Kizlar tahlil yaptirmistim TSH 4,1 cikti doktor yuksek dedi ama ilac falan da vermedi netten okudum icim karardi bebege cok kötü etkileri varmis bu degerlerde olup ilac kullanmayan var mi aranizda
Evet boyun 1.50se cok kilo almissin :)) .. kacti ki kilon doktorda biraz abartmis sankiMerhaba annelerDetaylı ultrasondan geldik herşey yolunda çok şükür bi sorun yok kızım çok iyi doktor çok hareketli olduğunu söyledi normalde bu kadar görüntü iyi olmaz uslu durmaya başladı dedi doktor poz veriyo kızım Ama tartıya çıkınca şok oldum 58 kilo olmuşum çok kilo almışın dikkat etmen lazım dedi ama ekmek yemeden asla doymuyorum nasıl olacak bilemedim
Günaydınlaaarrr, hayırlı cumalar herkese :)
Göbeğimde ağrı var demiştim, doktora gittim, çok şükür oğluşum gayet iyi, nedenini sordum doktora, gebelik ilerlediği için rahim genişliyordur, yada ani hareket neden olmuştur dedi, oturup kalkarken yavaş yavaş hareket et dedi, birde öksürük ve hapşırıklarda göbeğini tut dedi, bilginiz olsun kızlar...
Birde size bişey danışcam, kararsız kaldım, şimdi biz kirada oturuyoruz, ve yakınlarımızda kimseler yok, kayınvalidemler gebzede oturuyor, bizde onlara yakın olsun diye tuzlaya taşınmayı düşünüyoruz, ama daha kesin değil, evim 2+1 küçük biraz, şimdi beşik alırken ne alsam karar veremedim, acaba anne yani küçük beşiklerden mi alsam idareten, taşınırsak 3+1 düşünüyoruz, o zaman bebeğime oda alırım diyorum, yoksa daha tam belli değil o yüzden yine normal beşik mi alsam? napsam kızlar ya yardımcı olun...
kızlar burda bı arkadas vardı adını unuttum o da vagi hex kullanıyordu. ben kullandım da hıc bı ıse yramadı akıntım hala devam edıyo randevuma da ıkı hafta var . nıye fayda etmedı bu ılac ya ay rahatsız oluyorum ıkı dk nın bırı ıc camasırı degısıyorum :/
Ayın 16snda 54 kiloydum dahaAhh canim 58 de kilo mu diyorum artik.eskiden gordugum gorecegim en fazla kiloydu oysa.su an 65.5 goruyorum tartida.sonrasi icin ise hic bir fikrim yok.ben asiri kilo aldim.bi tek benim bu durumda olan gibi geliyor. Keske sana moral verebilseydim
51 ile hamile kaldım boyumda 1.58 uzun değilim yaniEvet boyun 1.50se cok kilo almissin :)) .. kacti ki kilon doktorda biraz abartmis sanki
bence tekrar doktora görünmelisin. Ben normalde de Tiroid hastasıyım, hamilelikle birlikte troidim 3 e yükseldi. benim ilaç dozumu arttırdı. doktorumun söylediğine göre; hamilelikte 0,50-2,50 arasında olması gerekiyormuş troid.Kizlar tahlil yaptirmistim TSH 4,1 cikti doktor yuksek dedi ama ilac falan da vermedi netten okudum icim karardi bebege cok kötü etkileri varmis bu degerlerde olup ilac kullanmayan var mi aranizda
Bende tansıyon sımdılık evde 11-6 haftanede 12-8 cıkıyor . Ben de 23. haftamın ıcındeyım( 22+5). Annm ve teyzelerım zaten tansıyon hastası bende de rısk var yanı ama sımdılık yuksek degıl. Odem de bıraz var ellerde ayaklarda sıslık var ama asırı degılSağolasın canım. Tansiyonu 24. haftada rastgele farkettim o gün kafam bir tuhaftı yine düştü sandım bir ölçtüm yüksek. sonra bir kaç gün takip ettim hep yüksek. Doktora gittim. diyet verdi tuz ve un hiç yok aynı zamanda tansiyon ilacına da başladım. 2 gün diyet yaptım 1.7 kilo verdim. görünürde haifif ellerde şişlik görünüyordu bariz bir şişlik yoktu. ama 1.7 kilo gittiğine göre yine de varmış herhalde ödem. Bir de tansiyon farketmeden önceki son bir haftada günde 300 gr kadar alıyordum çok yemememe rağmen. neden diye kızmaya başlamıştım. tansiyon da çıkına korktum işte bende. Sende de aynı sıkıntılar mı var?
Ayın 16snda 54 kiloydum daha
51 ile hamile kaldım boyumda 1.58 uzun değilim yani
Tabi ki sancin varsa dayanabilirsen dayanirsin ama ark.imin kanamasi geldi suyu geldi hala sancisi yoktu normalde 3-4saati gecmemesi gerekirken 6saat suni sanci yedi hala daha acilmasi 4cm.di sezaryenle aldilar cunku biraz daha beklese bebegin kafasi sikisabilirmis mesainin bitmesine de baya vardiYok sanci oldugu halde iki gun doguramayanlari cok duydum.. yurt disinda cok gozlemleniyor ozellikle, normal doguma zorluyolar bayanlari, bebegin kalp atislarinda bir yavaslama sezerlerse sezeryana aliyorlar.
Canim yine de az sizlerin yaa benim boy 172 ama zaten hamile kalmadan o ce kilo almistim 68.900 le hamile kaldim simdi 77.200 yani 2 aydirda istahim cok acik yedikce yiyesim geliyo ama artik dikkat etmeye basladimBenim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
Benim dr fazla rahat kilomu simdiye kadar 2kez olctuBenim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
Valla bilmiyorum ki canım. Bebegin suyu da azmış. Ama progestanın suyla alakası yok ki. Bana kısalık oldugu icin erken dogum riski vaf dedi. Umarım zamanında dogarlar. Sag ol destegin için canım.Gerçekten çok tuhaf 3.4 gayet iyi hatta süper yani gereksiz bir telaş gibi geldi bana belki de erken doğuma sebeb olacak farklı şeyler ondan vermiştir progestan sana ama şuna eminim ki bnm de 3 ve üzeri çıksa bnm dr. Um asla progestan vermezdi
Ben cabuk doyuyorum cok yiyemiyorum ama cok cabuk acikiyorum ikizler sanirim mideme yer birakmadiMerhaba annelerDetaylı ultrasondan geldik herşey yolunda çok şükür bi sorun yok kızım çok iyi doktor çok hareketli olduğunu söyledi normalde bu kadar görüntü iyi olmaz uslu durmaya başladı dedi doktor poz veriyo kızım Ama tartıya çıkınca şok oldum 58 kilo olmuşum çok kilo almışın dikkat etmen lazım dedi ama ekmek yemeden asla doymuyorum nasıl olacak bilemedim
bana krem vermedı cnm ya ne bılım gecmedı uyuz oldumben kullandım tatlım, bana faydası dokundu hatta dah ayarısında gelmeden kaşıntı yanma ve akıntım kontrol altına girdi, bu yüzden devam etmiyorum ama yanında kullandığım krem travazol da etkili oldu
51 ile hamile kaldım boyumda 1.58 uzun değilim yani
6 kilo kotu degil canim ya :)Benim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
Sanci gelmezse kasilmalarda baslamaz dogal olarak dogumda gerceklesemezTabi ki sancin varsa dayanabilirsen dayanirsin ama ark.imin kanamasi geldi suyu geldi hala sancisi yoktu normalde 3-4saati gecmemesi gerekirken 6saat suni sanci yedi hala daha acilmasi 4cm.di sezaryenle aldilar cunku biraz daha beklese bebegin kafasi sikisabilirmis mesainin bitmesine de baya vardialdilar bebisini. En iyisi normal dogum ama cok da inat etmemek gerek
ikizlere normal bencede yaa.. benimde alt tarafim oluyor ustte hatta oluyor kazak turu seyler :) uzun tshirtlerim, hala 36 bedenim yani ahaha bende anlamadim nereye gitti onca kilolar diyeBenim dr fazla rahat kilomu simdiye kadar 2kez olctusaglik ocagindan uyarip duruyorlar cok kilo almissin diye 8-9 kilo aldim ikiz gebeyim ama alt esofmanlarimi pantolonlarimi cok rahat giyebiliyorum ustler de gobek olmasa olacak sadece gobek buyutuyorum
O arkadaş ben olabilirim ziraa nefret geldi akıntıdan ve evetvagi-hex hiç bir işe yaramıyor bu hafta yine kullanıyorum hâlâ devam hatta sanki söküyor gibi daha da çoğaldı doktor da ısrarla bunu veriyo anlamıyorum bu hafta hem pembemsi gem kahverengiye benzer geldi akıntım bir iki kere aklım çıktı doktor enfeksiyondan diyo da yetti gari çamaşır degistirmekten valla ben artık kagit havlu koyuyorumkızlar burda bı arkadas vardı adını unuttum o da vagi hex kullanıyordu. ben kullandım da hıc bı ıse yramadı akıntım hala devam edıyo randevuma da ıkı hafta var . nıye fayda etmedı bu ılac ya ay rahatsız oluyorum ıkı dk nın bırı ıc camasırı degısıyorum :/
bana krem vermedı cnm ya ne bılım gecmedı uyuz oldum
Aman biz yemeyelimde kim yesinSakami yapiyorsun bende 1.59'um ama kilom 64 oldu simdiden.. ama tabi 57 ile basladim..
Bizimkide sürekli dile getiriyo sanki onun kesesinden yiyorumBenim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
Ben çok fenaym bu konuda hem çok çabuk acıkıyorum hemde en az yarım ekmekBen cabuk doyuyorum cok yiyemiyorum ama cok cabuk acikiyorum ikizler sanirim mideme yer birakmadicok yiyince reflu gibi yanma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?