Ay Maşallah ona benimki bir hafta önde şimdi ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorm ama kilolu bir bebiş olursa hiç çıkaramam direk sezaryen heraldeBenim bebiş baştan beri büyük gidiyordu en son kafa çapıda büyük çıkıyordu son muayenede 4.250 gözüktü ve hiç açılma olmadı.1 cm bile.. ondan sezeryan oldu. 3.950 doğdu :)
Evet yaa loto falan tutdursam da hepimize alsamCNM BU MARKA ZATEN ELİT BİR MARKA TIPKI BEYMEN TARZI...
Kizlar sunu gordunuzmu resmen asik oldum bebek arabasina ama cok pahali
Evet yaa loto falan tutdursam da hepimize alsambaka kaldik resmen
Tatlim ben tam aksi fonksiyonlarini cok begendim kapanisina kadar arabaya bile ayralana bilen ozelligi cok hosuma gittisabah izlemiştim videoyu. daha önce kullanan bir kaç kişi görmüştüm.
açıkcası fiyatını bilmiyorum ama sadece tip olarak hoş gözüküyor.
kullanım açısından kapanması değil, benim aradığım ve önem verdiğim özelliklerden biri kapanma durumu
Ikinci el almama esim izin vermez tatlim bogle seylerde cok hassasdir hem ilk cocuk her seyin yenisini isterçok beğendiysen veee ikinci el düşünürsen tutumluanne de bir tane var
Bende bi ara oldu sonra kendiliginden gecti gitti gercektenn de hamilelikte o kadar cok seyler oluyor ki hatta ayak bileklerime kadar agrilarim oldu kendiliginden gecti gittiKızlar birşey sorucam ellerinizde hiç uyuşma Oluyo mu gün içinde ?
2-3 kere kullandim sonra doktoruma sordum kullanma dediBebe yagi kullanan varmi arkadaslar ?????
Kızlar ben uyandığımda çoğu zaman yarı yüzüstü uyanıyorum.yastık kullandığımda da böyle.bebeğe bir zararı olur mu.
Kızlar birşey sorucam ellerinizde hiç uyuşma Oluyo mu gün içinde ?
Bebe yagi kullanan varmi arkadaslar ?????
Tatlim ben tam aksi fonksiyonlarini cok begendim kapanisina kadar arabaya bile ayralana bilen ozelligi cok hosuma gitti
Ikinci el almama esim izin vermez tatlim bogle seylerde cok hassasdir hem ilk cocuk her seyin yenisini ister
Tatlim bu zaten benim gosterdiyimle ayni ben de aynen bu fonksiyonlari ariyorum bunlar cok pahaligenelde ikinci el bende düşünmüyorum belki ihtimal vardır diye bilgi vermek istedim :)
bence bende problem
kapanmasının oturma ünitesiyle birlikte kapansını istiyorum.
mesela 1,18. saniyeden sonra; hem üniteli hem ünitesiz kapanma özelliği var.
anne arkadaşlarımdan aldığım tavsiyelerden sebep...
altı aylık süreç sonunda üniteyi çıkartıp taşımak,çantasını, çocuğu taşımak gibi....
1 ocak gelıyor belkı milli piyango çıkar... :) o zaman herkese stokke :)Evet yaa loto falan tutdursam da hepimize alsambaka kaldik resmen
bende oyleyım ya basımda 2 tane bacak aramda 1 tane sırtımda 1 tane yastıkla yatıyorum... ama yarı yuzustu oluyorum...Kızlar ben uyandığımda çoğu zaman yarı yüzüstü uyanıyorum.yastık kullandığımda da böyle.bebeğe bir zararı olur mu.
a ben oturma ünitesi çıkıyor diye gördüm. çıkmadan da kapanabiliyorsa süper. inceleyeyim bir.Tatlim bu zaten benim gosterdiyimle ayni ben de aynen bu fonksiyonlari ariyorum bunlar cok pahali
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin inşAllah canım rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. meleklerimizibende detaylı ultrasonumu yapan doktor açıklama yapmadı , önemli birşey yok , doktorun gerekli açıklamayı yapar dedi..ama raporda dikkatimi çekti.. kendim arastırdım yarın da inşallah kendi doktorumla konuşacagım..
ilk bende çok korkmuştum...insanın aklı çıkıyor birşey olcak diye.. allah sag saglim hepimizin bebeğini kucagında göstersin...
karnımda gördüm , allah kucağım da da göstersin.. (hepimizin )
1800-2000 tl civari ayagimi yorganima gore uzatiyim diyorum ama bogle seyler gorunce yapamiyoruma ben oturma ünitesi çıkıyor diye gördüm. çıkmadan da kapanabiliyorsa süper. inceleyeyim bir.
Vazgeçtimconcord tan pahalıysa gerek yok
concord neo 2014 geçen hafta 1750 tl idi. e bebekte zaman zaman 250tl ye 50 tl indirim de yapılıyor. ancak öyle bir kampanyada denk getirip alabilirim diye düşünüyoruz
bu süreçte belki daha uygun bir model bulurum diye aramalardayım
nerdeee1 ocak gelıyor belkı milli piyango çıkar... :) o zaman herkese stokke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?