Gününüz Aydin olsun can anneler :)
Uykuz mahmur kalkmalar başladı sanırım cogumuz da.
23cu haftamiz ve benim oğlan annesini rahatsız edecek derece de hareketlerini belli etmiyor hâlâ. Anası olarak çok bozuluyorum. Acaba kilolu gebe kaldığım için mi böyle
gunaydinn cnm bence bebegin hareketlerini hissetmek kilo ile alaki degil yapi meselesi bence her gebelik farklidir her bebek farkildir kendine ozgu ... bi yakinimla kilolarimiz asagi yukari ayni o 22 haftata ilk hissetmis ben 17 haftata. suan kizi 3 aylik oldu masallahi var .. bazen diyorum acaba benm kizimda bi saglikla dogsunda bu gunlerini gorebilecekmiiyim
Erkek bebeklerde sünnet konusu için eşimle 3 doktora danıştık. Biz de doğar doğmaz yaptıralım demiştik ama görüştüğümüz 3 doktor da onaylamadı. Pedagog da dahil ya 3. ayında ya da 7 yaşında yaptırın dediler. Biz de 3. ayında yaptırmaya karar verdik. "Bebek zaten doğduğu an anne karnından çıktığı için travma yaşıyor, erken vakitlerde sünnet acısını yaşatmak doğru değil." dediler.
Günaydın kızlar,
bende dün gittim Eng.Home'a. sadece bir tane pembe bebek battaniyesi kalmıştı
indirimi kaçırdım. çok içime siniyor bu markanın ürünleri. bende çoarplardan aldım kendime ve eşime
inşallah tekrar indirim olur, bebek kundakları zıbınlar çok tatlıydı.
oysa reklamını kaç kez izledim ''bu hafta %50 indirim'' diye ..
Canim senden heveslendim netten bi model buldum insallah yarin malzeme alip bende yapicam :)) silikon tabancasi mialip yapistirdin yoksa onu almadan oluyor mu
Günaydın anneler:) vallahi el emeklerinizi yapmaya başlamışsınız elinize sağlık.alışverişler de artıyor Anladığım kadarıyla.
Evinizde salonda otururken ya da mutfakta iş yaparken bebeği uyutmak veya oyalamak için ana kucağı tipi bişey düşünüyor musunuz? Ya da minik bir hamak beşik?
????
canlisini gorsen bayilirsin bence fotograftan cok belli olmuyo gercekten cok kaliteli.. mima bebek arabasinin imitasyonu olarak uretilmis gonumde mima var ama olanaklar buna yetiyo
Baby nest cok sırınmıs canım ya, kac aya kadar kullanılır acaba bunlar. Gorunce aklıma geldı de mesela anneme gıttım dıyelım yere yun dosek koysak uzerıne de bu bay nest'ten koysak oyle de uyuyabılır sankı bebek gece. Hanı gıttıgımız yerde kalmak zorunda kaldıgımızda kullabılırmıyız acaba bunları
bence hareketlenip dönmelere başladığı zamana kadar kullanılabilir. hatta orta büzgüyü açıp düz şeklinde de kullanılabilir.
koltuk üstünde, yatak içinde (çubuklu geniş bebek karyolasında özellikle), yerde döşek üstünde, misafirlikte.... sıkı tutacağı için sıcak da olur diye düşünüyorum.
kullanmadım ama pratik bir şey gibi geliyor bana :)
:) cnm bence o zaman bi gun oncesin git a101 e ve istedigin urunleri ayirmalarini rica et gobusunu burunlarina sok acitasyon yap .. ya da bi yakinina rica et
gunaydinn cnm bence bebegin hareketlerini hissetmek kilo ile alaki degil yapi meselesi bence her gebelik farklidir her bebek farkildir kendine ozgu ... bi yakinimla kilolarimiz asagi yukari ayni o 22 haftata ilk hissetmis ben 17 haftata. suan kizi 3 aylik oldu masallahi var .. bazen diyorum acaba benm kizimda bi saglikla dogsunda bu gunlerini gorebilecekmiiyim