2016 Şubat Anneleri

Ayyy hava buz gibi dışarıya koyduğum su buz turmus, gel gör ki lojmana daha kömür gelmedi, az önce 1 torba ödünç aldılar yakar yakmaz yapıştım kalorifere.. bu nasıl bir soğuktur
esiniz askerdi sanirim... lojmanlari gec mi yakiyorlar ki

ben ikisini de alcam yeni dogum yapan arkadasim kullaniyor memnun

gobek buyuklugunden cikarim yapiyor ise ben yandim... bende vardir o zaman... bende 24+2 de gitcem seker yuklemesine...

gobek buyuklugunden cikarim yapiyor ise ben yandim... bende vardir o zaman... bende 24+2 de gitcem seker yuklemesine...
En azindan seninki ikiz canim ne bileyim prof bi de adam ama göbekten çıkarım yapması sacma geldi.. Gercekten de gobegim birden büyüdü suan 8aylik gibiyim ama sekerle bağlantısını kuramadim

En azindan seninki ikiz canim ne bileyim prof bi de adam ama göbekten çıkarım yapması sacma geldi.. Gercekten de gobegim birden büyüdü suan 8aylik gibiyim ama sekerle bağlantısını kuramadim
gecen gun fotgrafini cektim gobegimin... utanmasam yukleyecektim benim de 7-8 aylik gibi... 7 kilo aldim

yani sonuçta 40 oluca endişe etmeyecekmiymişiz. 41 olunca mı telaşlanacağız.ben anlamadım
Yok canım bu kulaktan ateş ölçerler iç ateşi ölçtüğü için eger olurda 40 çıkarsa endişe etme dedi doktor. Düşük ateşlerde koltukaltı ile aynı ölçüyor çok yüksek ateşlerde iç ateşi gösterebilir dedi

Canım bendım de dooperde de tek damarda celtık cıktı tansıyon acısından takıp edılıcem. Senın tansıyon rıskın neden var tam onu anlayamadım ben. Benım de su an evde 11-6 cıkıyor ama hastaneden 12-8 genelde. Vucudunda odem vs var mı normalın dısında. Bır de proteın kacagına bakıldımı?.

Canım benim çift damarlı çentikleşme söz konusu o yüzden çıktı bunlar tansiyon riski vs. Bi daha ki kontrolde muhtemelen proteine de bakar çünkü preeklampsi denen şey ordan da kaçak veriyormuş.

Yarın şeker yüklemem var ins temiz cikar nasil yapılıyor kizlar yaptiranlar bilgi verebilir mi ? Kac kere kan alinacak falan merak ediyorum
Cani. 50 grlik olur buyuk ihtimal doktor once eczaneye yonlendiriyo alacagn glikozn ismini verip sonra kan alma yerine gelip hemsireye veriorsun tabi yaninda suyla onlar karisimi hazirliyor iciyorsun ictktn 1 saat sonra kani veriyorsn benden 2 tup aldilar. 1.30 saat sonrada sonuc cikiyor. Bizim devlet kadin dogumda bu sekilde :).

Canım benim gögüsümde yara olmuştu.. hemde ne yara önce hiç emzirmedim sadece sagıyordum. Ama megerse bebişi emzirirsen daha çabuk iyileşiyormuş. Sonra arkadaşın tavsiyesi ile eczaneden gögus ucu aparatı aldım. Ama onunla emzirmedim.( 5 sene önce kalkan görmemiştim hiç )
O ggus ucu aparatını gögusume koyarak sutyeni kapıyordum. O baskı ile gögusumden damla damla süt akıyordu ve aparatın içinde kalıyordu. Benim yaramı sütüm iyileştirdi. Yine yara olsa aynı şeyi yaparım şimdi kalkanlar varmış onlarda olur herhalde.

Canım benim çift damarlı çentikleşme söz konusu o yüzden çıktı bunlar tansiyon riski vs. Bi daha ki kontrolde muhtemelen proteine de bakar çünkü preeklampsi denen şey ordan da kaçak veriyormuş.
Canım ben de cok endıselenıyorum da ondan sana sorayım dedım. Cıft olunca bıraz daha rısklı olabılıyormus ama ılla gebelık zehırlenmesı olacak dıye bırsey yok. Benım kendı doktorum cok onemsemedı ayrıntılı ult sonucunu, sadece tansıyonu takıp edıcez dedı. Umarım sorun yasamayız cunku cok tehlıkelı bır durum preeklampsi. Ama senın bebegının kılosu gayet normalmıs ve doktorun dırek bebegı erken alırız vs demesıne sasırdım

Sag ol canim benim.. 3. kez girdigimde hala ayniydi son anda degistirdi pozisyonunu. Normal ultrasonla bakildi. Sonra idrara sıkısıksin rahim agzi kisa gorunuyor. Bi lavaboya git gel ölçüm yapalim dedi. Alttan yapti ölçümü rahim agzi kisa cikti. Erken dogum riski var dedi. istirahat ve progestan fitil veedi. Tedirgin oldum ben de. Dua et bisi olmasin canim

Evet işte bana detaylı sonucunda çift taraflı çentikleşme var dedi. Peki ne olucak hocam dediğimde eğer böyle devam ederse tansiyonunda yüksek takip ederse bebeği erken haftalarda alıyoruz dedi ama dediğim gibi çok şükür kilo alımı normaldi ama 26. Haftayı inanın 4 gözle bekliyorum çünkü o Zaman herhalde daha net şeyler söyler umarım.. gerçekten kafama takmak istemiyorum ama ister istemez insan etkileniyor

kızlar geçmiş olsun. çentikleşme ne oluyor? nasıl anlaşıldı? benim de hastanede tansiyonum yüksek çıkıyordu evde normal. holter cihazı takıldı bin şükür hiçbir sorun çıkmadı doktor ilaca flan gerek olmadığını söyledi. sizin muhabbet tansiyon olunca ilgimi çekti. bende de var mıdır diye endişelendim gerçi doktor öyle bişi demedi ama bilemedim...

Canım çok sagol senin bahsettiğin gögüs kalkanı süt dediğin gibi ona akıyor hemde sürtünmüyor kıyafete ucu o yuzden rahat oluyo aslında hem sürtmemesi hemde sütün içinde olması iyileşmesi için çok iyi kalkan alsam daha mantıklı o zaman teşekkür ederim :)

Canım umarım hıcbır sorun olmaz. Tansıyonun yukselmemesı ve ödem olmaması cok ıyı bence. Erken zamanda baslayan tansıyon yukselmesı ve ödem daha tehlıkelı

Canım bızım ayrıntılı ultrasonda dopperde bebege gıden damarlardan bırınde ya da her ıkısınde kan akısı yavas oluyor. Bu da gebelık zehırlenmesının belırtısı olabılıyor ama ılla oyle olacak dıye bırsey yok. Senın de tansıyonun normalmıs . Su an da bızım de normal ama dıkkat etmemız gerekıyor

sağlıkla hiçbir sorun yaşamadan kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi ya :/ benim de kilom olduğu için sürekli tetikteyim. bin şükür hiçbişi çıkmadı ama korkuyorum yine de.
kuzucuklar zamanında sağlıkla gelsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…