2016 Şubat Anneleri

Kizlarr oğluşumun patik ve süeteri nasil:) süeteri.izin dugmesi ve papyonu tam bitmedi bitincede atarm

Eklentiler

• P_20151020_111323.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20151018-WA0000.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 93

Eklentiler

• 20151020_115450.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 97
hangi siteden alacaksın canım keçeyi, ben de bakıyorum da

instagram da renga_renkk diye bi kullanıcı var tevafukken gördüm, ordan bakabilirsin
fiyatları iyiydi ya da diğer keçe fiyatlarını bilnediğim için bana öyle geldi :)

Çok sağol canım. Beni de korkutan şu ki çok tatlı yemisligim yok. Meyveyi biraz fazla kaçırmış olabilirim tabi ama 2 hafta önceki ayrıntılidan beri ona da dikkat ediyordum. Açlık iyi tokluk hep sınırda. İnşallah düşer

Eklentiler

• 20151020_115852.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 103
instagram da renga_renkk diye bi kullanıcı var tevafukken gördüm, ordan bakabilirsin
fiyatları iyiydi ya da diğer keçe fiyatlarını bilnediğim için bana öyle geldi :)
sağolasın, ben de yapmak istiyorum hem evde kafa dağıtmak için de mantıklı

Sağolasın bana da fikir verdi listen :) aslında ben de tatlı yemiyorum ama ekmek, meyve gibi şeylere de dikkat etmek lazım sanırım

Kizlarr oğluşumun patik ve süeteri nasil:) süeteri.izin dugmesi ve papyonu tam bitmedi bitincede atarm
Maşallah canım ne güzel olmuş ben hiç anlamıyorum örgüden ama sağolsun babaanem var bebişime çalışıyor resmen 4 tane hırkası oldu bile şimdiden bide örme şeyler çok tatlı geliyor benim gözüme bazıları sevmez ama ben yelekleri patikleri çok yakıştırıyorum miniklere sağlıkla giysin kuzularımız inşallah

Sağolasın bana da fikir verdi listen :) aslında ben de tatlı yemiyorum ama ekmek, meyve gibi şeylere de dikkat etmek lazım sanırım

rica ederim ne demek, bende kendim emek vermek istiyorum
baktım beceremedim artık bu modelleri sipariş ederim,

100*100 beyaz (1 adet)
25*50 sarı , yeşil , mavi, mor , pembe, turuncu (1 er adet)
keçe çizim kalemi ( 1 adet)
mıknatıs ( 50 adet)
2 paket boncuk elyaf

toplam 38,5 TL , eşim akşam gelsin havele yapsın siparişimi onaylasınlar diye bekliyorum

Kizlar ya ben cok fazla uyuyorum erken yatmama ragmen sacmasapan ruyalar goruyorum bugun bi uyandim saat 11bucuk normalmi acaba

Kizlar ya ben cok fazla uyuyorum erken yatmama ragmen sacmasapan ruyalar goruyorum bugun bi uyandim saat 11bucuk normalmi acaba

sanırım rüya görme olayın normal, bende de cok var
gece pek uyuyamıyorum yatak batıyor, bı yüzden sabah eşimi pek okula yolcu da edemiyorum
sabah dalıyorum o da 11 e kadar sürüyorum sanırım

Ogretmen arkadaslar bizim bebisler subatta dogunca dogum iznimiz yetmiyo acaba rapor hakkimiz nekadar oluyo ki oda yetermi yoksa o (haziranda) arada bebisi birakip gidecegim kimse yok

Ogretmen arkadaslar bizim bebisler subatta dogunca dogum iznimiz yetmiyo acaba rapor hakkimiz nekadar oluyo ki oda yetermi yoksa o (haziranda) arada bebisi birakip gidecegim kimse yok
40 gün rapor Hakkı var ama heyet raporu alabilirsen onun sınırı yok diye biliyorum ben de bir iki ay alıcam mecbur

Bende cok seviorm canm bol bol oruorm hepsini atmak istemedm :) kis bebekleri iyi sarmak lazm :)

Kızlar şeker yüklenmesini yaptırdım.
Bundan almanızı tavsiye ederim. Tadı gazoz gibi..

Eklentiler

• IMG_20151020_090041.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar Merhabaa:))) Dün doktora gittim, bebeğim 440 gr, 24 cm miş, nasıl sizce zayıf mı biraz? birde ayrıntılı da gittiğim doktor suyun biraz artış göstermesinden dolayı 75 gr şeker yüklemesi istemişti, bende yaptırmayı düşünüyordum, kendi doktoruma sordum, artık şeker yüklemesi yapmıyoruz, açlık, tokluk ve HbA1C tahlillerine bakıyoruz dedi, bende kararsız kaldım, birde annem şeker hastası benim onu doktora söylemeyi unuttum, fikri değişirmiydi bilmiyorum tabi, şimdiye kadar ölçümler normaldi ama bakalım

Önemli değil canım. Ne demek.Tabii dikkat etmek lazımmış. Şeker,şekerin olmasa da bebege zararlı bi şeymiş mesela. Bi oturusta benim eskiden yaptığım gibi 4 5 tane mandalina yememek lazımmış. Sağlıkla dogduklari günleri bir görebilsek kuzularimizin

Canım benim de suyum fazlaydı şekerim çıktı. Önce 50 mg sonra 100 luk yaptılar. İkisi de yüksekti. Diyete girdim bugün. Benim bebeğim 660 gr di cumartesi. Biraz fazla galiba şekerden olsa gerek.bi şey demedi Drum gerçi. Bi insulindir tutturdu bakalim.Seninki normaldir heralde olmasa doktor derdi. Hba1c neymiş ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…