2016 Şubat Anneleri

taze annecikleeeer naaptınız: )
selam...
ben bugün çok yoğundum hiç uğrayamadım buraya, yarın inş gebelik varmı yokmu diye kan vermeye gitcem: )
hayırlısı ve nasip kısmet bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun hep inş...

kızlar bu kese ne kesesi yahu, altın kesesimi: )))))
tabiki şakaydı: )
şimdi kızlar önce kalp atışını sonra keseyi mi görüyoz? bu ikisini ne zaman görüyoz?
biriniz aydınlatsa beni...

kızlar bu kese ne kesesi yahu, altın kesesimi: )))))
tabiki şakaydı: )
şimdi kızlar önce kalp atışını sonra keseyi mi görüyoz? bu ikisini ne zaman görüyoz?
biriniz aydınlatsa beni...
Canim benim önce keseyi görüyoruz, sonra bebeği ve kalp atışlarını. :)

yani önce kalp olur sonra o kalpte bebek olur demişlerdi bana bir kere: DDD

Maşallah hanımlar hep böyle belirtisiz geçsin inşallah 9 ay.. Sevineceğimize panik yapıyoruz mide bulantısı yok diye

çok geçmiş olsun canım...

aminnnnnn hep korku var ama bı atabılsem ustumden hepimiz atsak guzel olacak

düşünmemeye çalışcaz kötü şeyleri...
birde elden geleni en iyi şekilde yapıp sonrada tevekkül edicez inş...
bol bol da dua edicez...

çok sağol canım: )
ben sanki bebekten önce kalbi oluyo diye duymuştum: ) yanlışmış demekki
bunlar aralıklı olarak mı oluyo?
Aslında ilk oluşan bebeğin kalbi değil baş yapısıdır yani beyin. Herkese göre değişiyor bu, 6 haftalık gibi keseyi görürsün birer hafta arayla da bebeği ve kalp atışlarını. :)

Aslında ilk oluşan bebeğin kalbi değil baş yapısıdır yani beyin. Herkese göre değişiyor bu. 6 haftalık gibi keseyi görürsün birer hafta arayla da bebeği ve kalp atışlarını. :)

hımmm: )
çok sağol bitanem, çok aydınlattın beni
rabbimin işi işte... subhanallah...
sen napıyon öyle avatarda kurtların içinde: )))))
ham yapmasınlar sonra seni...

hımmm: )
çok sağol bitanem, çok aydınlattın beni
rabbimin işi işte... subhanallah...
sen napıyon öyle avatarda kurtların içinde: )))))
ham yapmasınlar sonra seni...
Yok canım benim yapmazlar. :) :) Ben hamile kalınca geceleri uyuyamayan türden çeşit biriyim de işte sabahı edelim diye uğraşıyorum. :)

Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Onu kucağıma alamadım ama bu bebeğimi Allah'ın izniyle alacağım inşallah.

başın sağolsun canım benim...
rabbim bir daha yaşatmasın inş.
elbetki alıcaksın inş bu bebeğini hayırlısı ile sağlıcakla kucağına..
diğer gibi olacak diye birşey yok, böyle sakın hiç düşünme.

Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Onu kucağıma alamadım ama bu bebeğimi Allah'ın izniyle alacağım inşallah.

ahahah burcuna bakmak için doğum tarihine baktım, benimkide 20mart: )
doğru kayıtlı dimi doğum tarihin: )
ay ammada soru sordum helal et hakkını.

çok geçmiş olsun canım...

düşünmemeye çalışcaz kötü şeyleri...
birde elden geleni en iyi şekilde yapıp sonrada tevekkül edicez inş...
bol bol da dua edicez...
Oyle cnm cnm kotuluk cagirmiycz ben dun flu da olsa bi kese gorunce rahatladim biraz

oglak_kadini canım pıhtılaşma testi sonucu ne kadar sürede çıkıyor acaba? Pazartesi dr a gideceğim acaba yaptırsam mi ya da yaptırmadan da önlem amaçlı iğne verir mi bilemedim
Canim normalde 15 30 gun arasi cikio ama benimki 3ayda cikti firrmayla anlasamadilar falan filan derken o sureyi buldu

02 haziran 78 di sonra 04 haziran 240 dı dün verdim ve yarın vericem onları daha bilmiyorum
Canım benim geç döllenme olmuş benden 5 gün önde görünüyor sata gore ama hcg nerdeyse ayni diğer sonuçları alınca da yaz mutlaka ve üzülme

Bebek dollendikten sonra once bolunup cogaliyo belli bi hucre sayisina kadar ulasiyo yuvarlak bi kese icinde sonra yerlesme gerceklesiyo bu hucrelerin bir kismi bebegi bir kismi keseyi bağlantıyı kordonu yani olysturuyo sonra bebegi olusturan hucreler uzun bi disk yapisini aliyo omurilik koku ve beynin iki yarim kuresi olusuyo ve sonraasinda kalp hucreleri olusuyo tup gibi bunlar akabinde o hucreler birlesip kalbi olusturuyo ve diger organlar da gelisiyo sonra hucre gocu baslayip el ayaklar sekilleniyo ve 1. Rrimesterin sonunda bebek insan formunu aliyo M meyra__ Y Yelbiss

Ayyy ne mucize bi olaylar zinciri bizimki bugun susam kadarmis minik

günooooooşşşşşşşşş herkese kocaman günoşş gününüz aydın cumamız mübarek olsun inşallaaahhhh soda muz ve kaşar peyniri günlük tüketin bebeği en çok besleyen onlaarrr

Canım 25 mm ulaştığında görünüyor günde ortalama 1,2 mm büyüyor. (Karından bakılan ultrason için)

çok geçmiş olsun çok üzüldüm hayırlısı bömyleimiş rabbim kucagındaki yavruna hayırlı ömür nasip etsin

amaaannnn biz de bir garibiz haaa agrı olsa neden olur olmasa neden olmaz analık işte sıkıntılar herkesde olacak diye birşey yooookjkkk üzneyin kendiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…