2016 Şubat Anneleri

Kızlar omuz çantası mi sırt çantası mi benim gibi arada kalanlar için. Ben bunu almayi düşünüyorum da rengine karar veremiyorumeşim kararsizligimin boyutuna şaşkın

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-03-16-14-23.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 160
Kızlar ben de doktordan geldim şeker yüklemesi yaptılar yüksek çıktı uff 152 tokluk. kesinlikle bünye yapıyo bu bir gerçek ben tatlıdan tiksindim meyveyi bile seçerek azıcık yiyorum zaten yıllardır şeker ve beyaz ekmek kullanmıyorum yine de yüksek çıktı. Diyetisyene yönlendirdi diyetle kontrol edelim bir dedi tekrar yapmayalım yükleme dedi. Bu arada tadı iyiydi rahat içtim elmalı soda gibiydi. o diyet listesinin yarısını yiyorum zaten ben kuzene vermislerdi gördüm yuh dedim

bugun bebegime aldigim alt degistirme yatagim geldi,cokk tatli bisey bayildim.bu bence alt degistirmek icin degilde salonda felan kanepeye yaturdigimizda yumusak yumusak uyusun diye kullanilabilir
Kızlar bende sürekli bakıyorum alt açmaları nerden aldınız internetten mi yoksa mağazadanmı çok şiin ikiside :)

Hee bir de o lanet akıntım için kültür aldı bayağı çokmuş şikayet etmekte haklısın dedi vajinamı resmen yıkadı baticon gibi bir şeyle azitro antibiyotik ve gyno lomexin fitil verdi ilaç kullanmaktan nefret ediyorum ama yapacak birşey yok daha önce bunları kullanan var mı? Ihmal etmeyin akıntısı olanlar mutlaka kültür verin vagi-hex etki etmiyor ilerlemişse

benim arkadaşım bundan aldı ve çok memnun olduğunu söyledi. bende bundan almayı düşünüyorum.
https://www.babysling.com.tr/product/listing/41/naturna_baby_/__wrap_sling

Kizlar merhabalar nasilsiniz bi kac gundur giremiyodum ya benim kiz bi gun cok haraketli bi gun cok haraketsoz oluyo normalmi acaba merak ediyorum

ayeser__ canım eve şimdi geldim baktım ipe
Nako baby lolilop, renk no 80437

Eklentiler

• 20151103_164238_HDR.webp
    41 KB · Görüntüleme: 246
  • 20151103_164246_HDR.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 257
  • 20151103_164252_HDR.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 228
ben 45 tl ye aldım canım bu arada. İnş. hoşuna giden bi model bulursun sen de.
sen iyi almışsın valla nette daha pahalı senin aldığının aynısı var.Ben bide mağazalara bakayım hepsi aynı model senin aldığın hoşuma gitti ama önünde kesesi var sanırım yanlış görmediysem

Canım ben bebek çantası değilde hummel yada nike omuz askılı çantasını alcam onları daha çok beğeniyorum.hem genişte

Tatlım kaça aldın sen sırt çantasını ?modeline göre değişiyor sanırım fiyatları

canim... icim yandi... ins en kisa zamanda bu acin hafifler... kacinci haftandi... bu haftalarda boyle durumlar yasandigini bilmiyordum...

bunu uzun vadeli kullanabilirsin. kendin bağladığın için istediğin bollukta/sıkılıkta bağlayabiliyosun. çok kullanışlı bence.

hala o ayaklar arımıyor mu kasılmıyor mu diye merak ediyorum,
takarsam 3-4 saat takılı kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…