Sıkıntı yapma cnm 6.ay ında 14 kilo alanı dıydumÜzgünüm ama 9ama olsun doğum sonrası vercegıme ınanıyorum
:):):)Evet ben eczaneden 65 tlye aldım internette daha ucuz da var ama ben araştırmadan sazan gibi atlayıp aldım
Annişler kaç.kilo aldınız meraktan çatladım
Aynem öyle ne desem biz aliriz ya zaten giymiyo hemen büyüyor bilmem ne diyolar ne zaman alinacakta ben yikicam bilmem ne herkes kendi halinde bu devirde ben simdi kv kpye ne dicem ne lazım diyince denir mi hic öyle şey emekli maaşla geçinen insanlar sonuçta bi dönence bile 100 150 tl ana dizide öyle zaten alın desem illa elti gorumce lazim olmuyo filan der kötülükden degil biliyorum ama derler yani . Gorumcem hevesli ama 2 bebeği var cumartesi pazar çalışıyo rahat degil ki sonucta tirnak makası bile almış sağolsun eltimde bi iki şey aldı ama modern hayatta onları ne kadar beklicez yada isticez ki dimi..
ben sürahi suyumun içine limon ve salatalık doğrayıp atarım hep öyle içerim :)muhtemel centik sorunum oldugundan ve ödem atabileyim diye hergun bir şişe suya limon doğrayıp içme kararı aldım..
tansiyonum allahtan genelde düşük...
böyle limonlu su içen var mı acaba
aynen vallahi canım.Bizim iş yeri de aynıkeşke o kızartma patates patates olsa da yense 5gün suda beklemiş nişastası gitmiş sünger parçası
Aç kaldığım için yoğurt+galeta tarzı şeyler yiyordum, son bir ayda 2kilo aldım.
O yüzden bu ay daha düzenli yemeye çalışıyorum. Akşamdan yaptığım yemekten götürüyorum iş yerine. bence sende öyle yap. En azından çorbayı içer yanında da yemeğini yersin :/ yoksa sonumuz fena. 'Çubuk kraker gibi şeylerle açlık bastırılması kilo olarak dönüyor ne yazıkki
aynen öyle canım. birde sağlık sektöründe çalışıyorz, tamamen sağlıksız besleniyoruz.Bizim iş yeri de aynıkeşke o kızartma patates patates olsa da yense 5gün suda beklemiş nişastası gitmiş sünger parçası
Aç kaldığım için yoğurt+galeta tarzı şeyler yiyordum, son bir ayda 2kilo aldım.
O yüzden bu ay daha düzenli yemeye çalışıyorum. Akşamdan yaptığım yemekten götürüyorum iş yerine. bence sende öyle yap. En azından çorbayı içer yanında da yemeğini yersin :/ yoksa sonumuz fena. 'Çubuk kraker gibi şeylerle açlık bastırılması kilo olarak dönüyor ne yazıkki
Onu kullanman bile mucize.ben kapının önünde ayakkabımı giyip çıkartırken bile sıkıntı yaşıyorum.
Teşekkürler kızlar cevaplar için rahatladım. Ben mecburum 3 e kadar okuldayım ve 4-5 kez giriyorum 3 e kadar idare edicez bu şekilde demekki.Canim bende alaturcada uzun duramuyorum. Agri giriyor karnima, sikisiyor bebis sanirim.
Alafranga da rahat edebiliyorum son birkac haftadir
Hiç sorma canım...Şu an 6 kiloya ulaştım. 58 ile hamile kaldım 64 olmuşum. O kadar dikkat ediyorum üstelik 3 dilim ekmeği aşmadım daha pilav mkrna yok ona rağmen böyle oldu. Bir de dikkat etmesem 70 olurdum sanırım. En fazla 70 le bitirmek istiyorum inşallah...Annişler kaç.kilo aldınız meraktan çatladım
Canim bizde de ayni besigi kiz annesi yapar. Ama eskiden bi besik alip iki hirka ordumu bitiyordu is. Simdi besik degil oda takimi aliniyor kiyafetler desen dunya çeşit. Annem dun ogluma oda takimi aldi 4.000 tl ye. Daha ben bu kadina ne aldirayim. Kayinvalidem bana durmadan sen bisey alma annenle ben alacagim diyor. Tamam kendi alsin niye cunku o anneyani besigimi aldi 350 tl ye. Ama anneme daha da bisey aldirmam artik. Kayinvalidem de bir kez daha derse annen alacak diye annem yapacagini fazlasiyla yapti sagolsun diyecegim yuzune karsi madem kendisi dusunmuyor.arkadaşlar bizim adetlere göre bebeğin ihtiyaçlarını kız tarafı karşılıyor mesela beşik yatak kıyafet vb. ben de şimdi kendim alışveriş yapınca anneme anlatıyorum şunu aldım bunu aldım bana kızıyo bana alcak bişi bırakmadın diyo iyi de bu devirde ben herşeyi anneme nasıl aldırayım siz de kendiniz alıyosunuz değil mi ben de beşik şifonyer alsan yeter diyorum sonuçta bizi okuttular işimizi elimize aldık maaşımız var herşeyi Allahın izniyle alabiliyoruz ben yük yıkmak istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyosunuz kayınvaliden fln laf etmesin herşeyini eksiksiz alıyım diyo anca
otellerde oluyor onlardan bildiğim kadarıyla :)Lohusa terliği yapcak mısınız, boş beyaz havlu terlik nerde satılır ki, alıp süslemek istiyorum da bulamıyorum
Evet sogani benim annemlerde yapar. Ama ben yine de her ihtimale karsi aldim. Son dakika elim ayagima dolassin istemiyorum. Bir de yapi olarak kimseye is guvenemem illa kendim yapmaliyim. O sıkinti arasinda bir de krem almaya gitmeyim dedim :)soğan sürüncede hiç yara olmuyormuş onuda deneyeceğim canım. kremede bakıyorum şimdi siteden
Ben özdilek ten 99 tl ye aldım pijama takımı+ sabahlikli 3lu setyahu sırf rahat emzirelim diye önden düğme yapıyorlar bir gizli açıklık yapıyorlar diye lohusa takımları 150 tl 180 tl olur mu ya yuh ... sinir oldum önden düğmeli gecelik falan bakıyorum yok arkadaş hep anneanne modeli .. bu pijama ve gecelik olayını nerelerden halledeceğiz . bir sürü çamaşırcı gezdim acayip pahalılar ya.
ben sürahi suyumun içine limon ve salatalık doğrayıp atarım hep öyle içerim :)
çentik sorunu ne canım ?
yahu sırf rahat emzirelim diye önden düğme yapıyorlar bir gizli açıklık yapıyorlar diye lohusa takımları 150 tl 180 tl olur mu ya yuh ... sinir oldum önden düğmeli gecelik falan bakıyorum yok arkadaş hep anneanne modeli .. bu pijama ve gecelik olayını nerelerden halledeceğiz . bir sürü çamaşırcı gezdim acayip pahalılar ya.
Detayli ultrasonda bebegi besleyen damarlarin birinde sag idi sanirim hafif centik pozitif izlendi diye bir yazi vardi.. gerci kendi doktorum gormedi daha..
Internetten arastirdigim kadariyla o damarda kan akisinin yavas olmasi demekmis.. cok onemli olmamakla birlikte dikkat etmekte fayda varmis..tuz yemem ve tansiyonumu duzenli kontrol etmem lazimmis.. (internette okudugum kadariyla) allaha sukur tansiyonum genelde dusuk tuzla da aram yok.. ama onlem amacli limonlu suya baslayim dedim..iyi geliyomus
Madama coco da var canım otellerde ve hastanelerde olanlar tek kullanimlik çok ince rahat değil tabanları madamacocodakiler kalite olarak çok güzel 15tl sanırım ben twiggyden aldım 29.90 a hazır üstü çiçekli gayet te güzelçok makbule geçti cnm çok tşk ederim:)
inceyse almak istemem evet dümdüz güzel olmazMadama coco da var canım otellerde ve hastanelerde olanlar tek kullanimlik çok ince rahat değil tabanları madamacocodakiler kalite olarak çok güzel 15tl sanırım ben twiggyden aldım 29.90 a hazır üstü çiçekli gayet te güzel
antalyadaysan nerden uygun alabileceğini söyleyebiliriminceyse almak istemem evet dümdüz güzel olmazsenin terliğinin fotosunu atar mısın cnm eğer kolay yerdeyse :) nasıl bişi alsam karar veremiyorum kendim mi süslesem yoksa halen iki arada bi deredeyim
am anladımmm canım. evet o damarlardan birinde kan akışı yavaşlığı benım çok yakın bi arkadaşımdada vardı oda ilk çok korktu ama doktoruna gösterdiğinde hiç bir sorun olmaz merak etme demişti...Detayli ultrasonda bebegi besleyen damarlarin birinde sag idi sanirim hafif centik pozitif izlendi diye bir yazi vardi.. gerci kendi doktorum gormedi daha..
Internetten arastirdigim kadariyla o damarda kan akisinin yavas olmasi demekmis.. cok onemli olmamakla birlikte dikkat etmekte fayda varmis..tuz yemem ve tansiyonumu duzenli kontrol etmem lazimmis.. (internette okudugum kadariyla) allaha sukur tansiyonum genelde dusuk tuzla da aram yok.. ama onlem amacli limonlu suya baslayim dedim..iyi geliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?