- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
bende otobusteyim... bende alisamadim... 5 yil oldu ankaradayim ama ailem bursa burnumda tutuyor... bizimkilerde bir suru sey almis... bi o kadar yiyecek de koydular... saolsunlar... anne olmak boyle birsey... oncelik cocuklar oluyor... bizim miniklerle bu hafta seker yuklemesine gitcez ama hala emin degilim... yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim...Ben de gece merasimle dönüyorum kıhkıhkıheşim tank gibi oldun diyo bu arada otobüsteyim kızımla keyifli bi yolculuk yapıyoruz anneannemiz bize bisürü cici almış onları da götürüyoruz babamız çok özledi otogarda bizi bekliyo
Canım annem ben bu gurbete ne zaman alışcam ki hala zor
Doğuma kadar daha da gidemem herhalde hayırlısı olsun
Yarın dr kontrolümüz var minik kurabiyem bakalım kaç gr oldu yarın 24+5 olucaz
evet anım. Ayrıntılı da çıktı. Biraz tuvaletim vardı. Karından usg de Dr şu anda idrara sıkışıksın rahim boyu kısa görünüor. İdrardan mı değil mi bilemiorum. Bi lavaboa gidip gel tekrar bakalım dedi. Gelince alttan baktı ve kısa çıktıCanm rahim boyu kısalığı olduğunu nasıl öğrendin. Detaylıda mı çıktı
ooo annesi o kurabiyelikten çıktı artık :) :) Güle güle kullanın cicileriniziBen de gece merasimle dönüyorum kıhkıhkıheşim tank gibi oldun diyo bu arada otobüsteyim kızımla keyifli bi yolculuk yapıyoruz anneannemiz bize bisürü cici almış onları da götürüyoruz babamız çok özledi otogarda bizi bekliyo
Canım annem ben bu gurbete ne zaman alışcam ki hala zor
Doğuma kadar daha da gidemem herhalde hayırlısı olsun
Yarın dr kontrolümüz var minik kurabiyem bakalım kaç gr oldu yarın 24+5 olucaz
Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Hiç üzme kendini en önemli şey kendini üzmemekevet anım. Ayrıntılı da çıktı. Biraz tuvaletim vardı. Karından usg de Dr şu anda idrara sıkışıksın rahim boyu kısa görünüor. İdrardan mı değil mi bilemiorum. Bi lavaboa gidip gel tekrar bakalım dedi. Gelince alttan baktı ve kısa çıktıDua edin bana lütfen...
Amin canım. hayırlısı inş.Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Hiç üzme kendini en önemli şey kendini üzmemek
Benim de sezeryan olacak. Bnm de erken olabilir gibi. Hayirlisi artıkGunlerimiz yakin ama benimkileri buyuk ihtimal en gec ocagin ortasinda alacaklar bu forumda en erken dogum yapan sanirim ben olcam
Inanmiyorum ya 2 gundur ben de uyuyamiyorym saat 2 gibi uyuyub 5-6 gibi uyaniyorumUYUYAMIYORUMMMM...
KAFAYI YİYECEĞİM ARTIK OFFF ALLAHIM OFFF....
IyiymisValla hic yapmadi allaha sukur bide beya ekmek hic tuketmiyorum sanirim patatea oju dengeliyor vazgecemiorm 4 kilo aldm suana kadar :)
ben başka yerden aldım. Sanırım ca daki pancoyu denemistim. Sütlü kahve renk kazanan bahsediyorsun... Çok kaba durmustu bende. Başka bir yerden aşağıya doğru açılan bir model aldım. Normal zamanlarda da severek giyebilecegim bir model.Kizlar panco tarzi kaban arayanlar c&a'da 150tl'ye satılıyor hemde süper şık bir modeldi 4 ürün alana 25% indirim var.. Topladım ne varsa çıktım
Ben Mobilya alamayacağım. Evim çok çok küçük var olan eşyalar bile üst üste. Yazın evimden tayin gereği taşınacagiz zaten. O yüzden yatak odamdaki iki komodini üstüste koyup büyük oglumun odasına aldık. 6 cekmece olarak onlara idare edeceğim. Hem de yatak odamda beşik için yer açılmış oldu. Bizde durumlar böyle...Bizim daha ortada bebek mobilyası yok kendi dolabımızda yer yok, bebişin cicilerini yıkayıp ütülesem yersizlikten napcam ki, bi an önce beşik dolap işini çözmeliyim, siz en geç ne zaman mobilya alıp kıyafetleri yıkıcaksınız
evet anım. Ayrıntılı da çıktı. Biraz tuvaletim vardı. Karından usg de Dr şu anda idrara sıkışıksın rahim boyu kısa görünüor. İdrardan mı değil mi bilemiorum. Bi lavaboa gidip gel tekrar bakalım dedi. Gelince alttan baktı ve kısa çıktıDua edin bana lütfen...
Yıkamayi bırak ben daha çorap dahi almadımHurç var ama beklesem iyi olacak sanki, henüz bakmadık önümüzdeki hafta sonu başlıcaz inş
Gobegimi tamamen aciga cikariyorum ancak o zaman azicik rahatliyorum battaniyeyi birak atletimi bile yukari cekiyorumaynen. o yorgan bi ağır gelliyor ki sorma :)
Çok güzel.Eki Görüntüle 1673913 buda benim kızıma ördugum battaniye inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur
Amin canım. İnşallah sağ olasıncnm tum dualarimiz hepimiz icin... ins herkes tam zamaninda saglikla dogum yapar... cnm gonlunu ferah tut... ins hersey guzel olcak...
Cok guzel olmus cok ozeniyorum ama hem bilmiyorum orguyu cok fazla hem de yapmaya calisirken cok stres yapiyorumEki Görüntüle 1673913 buda benim kızıma ördugum battaniye inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur
Gobegimi tamamen aciga cikariyorum ancak o zaman azicik rahatliyorum battaniyeyi birak atletimi bile yukari cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?