güle güle kullan canım. Ben de bayılıyorum bu alt açmalara çok güzel yumuş yumuş. Ben de dediğin gibi koltukta yatarken yada misafirlikte vs kullanmayı düşünüyorum. Benimki de şu şekilde;
Eki Görüntüle 1675217
Kızlar bende sürekli bakıyorum alt açmaları nerden aldınız internetten mi yoksa mağazadanmı çok şiin ikiside :)bugun bebegime aldigim alt degistirme yatagim geldi,cokk tatli bisey bayildim.bu bence alt degistirmek icin degilde salonda felan kanepeye yaturdigimizda yumusak yumusak uyusun diye kullanilabilir
benim arkadaşım bundan aldı ve çok memnun olduğunu söyledi. bende bundan almayı düşünüyorum.kızlar ya bişy sorcam , ana kucağı - kanguru almayı düşünüyorum, yazın bebeği kendimle gezdirmek için (işim gereği dışarda olacağım) ama şekil şemale bakıyorum da bu kangurular bebeklerin bacaklarını ağrıtmıyor mu , obel sızlamıyor mu saatlerce nasıl kalacak 6-8 aylık cocuk onda ?????
hele beni bi sayfaya eklediler boba 4G diye, Allahım nasıl da hayranlar saplantılı şekilde hastalar ürünen
ama maşAllah fiyat ıçuyor 350 den başlıyor, 580 e kadar cıkıyor
http://www.bobatürkiye.com/boba-4g-bebek-tasiyici/
canım ben bebek eşyaları satan bi mağazadan aldım. Markası baby center internette de satılıyo bazı sitelerde.Kızlar bende sürekli bakıyorum alt açmaları nerden aldınız internetten mi yoksa mağazadanmı çok şiin ikiside :)
çok saol tatlım netten bir bakayım inşallah bulurum :)canım ben bebek eşyaları satan bi mağazadan aldım. Markası baby center internette de satılıyo bazı sitelerde.
ben 45 tl ye aldım canım bu arada. İnş. hoşuna giden bi model bulursun sen de.çok saol tatlım netten bir bakayım inşallah bulurum :)
sen iyi almışsın valla nette daha pahalı senin aldığının aynısı var.Ben bide mağazalara bakayım hepsi aynı model senin aldığın hoşuma gitti ama önünde kesesi var sanırım yanlış görmediysemben 45 tl ye aldım canım bu arada. İnş. hoşuna giden bi model bulursun sen de.
Canım ben bebek çantası değilde hummel yada nike omuz askılı çantasını alcam onları daha çok beğeniyorum.hem genişteHanımlar sizler bebek çantası aldınız mı yada nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz? Ben omuzdan yan asılan ile sırf çantası arasında kaldım nasıl kullanışlı olur ki bilemiyorum normal kendi çantalarım hem omuzdan yan asmalı puff
Bu çanta çok kullanışlıymış canım markası neKızlar omuz çantası mi sırt çantası mi benim gibi arada kalanlar için. Ben bunu almayi düşünüyorum da rengine karar veremiyorumeşim kararsizligimin boyutuna şaşkın
Tatlım kaça aldın sen sırt çantasını ?modeline göre değişiyor sanırım fiyatlarıevet Ayşenur Bayram adına :) evet başka birşeye gerek kalmıyor :) için rahat olsun
ben de zayıf diye endişeleniyorum şimdiden anne yüreği işte
canım ben stylo grand sırt çantası aldım sırt daha kullanışlı bence
benim arkadaşım bundan aldı ve çok memnun olduğunu söyledi. bende bundan almayı düşünüyorum.
https://www.babysling.com.tr/product/listing/41/naturna_baby_/__wrap_sling
Normaldir heralde canim netten cizelgelere bak bi istersen ama dogumda ort50cm 3kg olduguna ve son ay 500er 1000er gr aldiklarina gore normaldir cnmBenim mesaj arada kaynadı galiba
24+5te bebişin 700 gr 30 cm olması nasıl sizce?
canim... icim yandi... ins en kisa zamanda bu acin hafifler... kacinci haftandi... bu haftalarda boyle durumlar yasandigini bilmiyordum...Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
bunu uzun vadeli kullanabilirsin. kendin bağladığın için istediğin bollukta/sıkılıkta bağlayabiliyosun. çok kullanışlı bence.bu tarzda ilgimi çekti ama ben uzun vadeli olsun istiyorum , bunu da bi inceliyeyim ama belki hoşuma gider
bunu uzun vadeli kullanabilirsin. kendin bağladığın için istediğin bollukta/sıkılıkta bağlayabiliyosun. çok kullanışlı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?