2016 Şubat Anneleri

Kızlar dün bir arkadaş yazmıştı kolonya şişesi aldım diye bende Eminönü'ne gitmeyi düşünüyordum gitmeyip netten mi alsam kimdi o arkadasım yaaa :)

Daha erkenmis tasinma isiniz netlesince karar ver bence canim. Bende odayi 30. Haftamda almayi dusunuyorum icini dusunler doguma hazir hale getiririm diye. 1 ay icinde tasinma durumunuz belli olacaksa biraz bekler bence besik isini

papyon yapmak icinde malzemeler var, paketleme bolumunde, bilemiyorum umarim olculeri iyidir yoksa baska bir yerden temin edicem gorerek alicam.. herseyini kendin yapiyorsun, kaliplari hazirlamasi dikmesi yapistirmasi vs.. el emegi, alin teri ile
Bayağı zor gözüküyor inşallah başa çıkabiliriz, dün bende bebek battaniyesi başladım, o heyecanla kendimi kaptırmışım yattığımda 1:30 du gece, tabi sabah zor kalktım o ayrı, ama çok zevkli bişeyler yapmak

Kızlar aklınızda bulunsun hacı şerifte çok güzel Bebek çikolataları var sitesinde de görselleri var mesela düz madlen çikolata üstü yazılı olanlar 70 adeti 35 tl bence çok iyi mutlaka bakın harikalar :)

Oo bayagi kaptirmissin gercektende :)) Ben malzemeler gelirse haftasonu baslamayi dusunuyorum, haftaici zor calistigim icin.. aksamlari dinleniyorum sadece

Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.

Ben 30. Hattamda mobilyayi cikip aliriz diye dusunuyorum. Buyuyen besik ve dolap alacagim zaten 3kapili.

Sonrasindada esyalarini yerlestiririm 32. Haftamdada hastane cantasini hazir ederim diyorum.

Canım benim... Rabbime sığınmak en güzeli, Rabbim sana ve eşine sabırlar versin, sana şefaatçi olucak bi meleğin var

sadevehuzurlu canm sen birmax.tan mı almıştın bebek şekeri ürünlerini
Evet tatlım:)

Evet canım çok iyi ben de araştırdım ve kesin karar verdim ben de sipariş etcem ama biraz zaman geçsin diye bekliyorum bayatlamıyomuş gerçi ama olsun

Ben 30. Hattamda mobilyayi cikip aliriz diye dusunuyorum. Buyuyen besik ve dolap alacagim zaten 3kapili.

Sonrasindada esyalarini yerlestiririm 32. Haftamdada hastane cantasini hazir ederim diyorum.

Canım bu hafta aldık mobilyayı çok şükür rahatladım temizlik yapıp yerleştircem inş

Ne denir hangi söz teselli eder ki yaralı yüreğini Allah sana çook sabırlar versin ve yardımcın olsun kısa zamanda yaraların iyileşsin inşallah

Canım başın sağolsun. Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir evlat verir inşallah.verende Allah alanda.hepimizin evladı ona emanet.bu sıkıntılı günleri de atlatacaksın.

Arkadaşlar bugun 2.doz aşımı oldum. 1.ci doz da kan tahlili vermemi istemişti ayrıyetten idrar, ben kanı yaptırmış idrarı yaptırmayı unutmuştum. Şimdi bu doz için gittiğimde tekrar kan tahlili istiyor ve unuttugum için idrar tahlilini istiyor. Yaptıranınız var mı ? Geçen ay zaten kan yaptırmıştım tekrar sizden de istendi mi ? Veya idrar testi yaptırdınız mı hiç? 18inde gelirken getir ayrıyetten izlenimini yapıcaz diyor izlenimde de kalp atışına bakacakmış.. Biraz enteresan geldi doktorum herşeyi normal bulurken

Bende ordan sipariş vermek istiyorum da güvenilir mi canm. Ödemeyi nasıl yapıyosun hemen verildi mi kargoya.. Çok soru sordum ama heycanlanıyorum kızm için bişeyler yapacağm :)
Evet evet güvenilir, kredi kartı ile ödeme olmuyor, havale ile oluyor ama banka içinden yapma ama çok ücret alırlar, ben internet bankacılığıyla havale yaptım işlem ücreti yok:) hemen ertesi gün kargolandı 3.gün de elimdeydi

canım çok üzüldüm, Allahım yar ve yardımcın olsun...

Benim mesaj arada kaynadı galiba

24+5te bebişin 700 gr 30 cm olması nasıl sizce?

idrar yaptır mutlaka. enfeksiyon protein kaçağı vb için istemiştir dr un. ben dr istemese de yaptırıyorum.

Ayşenur Bayram adına mı çıkıyor. Meraktan siparişi onayladm alacaklarım sepetten silindi
Havale yapınca başka bişey yapmaya gerek kalmıyor yani

Bendende kan aldi, idrari iki hafta sonra alicak, takip edicekler bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…