2016 Şubat Anneleri

oyşş maşallahhh :) yerimmm
benim içimde kaldı bu ultrason resmen yaptırdım ama hıc memnun kalmadım ne yuzunu gorebıldık ne bişe
cok sukur saglıgımız yerınde ama ınsan heves edıyor :/ medipolde yaptırdım hıc tavsıye etmıyorum

Kızlar doktorum iki hafta sonra şeker yüklemesi yapacak.şimdi 25+3 olduk o zamana geç kalmış olmaz mıyız ?? Bu arada oğlum tam paket halini almış kafasını dizlerine dayamış yetmemiş gibi bide kollarıyla da yüzünü kapatmış yine göremedik ama gelişimimiz iyi çok şükür 915 gr olmuşuz O geliştikçe bende genişlemişim ama toplamda 7 kilo almışm bana hiç kilo almamışsn diyenler kör olmalı

Canim ya cok tatli Allah bagislasin ama bebisin sinirlenmis galiba kiz rahatsiz mi etdiginiz cocugu kaslari catilmis ne bakiyonuz der gibi su kuyruk sokumu agrisi bende de vardi ya gecti gitdi kendiliginden galiba fazla takmamak gerekiyormus

cok güzel görünüyo pofidik pofidik ellerine sağlık :) benim becerim yok keşke olsa:) bebişin bişeyi yok örgü hiç bişeyi de olmayacak galiba derdim bebeğe örgü yakışmıyo die ama hiç de olmayacagını tahmin etmiyordum :)

şağol canım vallahi sırtım ağrıyo bu ara cok fena ama sanki bebişe bişeler yapınca o agrı umrumda bıle olmuyo cok mutlu oluyorum :) örgüyü bende sevmezdım sımdı nette fln gordukce ulen guzelmıs heee dıyorum :)

bende öyle yapim ozaman elimzde kalmasın sonra çanta bende onu beğendim çünkü :) inşallah çarşıda daha hesaplı buluruzda içimize siner :)
aynen inşAllah daha uyguna buluruz. ama sanırım sırt çantası alacağım ya . herkes sırt çantası diğerinden daha kullanışlı diyor

Canim bu ayrintili degil normal dr kontrolu her muayenede aciyo renkli.Sende sorsana bi gittiginde.Ayrintilidan bende duzgun foto alamadim malesef.

yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende örmek istiyorummmmmmmmmmmmm :):)

nasıl kolay mııı :)
pek bilmiyorum ama öğrenilebilir mi acaba

Canim ya cok tatli Allah bagislasin ama bebisin sinirlenmis galiba kiz rahatsiz mi etdiginiz cocugu kaslari catilmis ne bakiyonuz der gibi su kuyruk sokumu agrisi bende de vardi ya gecti gitdi kendiliginden galiba fazla takmamak gerekiyormus
Ablasi karnimin ustunde gezip duruyo o kizmasinda kim kizsin cocuga anne karninda bile rahat yok Kuyruk sokumu agrisini mecbur cekcez canim ama yastiklar varmis onu onerdi.Aynen kafaya takmamak lazim anne olmak kolay degil

ben cok arastırmadım acıkcası fikrim yok ama görünürde pahalı geldi ille bebek cantası almaya gerek yok ki spor markaların sırt cantaları daha kullanıslı gelidi bana şimdi:)
bebek çantalarında ıslak mendıl biberon emzik için ayrı gözler varmış. o çantalara göre daha kullanışlı oluyorlar o yüzden... ama o sırt çantalarınında çok gözlü olanları oalbilir belki dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…