2016 Şubat Anneleri

Ben de gece merasimle dönüyorum kıhkıhkıh eşim tank gibi oldun diyo bu arada otobüsteyim kızımla keyifli bi yolculuk yapıyoruz anneannemiz bize bisürü cici almış onları da götürüyoruz babamız çok özledi otogarda bizi bekliyo
Canım annem ben bu gurbete ne zaman alışcam ki hala zor
Doğuma kadar daha da gidemem herhalde hayırlısı olsun
Yarın dr kontrolümüz var minik kurabiyem bakalım kaç gr oldu yarın 24+5 olucaz

bende otobusteyim... bende alisamadim... 5 yil oldu ankaradayim ama ailem bursa burnumda tutuyor... bizimkilerde bir suru sey almis... bi o kadar yiyecek de koydular... saolsunlar... anne olmak boyle birsey... oncelik cocuklar oluyor... bizim miniklerle bu hafta seker yuklemesine gitcez ama hala emin degilim... yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim...

Canm rahim boyu kısalığı olduğunu nasıl öğrendin. Detaylıda mı çıktı
evet anım. Ayrıntılı da çıktı. Biraz tuvaletim vardı. Karından usg de Dr şu anda idrara sıkışıksın rahim boyu kısa görünüor. İdrardan mı değil mi bilemiorum. Bi lavaboa gidip gel tekrar bakalım dedi. Gelince alttan baktı ve kısa çıktı Dua edin bana lütfen...

ooo annesi o kurabiyelikten çıktı artık :) :) Güle güle kullanın cicilerinizi

Kızlar çok endişelendim her sabah hareket eder bebeğim bugün çok durgundu, gittik oyumuzu kullandık, kahvaltımızı yaptık tık yok .. Bende bir sinir boşalması oldu, rüyamın etkisinde kalmışım demek.. Sonra babamızla yatağımıza uzandık ve müzik açtık babamız bebeğe sarılarak uzandı ve pıtırcığımuz hareket etmeye başladı, nasılll rahatladım anlatamammm.. Şimdi sıkıca sardım sarmaladım göbüşümü sıcakta daha çok tepiniyor.. Allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Bir teyzemle konuştum, sonrasında kabus ve gereksiz endişe.. Allah herkese akıl fikir versin beni endişelendirdiği için teyzemle doğuma kadar görüşmeyi düşünmüyorum Ayyh içimi dökmem lazımdı kızlar amacım sizleri bunaltmak değil

Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Hiç üzme kendini en önemli şey kendini üzmemek

Kizlar panco tarzi kaban arayanlar c&a'da 150tl'ye satılıyor hemde süper şık bir modeldi 4 ürün alana 25% indirim var.. Topladım ne varsa çıktım
ben başka yerden aldım. Sanırım ca daki pancoyu denemistim. Sütlü kahve renk kazanan bahsediyorsun... Çok kaba durmustu bende. Başka bir yerden aşağıya doğru açılan bir model aldım. Normal zamanlarda da severek giyebilecegim bir model.
Yine de haber için Sağol

Ben Mobilya alamayacağım. Evim çok çok küçük var olan eşyalar bile üst üste. Yazın evimden tayin gereği taşınacagiz zaten. O yüzden yatak odamdaki iki komodini üstüste koyup büyük oglumun odasına aldık. 6 cekmece olarak onlara idare edeceğim. Hem de yatak odamda beşik için yer açılmış oldu. Bizde durumlar böyle...

cnm tum dualarimiz hepimiz icin... ins herkes tam zamaninda saglikla dogum yapar... cnm gonlunu ferah tut... ins hersey guzel olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…