2016 Şubat Anneleri

Aynı fikirdeyim ya normal doğum yaptım diyen bayanlar gerçekten bana çok değişik geliyor sanki asla başarılamaz bi durum gibi. Hiç mi hiç cesaretim yok düşüncesi bile ürpertiyo. Sezeryanda dediğiniz gibi göz görmüyo :) tek tutar yanı zaten o. Ama yinede Zaman ne getirir hiç bilemiyoruz inşallah hakkımızda en hayırlısı olur...

Ben bi ay ilişkiye giremedm Canm korkmdan bide beni dusun kendimi kasarsam çocuk çıkmazsa neler neler
aslında Allah kolaylığını veriyordur eminim ki. ne güzel bişey düşünsene bir anda gelip geçiyor acısı ve bir can doğuyor. ama işte şu korkular olmasaaaa

iyiki bundan 30-35 yıl önce hamile değildim diyorum o zamanlar sezeryan doğumun adı bile anılmazmış. ama normal de normalmiş hani. şimdi normalde de kesiyorlar ki. anneannem 5 tane doğurmuş bitane bile kesiğim yok diyo :O ben şok

Mecburen yapcaz yapanın bizden ne fazlası var
bir de artık doktorların da işine geliyor yarım saatte işi bitirmek. 2 arkadaşım var yakın bir zamanda doğum yapan. ikisi de normal istiyordu son güne kadar beklediler açılmaları olmamış suni sancı falan derken o sancıyı çekip üstüne sezeryan oldular biri bugün doğurdu hatta bebişi çok tatlııııı :)

Slm kızlar geçen gün çok tuhaf bir şey yaşadım onu sizlerle paylaşmak istiyorum bnm rahim boyu kısa olduğu için vajinal fitil olarak progestan kullanıyorum yatağa uzandım fitili yerleştirmek için ve parmağımla fitili yerleştirmeye çalışırken birde baktım bnm minnakım parmağımın ucuna vurdu Ve Onu Resmen Elimle Hissettim Çok Tuhaftı İKİNCİ Fitili yerleştirrken Aynı Şeyi Tekrar Yaşadım Öyle FARKLI Bişeydiki O Duygu Sanki Direk Ona dokundum Gibi karnımda attığı tekmelerini hissedişim gibi değil direk temas oldu resmen aramızda oğluşumla ne kadar korksamda bu duygu bambaşkaydı anlatamam size

Ve fena halde grib olmayı başardım ilaçta kullanamıyorum napcam bilemedim mandalina suyu limonlu çay limonata falan idare etmeye çalışıyorum başka fikri olan varmı nasıl kolay atlatırım gözlerim yanıyo burnum boğazım pert hele hapşırma bütün sitede sesim yankılıyo resmen hahhaahhapppşuuu

Canim bende de ikili var sadece ikisini birden sagmak zor oldu genelde sagdan emzirip solu sagip oyle yatiyordum ben yada ayni islemi yapip ise gidiyordum alarak iyi yapmissin ben cok memnun kaldim insallah bol bol sutumuz olur da sagariz
Cevabın için teşekkür ederim canım inş. dediğin gibi bol sütümüz olur

nnagihan canım dun ayrıntılı ultrason a gittim ama plesanta ile ilgili birşey söylemedi doktor aşağı yerleşmişti şimdi nasıl dedim o yukarı çıkar dedi peeinatolog kendi doktorum da 28. haftada ben sana ne olduğunu söyleyeceğim sen takma şimdi kafaya dedi

cnm babymall ankaradaki en buyuk bebek magaxasi... biz gezdik oldukca da iyi fiyatlari... bende netten aldiklarimi ordan siparis etcem kasim da kismetse alisverise basliyoruz... :))
kızlar babymall sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç? güvenilir bir site mi acaba??

cnm babymall ankaradaki en buyuk bebek magaxasi... biz gezdik oldukca da iyi fiyatlari... bende netten aldiklarimi ordan siparis etcem kasim da kismetse alisverise basliyoruz... :))
Çok teşekkür ederim canım fiyatları gayet uygun geldi e-bebekle kıyaslayınca oyüzden merak ettim acaba güvenilir mi diye :) o Zaman şampuan vs bakım malzemelerini ordan alacağım :) biz artık başlıyoruz alışverişe 3 aydan geri saymaya başladık artıkkkk :)

günaydın güzel anneler ve bebekleri:) şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum özel.şeker yüklemesi ve rutin kan tahlilleri istedi. devlet hastanesinde yaptırmak için aile hekimliğinden mi yoksa kadın doğumdan mı randevu aldınız. bi kez devletin kadın doğumuna gittim istenen testler vardı.takibiniz burda yok yaptıramayız demişlerdi. çalıştığım için çok fazla izin almak istemiyorum.özele gidip devlette yaptıranlar yol gösterirseniz sevinirm:)

Canım bana da yaklaşık aynı şeyleri söylüyorlar. Previa değiliz çok şükür. İnşallah bir şey olmayacak. Doktorum bh saatten sinra kanama beklwmiyorum dedi zaten.sadece Sezeryan yolu gözüküyor. Sağlıklı olsunlar da.

Hafi ya kötü olms o ama

Kızlar Merhaba. Tetanoz aşınızın ilk dozunu kaçıncı haftada vuruldunuz? Beni bu hafta çağırdı sağlık ocağı bugün gittim aşı yok bu cumada tatil haftaya cuma gel dedi haftaya cuma kısmetse 25. Haftama giriyorum geç değil mi ya 24-28 gibi vuruluyo diye biliyorum. Ikinci dozu 29 da vururuz dedi. Bu aşı gerçekten bebişe zarar vermiyo di mi biri ateş yok kanama yaşadım falan demişti aklım çıkıyo

sıkıntı olmaz son gebeliğin son ayına denk gelmeyeceek şekilde bir ay arayla iki aşı yapılıyor şimdi yaptırsan diğeri de bir ay sonra gebeliğinin son ayına gelmiyor canım normaldede 4 ay dlunca ve 5 ay dolunca tercih ediliyor ama fark etmez rahat ol:)

canim cok farkli bi sey yasamissin cidden. Neler hisdettigini az cok tahmin edebiliyorum. Benim de rahim agzinda kisalik cikti. Dun fitile basladim. Senin kac mm cikti doktorun neler soyledi? Umarim saglikla zamaninda aliriz kucagimiza.

Kizlar gunaydin. Dün ayrintiliya girdim. sonsuz sükürler olsun. Bebegim iyi. Ama amniyon sivim normalin alt sinirinda cikti. Ve bir de yapilan rahim agzi ölcümünde kisalik cikti. Moralim cok bozuk. Nolur bana dua edin. Zamaninda saglikla hep beraber kucagimiza almak nasip olsun insallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…