim ki hareketli bir afacan mı olacak acep
Babanneler anneneler teyzelerden bize firsat kalmiyor kayinvalidemle konusurken kizima kislik esofman alacagimdan bahsettim 3gun sonra 4-5takimla geldimutlu günlerde kullanın hatta kullanalım inşallah
bende geçen gün aldım dünde nevresim takımı aldım 3 tane..iç badilerini falan da tamamladım artık gerisi babaanne ve ananrmizden gelecek biz bitirdik şu aşamada alacaklarımızı
Benim hipoglisemim vardi ilk gebeligimde seker yuklemesi yaptirmistim bi sey cikmadi o yuzden bunda yaptirmadim zaten cok fazla tatli yiyemiyorum hatta fazla bi sey yiyemiyorum kilo aldim ama gozlerim coktu yuzum kuculdu bi tek karnim kocaman. Belki yaptirmayarak risk aliyoruz belki de yaptirarak. Icin nasil ragat edecekse onu yaptirBeni de sağlık ocağına çağırdılar şeker yüklemesi için ayın 28 ine, ama benim içim hiç rahat değil,birileri çıkıyor tv de bas bas bağırıyor şeker yüklemesi yaptirmayin diye, birileri çıkıyor hayır efendim kesinlikle yaptırın diyor.. Çevreden sürekli konuşanlar; yaptırırsan , yok bebeğin astım olur, şeker hastası olur, filancı kişi yaptirdi bayıldı diyenler...internette araştırıyorum herkes 2 ye ayrılmış... Bilemedim ne yapacağımı , çok kararsızım
Çok güzelmiş cnm Güle güle kullansın. Kaça aldın cnmGünaydın kızlar netten çok uyguna buldugum beşiğim geldi kurduk merak edenler vardı fiyatına göre çok çok iyi
Çok güzelmiş cnm Güle güle kullansın. Kaça aldın cnm
7. ay uygun bence alısverıs ıcın . Gec kalmadınız yanigünaydın.... bakıyorum da herkes kıyafet işini bitirmiş ben daha almadım hiç bişi. bi 7.ay olsun hayırlısıyla alalım diye düşünüyorum.herkesin evladına hayırlısıyla mutlu sağlıklı bi şekilde giydirmeyi nasip etsin inşallah.
güzel görünüyor canım güle güle kullansın bebişGünaydın kızlar netten çok uyguna buldugum beşiğim geldi kurduk merak edenler vardı fiyatına göre çok çok iyi
mutlu günlerde kullanın hatta kullanalım inşallah
bende geçen gün aldım dünde nevresim takımı aldım 3 tane..iç badilerini falan da tamamladım artık gerisi babaanne ve ananrmizden gelecek biz bitirdik şu aşamada alacaklarımızı
Valla ben 2 hafta önce gitmiştim 2.8 cm di plesanta nin servix e uzakligi bu saatten sonra dahada yukarı çıkar sıkıntı olusturmaz demişti kendi doktorum haftaya salı ayrıntılı için perinatolog a gidicez bakalım o ne diyecek sana haber veririm ben zaten tüp bebek diye sezeryan olucam kanama filan olmazsa sıkıntı olmaz benim içinCnm dün doktor bebegin esinin rahimle arasinin 3 cm olduğunu dogumda rahim ağzını kapatabilecegini ve kanama yapabileceğini söyledi. Bu saatten sonra doğuma kadar kanama olmaz dedi. Sezeryan mi onerirsiniz dediğimde evet, Doğuma yakın yine de bir alttan kamerayla bakarız diyor. Ayrintilidaki doktor es sorun yaratmaz demişti kafam karıştı. Senin son durumun nedir?
Kızlar ben ana kucağı nuna leaf almayı dusunuyorm ne dersiniz? Elektriksiz ve doktorların tavsıye ettiği sallanma şekliyle üretilmiş olması beni çok ikna etti ve tasarımı çok hoş. Hemde suan indirimde gecen hafta alsaydım 500 verecektim :)
Az once annemle konustum , bebek ıcın o da bıseyler yaptırıyomus. Ben ondan bebegı besıkten onla bırlıkte alabılecegım, salonda ustunde uyutabılecegım bır dosek ıstemıstım:) Hazır yataklar sert olur ıcıme sınmez ben yun dosek yaptırcam ona yatak boyutunda dedı. Iyı barı bı tane de daha kucuk boyutunu yaptırayım dedı:) Hazır yataklara guvenmıyomus sertmıs. Gercı cılek mobılyadan hedıye gelecek ne kadar kalıtelıdır bılmıyorum, annemın yaptırdıgı dosegı de ustune koyarım yatagının artık. Bakalım neler yaptırıyo annem surprız olcak bana. Ben ektra bısey almam artık yorgan nevresım vs
Anladim canım. Perinatolog bunda sıkıntı yok demişti bilmiyorum. Yani Sezeryana da çok uzak değilim aslında. Sıkıntı varken normal diye diretmenin anlamı yok sonuçta. Erken gelmesin ve sağlıklı olsunlar da. Iyi Haberlerini bekliyorum canımValla ben 2 hafta önce gitmiştim 2.8 cm di plesanta nin servix e uzakligi bu saatten sonra dahada yukarı çıkar sıkıntı olusturmaz demişti kendi doktorum haftaya salı ayrıntılı için perinatolog a gidicez bakalım o ne diyecek sana haber veririm ben zaten tüp bebek diye sezeryan olucam kanama filan olmazsa sıkıntı olmaz benim için
Yoo her zaman ki gibiydim aman o iyi olsun da tepiklesin daha şimdiden her şeyden endişe eder olduk onların iyiliği içinBenim de aksamlari cosuyor. Yemegi cok mu kacirdin. Ya da tatli vs mi yedin. Bir de yorgunken benimki hareketleniyor.
Evet galiba öyle iyi olsunlar da tepiklesinlerbiliyor musun canım bende bugün aynı şeyleri yaşadım hareketleri az hissedince korkuyoruz çok hissedince korkuyoruz annelik böyle bir şey sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?