2016 Şubat Anneleri

Kizlar tahlil yaptirmistim TSH 4,1 cikti doktor yuksek dedi ama ilac falan da vermedi netten okudum icim karardi bebege cok kötü etkileri varmis bu degerlerde olup ilac kullanmayan var mi aranizda

Can'ım ben en son 2 küsürlere düşmüştü ilk başka 4 e yakındı hemen ilaca başladı. 2. Tahlilde ilacın etkisiyle düşmüştü o Zaman'da 2.11 gibi bi değer çıktığı halde dozunu yükseltti hamilelikte 1.5 isteniyo dedi doktorum. Ama yine de bilemicem ben tsh sorununu daha gebeliğim başlar başlar çıktı ve dediğim gibi ilaçla bu kadar düzelmem oldu.

Evet boyun 1.50se cok kilo almissin :)) .. kacti ki kilon doktorda biraz abartmis sanki

bende su an 2+1 deyim mayıs gibi yeni eve taşınacagız o yüzden anne yanı yada ufak beşik alıp kendi evimize geçtiğimizde oda almayı düşünüyorum, eşim de park yatak daha iyiymiş diyor ama nedense ısınamadım onlara

ben kullandım tatlım, bana faydası dokundu hatta dah ayarısında gelmeden kaşıntı yanma ve akıntım kontrol altına girdi, bu yüzden devam etmiyorum ama yanında kullandığım krem travazol da etkili oldu

Ahh canim 58 de kilo mu diyorum artik.eskiden gordugum gorecegim en fazla kiloydu oysa.su an 65.5 goruyorum tartida.sonrasi icin ise hic bir fikrim yok.ben asiri kilo aldim.bi tek benim bu durumda olan gibi geliyor. Keske sana moral verebilseydim
Ayın 16snda 54 kiloydum daha
Evet boyun 1.50se cok kilo almissin :)) .. kacti ki kilon doktorda biraz abartmis sanki
51 ile hamile kaldım boyumda 1.58 uzun değilim yani

Kizlar tahlil yaptirmistim TSH 4,1 cikti doktor yuksek dedi ama ilac falan da vermedi netten okudum icim karardi bebege cok kötü etkileri varmis bu degerlerde olup ilac kullanmayan var mi aranizda
bence tekrar doktora görünmelisin. Ben normalde de Tiroid hastasıyım, hamilelikle birlikte troidim 3 e yükseldi. benim ilaç dozumu arttırdı. doktorumun söylediğine göre; hamilelikte 0,50-2,50 arasında olması gerekiyormuş troid.
benim fikrim tekrar doktora görünmelisiniz.

Kızlar size asıl önemli şeyi sormayı unuttum. Doktor bebek ters duruyo dedi kafası yukarda bacakları aşağıdaymış.. Sormayı unuttum ona ne demek oluyo yani riskli kötü bi durum mu bu

Bende tansıyon sımdılık evde 11-6 haftanede 12-8 cıkıyor . Ben de 23. haftamın ıcındeyım( 22+5). Annm ve teyzelerım zaten tansıyon hastası bende de rısk var yanı ama sımdılık yuksek degıl. Odem de bıraz var ellerde ayaklarda sıslık var ama asırı degıl

Yok sanci oldugu halde iki gun doguramayanlari cok duydum.. yurt disinda cok gozlemleniyor ozellikle, normal doguma zorluyolar bayanlari, bebegin kalp atislarinda bir yavaslama sezerlerse sezeryana aliyorlar.
Tabi ki sancin varsa dayanabilirsen dayanirsin ama ark.imin kanamasi geldi suyu geldi hala sancisi yoktu normalde 3-4saati gecmemesi gerekirken 6saat suni sanci yedi hala daha acilmasi 4cm.di sezaryenle aldilar cunku biraz daha beklese bebegin kafasi sikisabilirmis mesainin bitmesine de baya vardi aldilar bebisini. En iyisi normal dogum ama cok da inat etmemek gerek

Benim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
Canim yine de az sizlerin yaa benim boy 172 ama zaten hamile kalmadan o ce kilo almistim 68.900 le hamile kaldim simdi 77.200 yani 2 aydirda istahim cok acik yedikce yiyesim geliyo ama artik dikkat etmeye basladim

Benim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
Benim dr fazla rahat kilomu simdiye kadar 2kez olctu saglik ocagindan uyarip duruyorlar cok kilo almissin diye 8-9 kilo aldim ikiz gebeyim ama alt esofmanlarimi pantolonlarimi cok rahat giyebiliyorum ustler de gobek olmasa olacak sadece gobek buyutuyorum

Valla bilmiyorum ki canım. Bebegin suyu da azmış. Ama progestanın suyla alakası yok ki. Bana kısalık oldugu icin erken dogum riski vaf dedi. Umarım zamanında dogarlar. Sag ol destegin için canım.

Ben cabuk doyuyorum cok yiyemiyorum ama cok cabuk acikiyorum ikizler sanirim mideme yer birakmadi cok yiyince reflu gibi yanma oluyor

6 kilo kotu degil canim ya :)
Sanci gelmezse kasilmalarda baslamaz dogal olarak dogumda gerceklesemez kotuymus.. bir arkadasimdada olmustu sezeryana almak zorunda kaldilar. Canim var tabi istisnai durumlar illa ki.. ama yani bu kadar cok kisi sezeryan olunca hepsimi doguramadi filan diyor insan, gercekciligini yitiriyor.. doktorlarada guven pek kalmiyor haliyle.

ikizlere normal bencede yaa.. benimde alt tarafim oluyor ustte hatta oluyor kazak turu seyler :) uzun tshirtlerim, hala 36 bedenim yani ahaha bende anlamadim nereye gitti onca kilolar diye

O arkadaş ben olabilirim ziraa nefret geldi akıntıdan ve evetvagi-hex hiç bir işe yaramıyor bu hafta yine kullanıyorum hâlâ devam hatta sanki söküyor gibi daha da çoğaldı doktor da ısrarla bunu veriyo anlamıyorum bu hafta hem pembemsi gem kahverengiye benzer geldi akıntım bir iki kere aklım çıktı doktor enfeksiyondan diyo da yetti gari çamaşır degistirmekten valla ben artık kagit havlu koyuyorum

Sakami yapiyorsun bende 1.59'um ama kilom 64 oldu simdiden .. ama tabi 57 ile basladim..
Aman biz yemeyelimde kim yesin
Bizimkide sürekli dile getiriyo sanki onun kesesinden yiyorum
Ben cabuk doyuyorum cok yiyemiyorum ama cok cabuk acikiyorum ikizler sanirim mideme yer birakmadi cok yiyince reflu gibi yanma oluyor
Ben çok fenaym bu konuda hem çok çabuk acıkıyorum hemde en az yarım ekmek Ama sanırım artk dur demem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…