Canım senin bahsettiğin battaniyeyi bende görmüştüm nette, bayağıdır battaniye modeli arayışı içindeydim onda karar kılmıştım, malzemelerini aldım başladım dün akşam, çok güzel duruyor, benim örgü tecrübem olmadığı için biraz zorlandım çıkartmakta ama annen kolaylıkla yapar, çok hoş bir model yumuş yumuş, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sağlıcakla inşallah :)canım çok beğendim sade ve şık hemde soft duruyor nereden aldınız bizde eşimle düşünüyorduk beğendik bunu
canım gayet güzel beğendim, güle güle sağlıcakla büyütürsünüz inşallah :) hemde çok iyi olmuş insan bazen böyle ayagına gelen fırsatları değerlendirdi mi çok mutlu oluyor, ne güzel geldiğinde elbiselerinide güzelce halleder yerleştirirsin
Bende bugun battaniye yapsam mı diye düşündümakıllı iplikle olması güzel olmuş canım basit model yapsada insan çok şık durabiliyo senin yaptıgın modelde güzelmiş :) güzel günlerde sarmalarsın inşallah. Ben hiç yapmadım kolay bir model olsun istedim aradım internetten derya baykalın bir videosu vardı sonunda buldum dedim yumuşacık kalın yapımıda bayan yaptıgında kolay geldi, şişe doluyor ipi geri bırakıyor felan zevkli bir modeldi ama sesi çıkmıyor tam yapımı anlatınca sadece görüntü var çok begenmiştim bakalım anneme gösterecegim çıkartabilecek mi modeli bu şekildeydi modeldeEki Görüntüle 1674288
Canım senin modelini çok beğendim, bende bunu çalabilirim, nerden sipariş verdin malzemeleriKapi susune bayildimmmm bu aradaaaa harikaymiss bunun erkek versiyonuda super olabilirr :)) sen bir yap bakalim ahaha guzel olursa bende calarim belki bu fikri
Benimkide bu umarim basarabilirim :))
bende sebamed almayı düşünüyorumBende sebamed düşünüyorum çevredekiler de Nivea al dediler kararsız kaldıö
Ben çok beğendim. Ellerine sağlık. Ben örgü işlerini kayınvalideme bıraktım. o iyi yapıyor. Ama bunu ben de heveslendim şimdi görünce. Hangi markanın hangi serisi bu iplik. Kolay bir örgü renkler sayesinde güzel birşey çıkmış ortaya.
Büyük oğlumun iki tane örgü battaniyesi var. Bu oğlumada onları kullanacağım. Hatta biri babasının bebeklik battaniyesi. İçinin pazenini değiştirmişti kayınvalidem. Çok severek kullandım. Babalarının battaniyeleri ile büyümüş olacaklar. Çok hoş.
Sakallı ipten bir tanecik lif öreceğim ben. Anca onu bitiririm
Hhamisler benim bebis iki gundur kipirdamiyo sancim yok ama tansiyonum dustu basim dondu hafif burnum kanadi ondan hareketi duser mi eczaci kadin kardesimin tansiyonu yukseldi bebegin gelisimi durdu dedi beni korkuttu
canım önce içini ferah tut, tansiyonu ölçebileceğin bir yer var mı? hatta bence bir sağlık merkezine git derim. hem bebişin durumunu öğrenirsin, hemde için rahat eder.Hhamisler benim bebis iki gundur kipirdamiyo sancim yok ama tansiyonum dustu basim dondu hafif burnum kanadi ondan hareketi duser mi eczaci kadin kardesimin tansiyonu yukseldi bebegin gelisimi durdu dedi beni korkuttu
İnşallah canım az kaldı dayanırız inşallah :). Sana istirahat vermiştir herhalde doktorun genelde öyle yapıyorlar çok ayakta kalma diyorlar.Canim cok gecmis olsun. Her birimizde ayri rahatsizliklar var. Ben de bir de rahim kisaligi cikti. İnsallah hep beraber kalan uc ayi da sahlikla gecirip saglikla kucagimizs aliriz bebeklerimizi.
140 olması gerekiyor diye biliyorum.selam herkese.dün 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı öğlen 167 çıkmış.dr 2-3 gün dikkat et aç gel 75 llik yapalım dedi.tadı kötü değildi elmalı soda gibi.ama tokken bile 1 saat beklerken kötü oldum.şimdi aç aç onu içip beklemesi korkutuyor.ne yapsam bilemedim.birde bunun normalı kaç olacak bilen var mı sonucu almaya gitmedim ben tlfla öğrendim
Ne demek canim seve seve calabilirsinnnCanım senin modelini çok beğendim, bende bunu çalabilirim, nerden sipariş verdin malzemeleri
Canım ben nezle olmuştum, doktor tarhana yada tavuk suyu çorbası yap dedi, birde bol limonlu ıhlamur iç dedi, bende yaptım, kolay atlattım çok şükürkızlar acayip grip oldum.burnumdan nefes artık hayal gibi. kemiklerim ağrıyor. grip geçirenler nasıl atlatmıştınız siz
Canım başın sağolsun, Rabbim sana güç kuvvet versin, benimde daha önceki gebeliğimde iki aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu, inan ne diyeceğimi bilemiyorum, dualarım seninleBen bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
Canım sadece malzemelerini sipariş veriyorsun dimi, herşeyini kendimiz yapıyoruz, papyonunu, ismini falan kendimiz yapıyoruzNe demek canim seve seve calabilirsinnn.. funbou sitesinden siparis verdim.. bugun yarin elime ulasir bakalim ben denemis olayim ilk memnun kalicakmiyim gorucez :)
selam herkese.dün 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı öğlen 167 çıkmış.dr 2-3 gün dikkat et aç gel 75 llik yapalım dedi.tadı kötü değildi elmalı soda gibi.ama tokken bile 1 saat beklerken kötü oldum.şimdi aç aç onu içip beklemesi korkutuyor.ne yapsam bilemedim.birde bunun normalı kaç olacak bilen var mı sonucu almaya gitmedim ben tlfla öğrendim
papyon yapmak icinde malzemeler var, paketleme bolumunde, bilemiyorum umarim olculeri iyidir yoksa baska bir yerden temin edicem gorerek alicam.. herseyini kendin yapiyorsun, kaliplari hazirlamasi dikmesi yapistirmasi vs.. el emegi, alin teri ileCanım sadece malzemelerini sipariş veriyorsun dimi, herşeyini kendimiz yapıyoruz, papyonunu, ismini falan kendimiz yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?