- 20 Haziran 2012
- 4.931
- 4.225
- 448
cok geçmiş olsun canımoff nerden çıkardıysa o doktor :) boşver yapmagözüm epey korktu benim.ondan böyle diyorum canım sende herşey normal geçer inş
evet tatlım maalesef. tansiyonum düşmüş. eşim filan da yanımda değildi o an.elin adamları yardım etti
antalyadaysan nerden uygun alabileceğini söyleyebilirim
aynen cnm bende hep kendım alıyorum. besıgı alcam dıye tutturdu oda yapmıyacagım ıcın besıgını yorganını fln alacakarkadaşlar bizim adetlere göre bebeğin ihtiyaçlarını kız tarafı karşılıyor mesela beşik yatak kıyafet vb. ben de şimdi kendim alışveriş yapınca anneme anlatıyorum şunu aldım bunu aldım bana kızıyo bana alcak bişi bırakmadın diyo iyi de bu devirde ben herşeyi anneme nasıl aldırayım siz de kendiniz alıyosunuz değil mi ben de beşik şifonyer alsan yeter diyorum sonuçta bizi okuttular işimizi elimize aldık maaşımız var herşeyi Allahın izniyle alabiliyoruz ben yük yıkmak istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyosunuz kayınvaliden fln laf etmesin herşeyini eksiksiz alıyım diyo anca
Benim bebiş baştan beri büyük gidiyordu en son kafa çapıda büyük çıkıyordu son muayenede 4.250 gözüktü ve hiç açılma olmadı.Canım sen neden sezaryen olmuştun.eşimlede konuştuk stres yapma 7. Ayda doğuma yakın karar verirsn diyo
Evet aynen dediğin gibi canım benimde iki taraflı çentikleşme var ve doktor bol su içmeyi tuzsuz yemeyi önerdi ve dinlenme tabi :) limonlu su da okuduğum kadarıyla iyiymiş
am anladımmm canım. evet o damarlardan birinde kan akışı yavaşlığı benım çok yakın bi arkadaşımdada vardı oda ilk çok korktu ama doktoruna gösterdiğinde hiç bir sorun olmaz merak etme demişti...
sağlıkla gelsin bebişlerimiz .)
kızlar merhaba,
size bir sorum olacak
göğüs ucu için kremi doğumdan bi hafta önce falan kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlar. ben hangi marka krem alacağıma henüz karar vermedim. siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı hiç ?
kremler her turlu yara yapıyor bende bı sıtede gordum anneme de sorum onda oyle bısı olmamıs ama yaparlarmıs yanı ılk emzırmede 1 kerelık bısı sonucta ve cok basıt bence hepımız yapalım cunku yapanlar hıc sorun yaşamamıs ben bu tarz seylerde eskıye bakıyorum cunku cok yararlı bılgıler var
arkadaşlar özel bir soru olacak ama bu sorununda sorulabileceği en uygun yer burası gibi geldi bana.
son 3 aya girdikya ilişkiye girmekde herhangi bir sakınca var mı biliyor musunuz?daha dr randevumu varda.
ya nette bende öyle okudumda yinede emin olayım dedim.çok teşekkürler cevap içinNette okuduğum kadariyla
anne ve bebeği zorlamadikca son 3 haftaya kadar olabilir. Bunun için pozisyonun onemli. Bebegi sıkıştırmayacak olmasi gerek. Yani senin uste olman gibi
aynen vallahi canım.
aynen öyle canım. birde sağlık sektöründe çalışıyorz, tamamen sağlıksız besleniyoruz.
bende yoğurt yiyorum öğleden sonra, tabii atıştırmalıklar kaçıyor..
bende evde yemek yaptığımda getirmeye çalışıyorum, bazende ağır oluyor çantam getiremiyorum yanımda
Geçmiş olsun canım acaba yüklemedenmi yoksa sadece tansiyonunmu düştü.Kizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüşbaşımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
2. Düzey ultrason deniyor canım.Kızlar bir şey soracağım. Şimdi ben geçen ay dr a gittiğimde bana 1 ay sonra gel seni büyük renkli ultrasona göndereceğim demişti. Ben de önümüzdeki hafta salı kontrole gideceğim renkli ultrason için hastanenin diğer şubesinden randevu almak gerekiyor e iş durumu yüzünden ben de salıya almak zorundayım randevuyu. Haftaya 23 haftalık olacağız randevuyu alırken ayrıntılı ıltrason mu diyeceğim renkli ultrason mu diyeceğim ikinci düzey falan mı dr u da arayacağım ama bilmiyorum saçmalamayım adama sizler gittiniz diyende sizden bilgi almak istedim ben yazarken blık blık coştu benimki
şimdiden düşünmecanım yoksa son zamanların zor geçer. Son zamanlarda nasıl rahat edersen myle yaparsın.günaydınlar
pıhtılaşma bozukluğu olan arkadaşlar doğum konusunda ne diyor dr. unuz ? sezeryan veya normal ? taktım şu sıralar buna. normal doğum istiyordum daha erken tabide. pek mümkün görülmüyor normal doğum.
son 1 aya kadar yasaklamayan doktorlar var canım. Ama sen karar ver kendini rahatsız hissediyorsan eşin anlayış gösterir. Bir sıkıntınyoksa problem olmaz. Doktorum ben sana yasak olduğu zaman söyleyecegim demişti.arkadaşlar özel bir soru olacak ama bu sorununda sorulabileceği en uygun yer burası gibi geldi bana.
son 3 aya girdikya ilişkiye girmekde herhangi bir sakınca var mı biliyor musunuz?daha dr randevumu varda.
CNM BU MARKA ZATEN ELİT BİR MARKA TIPKI BEYMEN TARZI...Kizlar sunu gordunuzmu resmen asik oldum bebek arabasina ama cok pahali
BEN 7 KILO ALDIM REKOR BENDE SANIRIM :) 59 İLE BAŞLADIM 66 OLDUM... AMA DOKTOR IKIZLERDE NORMAL GORDU... BU SAATTEN SONRA HER AY MAX 3 KILO DEDI... TOPLAM 16DA BITIRMEYI HEDEFLIYOR... DA BAKALIM BENIM HEDEF NE OLCAKAnnişler kaç.kilo aldınız meraktan çatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?