- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
80 ilmekle başladım ben kare yapıcamBende alayım çok hoşuma gitti canım kaç çift başladın cnm
Tabii su hamilelik stressini atmamiz lazim mutlakaOhhh mises doğumdan sonra bir güzel Efkar yapalımmm
Yani kırk çift öylemi canım Güle güle kullansın bebeğin bende alayım80 ilmekle başladım ben kare yapıcam
5 tane ip aldım
inşallah yeter yetmezse de kadın kodunu atma ip getırtırız kalmasa bile dedi
oyşş maşallahhh :) yerimmmKizlar dr dan geldim simdi.25+5 iz 933 gram olmus minik kizim boyuda 34 cmMasallah suan iyiyiz kuyruk sokumu kemigini sordum mecbur cekicekmisim ilk dogumda kiriliyomuymus ne oyle dedi,vajina agrisi icinde bakti birsey yok dedi o da ilk dogumda ki dikislerin yeri agrirmis Agri kesici ic dedi ama neyine iceyim.Bu da bizim minigimizin resmi Eki Görüntüle 1677381
aynen canım kolay gelsin şimdiden hem yapımı cok kolay hem de yumusacık bı dokusu varYani kırk çift öylemi canım Güle güle kullansın bebeğin bende alayım
Bende sıkılır ım ama bu güzelmiş sıkılmadan yapar ım gibi geldiTabii su hamilelik stressini atmamiz lazim mutlaka
Kizlar ne guzel orgu yapabiliyosunuz ben de yapa bilsem keske zor geliyo bana
Canim ya cok tatli Allah bagislasin ama bebisin sinirlenmis galiba kiz rahatsiz mi etdiginiz cocugu kaslari catilmis ne bakiyonuz der gibiKizlar dr dan geldim simdi.25+5 iz 933 gram olmus minik kizim boyuda 34 cmMasallah suan iyiyiz kuyruk sokumu kemigini sordum mecbur cekicekmisim ilk dogumda kiriliyomuymus ne oyle dedi,vajina agrisi icinde bakti birsey yok dedi o da ilk dogumda ki dikislerin yeri agrirmis Agri kesici ic dedi ama neyine iceyim.Bu da bizim minigimizin resmi Eki Görüntüle 1677381
cok güzel görünüyo pofidik pofidik ellerine sağlık :) benim becerim yok keşke olsa:) bebişin bişeyi yok örgü hiç bişeyi de olmayacak galiba derdim bebeğe örgü yakışmıyo die ama hiç de olmayacagını tahmin etmiyordum :)Eki Görüntüle 1677371
Kendime iş çıkarmayı ne kadar seviyorum ya :) okadar battaniye aldım yine heves edip gidip ip aldım yumusacik battaniye oruyorum :) esimde kiziyo oram agriyo buram agriyo diyosun niye oruyosun da bilmem ne :)
Becersem yuzde yuz yaparim hic sikilmam el islerini severim yap benceBende sıkılır ım ama bu güzelmiş sıkılmadan yapar ım gibi geldi
şağol canım vallahi sırtım ağrıyo bu ara cok fena ama sanki bebişe bişeler yapınca o agrı umrumda bıle olmuyo cok mutlu oluyorum :) örgüyü bende sevmezdım sımdı nette fln gordukce ulen guzelmıs heee dıyorum :)cok güzel görünüyo pofidik pofidik ellerine sağlık :) benim becerim yok keşke olsa:) bebişin bişeyi yok örgü hiç bişeyi de olmayacak galiba derdim bebeğe örgü yakışmıyo die ama hiç de olmayacagını tahmin etmiyordum :)
aynen inşAllah daha uyguna buluruz. ama sanırım sırt çantası alacağım ya . herkes sırt çantası diğerinden daha kullanışlı diyorbende öyle yapim ozaman elimzde kalmasın sonra çanta bende onu beğendim çünkü :) inşallah çarşıda daha hesaplı buluruzda içimize siner :)
olabilir takipte düzeldiğini görünce baslarsın yine dayanılmıyor :)Bn bir ay çok abarttım canım tatlı meyve bal keçiboynuzunu çok yedim ondan galiba yüksek çıkto
Canim bu ayrintili degil normal dr kontrolu her muayenede aciyo renkli.Sende sorsana bi gittiginde.Ayrintilidan bende duzgun foto alamadim malesef.oyşş maşallahhh :) yerimmm
benim içimde kaldı bu ultrason resmen yaptırdım ama hıc memnun kalmadım ne yuzunu gorebıldık ne bişe
cok sukur saglıgımız yerınde ama ınsan heves edıyor :/ medipolde yaptırdım hıc tavsıye etmıyorum
yaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1677371
Kendime iş çıkarmayı ne kadar seviyorum ya :) okadar battaniye aldım yine heves edip gidip ip aldım yumusacik battaniye oruyorum :) esimde kiziyo oram agriyo buram agriyo diyosun niye oruyosun da bilmem ne :)
Ablasi karnimin ustunde gezip duruyo o kizmasinda kim kizsin cocuga anne karninda bile rahat yokCanim ya cok tatli Allah bagislasin ama bebisin sinirlenmis galiba kiz rahatsiz mi etdiginiz cocugu kaslari catilmis ne bakiyonuz der gibisu kuyruk sokumu agrisi bende de vardi ya gecti gitdi kendiliginden galiba fazla takmamak gerekiyormus
Cnm sen özele mi gidiyorsunCanim bu ayrintili degil normal dr kontrolu her muayenede aciyo renkli.Sende sorsana bi gittiginde.Ayrintilidan bende duzgun foto alamadim malesef.
bebek çantalarında ıslak mendıl biberon emzik için ayrı gözler varmış. o çantalara göre daha kullanışlı oluyorlar o yüzden... ama o sırt çantalarınında çok gözlü olanları oalbilir belki dediğin gibiben cok arastırmadım acıkcası fikrim yok ama görünürde pahalı geldi ille bebek cantası almaya gerek yok ki spor markaların sırt cantaları daha kullanıslı gelidi bana şimdi:)
Evet cengelkoy Medivia canimCnm sen özele mi gidiyorsun
Maşallah çok güzel vermiş pozu. Canım. Bnm ki vermiyorrrEvet cengelkoy Medivia canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?