2016 Şubat Anneleri

Hanımlar sizler bebek çantası aldınız mı yada nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz? Ben omuzdan yan asılan ile sırf çantası arasında kaldım nasıl kullanışlı olur ki bilemiyorum normal kendi çantalarım hem omuzdan yan asmalı puff

Kesinlikle sirt cantasi derim.Ben ilk kizimda aldim yandan asmali oylece duruyor.Hem bebek hem omuzda o canta hic kullanisli degil bana gore.Sirtinda olunca elin kolun rahat oluyor.

BENCEDE SIRT ÇANTASI . OMUZDAN ASKILI KULLANIŞLI DEĞİL.

Ayşenur Bayram adına mı çıkıyor. Meraktan siparişi onayladm alacaklarım sepetten silindi
Havale yapınca başka bişey yapmaya gerek kalmıyor yani

evet Ayşenur Bayram adına :) evet başka birşeye gerek kalmıyor :) için rahat olsun

ultrasondan ultrasona fark ediyor, pazar günü bir sebepten acildeydim orada bir ölçtüler dün dr randevum vardı oradada ölçtü 40 gr fark var sıkma canını...

ben de zayıf diye endişeleniyorum şimdiden anne yüreği işte

canım ben stylo grand sırt çantası aldım sırt daha kullanışlı bence

Kızlar şekerim 148 çıktı bı aralar tatlı yı fazla kaçırdım o yüzden olabilir mi

Kizlar gebzede detayli ultrason yaptiran var mi? Nereyi aradiysam yapmiyoruz dediler sinir oldum. Medical parki aramadim sadece. Bi de yeni acilan konak var galiba orayi da bilmiyorum.

kızlar ya bişy sorcam , ana kucağı - kanguru almayı düşünüyorum, yazın bebeği kendimle gezdirmek için (işim gereği dışarda olacağım) ama şekil şemale bakıyorum da bu kangurular bebeklerin bacaklarını ağrıtmıyor mu , obel sızlamıyor mu saatlerce nasıl kalacak 6-8 aylık cocuk onda ?????

hele beni bi sayfaya eklediler boba 4G diye, Allahım nasıl da hayranlar saplantılı şekilde hastalar ürünen
ama maşAllah fiyat ıçuyor 350 den başlıyor, 580 e kadar cıkıyor

http://www.bobatürkiye.com/boba-4g-bebek-tasiyici/

Kizlar gebzede detayli ultrason yaptiran var mi? Nereyi aradiysam yapmiyoruz dediler sinir oldum. Medical parki aramadim sadece. Bi de yeni acilan konak var galiba orayi da bilmiyorum.

canım ben pendik şifa hastanesinde yaptırdım, 210 tl. çok iyi bir dr. çok da memnun kaldım.
ulaşım olarak yakın sayılır. ama gebze de bildiğim bir yer yok.

canım medikalpark Kocaeli yapıyor yada göztepeye yönlendiriyorlar. Gebzede yok maalesef. Pendik yüzyıl yapıyor 250 demişlerdi bana. Gebze yüzyıl yapmaz mı acaba? Ben Ümraniye de Radistanbul da yaptırdım 200 tl. Şimdi 2 ay daha gideceğim toplamda 3 kere bu fiyat biz memnun kaldık.

Anim bende rad da yaptirdim 21 haftalikken kqc dk surdu senin fotograf verdi mi

canım ben pendik şifa hastanesinde yaptırdım, 210 tl. çok iyi bir dr. çok da memnun kaldım.
ulaşım olarak yakın sayılır. ama gebze de bildiğim bir yer yok.
Bulamazsam ben de pendike giderim artik. Doktorumu da degistirecegim zaten. Boyle stres oldum hastane bak doktor bak derken

Umraniye de cok uzak pendik yollari gozukecek bana galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…