2016 Şubat Anneleri

Canım günlerimiz ayni senle bende 18. Gün felan yumurtladim hcg ye gore cumaya belki gorulur benim pazartesi 407 idi cumaya 1600 felan olur inşallah senin tam kan testi tarihin neydi
02 haziran 78 di sonra 04 haziran 240 dı dün verdim ve yarın vericem onları daha bilmiyorum

Arkadasim gecmis olsun Allahim sabir versin ve bi daha yasatmasin en kisa zamanda sagliklisini nasip etsin
merhaba kızlar,
bata son 2 gün biraz heyecan var bakalım
insllah guzel haber alirsin ben seni baskaa bi topikten hatliyorum sanki :)

Cok gecmiw olsun...Buyuk ihtimal kimyasal..seni okadar iyi anliyorum ki ...allah sabtini versin canim..Dualarim seninle ..Hem unutma kimyasal sonrasi daha cabuk hatta bidahaki aya hemen hamile kaliniyo..iyi tarafindan bak canim..

bu durumu bilmiyordum.
doktorum da korunmana gerek yok dedi. aslında gecikmiş adet görüyormuşsun gibi düşün dedi. Bir çok kadın hamile olduğunun farkına varmadan böyle düşük yapıyor dedi.

Bu arada cevap veremediğim tüm arkadaşlara teşekkürler. Umutluyum ben de bir sonraki aya kısmet olur belki.

Merhaba bir aksilik olmazsa eğer bende Şubat annesi olucam pazartesi keseyi görmeye gittik normalden daha küçük hatta zor gördü ultrasyonda değerlerde yükselme var ama pazartesiyi bekleyelim dedi doktorum sizin şu yazdıklarınızı görünce bira olsun içim rahatladı inşallah pazartesi korktuguma uğramam

Aksam 9dan 11 e kadr uyudum yrnda dr randevum var bu gece nasil uyucam bilmiyorum sabahlar olmaz bana:)
dun gece bende uyuyamadım habıre cıse kalktım habıre dondum durdum pıkenın altına gırdım ates bastı ustune cıktım usudum çok sacma bır geceydı

Evet canim bu korku cikmicak herlde icimzden
çıkmasın tamam da psikolojıyı de bozmasın yanıı mısafırlıktedım yenı geldım sarma sardık gulduk eglendık falan fılan ama eve geldım kosa kosa wc ye kan bısey var mı dıye bı rahat olamıoz yaaa

Acill cevap lütfen. Kızlar dün kasık ağrılarım biraz azalmıştı bende kese artık oluştu bebek yerini yaptı ondan ğrım hafifledi diyip takmamıştım ama bugün dahada azaldı ağrı olması gerekmezmi? Benim gibi kasık ağrıları azalan varmı??? Acil yardım lütfen çok moralim bozuk

benım de azaldı yok gıbı ben de senın gıbı dusynuyorum agrı yok bı sorun mu var dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…