biraz düşüjk çıkmış canım. bende eskiden vardı hangi hapı kullanıyorsun. ferritin değerinde folik asit ve b12 de çok önemli. bunların 3 ü dengede olmalı. 3 ünü içeren hap kullanmaan gerek. biri düşükse diğerindede problem olabilir.demir eksikliğiymiş okudugum kadarıyla 8 cıkmıs değerim sizlerin oranları neydı acaba neden bu kadar düşük çıktı arada demır hapıda kullanıyordum
arkadaşlar aranız da ankara koru da doğum yapacak kimdi unuttum
bi fiyat aldım ama ben daha düşük hatırlıyorum sanki
Doğum paketi 4000 TL dedi ben şok
iyi düşünmüssün cnm sağolasıncüz okuyan anneler;
papyonkilikli oglak_kadini @sessizyazar @Katibbee @LeylaEla @serppp @tb_fb @Minno2 @kukrim27 @reyyan-005 @hzrn6 @esra5516 sdss @minekr1 @betul8516
hatimimiz için hatim duası okuyabilirsiniz. ben okuyacağım ama herkesin duaya ortak olmasını istiyorum. birbirimize dualarımız geçsin.birbirimizin adını duamızda analım inş. Allah kabul etsin
sanırım tüm kadın doğumcular tepkili benim dr da aynı şeyleri söyledi aşaağı yukarıBugün ayrıntılı ultrason um vardi çok şükür herşey yolunda şeker yüklemesi yaptırmak istemedim diye kızdı biraz perinatolog . canan karatay a bayağı icerlenmis o kendi işine baksın falan dedi biz kaç kadını ve bebeğini kurtardık bu testler sayesinde falan dedi açlık tokluk hbA1c baktirdik diyince iyi bari dedi kendi doktorumuza anlatınca güldü takilmayin siz böyle şeylere falan dedi
ben de koru da yapıcam inşallah doğumu hocam orayla anlaşmalı ama 400 civarı dendi bşze de.Ben büyük ihtimalle Koruda doğum yapicam ama kendi muayenehanesi olan bi doktora gidicem o koruyla anlasmali orda da dogum olacak 3200 tl fiyat verdi tabi 2015 fiyati yilbasinda zam gelir kesin
çok iyi düşünmüşsün yarın mutlaka okuyacağım .cüz okuyan anneler;
papyonkilikli oglak_kadini @sessizyazar @Katibbee @LeylaEla @serppp @tb_fb @Minno2 @kukrim27 @reyyan-005 @hzrn6 @esra5516 sdss @minekr1 @betul8516
hatimimiz için hatim duası okuyabilirsiniz. ben okuyacağım ama herkesin duaya ortak olmasını istiyorum. birbirimize dualarımız geçsin.birbirimizin adını duamızda analım inş. Allah kabul etsin
ben de koru da yapıcam inşallah doğumu hocam orayla anlaşmalı ama 400 civarı dendi bşze de.
henüz almadım cnm ama bu topikteki morincim arkadaşımız satıyo onun modellerine özel msj atıp bak istersen markası modellife idi galiba bn de onu inceliyorum bu aralarKızlar lohusa pijamalarınızı nerelerden aldınız ve aldıysanız ne kadar?
Kızlar Tulumlar ne kadar pahalıpolar ve kadife alayım dedim.hastaneden çıkarken giydirmek için...iyi markalar en az 50 tl den başlıyor.Aman Allahım bu ne dedim yani 70 ler 90 lar...Mont falan olsa ok de Tulum çok lazım..siz nereden alıyorsunuz tulumları?
Şuanlık tansiyonuma iyi diyor Bülent bey 11-6 12-7 arası gidip geliyor. Tansiyonum yükselirse c oluyomuş ne demekse bilmiyorum ama o zaman erkenden alırız dedi şuan 25 haftalığız haftaya kontrolüm var erken doğumdan kastınız kaçıncı hafta diye sorucam ama muhtemelen 30 ların üstü gibi bekler yani
Tansıyon sorunum var demıssınız ama tansıyonunuz normal degılmı? Baska belırtıler var mı v yanı gebelık zehırlenmesı ıcın. Bebegın kılo alması normal mı?
Allah kabul etsin ins... yeni bir tane baslatsak mi kasım ayi icinde okuruz... bir hatimle kalmasin...cüz okuyan anneler;
Aynısı bana oldu cnm, aclik tokluk ve hbA1c bakti dr um ama perinatolog öyle takip mi olur 75lik yukleme yaptir gobegin buyuk sekerin vardir dedi. Suyum falan da normal aslindaBugün ayrıntılı ultrason um vardi çok şükür herşey yolunda şeker yüklemesi yaptırmak istemedim diye kızdı biraz perinatolog . canan karatay a bayağı icerlenmis o kendi işine baksın falan dedi biz kaç kadını ve bebeğini kurtardık bu testler sayesinde falan dedi açlık tokluk hbA1c baktirdik diyince iyi bari dedi kendi doktorumuza anlatınca güldü takilmayin siz böyle şeylere falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?