Aminnn.. cnm cok saol... insallah :)Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşallah :)
Canim benim önce keseyi görüyoruz, sonra bebeği ve kalp atışlarını. :)kızlar bu kese ne kesesi yahu, altın kesesimi: )))))
tabiki şakaydı: )
şimdi kızlar önce kalp atışını sonra keseyi mi görüyoz? bu ikisini ne zaman görüyoz?
biriniz aydınlatsa beni...
Canim benim önce keseyi görüyoruz, sonra bebeği ve kalp atışlarını. :)
Maşallah hanımlar hep böyle belirtisiz geçsin inşallah 9 ay.. Sevineceğimize panik yapıyoruz mide bulantısı yok diye
Kızlar düşük yaptım maalesef. Doktor sebebi çocuğu kaldırmak falan değil dedi, sağlıksız gebelikmiş. Dün gece kanama olunca acile gittim iğne vurdular bu kurtarır dediler ama kanama devam etti. Bu sabah beta hgc testi yaptırdım baya değeri düşmüştü. Hayırlısı buymuş diyeceğim.
Hepinize hayırlı hamilelikler ve güzel doğumlar dilerim.
aminnnnnnhep korku var ama bı atabılsem ustumden hepimiz atsak guzel olacak
Aslında ilk oluşan bebeğin kalbi değil baş yapısıdır yani beyin. Herkese göre değişiyor bu, 6 haftalık gibi keseyi görürsün birer hafta arayla da bebeği ve kalp atışlarını. :)çok sağol canım: )
ben sanki bebekten önce kalbi oluyo diye duymuştum: ) yanlışmış demekki
bunlar aralıklı olarak mı oluyo?
Aslında ilk oluşan bebeğin kalbi değil baş yapısıdır yani beyin. Herkese göre değişiyor bu. 6 haftalık gibi keseyi görürsün birer hafta arayla da bebeği ve kalp atışlarını. :)
Yok canım benim yapmazlar. :) :) Ben hamile kalınca geceleri uyuyamayan türden çeşit biriyim de işte sabahı edelim diye uğraşıyorum. :)hımmm: )
çok sağol bitanem, çok aydınlattın beni
rabbimin işi işte... subhanallah...
sen napıyon öyle avatarda kurtların içinde: )))))
ham yapmasınlar sonra seni...
Yok canım benim. :) Ben hamile kalınca geceleri uyuyamayan türden çeşit biriyim de işte sabahı edelim diye uğraşıyorum. :)
Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Onu kucağıma alamadım ama bu bebeğimi Allah'ın izniyle alacağım inşallah.: ))))
bende ara ara gece oturan bir kuşumdur, gece kuşu: )))
ilk bebekmi inş?
Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Onu kucağıma alamadım ama bu bebeğimi Allah'ın izniyle alacağım inşallah.
Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Onu kucağıma alamadım ama bu bebeğimi Allah'ın izniyle alacağım inşallah.
Helal olsun canım benim doğru. :) 21 Mart.ahahah burcuna bakmak için doğum tarihine baktım, benimkide 20mart: )
doğru kayıtlı dimi doğum tarihin: )
ay ammada soru sordum helal et hakkını.
Oyle cnm cnm kotuluk cagirmiycz ben dun flu da olsa bi kese gorunce rahatladim biraz
çok geçmiş olsun canım...
düşünmemeye çalışcaz kötü şeyleri...
birde elden geleni en iyi şekilde yapıp sonrada tevekkül edicez inş...
bol bol da dua edicez...
Canim normalde 15 30 gun arasi cikio ama benimki 3ayda cikti firrmayla anlasamadilar falan filan derken o sureyi bulduoglak_kadini canım pıhtılaşma testi sonucu ne kadar sürede çıkıyor acaba? Pazartesi dr a gideceğim acaba yaptırsam mi ya da yaptırmadan da önlem amaçlı iğne verir mi bilemedim
Canım benim geç döllenme olmuş benden 5 gün önde görünüyor sata gore ama hcg nerdeyse ayni diğer sonuçları alınca da yaz mutlaka ve üzülme02 haziran 78 di sonra 04 haziran 240 dı dün verdim ve yarın vericem onları daha bilmiyorum
Canım 25 mm ulaştığında görünüyor günde ortalama 1,2 mm büyüyor. (Karından bakılan ultrason için)
Kızlar düşük yaptım maalesef. Doktor sebebi çocuğu kaldırmak falan değil dedi, sağlıksız gebelikmiş. Dün gece kanama olunca acile gittim iğne vurdular bu kurtarır dediler ama kanama devam etti. Bu sabah beta hgc testi yaptırdım baya değeri düşmüştü. Hayırlısı buymuş diyeceğim.
Hepinize hayırlı hamilelikler ve güzel doğumlar dilerim.
Acill cevap lütfen. Kızlar dün kasık ağrılarım biraz azalmıştı bende kese artık oluştu bebek yerini yaptı ondan ğrım hafifledi diyip takmamıştım ama bugün dahada azaldıağrı olması gerekmezmi? Benim gibi kasık ağrıları azalan varmı??? Acil yardım lütfen çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?