- 23 Mart 2015
- 128
- 80
- 48
- 34
Ahh tatlım bnde yok aksine uyku uymuyorum pek bnm sürekli Karnım acikiyorGünaydın kızlar
Bir haftadr acayip uyumaya başladım.sizlerde de var mı böyle bişey?
Eşim akşam uyandırıp yemek ye diyor, o kadar diyim yani
Günaydın kızlar
Bir haftadr acayip uyumaya başladım.sizlerde de var mı böyle bişey?
Eşim akşam uyandırıp yemek ye diyor, o kadar diyim yani
Acill cevap lütfen. Kızlar dün kasık ağrılarım biraz azalmıştı bende kese artık oluştu bebek yerini yaptı ondan ğrım hafifledi diyip takmamıştım ama bugün dahada azaldıağrı olması gerekmezmi? Benim gibi kasık ağrıları azalan varmı??? Acil yardım lütfen çok moralim bozuk
benimkiler de azaldı demek ki korkmaya gerek yok Bebiş yerleşti artık gibi geliyor banabenım de azaldı yok gıbıben de senın gıbı dusynuyorum agrı yok bı sorun mu var dıye
Psikolojimizi bozmayalim canim pimpirik olmayalim evet bi yerlere gidince iyi oluyo insann aklindan cikiyo kotu seyler :)çıkmasın tamam da psikolojıyı de bozmasın yanıı mısafırlıktedım yenı geldım sarma sardık gulduk eglendık falan fılan ama eve geldım kosa kosa wc ye kan bısey var mı dıye bı rahat olamıoz yaaa
:) hamile kalmak isteyenler topigindensn sanirim hamile kaldin mi hic?inş. cnm hayırlısı olsun ben de seni hatırladım blummm
hosgeldin aramiza bende suan sadece folik asit kullaniyormMerhaba hanımlar bende hamişim artık bugün 6. Haftamiza girdik dün de kesemizi gördü Dr cok sukur Rabbim hiç aratmadan verdi minigimizi inşallah isteyenlere de verir.. bu sayfadan çok şey araştırdım ilk kez yazıyorum.. bnm Dr bana folik asit al dedi başka hicbisi anlatmadı ne şunu yapma..
Ahh tatlım bnde yok aksine uyku uymuyorum pek bnm sürekli Karnım acikiyor
hoşgeldinn. hayırlı olsunnn .))Ben bu forumu yeni görüyorum, herkese merhabalar
Ben şubat 2016 anne adayıyım, tahminen henüz 4 haftalık, geç döllenme olma ihtimalinden yarın kontrolde netleşecek sanırım ne kadarlık oldugu
Herkese sevgiler
benimkiler de azaldı demek ki korkmaya gerek yok Bebiş yerleşti artık gibi geliyor bana
benimkiler de azaldı demek ki korkmaya gerek yok Bebiş yerleşti artık gibi geliyor bana
bıde her sabah saat 5de cıse kalkıodum bu sabah 7 de kalktım ama dun cok su ıcemedım o zaman dedıgın gıbı yerleştıler artık sanırımbenimkiler de azaldı demek ki korkmaya gerek yok Bebiş yerleşti artık gibi geliyor bana
sen muhtemelen 5+4 sün
kızlar acaba bu mide bulantıları 6 haftanın bitimine doğru mu başlıyor bulantıları başlayan arkadaşlar bebeklerin kalp atışlarını duymuş mu oluyırlar acaba
bende aynı merak içerisindeyım hesaplama tablolarına göre 5 hafta 6 günlük hamileyim başlaması gerekiyor mu acaba normal mi böyle olması
bende uyuyamiyorum hep acimmm hep acim.. kizlar kac kilo ile hamile kaldikk
Herhalde. :) Teşekkürler. Benim derdim net bilmek.. Sat a göre değil. Bilmiyorum kendime dert mi arıyorum ki..
Merhaba :) Ben dün doktora gittim ve kalp atışını doktor duymuş. Bende bulantı falan hiç yok. Sadece ağır yağlı yemeklerden sonra aç kalınca ve bazı ağır kokularda midem ağrıyor. Ama şimdiye kadar hiç bulantım olmadı. Bebeğim de gayet iyi çok şükür. Bende hep düne kadar endişeliydim. Bilmek iyi oluyor. Ama bunu da bilin. Normal demek ki. Üzmeyin kendinizi.
Benim daha başlamadı 7 haftalığım sat a göre. Üzmeyin bence kendinizi. İlla bulantı olacak diye birşey yok demek ki.
Benim arkadaşımınki de aşırı bulanıyor. Kız hep yatıyor aşırı halsizlik çekiyor. ona bakarsan bu durumunda anormal olması lazım.
Kendimizi üzmemek en iyisi. Ama bazen elimizde olmuyor. Biliyorum kendimden. Şu an rahat. Umarım sizinkilerde kısa zamanda rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?