2016 Şubat Anneleri

Günaydınlar herkesciklere :)))
Canım senin bahsettiğin battaniyeyi bende görmüştüm nette, bayağıdır battaniye modeli arayışı içindeydim onda karar kılmıştım, malzemelerini aldım başladım dün akşam, çok güzel duruyor, benim örgü tecrübem olmadığı için biraz zorlandım çıkartmakta ama annen kolaylıkla yapar, çok hoş bir model yumuş yumuş, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sağlıcakla inşallah :)

Kapi susune bayildimmmm bu aradaaaa harikaymiss bunun erkek versiyonuda super olabilirr :)) sen bir yap bakalim ahaha guzel olursa bende calarim belki bu fikri

Benimkide bu umarim basarabilirim :))
Canım senin modelini çok beğendim, bende bunu çalabilirim, nerden sipariş verdin malzemeleri

Bende sebamed düşünüyorum çevredekiler de Nivea al dediler kararsız kaldıö
bende sebamed almayı düşünüyorum

Afra48 valla instagram da belli başlı firmalar var ve güvenilir geliyor bana.

hesaba havale yaptım 2 gün sonra kargoya verdiler.mobil bölge olduğumuz için de haftada 1 kargo gelir sağolsun 1 hafta içinde elimde oldu.

teşekkür ederim canım Allah razı olsun şu an işteyim de tam hatırlayamadım ip serisini ama markası nako, akşam eve gidince yazarım :))

kızlar dün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür

24+5 idik bebişimiz 700 gr ve 30 cm imiş dr normal dedi ama sizinkiler bu haftalarda nasıl, normal mi, zayıf diye endişeleniyorum

dr şeker yüklemeyi yaptırmak istemediğimi duyunca hiiiiiiiiç ısrar etmedi seviyorum bu adamı, hiç zorlamıyo
zaten ben hastanede fizyoterapistim sürekli hemşire arkadaşlar ölçüyorlar hep normal çıkıyo dra da dedim açlık 90 tokluk 106 dedim o da şeker yüklemenin yerini tutmaz ama sen bilirsin ısrar yok dedi istersen HBA1Cye de baktır dedi

Hhamisler benim bebis iki gundur kipirdamiyo sancim yok ama tansiyonum dustu basim dondu hafif burnum kanadi ondan hareketi duser mi eczaci kadin kardesimin tansiyonu yukseldi bebegin gelisimi durdu dedi beni korkuttu

Günaydın annişler sabah şerifleriniz hayr olsun ...

bugün bir misafirim var 1.5 yaşında
Tum gun birlikteyiz uyumasi lazimmis ama hanimefendi gözleri kapali oyun oynuyor oğlum sanırım kıskandı pit pit yapıyor alttan . InsAllah uyur evde kalorifer yanmıyor ev buz gibi en azından yatakta sicak sicak takılıriz :)

Eklentiler

• IMG_20151103_094314.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 193
Hhamisler benim bebis iki gundur kipirdamiyo sancim yok ama tansiyonum dustu basim dondu hafif burnum kanadi ondan hareketi duser mi eczaci kadin kardesimin tansiyonu yukseldi bebegin gelisimi durdu dedi beni korkuttu

günaydın canım önce tablet çikolatalar var ya onlardan al uzan koltuğa onu bir güzel ye canım sonra karnını güzelce ovala içtende olsa 10 15 dk sonra cok hafıfte olsa tekmelıyorlar bende cok kafama takıldıgında oyle yapıyorum kalkmıyorum.ama dahada aklında soru ısaretı varsa saglık ocagaına gıt doppler cıhazından dınlesınler en azından stresın gecmıs olur

canım önce içini ferah tut, tansiyonu ölçebileceğin bir yer var mı? hatta bence bir sağlık merkezine git derim. hem bebişin durumunu öğrenirsin, hemde için rahat eder.

selam herkese.dün 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı öğlen 167 çıkmış.dr 2-3 gün dikkat et aç gel 75 llik yapalım dedi.tadı kötü değildi elmalı soda gibi.ama tokken bile 1 saat beklerken kötü oldum.şimdi aç aç onu içip beklemesi korkutuyor.ne yapsam bilemedim.birde bunun normalı kaç olacak bilen var mı sonucu almaya gitmedim ben tlfla öğrendim

Canim cok gecmis olsun. Her birimizde ayri rahatsizliklar var. Ben de bir de rahim kisaligi cikti. İnsallah hep beraber kalan uc ayi da sahlikla gecirip saglikla kucagimizs aliriz bebeklerimizi.
İnşallah canım az kaldı dayanırız inşallah :). Sana istirahat vermiştir herhalde doktorun genelde öyle yapıyorlar çok ayakta kalma diyorlar.

140 olması gerekiyor diye biliyorum.
bende bu cumartesi yaptırıcam.

Canım senin modelini çok beğendim, bende bunu çalabilirim, nerden sipariş verdin malzemeleri
Ne demek canim seve seve calabilirsinnn .. funbou sitesinden siparis verdim.. bugun yarin elime ulasir bakalim ben denemis olayim ilk memnun kalicakmiyim gorucez :)

kızlar acayip grip oldum.burnumdan nefes artık hayal gibi. kemiklerim ağrıyor. grip geçirenler nasıl atlatmıştınız siz
Canım ben nezle olmuştum, doktor tarhana yada tavuk suyu çorbası yap dedi, birde bol limonlu ıhlamur iç dedi, bende yaptım, kolay atlattım çok şükür
Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
Canım başın sağolsun, Rabbim sana güç kuvvet versin, benimde daha önceki gebeliğimde iki aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu, inan ne diyeceğimi bilemiyorum, dualarım seninle

Ne demek canim seve seve calabilirsinnn .. funbou sitesinden siparis verdim.. bugun yarin elime ulasir bakalim ben denemis olayim ilk memnun kalicakmiyim gorucez :)
Canım sadece malzemelerini sipariş veriyorsun dimi, herşeyini kendimiz yapıyoruz, papyonunu, ismini falan kendimiz yapıyoruz

Gunaydiin kizlaar...bu ara yazamadm baya size isten gucten..benimde vucudum artik agirlasti yaa..belim sirtim hemen agrio..bide bebegm sol tarafima kafasini dayiyo galiba..gobegimin solu sisiyo..elliyorum cok sert..cok tatli yaaa

Bu arada Gunaydin kizlar, bugun saglik ocagina gittim son asimi oldum ve kan verdim umarim karaciger degerlerim normale ulasmistir.. kalbini duydum, ah kuzummm ne cok ozlemisimm bu hafta icide bir doktora gidicem bakalim bizim yaramaz ne alemde :) bir ay oldu gitmeyeli, artik bu test olaylarindan sonra doktora cokta gitmek istemiyorum, ama son halini merak ediyorum.. Allahim Insallah hersey yolundadir..

Zaten aç karna yapılıyor yükleme. Neden tok yapıldı ki

Canım sadece malzemelerini sipariş veriyorsun dimi, herşeyini kendimiz yapıyoruz, papyonunu, ismini falan kendimiz yapıyoruz
papyon yapmak icinde malzemeler var, paketleme bolumunde, bilemiyorum umarim olculeri iyidir yoksa baska bir yerden temin edicem gorerek alicam.. herseyini kendin yapiyorsun, kaliplari hazirlamasi dikmesi yapistirmasi vs.. el emegi, alin teri ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…