Kizim 4kg dogdu ilk ay 1numara kullanmistim huggies.in 1numarasini kullandim primaninki birazcik daha buyuk oluyorHepsi gayet güzel görünüyo canım herşeyi almışsın gibi:) ben beze takıldım 2 numara ile mi başlayacaksın yoksa 1 de aldın mı?? :)
Daha durun bi bebek dogsun neler neler duyacaksinizAynen yaa.. cok biliyolar, illa birsey soyleyip insanin canini SIKICAKLAR.. boylelerini kapidan iceri sokmamak lazim
Benim karnim kocaman ikiz oldugundan ama ben de bir an once dogurayim onumuzdeki 1sene cabucak gecsin istiyorum oturup kalkarken simdiden sorun yasiyorumAy tamammm psikolojinizi bozmiyimmmm.. yavrucaklarimiz tez zamanda buyusunde kucagimiza alalimmm.. hamis gobeklerimizinde simdilik tadini cikaralimmm
Evham demiyoruz canim ona annelik diyoruz butun hayatimiz boyle gececek sanirimKizlar cokpinpirikli davrandigimi dusunuyorum ama benim goguslerim ve karnim son gunlerde yumusadi gibi daha ..bebisde hareket ediyo ama sanki kisitli hareketleri ..acaba kordonu felanmi dolandi ..pufff bide ikinci bu. he birincide daha rahattim ben iyice evhamli oldum
O daralma bende de oluyor nereye donsem rahat edemiyorum bi sureKizlar bir bucuk saat once bi daralmayla uyandim. Daha da uyuyamiyorum. Son zamanlarda hep botle oluyor. Tuvalet icin ya da baska bi sey icin kalktigimda yeniden uykuya gecmekte zorlaniyorum. Sizlere de oluyor mu? Bi de sagimda bobrek buyumesi ciktigi icin soluma yatiyorum hep. sirt ustu de pek yatmayin diyorlar ya, solum uyustu resmen. Ama arada dayanamayip sirt ustu yatiyorum. Sirt ustu yattigimda bebegimn agirligini hissediyorum sanki. Siz hissettiniz mi hic?
Allah kolaylik versin. Ben 1 tane ile zorlanıyorum. İkimizin de günü yakınmis birbirine.Benim karnim kocaman ikiz oldugundan ama ben de bir an once dogurayim onumuzdeki 1sene cabucak gecsin istiyorum oturup kalkarken simdiden sorun yasiyorum
Yok canim agrim falan yok cok sukur ama uykum gelmiyor bir turlu. 3 dogru uyuyabildim 6 da gozler acik.
Gunlerimiz yakin ama benimkileri buyuk ihtimal en gec ocagin ortasinda alacaklar bu forumda en erken dogum yapan sanirim ben olcamAllah kolaylik versin. Ben 1 tane ile zorlanıyorum. İkimizin de günü yakınmis birbirine.
Tahmin edebiliyorum canım ya.. Başladı ufaktan zorluklarıBenim karnim kocaman ikiz oldugundan ama ben de bir an once dogurayim onumuzdeki 1sene cabucak gecsin istiyorum oturup kalkarken simdiden sorun yasiyorum
Aayyyy evet bayık muhabbetler bitmicekk ilk zamanlar :)) bende hiç sevmem çok bilmişlikleri pffDaha durun bi bebek dogsun neler neler duyacaksinizakil verme isi bitmiyor ben yasadigim tecrubeyi paylasirim sunu yap bunu yap diyemem cunku her hamilelik her bebek farklidir ve bebegi de en iyi annesi tanir kimseyi umursamayin herkes bebegiyle birlikte mukemmeligi yasiyor ne kadar hata yaparsak yapalim yine de mukemmeliz
Bende gece tuvalete kalkıyorum bide sol yanıma uyuyamiyorum hiç yatsam bile kendimi ya sırt üstü yada sağ yanıma dönmüş buluyorum sol yana 2 saat yatmak yeterliymis kan akışı için o yüzden çok kasmiyorum kendimiKizlar bir bucuk saat once bi daralmayla uyandim. Daha da uyuyamiyorum. Son zamanlarda hep botle oluyor. Tuvalet icin ya da baska bi sey icin kalktigimda yeniden uykuya gecmekte zorlaniyorum. Sizlere de oluyor mu? Bi de sagimda bobrek buyumesi ciktigi icin soluma yatiyorum hep. sirt ustu de pek yatmayin diyorlar ya, solum uyustu resmen. Ama arada dayanamayip sirt ustu yatiyorum. Sirt ustu yattigimda bebegimn agirligini hissediyorum sanki. Siz hissettiniz mi hic?
aynen canım. Ayy hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızCanım bende çok uyaniyorum, dalamiyorum uykuya. Ve aynen uyku şekli sol omzum agriyor artık ve ben nasıl daliyorsam uykuya o şekil uyuyorum, sonra uyanıp sola don böyle geceler huzursuz geçmeye başladı... Bebeğe alıştırma oluyor sanirsam bu durumlar. Eşim oksurse uyaniyorum resmen
hmm 2 saat durumunu bilmiyordum. Bi de ben stresliyimBende gece tuvalete kalkıyorum bide sol yanıma uyuyamiyorum hiç yatsam bile kendimi ya sırt üstü yada sağ yanıma dönmüş buluyorum sol yana 2 saat yatmak yeterliymis kan akışı için o yüzden çok kasmiyorum kendimi
aynen. o yorgan bi ağır gelliyor ki sorma :)O daralma bende de oluyor nereye donsem rahat edemiyorum bi sure
hakikaten sağdan sola dönmek ne kadar uzun sürüor di mi? :) Stresler olmasa daha güzel olacak ama stres bu sürecin bir parçası. ya da stres demeyim de risk diyim. Amin canımmm. Hepimiz sağlıkla zamanında hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Amin.cogumuzda ayni sikinti... gece uykudan uyanma veya uyuyamama... don don bitmiyor gece saatler... zaten bir yerden diger yere donusum bi kac dk suruyor... tuvalet ve su icme de ayri sikinti... bir de garip ruyalar... Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin... yinede guzel surecler... ins Allah her isteyene versin... az kaldi 3 ay sonra farkli telaslar baslayacak... ben en cok dogum surecleri baslayinca merak ediyorum bu forumu... sanirim ilk dogumuserpp yapcak... sonra sirayla ayy cok hos... bi duygu...
Canm rahim boyu kısalığı olduğunu nasıl öğrendin. Detaylıda mı çıktıhmm 2 saat durumunu bilmiyordum. Bi de ben stresliyimrahim boyu kısalığı çıktı. Erken doğum riski varmış. korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?