2016 Şubat Anneleri

Benimkide ayni canim skinti yapma galiba bu senenin kizlari daha hareketli erkekleri tembel beninki kesin babasina cekmis. Rahata duskun doktor bile farketti elleri enseye koyup keyif yapiyor adam. skma canini kontrollerinde dr bi sknti gormediyse onlar rahat demektir. Bide herkesin ic karni bir olmuyomus. Genisse daha rahat hareket etsede hissetmiyoruz en azindan ben oyleym. Stres yapma

Slm kizlar Allah nasip ederse bende subatta anne olacagim ben bi kac alisverise basladim bile benim gibi dayanamayıp alisveris yapan varmi :)

Slm kizlar Allah nasip ederse bende subatta anne olacagim ben bi kac alisverise basladim bile benim gibi dayanamayıp alisveris yapan varmi :)
Ohoo canim bi cogumuz neredeyse alisverisi bitirdi bile sen iyi dayanmissin :)

bizim babamızda asessiz sakin yapılı, adama diyorum senin gibi hhiiiçç umurunda değil annem benden tepki bekliyormuş ben azcık cazgır olayım yok :) doktorada dedim olur normal dedi, aşırı ısrar ettim bi zahmet şu ultrasona bakta içim rahatsın dedim de iyi peki bakalım dedi, bi kalp atışını tek gösterdi, haftaya şeker yüklemesi var, o cadı doktorumu değiştireceğim, bebeğin kilosu boyu falanı filanından bilgim yok söylemiyor hınzır

selam, ben kendini tutup almayanlardanım
burdaki annişler hızlı coğu büyük işlerini bitirdiler hayırlısı ile darısı bize

Kızlar birkaç gündür forumu takip edemedim can sıkıntısından tansiyon yüksekliği var ne yazık ki. tansiyon ilacına başladık ama ilaca rağmen yüksek seyrediyor. Şu an için protein atımı negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı. İyice stres oldum . stres yaptıkça da tansiyon daha çok yükseliyor. ama elimde değil kaç gündür uyuyamıyorum çok taktım kafaya. Her yüksek tansiyon preeklemsiye neden olacak diye birşey de yok sanırım. Ama yine de sakinleşemiyorum.

Benim erkek normalde tembel ama hareket konusunda maşallah. Fındık yedigimde dağa hareketli oluyor . özellikle akşam sırt ustu uzanıp dinlendigimde dağa farklı hareketleniyor.

Bizim.babada ayni anca yatsin uyusun adamin sinirleri alinmis gibi senin doktorda pek ilgisizmis ya benimki her gittigimde bakio kilosunu rahim boyunu falan hep olcuo her gittigimde cinsiyetini soyluo falan sen onu degis canim. Oyle sey mi olur.

Ben de almadim ama dayanamıyorum artık :) başlayacağım da şimdi nerden baslarim bilemiyorum :)

biz 7ci ayımızı kararalı bir şekilde bekliyoruz (dahası babamız beklettiriyor )
Allah muhafaza ama erken doğum olma ihtimaline karşın özel ve acil gereklilerden başlayabilirsiniz
biz liste yaptık , ve listeye göre piyasa araştırması marka model belirledik indirimler oldukca listeye uygun şekilde alacagız

Benim erkek normalde tembel ama hareket konusunda maşallah. Fındık yedigimde dağa hareketli oluyor . özellikle akşam sırt ustu uzanıp dinlendigimde dağa farklı hareketleniyor.
Ah canim seninki benim usaktan harketli benimkinde tik yok gerci ben pek tatli tuketemiyorum sadece meyve yiyorm findik ceviZ gunduz yiyormda pek nadir yani kiyamio annesni tekmelemeye yawrm benim

Bizim.babada ayni anca yatsin uyusun adamin sinirleri alinmis gibi senin doktorda pek ilgisizmis ya benimki her gittigimde bakio kilosunu rahim boyunu falan hep olcuo her gittigimde cinsiyetini soyluo falan sen onu degis canim. Oyle sey mi olur.

demek önce babaya çekiyor bunlar

ankara etlik zübeydeye gidiyordum, bi kanım ısınmadı oraya bakalım gata da ki doğum güzelmiş annemın kanka kızı orda hemşire söylimde arasın bi torpil falan işe yarar mı öğrensin

Son aylarda agir olcagimiz icin bide erken dogum olur diye herseyi aldm sadece zibinlari ve tulumlari kaldi. Acele edin kizlarrrr

Hiç kafana takma aynı sorun bende de var Can'ım çift taraflı çentikleşmeden dolaylı. Hemen herşey preeklampsi olcak diye birşey yok elinden geldiğince dinlen su iç ve tuzsuz ye doktorum bana öyle söyledi. Senin tansiyon kaç çıkıyo?

Kızlar gece bacağıma felaket bir kramp girdi zorla uyuduğum uykudan uyandım suan hala içinde taş varmış gibi zor yürüyorum ne yapsam acaba
Canim banada oluyor arada, bol sivi tuketmeye bak .. o esnada canin acisada bacagini iyice hareket ettirip gevsetmen lazim. Bilek kismindan yukari asagi sekilde yapiyorum, ertesi gun cok agri olmuyor.. yapmazsan gevsemedigi icin kaskati kaliyor bacagin

Yaptir kiz torpilini sefan olsun

20 haftalıkkn tetanoz olmuştm tekrar 16 kasımda çağırdı o zamn yaptıraym gebelikte kan ve idrara sadece bi kere bakmak saçma yani sonuçlarıda doktoruma gösterirm.aynen canım bnde onu diyorm 6 aylkken kocamn olursa bebiş önümzdeki üç ay şimdikinin üç katı olck 9 aylıkken yuvarlanırız o zaman

Vicdan yaptım bende ama normali de göze alamıyorum.bnim gibi olanlar normal doğum isteyince kaç saat sancı çekiyormuş sonuç sezaryen.kaslar bebeğin çıkmasına izin vermiyormuş kendini illa serbest bırakman lazımmış ki afedersin ben normal ilişkide bile kaskatı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…