- 2 Ağustos 2013
- 4.130
- 3.933
- 448
Ben o hastaneye gidiyorum canım bana detaylı için 250 dediler. Sen nasıl 145 TL ye yaptırdın
Kaynarca Özel Yüzyıl Hast. de e5 üzeri ve daha yakın.
Ordaki fiyat 145,00tl. yalnız orası akşam saatlerinde yapıyor. 7-8 den sonra.
Şifa da istediğin saate randevu alabiliyorsun. 100 tl peşinat ödemeni istiyorlar.
Video, resim vs verdiler. Eşim de yanımdaydı. Dr. da erkek olgun bir doktordu.
Canm ya ne kadar aynı durumdayız sen yap ben yerimaynı durumdayım calışıyorum sözde ama ölecem boş boş bilgisayarla ugrasmaktan öyle olunca da iyice sarıyoruz herseye bazen dusunuyorum cocuk olunca zaman kalmıyormus nasıl bişey felan ki die ki ben temizlik yapmayı da sevmem zorla yaparım ancak mutfaga girip yemek pasta yapsam :) sonra yiyecek kimse yok nuda ben yiyorum :)
Canim bana ikinci daha kullanisli geldi ama bunlardan baskasi olsun istemezmisin?http://www.annelutfen.com/urun/stylo-popi-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi
https://www.markafoni.com/stylo-anne-bebek-bakim-cantasi/urun/13604100/
kızlar bana fikir verirmisiniz.Sizce hangisi?
Rica ederim tatlım benim gittiğim hastanede 35 liraya yapıldı şeker yüklemesiTesekkür ederim canım. Ne kadar ucret verdin?
İnş canım bazı kişiler çabuk pes ediyor hazır anne sütü vermek daha kolay geliyorpes etmek yok emdikleri kadar emzirmek gereiyor tabiki takviye olacak. Allah yardımcımız olsun
canım 2 beden 90+90 ve bir paket ıslak havlu 73,99 tl.41 krş a denk geldi ve 1 beden premium care 90 adet 35,50 tl buda 39 krşa geliyorBende markofoniden almıştım 2 numara 136 lık 36 TL ye. 1 numarada 80 lik 26 TL ye. Bez fiyatlarına bakarken fiyatını içindeki adete böl. Canım kaç kuruşa denk geliyor. Oyle hesap yapabilirsin
Nie kuzummKizlar inanimirsiniz ben daha bi tane bisey bile alamadim
2 beden 90+90 ve havlu hediyesi 73,99 tl canım tek fiyatı 41 krşa geliyor ve 1 beden premium 94 adet 35,50 tl 37 krşa denk geldi. beden konusu bende emin değilim ama 1 beden 1 tane 2 beden de 180 li alsam nasıl olur acabagayet iyi canım adet hesabı yapıp diğer sitelerle karşılaştırmıştım çok uygun gelmişti. 1 ve 2 beden premium care aldım ben önceki markafoni kampanyasından. 75 tl üzeri bedava kampanyası da var. Şimdi baktım benim aldığımdan 1 lira daha indirimli şuan. Prima almayı düşünüyorsan bence alabilirsin. Markafoni ara ara bu kampanyayı yapıyor. Alacağın paket için adet hesaplaması yap mutlaka, bazı paketler daha uyguna geliyorBeden konusunda tereddüt etmiştim doktorum bebeğin uzun ince olduğunu söylüyor o yüzden 1 ile başlarım diye tahmin ediyorum. Bazı bebeklerin bacakları tombik oluyormuş direkt 2 ile başlıyormuş.
canım bende bu seti düşünüyorum çantanın kalitesi nasıl? Çantası kullanılabilir güzel bişeyse alıcam. Değilse zaten unibaby nin ıslak mendil setini yenidoğan köpük şampuanıyla birlikte aldım. Pişik kremi sabun ve yağı da ayrı alırım.kızlar yine birşey daha almış bulunuyorum. elime elince kalitesinden bahsederim. chicco nun bebek bakım setini aldım. yanında çantası hediye oldu gibi. çok sevindim. içinde bebe şampuanı,yağı,pişik kremi,sabunu ve ıslak mendili var.
O kadar kararsiz biriyim ki inan annem de ogle o benim kafami karistoyor ben onun kadini cildirtdim resmenNie kuzumm
Ay çok şekerBen de bütün alışveriş sitelerini her gün tek tek gezmekten sıkıldım oyalanacak bişey lazım. Kapı süsü ve duvar süsü, bebek şekeri yapıcam malzemelerin siparişini verdim. Keçe ve elyaf kullanıcam burda paylaşılmıştı daha önce. Şu modeli yapmayı planlıyorum becerebilirsem. İsim yazma kısmına takıldım sadece. Tam karar vermemekle birlikte Elif Duru düşünüyoruz şuan. Hem nasıl sığdırcam hem de nasıl biter o kadar harfBelki o kısımda bi değişiklik yaparım. Malzemelerim gelsin şu filleri bi yapayım da belki de arkasına tül vs koyarım bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya Buarada eşime bunları yapana kadar süre verdim isim konusunda
Eki Görüntüle 1677326
Sende bendensin canım bnde çok kararsızım. Bn netten hiç almadım civilden aldım hep. Bn eşimle çıkıyorum yoksa hiçbir şey alamadan gelirimO kadar kararsiz biriyim ki inan annem de ogle o benim kafami karistoyor ben onun kadini cildirtdim resmenbi de canim ben internetden alamiyorum gormeden almamak gibi huyum var
ben işyerinden açamıyorum resim oalrak ekleyebilir misinhttp://www.annelutfen.com/urun/stylo-popi-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi
https://www.markafoni.com/stylo-anne-bebek-bakim-cantasi/urun/13604100/
kızlar bana fikir verirmisiniz.Sizce hangisi?
Bence zor canım yaa ona vaktini n kalabileceğini düşünmüyorumKızlar aranızda yıkanabilir Bebek bezi kullanmayı düşünen var mı?
Ben hazır bezlerin zararlarını okuduğumdan beri gönlüm el vermiyor
Bi yandan da onları yıkamaya yetişebilir miyim bilmiyorum. O yüzden ilk 10 gün flan hazır bez kalanı için yıkanabilir Pamuklu bez kullanmayı düşünüyorum. Annelerimizin bizleri büyüttüğü gibi.
Yolculuk misafirlik flan gibi durumlarda hazır bez bağlarım diyorum yine. Ücretsiz izin almayı düşündüğüm için başedebilirim gibi geliyor ama korkmuyor da değilim :)
Benim de 1 beden 39, 2 beden 41 kuruşa denk gelmişti. 1 beden 94lü ve 2 beden 90 lı paketten aldım. Bebeğin kilosuna uygun olur mu ya da cildine nasıl etki eder bi kullanayım memnun kalırsam yine sipariş veririm internetten diye düşündüm. 184 tane bez en az 20-25 gün gider zaten. İstersen sen de öyle yap bişey olur belki cildine iyi gelmez bebişin, değiştirmek istersin2 beden 90+90 ve havlu hediyesi 73,99 tl canım tek fiyatı 41 krşa geliyor ve 1 beden premium 94 adet 35,50 tl 37 krşa denk geldi. beden konusu bende emin değilim ama 1 beden 1 tane 2 beden de 180 li alsam nasıl olur acaba
Esim cok sabirsiz alis veris sirasinda erken bitiriyim dige ne gelirse aldirir diye onunla cikmicamSende bendensin canım bnde çok kararsızım. Bn netten hiç almadım civilden aldım hep. Bn eşimle çıkıyorum yoksa hiçbir şey alamadan gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?