2016 Şubat Anneleri

Ewet ayrı kalıyorum cnm eşimin ailesi çok istedi birlikte oturalım die bnm bir ara aklım kaydı eşim hayatta olmaz dedi iyiki olmamış cnm bende çok büyük konuştum cnm askerliği yapmayan biriyle çıkmam vr hayatta evlenmem dedim ve askerliğini yapmayan biriyle evlendim

Anladım cnm bende o ıslak mendili olanın omuz çantasını aldım aynı markanın hepsi buradan aldım çok hoşuma gitti termoslu canım 75 tl ydi indirimli hali ve telden alışveriş yapınca 25 tl daha indirimli olarak 50 tk ye aldım cnm bebek onu valiz şeklinde bile kullanabilirim cnm

Evet bu olaydan sonra buyuk konusmamaya ozen gosteriyorum
Cok iyi yapmissin gercekten bi de benimkiler yasli da degiller sorunlar yasaniyor tabii de sabr ediyorum baska ne care efkarlandim ya

Evet bu olaydan sonra buyuk konusmamaya ozen gosteriyorum
Cok iyi yapmissin gercekten bi de benimkiler yasli da degiller sorunlar yasa iyor tabii de sabr ediyorum baska ne care efkarlandim ya
Ewet cnm bende büyük konuşmamaya özen gösteriyorum inşallah eviniz olur da canım taşınırsınız. Gel beraber efkarlanalım cnm

çok güzel görünüyo:) bence isim bölümüne isim yazma sen puantiye cicek vs ile doldurursun boş görünürse etiketi isimli zaten cok uğrastırır bide cift isim.. sade de bence harikalar:)

ne güzel çok uygun fiyata almışşsın:) güle güle kullanın tatlım.Hafta sonu birde çarşıda araştırma yapayım bakim.Olmazsa bende internetten alacam zaten.İnşallah daha uyguna bulurum :)

Ewet cnm bende büyük konuşmamaya özen gösteriyorum inşallah eviniz olur da canım taşınırsınız. Gel beraber efkarlanalım cnm
Evet hamilelikte ancak meyve suyuyla efkarlana biliriz ben visne suyuna hayir demem ay bi de portakal canim cekti be bi de bu gun dolabi actigimda boglee nutella kokusu geldi burnuma orda ogle kala kaldim esime mesaj atayim geldiginde alsn

Bnde çok severim pasta yemesine bayılırım. Ana şekerim biraz fazla çıktı o yüzden diyete girdim
en kötüsü o zaten ben cok korktum diyet yapmak zorunda kalırım die şükür henuz bişe cıkmadı.. yoksa seviyorumu felan yok mecbur

Ark.imin sutu cok gelmemisti bebek butun gun agladi biraz mama verdiler siringayla rahat rahat uyudu sonrasinda da sadece emdi hatta hala emiyor bence cocuktan cocuga degisir ama uyumayip surekli aglarsa bebisi o sikintiyla da bas basa birakmaz dogru olmaz diye dusunuyorum

Evet hamilelikte ancak meyve suyuyla efkarlana biliriz ben visne suyuna hayir demem ay bi de portakal canim cekti be bi de bu gun dolabi actigimda boglee nutella kokusu geldi burnuma orda ogle kala kaldim esime mesaj atayim geldiginde alsn
Ohhh mises doğumdan sonra bir güzel Efkar yapalımmm

en kötüsü o zaten ben cok korktum diyet yapmak zorunda kalırım die şükür henuz bişe cıkmadı.. yoksa seviyorumu felan yok mecbur
Bn bir ay çok abarttım canım tatlı meyve bal keçiboynuzunu çok yedim ondan galiba yüksek çıkto

Kizlar dr dan geldim simdi.25+5 iz 933 gram olmus minik kizim boyuda 34 cm Masallah suan iyiyiz kuyruk sokumu kemigini sordum mecbur cekicekmisim ilk dogumda kiriliyomuymus ne oyle dedi,vajina agrisi icinde bakti birsey yok dedi o da ilk dogumda ki dikislerin yeri agrirmis Agri kesici ic dedi ama neyine iceyim.Bu da bizim minigimizin resmi

canım bu 2si arasında kararsız kaldım.biri 101 lira ıslak mendil gözü olan 109 lira
ben cok arastırmadım acıkcası fikrim yok ama görünürde pahalı geldi ille bebek cantası almaya gerek yok ki spor markaların sırt cantaları daha kullanıslı gelidi bana şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…