- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Günaydınlaaarrr, hayırlı cumalar herkese :)
Göbeğimde ağrı var demiştim, doktora gittim, çok şükür oğluşum gayet iyi, nedenini sordum doktora, gebelik ilerlediği için rahim genişliyordur, yada ani hareket neden olmuştur dedi, oturup kalkarken yavaş yavaş hareket et dedi, birde öksürük ve hapşırıklarda göbeğini tut dedi, bilginiz olsun kızlar...
Birde size bişey danışcam, kararsız kaldım, şimdi biz kirada oturuyoruz, ve yakınlarımızda kimseler yok, kayınvalidemler gebzede oturuyor, bizde onlara yakın olsun diye tuzlaya taşınmayı düşünüyoruz, ama daha kesin değil, evim 2+1 küçük biraz, şimdi beşik alırken ne alsam karar veremedim, acaba anne yani küçük beşiklerden mi alsam idareten, taşınırsak 3+1 düşünüyoruz, o zaman bebeğime oda alırım diyorum, yoksa daha tam belli değil o yüzden yine normal beşik mi alsam? napsam kızlar ya yardımcı olun...
Bayağı zor gözüküyor inşallah başa çıkabiliriz, dün bende bebek battaniyesi başladım, o heyecanla kendimi kaptırmışım yattığımda 1:30 du gece, tabi sabah zor kalktım o ayrı, ama çok zevkli bişeyler yapmakpapyon yapmak icinde malzemeler var, paketleme bolumunde, bilemiyorum umarim olculeri iyidir yoksa baska bir yerden temin edicem gorerek alicam.. herseyini kendin yapiyorsun, kaliplari hazirlamasi dikmesi yapistirmasi vs.. el emegi, alin teri ile
Oo bayagi kaptirmissin gercektende :)) Ben malzemeler gelirse haftasonu baslamayi dusunuyorum, haftaici zor calistigim icin.. aksamlari dinleniyorum sadeceBayağı zor gözüküyor inşallah başa çıkabiliriz, dün bende bebek battaniyesi başladım, o heyecanla kendimi kaptırmışım yattığımda 1:30 du gece, tabi sabah zor kalktım o ayrı, ama çok zevkli bişeyler yapmak
Bizim daha ortada bebek mobilyası yok kendi dolabımızda yer yok, bebişin cicilerini yıkayıp ütülesem yersizlikten napcam ki, bi an önce beşik dolap işini çözmeliyim, siz en geç ne zaman mobilya alıp kıyafetleri yıkıcaksınız
Canım benim... Rabbime sığınmak en güzeli, Rabbim sana ve eşine sabırlar versin, sana şefaatçi olucak bi meleğin varDestekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Evet tatlım:)sadevehuzurlu canm sen birmax.tan mı almıştın bebek şekeri ürünlerini
Kızlar aklınızda bulunsun hacı şerifte çok güzel Bebek çikolataları var sitesinde de görselleri var mesela düz madlen çikolata üstü yazılı olanlar 70 adeti 35 tl bence çok iyi mutlaka bakın harikalar :)
Ben 30. Hattamda mobilyayi cikip aliriz diye dusunuyorum. Buyuyen besik ve dolap alacagim zaten 3kapili.
Sonrasindada esyalarini yerlestiririm 32. Haftamdada hastane cantasini hazir ederim diyorum.
Ne denir hangi söz teselli eder ki yaralı yüreğini Allah sana çook sabırlar versin ve yardımcın olsun kısa zamanda yaraların iyileşsin inşallahDestekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Canım başın sağolsun. Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir evlat verir inşallah.verende Allah alanda.hepimizin evladı ona emanet.bu sıkıntılı günleri de atlatacaksın.Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Bende ordan sipariş vermek istiyorum da güvenilir mi canm. Ödemeyi nasıl yapıyosun hemen verildi mi kargoya.. Çok soru sordum ama heycanlanıyorum kızm için bişeyler yapacağm :)Evet tatlım:)
Evet evet güvenilir, kredi kartı ile ödeme olmuyor, havale ile oluyor ama banka içinden yapma ama çok ücret alırlar, ben internet bankacılığıyla havale yaptım işlem ücreti yok:) hemen ertesi gün kargolandı 3.gün de elimdeydiBende ordan sipariş vermek istiyorum da güvenilir mi canm. Ödemeyi nasıl yapıyosun hemen verildi mi kargoya.. Çok soru sordum ama heycanlanıyorum kızm için bişeyler yapacağm :)
canım çok üzüldüm, Allahım yar ve yardımcın olsun...Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
idrar yaptır mutlaka. enfeksiyon protein kaçağı vb için istemiştir dr un. ben dr istemese de yaptırıyorum.Arkadaşlar bugun 2.doz aşımı oldum. 1.ci doz da kan tahlili vermemi istemişti ayrıyetten idrar, ben kanı yaptırmış idrarı yaptırmayı unutmuştum. Şimdi bu doz için gittiğimde tekrar kan tahlili istiyor ve unuttugum için idrar tahlilini istiyor. Yaptıranınız var mı ? Geçen ay zaten kan yaptırmıştım tekrar sizden de istendi mi ? Veya idrar testi yaptırdınız mı hiç? 18inde gelirken getir ayrıyetten izlenimini yapıcaz diyor izlenimde de kalp atışına bakacakmış.. Biraz enteresan geldi doktorum herşeyi normal bulurken
Ayşenur Bayram adına mı çıkıyor. Meraktan siparişi onayladm alacaklarım sepetten silindiEvet evet güvenilir, kredi kartı ile ödeme olmuyor, havale ile oluyor ama banka içinden yapma ama çok ücret alırlar, ben internet bankacılığıyla havale yaptım işlem ücreti yok:) hemen ertesi gün kargolandı 3.gün de elimdeydi
ultrasondan ultrasona fark ediyor, pazar günü bir sebepten acildeydim orada bir ölçtüler dün dr randevum vardı oradada ölçtü 40 gr fark varBenim mesaj arada kaynadı galiba
24+5te bebişin 700 gr 30 cm olması nasıl sizce?
Bendende kan aldi, idrari iki hafta sonra alicak, takip edicekler bundan sonra..Arkadaşlar bugun 2.doz aşımı oldum. 1.ci doz da kan tahlili vermemi istemişti ayrıyetten idrar, ben kanı yaptırmış idrarı yaptırmayı unutmuştum. Şimdi bu doz için gittiğimde tekrar kan tahlili istiyor ve unuttugum için idrar tahlilini istiyor. Yaptıranınız var mı ? Geçen ay zaten kan yaptırmıştım tekrar sizden de istendi mi ? Veya idrar testi yaptırdınız mı hiç? 18inde gelirken getir ayrıyetten izlenimini yapıcaz diyor izlenimde de kalp atışına bakacakmış.. Biraz enteresan geldi doktorum herşeyi normal bulurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?