2016 Şubat Anneleri

gunaydinn cnm bence bebegin hareketlerini hissetmek kilo ile alaki degil yapi meselesi bence her gebelik farklidir her bebek farkildir kendine ozgu ... bi yakinimla kilolarimiz asagi yukari ayni o 22 haftata ilk hissetmis ben 17 haftata. suan kizi 3 aylik oldu masallahi var .. bazen diyorum acaba benm kizimda bi saglikla dogsunda bu gunlerini gorebilecekmiiyim

Erkek bebeklerde sünnet konusu için eşimle 3 doktora danıştık. Biz de doğar doğmaz yaptıralım demiştik ama görüştüğümüz 3 doktor da onaylamadı. Pedagog da dahil ya 3. ayında ya da 7 yaşında yaptırın dediler. Biz de 3. ayında yaptırmaya karar verdik. "Bebek zaten doğduğu an anne karnından çıktığı için travma yaşıyor, erken vakitlerde sünnet acısını yaşatmak doğru değil." dediler.

Günaydın kızlar,
bende dün gittim Eng.Home'a. sadece bir tane pembe bebek battaniyesi kalmıştı
indirimi kaçırdım. çok içime siniyor bu markanın ürünleri. bende çoarplardan aldım kendime ve eşime

inşallah tekrar indirim olur, bebek kundakları zıbınlar çok tatlıydı.
oysa reklamını kaç kez izledim ''bu hafta %50 indirim'' diye ..

Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla, zamanında sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.

renkli ultrasonum cuma günü. 210,00tl yaptırıyorum bende. özelde.

Günaydın anneler:) vallahi el emeklerinizi yapmaya başlamışsınız elinize sağlık.alışverişler de artıyor Anladığım kadarıyla.
Evinizde salonda otururken ya da mutfakta iş yaparken bebeği uyutmak veya oyalamak için ana kucağı tipi bişey düşünüyor musunuz? Ya da minik bir hamak beşik?
????

ben yurt disindayim cnm kayinvalideme soyledim inslh kimse kapmadan o kapicak
benim de o gün şeker yüklemem var ama nasıl yapacağım nasıl kapacağım bilmiyorum. kaplarda kuyruk oluyor buradaki karılar

bence hareketlenip dönmelere başladığı zamana kadar kullanılabilir. hatta orta büzgüyü açıp düz şeklinde de kullanılabilir.
koltuk üstünde, yatak içinde (çubuklu geniş bebek karyolasında özellikle), yerde döşek üstünde, misafirlikte.... sıkı tutacağı için sıcak da olur diye düşünüyorum.
kullanmadım ama pratik bir şey gibi geliyor bana :)

ultrasonda gördüm bı skıntı yok epey hareketli lakin anasına hissettirmiyor :)

hehehe babası sessiz sakin biri ona benzıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…