- 28 Eylül 2015
- 5.410
- 15.255
- 248
daha önce burda birkaç arkadaş paylaşmıştı ama şuan bulamıyorum. İnternetten keçe, elyaf gibi malzemeleri hangi siteden aldınız acaba?
canım benim doktorum testten 3-4 saat önce yemek yemeyi kes dedi ama ben her ihtimale karşı gece 1 den itibaren yemedim ama uyandığımda guatr ilacımla biraz su içtim. ki suyun açlık şekerini etkileyeceğini sanmıyorum ama tabiki bu benim fikrim :) sen yine de sabah uyandığında içme fazla ne olur ne olmaz :)Yarın benim de şeker yüklemem var kaç saat açlıkla gitmek lazım bir de su yasak mı ya ben gece su içerim hatta inat gibi şu an sürekli susuyorum
bende otobusteyim... bende alisamadim... 5 yil oldu ankaradayim ama ailem bursa burnumda tutuyor... bizimkilerde bir suru sey almis... bi o kadar yiyecek de koydular... saolsunlar... anne olmak boyle birsey... oncelik cocuklar oluyor... bizim miniklerle bu hafta seker yuklemesine gitcez ama hala emin degilim... yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim...
Kızlar , bebislerimize hangi çamaşır deterjanini kullanicaz. Tavsiye edilen urunler var mi bildiğiniz
Kızlar şampuan bebek yağı sabun hangi markayı alacaksınız
Otomatik sallanan anakucakları kalktı mı,biliyor musunuz?
Joie,graco,Kraft gibi markaların beğendiğim modellerinin Hiçbirini Satışta göremedim.tutumluanne de var sadece.kuşku düştü içime.salıncak tipi var ama sağa sola sallayan kibar modeller hep kalkmış satıştan.sadece mammaroo nun var.o da çook pahalı...
Canim bende randevu alabilirsem carsamba gitcem insallah soralim ikimizde bakalim ne diyecekler.Aynısını yaşıyorum bende canım,bel ağrısına eşlik eden vajinal bir ağrı oluyor benim daha çok oturduktan veya uzandıktan sonra kalkarken resmen kramp gibi saplanıyor yürüyüp hareket ettikçe geçiyor çarşamba randevum var soracağım doktora
Hipoglisemi var diye ilk kizimda yaptirmistim bi sey cikmamisti bu hamileligimde bi daha ysptirmak istemedim canim dr.um da cok uzerinde durmadiCnm sn şeker yüklemesi yaptırdın mı
Kilo araliklarina bak canim bebisin dogunca aldigi kilolara gore alirsin bezleri. Bi de bence bez depolamayin en iyi markaya bile alerji gosterenler olabiliyor bebeginizin prmaya alerjisi cikarsa bezler elinizde kalir bi de ilk aylarda benim kizim 1er kilonun uzerinde aldi 1numara bezi ilk ay kullandim 2numara paket bitmeden kucuk gelmeye baslamisti. Tecrubesizlik dersen en cok doguran anne bile tecrubesiz cunku her bebek farkli o yonlendirecek bizi merak etmeİlk bebeğim hiç bi bilgim yok bu konudamolfix yeni doğana falan baktım 0 numara yazıyodu yeni doğan için aklım karıştı biraz
Insallah kilolari iyi olur ama tasimasi da cok zor bazen artik dogsunlar diyorum tek gebelige gore gercekten cok zormus 1aydir oturup kalkmam zorlasti hareketlerim yavasladi bazen kendimi kaptiriyorum merdiven cikarken ilk kattan sonra nefes nefese kaliyorumBi arkadasim gecengun ikizlerin dogurdu ikiside 3 er kilo dogdu..sizinkilerde insallah oyle olur
Cnm o sekilde butun akintiyi cikariyor birakma duzenli kullan.bna bi fayda etmedi o ilac ama insallah sana ederKızlar ya birşey sorucam vaginex kullananlar vardı aranızda sanırım ben dün gece başladım ama sabah kalktığımda epey çamaşırım ıslaktı yani akıntı fazlalaşmış gibi neden ki
Cnm o sekilde butun akintiyi cikariyor birakma duzenli kullan.bna bi fayda etmedi o ilac ama insallah sana eder
bu test hg1ac mi yoksa normal kanda seker taramasi misdss canım biz ikiz olduğumuz için dr um şeker yüklemesi yapmadı. Kanla kontrol edecek. Sabah kan vericem ben de.
Yani bez numarasına göre değilde çocuğa göre alıcaz bezleri kızlar çok sağolunBen bir numara aldim canim. 1 numarayi kesin kullanırsın ama 0 bebegin cok kucuk olursa lazim olur dediler. Onun icin 0 i duruma gore alirim dedim. 1 paket 90 li 1 numara 1 paket de 54 lu 2 numara aldim indirimdeydi ikisi de 25.90 tl idi.
Canım güvenebildin mi ödemeyi nasıl yaptın.bende instagramdan aldım gayet güzel 2 paket de fazladan hediye elyaf koymuşlar
instagram hesabi : renga_renkk
Minnoşum biraz tosun benm hayırlıaı ozaman şimdiden bez almayımKilo araliklarina bak canim bebisin dogunca aldigi kilolara gore alirsin bezleri. Bi de bence bez depolamayin en iyi markaya bile alerji gosterenler olabiliyor bebeginizin prmaya alerjisi cikarsa bezler elinizde kalir bi de ilk aylarda benim kizim 1er kilonun uzerinde aldi 1numara bezi ilk ay kullandim 2numara paket bitmeden kucuk gelmeye baslamisti. Tecrubesizlik dersen en cok doguran anne bile tecrubesiz cunku her bebek farkli o yonlendirecek bizi merak etmesadece rahat ol biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?