Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Merhaba kızlar aranızda fetal dna testi yaptırmayı düşünen var mı ?? Firma araştırması yaptınız mı ?

İnşallah duyarsın sende. Büyük olması düşükle sonuçlanabiliyomuş o yüzden stres yaptım
Aaa 😯 Doktorun ne dedi, bence öyle bir şey yoktur Allah korusun. Strese sokma kendini. Gerekirse doktoruna sor aklın takılmasın. Ben de duydum çok şükür

Yaaaa demek ki durum hepimiz için aynı 😓 şu an öğle uykusu için emziriyorum acı devam ediyor maalesef. Yarından itibaren teke düşüneceğim emzirme işini ve haftaya da keseceğim tamamen
Ben de erteliyorum, zaten sıkıyorum artık süt de gelmiyor. Gebelik sütü azalttı büyük ihtimalle. Boş meme 🥹

Yaaaa demek ki durum hepimiz için aynı 😓 şu an öğle uykusu için emziriyorum acı devam ediyor maalesef. Yarından itibaren teke düşüneceğim emzirme işini ve haftaya da keseceğim tamamen
Bende emziriyorum acı yok bende ama sütün azaldığı bende hissettim ama ben su içmemeye bağlamıştım eskisi gibi su içemiyorum midemi bulandırıyor diye. Ben sabır taşı aldım bu hafta sonu yada haftaya bende bırakacağım tamamen inşallah. Artık geceleri uyumak istiyorum.

Aaa 😯 Doktorun ne dedi, bence öyle bir şey yoktur Allah korusun. Strese sokma kendini. Gerekirse doktoruna sor aklın takılmasın. Ben de duydum çok şükür
Çok şükür ☺️ Ya doktorum onunla ilgili bişey demedi aslında ben kendi kendime panik oldum büyük olunca

Kızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim
Ben gunde 1 turk kahvesi iciyorum bazen 2 hatta doktorum 2 fincana kadar kahveye onay verdi cayinida ic dedi sıkıntı yok oglumdada icmistim ben hep ama sorun şu ki tiksindim galiba onceden kahve gozumun onunde dönerdi icmeden duramazdim 2 gundue icmiyorum mesela suan farkettim😅

Ya kese kadar nerdeyse gözüme öyle geliyo yolk kesesini ölçmedi sadece bebeği ölçtü kesen de haftasına göre uyumlu dedi bide kalp atışı alsak bile bazı gebeliklerde sonradan kalp atışı durabiliyor tarzında şeyler söyledi o yüzden şüphe kaldı içimde. Size de geçmiş olsun ultrason görüntüsü duruyor mu sizde?
Benim yolkun büyük olduğu çok belliydi. Çıktı alınmadı hiç. Yani ben bile farketmiştim. Sizinki normal bence. Doktorun düşükler konusunda verdiği lüzumsuz bilgiye de bakarsak. Yolkta sorun olsa kesin söylerdi. Takmayın kafanıza.

Son düzenleme:
Benim yolkun büyük olduğu çok belliydi. Çıktı alınmadı hiç. Yani ben bile farketmiştim. Sizinki normal bence. Doktorun düşükler konusunda verdiği lüzumsuz bilgiye de bakarsak. Yolkta sorun olsa kesin söylerdi. Takmayın kafanıza.
Tamamdır çok teşekkürler

Ben de erteliyorum, zaten sıkıyorum artık süt de gelmiyor. Gebelik sütü azalttı büyük ihtimalle. Boş meme 🥹
Ben yutkunma sesini duyuyorum sanırım benimki daha boşalmadı ama azalmıştır emzirme aralarını açtığım için muhtemelen

Gec
Bende emziriyorum acı yok bende ama sütün azaldığı bende hissettim ama ben su içmemeye bağlamıştım eskisi gibi su içemiyorum midemi bulandırıyor diye. Ben sabır taşı aldım bu hafta sonu yada haftaya bende bırakacağım tamamen inşallah. Artık geceleri uyumak istiyorum.
Gece zaten çok zor ben ilk önce geceyi kestim yani benim hayalimde 2 yaşına kadar emzirmek vardı ama gece değil. Hamile olduğumu bilmeden zaten geceyi kesmiştim çok zor oldu ama başardık ve gerçekten aylardır kesintisiz uykuya hasret kalmışım, tutulmadan uyumaya hasret kalmışım. Ama şimdi gebelik sebebiyle ve doktorumun isteği ile gündüzü de kesme kararı aldık. Yani doktor direkt kes dedi ama ben kıyamadım yayarak kesiyorum işte

Kızlar su an cocugu olanlar, arada kac yaş olacak? Ya da fazla yas farkı olan cocugunuz var mı? Benim biraz arada fazla fark olacak acaba nasıl olur diye merak ediyorum. Saglıkla dogurursam inşallah 13,9,0 olacak. Sizlerde durumlar nasıl
benim eşim tam öyle 3 erkekler eşimin doğması üçüne denge sağlamış hem iş hem özel hayatlarında iki yakın kardes arasında muhalefet daha çok olurken benim eşimin de büyümesiyle aralarındaki bağ değişmiş inşallah sizinde öyle olur

Gec

Gece zaten çok zor ben ilk önce geceyi kestim yani benim hayalimde 2 yaşına kadar emzirmek vardı ama gece değil. Hamile olduğumu bilmeden zaten geceyi kesmiştim çok zor oldu ama başardık ve gerçekten aylardır kesintisiz uykuya hasret kalmışım, tutulmadan uyumaya hasret kalmışım. Ama şimdi gebelik sebebiyle ve doktorumun isteği ile gündüzü de kesme kararı aldık. Yani doktor direkt kes dedi ama ben kıyamadım yayarak kesiyorum işte
Bana doktor direk kes demedi zararı yok dedi ama artık ona faydası yok zaten dedi kızım 19 aylık. Gündüz de sadece uykuya geçerken emiyor çok şükür düşkün değil gündüz.

Merhaba kızlar aranızda fetal dna testi yaptırmayı düşünen var mı ?? Firma araştırması yaptınız mı ?
Ben yaptırmayı düşünüyorum.geçen gebeliğimde nipt plus a yaptırmıştım .Bu gebelikte de doktor hangisini tavsiye ederse ona yaptırırım herhalde.11. Haftadan sonra yaptırmak lazım ben 10+5 te yaptırmıştım yetersiz fraksiyon nedeniyle 2. Defa kan aldılar 12. Haftada .

merhaba, ben de tabiki yaptıracağım. Eurofins duydum güvenilir doktor da ne derse artık bir sonraki doktor kontrolum 10. haftada. O randevuda danışacağım firma ismi size de söylerim

Ben yaptırmayı düşünüyorum.geçen gebeliğimde nipt plus a yaptırmıştım .Bu gebelikte de doktor hangisini tavsiye ederse ona yaptırırım herhalde.11. Haftadan sonra yaptırmak lazım ben 10+5 te yaptırmıştım yetersiz fraksiyon nedeniyle 2. Defa kan aldılar 12. Haftada .
Bende genoks a yaptırmıştım memnun kaldım ama olumsuz yorumda çok var o yüzden başka firma bakıyorum fiyatlarda uçmuş.

Bende genoks a yaptırmıştım memnun kaldım ama olumsuz yorumda çok var o yüzden başka firma bakıyorum fiyatlarda uçmuş.
14-15 binden uyguna firma kalmamış sanırım 350-500 dolar arasında fiyatlar daha pahalısı da vardır tabii paket içeriğine göre.Doktor anlaşmalı olunca fiyatta biraz daha indirim yapıyorlar.

Çayı bende içemiyorum 🥲 ve çayı çooooookkkk seven biriyim
Kahve zaten oldum olası sevmem o yüzden şimdi de hiç eksikliğini hissetmiyorum
Çaycılar olarak hepimiz aynı şeyi hissediyoruz demek ki 😁
munzevimsi munzevimsi
meraktan 22sinde betaya baktırdım 5. Haftada 32000 çok değil mi ben taktım bu ikiz işine 😂 sizin nasıldı. Hızla kilo alıyorum karnım çıkıyor.😢😢
Canım ben ilk gebeligimde bir kere beta vermiştim. O da adet olmam gereken günde 228 di. Bende belirli haftadan sonra iştahsızlık ve bulantı yaşamıştı. Şuan ki gebeliğim gibiydi 😊
Ben de ishal var 🥺
Ben de de var. Ama tek dozluk antibiyotik kullandım o mu etkiledi yoksa enfeksiyon mi kaptım bilmiyorum 😬
Yok canım hiç bulantım yok. Normalde aşırı iştahlı biriyim. Ama bu dönem iştahım kapanmış sanki. Yemek porsionlarım küçülmüş
Benim de öyle oldu. 1.5 kilo verdim. Benim bazı günler bulantılarım fazla oluyor bazı günler daha az. Ama genel iştahsızlık var. Bugün ilk defa kokudan midem kalktı.
Kızlar su an cocugu olanlar, arada kac yaş olacak? Ya da fazla yas farkı olan cocugunuz var mı? Benim biraz arada fazla fark olacak acaba nasıl olur diye merak ediyorum. Saglıkla dogurursam inşallah 13,9,0 olacak. Sizlerde durumlar nasıl
Maşallah. Benim ikizler ile arası 4 yaş 9 ay ay gibi olcak nasipse. 😊

Back
X