Ewet ayrı kalıyorum cnm eşimin ailesi çok istedi birlikte oturalım die bnm bir ara aklım kaydı eşim hayatta olmaz dedi iyiki olmamış cnm bende çok büyük konuştum cnm askerliği yapmayan biriyle çıkmam vr hayatta evlenmem dedim ve askerliğini yapmayan biriyle evlendimCanim ya aslinda ben hep karsi oldum yani esimle tanismadan once asla birlikte oturmam diyodum amma iste buyuk lokma ye buyuk konusma derler aynen ogle oldu. Sadece bi yemekleri onun yapmasi acisindan iyi ama kendi evimin olmasi en buyuk dileklerimden biri haline geldi. Ev ustune ev kurulmuyo canim ya onlar da ayrilmak istiyo zaten ama maddi durum iste olmuyo sen nasil ayri mi kaliyosun?
Anladım cnm bende o ıslak mendili olanın omuz çantasını aldım aynı markanın hepsi buradan aldım çok hoşuma gitti termoslu canım 75 tl ydi indirimli hali ve telden alışveriş yapınca 25 tl daha indirimli olarak 50 tk ye aldım cnm bebek onu valiz şeklinde bile kullanabilirim cnmonu gördüm tatlım o farklı bir modeli fakat ondaki yorumlar çok iyi değil.İç hacmi çok geniş değilmiş.Islak mendil kısmı kullanışlı değilmiş oyüzden içime sinmedi onu elemiştim :)bu benim gönderdiğim resim daha farklı model
Evet bu olaydan sonra buyuk konusmamaya ozen gosteriyorumEwet ayrı kalıyorum cnm eşimin ailesi çok istedi birlikte oturalım die bnm bir ara aklım kaydı eşim hayatta olmaz dedi iyiki olmamış cnm bende çok büyük konuştum cnm askerliği yapmayan biriyle çıkmam vr hayatta evlenmem dedim ve askerliğini yapmayan biriyle evlendim
Ewet cnm bende büyük konuşmamaya özen gösteriyorum inşallah eviniz olur da canım taşınırsınız. Gel beraber efkarlanalım cnmEvet bu olaydan sonra buyuk konusmamaya ozen gosteriyorum
Cok iyi yapmissin gercekten bi de benimkiler yasli da degiller sorunlar yasa iyor tabii de sabr ediyorum baska ne care efkarlandim ya
olur :) zaten kilo almam gebelikten felan değil yapacak bişey bulamamktan:)Canm ya ne kadar aynı durumdayız sen yap ben yerim
Bnde çok severim pasta yemesine bayılırım. Ana şekerim biraz fazla çıktı o yüzden diyete girdimolur :) zaten kilo almam gebelikten felan değil yapacak bişey bulamamktan:)
çok güzel görünüyo:) bence isim bölümüne isim yazma sen puantiye cicek vs ile doldurursun boş görünürse etiketi isimli zaten cok uğrastırır bide cift isim.. sade de bence harikalar:)Ben de bütün alışveriş sitelerini her gün tek tek gezmekten sıkıldım oyalanacak bişey lazım. Kapı süsü ve duvar süsü, bebek şekeri yapıcam malzemelerin siparişini verdim. Keçe ve elyaf kullanıcam burda paylaşılmıştı daha önce. Şu modeli yapmayı planlıyorum becerebilirsem. İsim yazma kısmına takıldım sadece. Tam karar vermemekle birlikte Elif Duru düşünüyoruz şuan. Hem nasıl sığdırcam hem de nasıl biter o kadar harfBelki o kısımda bi değişiklik yaparım. Malzemelerim gelsin şu filleri bi yapayım da belki de arkasına tül vs koyarım bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya Buarada eşime bunları yapana kadar süre verdim isim konusunda
Eki Görüntüle 1677326
ne güzel çok uygun fiyata almışşsın:) güle güle kullanın tatlım.Hafta sonu birde çarşıda araştırma yapayım bakim.Olmazsa bende internetten alacam zaten.İnşallah daha uyguna bulurum :)Anladım cnm bende o ıslak mendili olanın omuz çantasını aldım aynı markanın hepsi buradan aldım çok hoşuma gitti termoslu canım 75 tl ydi indirimli hali ve telden alışveriş yapınca 25 tl daha indirimli olarak 50 tk ye aldım cnm bebek onu valiz şeklinde bile kullanabilirim cnm
Evet hamilelikte ancak meyve suyuyla efkarlana bilirizEwet cnm bende büyük konuşmamaya özen gösteriyorum inşallah eviniz olur da canım taşınırsınız. Gel beraber efkarlanalım cnm
Cnm nasıl yapılıyor cok hoşuma gittiEki Görüntüle 1677371
Kendime iş çıkarmayı ne kadar seviyorum ya :) okadar battaniye aldım yine heves edip gidip ip aldım yumusacik battaniye oruyorum :) esimde kiziyo oram agriyo buram agriyo diyosun niye oruyosun da bilmem ne :)
en kötüsü o zaten ben cok korktum diyet yapmak zorunda kalırım die şükür henuz bişe cıkmadı.. yoksa seviyorumu felan yok mecburBnde çok severim pasta yemesine bayılırım. Ana şekerim biraz fazla çıktı o yüzden diyete girdim
İnşallahcanımne güzel çok uygun fiyata almışşsın:) güle güle kullanın tatlım.Hafta sonu birde çarşıda araştırma yapayım bakim.Olmazsa bende internetten alacam zaten.İnşallah daha uyguna bulurum :)
Ark.imin sutu cok gelmemisti bebek butun gun agladi biraz mama verdiler siringayla rahat rahat uyudu sonrasinda da sadece emdi hatta hala emiyor bence cocuktan cocuga degisir ama uyumayip surekli aglarsa bebisi o sikintiyla da bas basa birakmaz dogru olmaz diye dusunuyorumGünaydın hamişlerrr....
Geçenlerde görümcem dediki doğum yaptığın gün eğer çocuk emmezse ya da sütün gelmezse hemen o gün mama alıp mama almalıyız. bebek aç kalır yoksa dedi...
bende bu görüşe karşı çıktım tabi. mamaya hemen geçersek bebek beni nasıl emecek bir daha ağzını bile sürmez herhalde...
dün de emzirmeyle alakalı bir yazı okudum. bebeklerin doğduğu gün midesi misket kadarmış. 2-3 damla süt de gelse doyabilirmiş. bir de bebekler doğduğunda midesinde 3 günlük stok varmış yani bişey olmazmış emmese de ya da az emse falan..
Siz ne düşünüyorsunuz? hemen pes etmek doğru mu??
Ohhh mises doğumdan sonra bir güzel Efkar yapalımmmEvet hamilelikte ancak meyve suyuyla efkarlana bilirizben visne suyuna hayir demem ay bi de portakal canim cekti be bi de bu gun dolabi actigimda boglee nutella kokusu geldi burnuma orda ogle kala kaldim esime mesaj atayim geldiginde alsn
Bn bir ay çok abarttım canım tatlı meyve bal keçiboynuzunu çok yedim ondan galiba yüksek çıktoen kötüsü o zaten ben cok korktum diyet yapmak zorunda kalırım die şükür henuz bişe cıkmadı.. yoksa seviyorumu felan yok mecbur
cnm ip ponponlu ipmiş :) şişle düzörgü örünce direk modeli cıkıyorCnm nasıl yapılıyor cok hoşuma gitti
Bende alayım çok hoşuma gitti canım kaç çift başladın cnmcnm ip ponponlu ipmiş :) şişle düzörgü örünce direk modeli cıkıyor
okadar yumusakki çok heves ettim aldım ben de
ipin markası da : alize marifetli imiş.
videosunu da buldum cnm :
ben cok arastırmadım acıkcası fikrim yok ama görünürde pahalı geldi ille bebek cantası almaya gerek yok ki spor markaların sırt cantaları daha kullanıslı gelidi bana şimdi:)canım bu 2si arasında kararsız kaldım.biri 101 lira ıslak mendil gözü olan 109 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?