2016 Şubat Anneleri

Aynen yaa.. cok biliyolar, illa birsey soyleyip insanin canini SIKICAKLAR.. boylelerini kapidan iceri sokmamak lazim
Daha durun bi bebek dogsun neler neler duyacaksiniz akil verme isi bitmiyor ben yasadigim tecrubeyi paylasirim sunu yap bunu yap diyemem cunku her hamilelik her bebek farklidir ve bebegi de en iyi annesi tanir kimseyi umursamayin herkes bebegiyle birlikte mukemmeligi yasiyor ne kadar hata yaparsak yapalim yine de mukemmeliz

Ay tamammm psikolojinizi bozmiyimmmm.. yavrucaklarimiz tez zamanda buyusunde kucagimiza alalimmm.. hamis gobeklerimizinde simdilik tadini cikaralimmm
Benim karnim kocaman ikiz oldugundan ama ben de bir an once dogurayim onumuzdeki 1sene cabucak gecsin istiyorum oturup kalkarken simdiden sorun yasiyorum

Evham demiyoruz canim ona annelik diyoruz butun hayatimiz boyle gececek sanirim

O daralma bende de oluyor nereye donsem rahat edemiyorum bi sure

Günaydın kızlarrr oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun :))

Bu arada bugün fırsat bulabildim fotoğraf çekmeye.. Panço kaban arayanlara gelsin

Eklentiler

• image.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 114
Benim karnim kocaman ikiz oldugundan ama ben de bir an once dogurayim onumuzdeki 1sene cabucak gecsin istiyorum oturup kalkarken simdiden sorun yasiyorum
Allah kolaylik versin. Ben 1 tane ile zorlanıyorum. İkimizin de günü yakınmis birbirine.

Yok canim agrim falan yok cok sukur ama uykum gelmiyor bir turlu. 3 dogru uyuyabildim 6 da gozler acik.

Hamileligim de ilk aylar ben de öyleydim ki 24 saat uyuyabilirim normalde. Şimdi ilaçlar mi yapıyor amlamadim uyanamiyorum kitap oku,telefonla ilgilenme uykun gelir inşallah.

Tahmin edebiliyorum canım ya.. Başladı ufaktan zorlukları

Aayyyy evet bayık muhabbetler bitmicekk ilk zamanlar :)) bende hiç sevmem çok bilmişlikleri pff

Uyku sorunu bende de var. Gece en az 4 5 kere tuvalete gitmek için uyanıyorum ve resmen kaburgalarım batıyo ne sağa ne sola yatabiliyorum çırpınıp duruyorum öyle

Bende gece tuvalete kalkıyorum bide sol yanıma uyuyamiyorum hiç yatsam bile kendimi ya sırt üstü yada sağ yanıma dönmüş buluyorum sol yana 2 saat yatmak yeterliymis kan akışı için o yüzden çok kasmiyorum kendimi

aynen canım. Ayy hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız

hmm 2 saat durumunu bilmiyordum. Bi de ben stresliyim rahim boyu kısalığı çıktı. Erken doğum riski varmış. korkuorum

cogumuzda ayni sikinti... gece uykudan uyanma veya uyuyamama... don don bitmiyor gece saatler... zaten bir yerden diger yere donusum bi kac dk suruyor... tuvalet ve su icme de ayri sikinti... bir de garip ruyalar... Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin... yinede guzel surecler... ins Allah her isteyene versin... az kaldi 3 ay sonra farkli telaslar baslayacak... ben en cok dogum surecleri baslayinca merak ediyorum bu forumu... sanirim ilk dogumu serpp yapcak... sonra sirayla ayy cok hos... bi duygu...

hakikaten sağdan sola dönmek ne kadar uzun sürüor di mi? :) Stresler olmasa daha güzel olacak ama stres bu sürecin bir parçası. ya da stres demeyim de risk diyim. Amin canımmm. Hepimiz sağlıkla zamanında hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…