2016 Şubat Anneleri

Merhaba hanımlar bende hamişim artık bugün 6. Haftamiza girdik dün de kesemizi gördü Dr cok sukur Rabbim hiç aratmadan verdi minigimizi inşallah isteyenlere de verir.. bu sayfadan çok şey araştırdım ilk kez yazıyorum.. bnm Dr bana folik asit al dedi başka hicbisi anlatmadı ne şunu yapma..

gunaydin hnimlarr ayyy amma cok sayfa birikmis dun sabahtan bu yana oku oku bitmedi hafta sonu olmiycam o yuzden herkese mutlu hfta sonlari diliyorumm

Günaydın kızlar
Bir haftadr acayip uyumaya başladım.sizlerde de var mı böyle bişey?
Eşim akşam uyandırıp yemek ye diyor, o kadar diyim yani

Günaydın kızlar
Bir haftadr acayip uyumaya başladım.sizlerde de var mı böyle bişey?
Eşim akşam uyandırıp yemek ye diyor, o kadar diyim yani

aynen canım sabahlari çok zor kalkıyorum öğle ezanı üstüme okunuyo bazenn Ki ben fazla uykuyu hiç sevmeyen bi insandim ah aaah

benım de azaldı yok gıbı ben de senın gıbı dusynuyorum agrı yok bı sorun mu var dıye
benimkiler de azaldı demek ki korkmaya gerek yok Bebiş yerleşti artık gibi geliyor bana

Psikolojimizi bozmayalim canim pimpirik olmayalim evet bi yerlere gidince iyi oluyo insann aklindan cikiyo kotu seyler :)
inş. cnm hayırlısı olsun ben de seni hatırladım blummm
:) hamile kalmak isteyenler topigindensn sanirim hamile kaldin mi hic?

hosgeldin aramiza bende suan sadece folik asit kullaniyorm

benimkiler de azaldı demek ki korkmaya gerek yok Bebiş yerleşti artık gibi geliyor bana

canım bende aynı durumdayım bende senin gibi düşünüyorum hatta midem bulanmıyo diye cok üzülüyorum haftaya cuma dr randevum eşim erkende gitmez bana kalsa ben yarın giderim dr ama dayanmam lazım büyük bir heycanla belirti bekliyorum :)

sen muhtemelen 5+4 sün

Herhalde. :) Teşekkürler. Benim derdim net bilmek.. Sat a göre değil. Bilmiyorum kendime dert mi arıyorum ki..

kızlar acaba bu mide bulantıları 6 haftanın bitimine doğru mu başlıyor bulantıları başlayan arkadaşlar bebeklerin kalp atışlarını duymuş mu oluyırlar acaba

Merhaba :) Ben dün doktora gittim ve kalp atışını doktor duymuş. Bende bulantı falan hiç yok. Sadece ağır yağlı yemeklerden sonra aç kalınca ve bazı ağır kokularda midem ağrıyor. Ama şimdiye kadar hiç bulantım olmadı. Bebeğim de gayet iyi çok şükür. Bende hep düne kadar endişeliydim. Bilmek iyi oluyor. Ama bunu da bilin. Normal demek ki. Üzmeyin kendinizi.

bende aynı merak içerisindeyım hesaplama tablolarına göre 5 hafta 6 günlük hamileyim başlaması gerekiyor mu acaba normal mi böyle olması

Benim daha başlamadı 7 haftalığım sat a göre. Üzmeyin bence kendinizi. İlla bulantı olacak diye birşey yok demek ki.
Benim arkadaşımınki de aşırı bulanıyor. Kız hep yatıyor aşırı halsizlik çekiyor. ona bakarsan bu durumunda anormal olması lazım.
Kendimizi üzmemek en iyisi. Ama bazen elimizde olmuyor. Biliyorum kendimden. Şu an rahat. Umarım sizinkilerde kısa zamanda rahatlar.

canım senin sat tarihin neydi tam kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…