Ablasi karnimin ustunde gezip duruyo o kizmasinda kim kizsin cocuga anne karninda bile rahat yok Kuyruk sokumu agrisini mecbur cekcez canim ama yastiklar varmis onu onerdi.Aynen kafaya takmamak lazim anne olmak kolay degil
Ablasi karnimin ustunde gezip duruyo o kizmasinda kim kizsin cocuga anne karninda bile rahat yok Kuyruk sokumu agrisini mecbur cekcez canim ama yastiklar varmis onu onerdi.Aynen kafaya takmamak lazim anne olmak kolay degil
En son sma.nin anne sutune en yakin oldugunu soyluyorlardi umarim ihtiyacimiz kalmaz ama her mama her bebege iyi gelmiyor bi ark. Hepsini denedi cogu gaz yapti veya bebek reddetti en son ulkerin mamasini verdi en ucuz mamalardan biri bebek onu yedi bi tek. Benim dogum yapacagim hastane merkezi oldugu icin mama almicam ihtiyac halinde esim gider alir siringayla veriyorlar ama yine de biberonu hazir bulundururum
Çok iyi olur.ben de hala muallaktayım.belki tam istediğim gibi birşey çıkar senin gördüğün.ben tek çocuk için düşünürken sana ikizler için mükemmel olur.çok iyi düşünmüşsün.
Ben oğlum da tiny love 3 seçenekli olandan almıştım çok memnun kaldım. Onu kullanmayı düşünüyorum ama 3 tane olunca 1 tane daha gerekli olabilir diyorum.
Öf bizim okulda da sinir bozan arkadaşlar var. Hangi arabayi alacaksınız diyor. Söylüyorum. Ayyy o kadar para verilir mi binmiyorlar zaten çok gereksiz sakin alma ben soyle yaptim böyle yaptim sen de yap. Çanta ne alican diyor. Şu bu diyorum ayyy ne gerek var. Yaw senden mi istiyorum parasini. He de geç. Fikir de sormuyorum ki. Bütün enerjimi aldı bugun
Canim kizimda herseyin en uygununa gittik aldik araba vb bazi seyler disinda 1.5yasina kadar kizimi yedirip icirip disari cikardim her gun disardaydim kizim icinde rahat rahat uyudu kocamandi aldigimiz araba ama hic pisman olmadik
çok güzel görünüyo:) bence isim bölümüne isim yazma sen puantiye cicek vs ile doldurursun boş görünürse etiketi isimli zaten cok uğrastırır bide cift isim.. sade de bence harikalar:)
sağol canım fikir verdiğin için. O kısım beyaz bulut şeklinde. Dediğin gibi pembe puantiyeler ya da pembe beyaz çiçekler güzel olabilir. Mutlaka deniycem
kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda
Bende arkadaşlara bu konuyu danıştım bende omuzdan asmalı olanlarla sırt çantası arasında kalmıştım günlük kullandığım çantalarım hep omuzdan yan askılı rahat ediyorum çünkü ama sırt çantası çok kullanışlı ve rahat oluyormuş bende sırt çantası almaya karar verdim velhasıll :))
kendimi güreşte yenilmiş ama yinede finale kalmış adam gibi hissediyorum
oğlumuzun ismi biliyorsunuz büyük bi kaos oluşturuyor / du hâla öyle sayılır
bênav (isimsiz) ismi çok tepki topluyor ve telafuzu zor bi isim
eşim en iyisi Ahmed Said olsun dedi, ben ahmet sen said koymuş oluyorsun dedi
lakin ben said değil abim emaktar onun adı olsa beni mutlu etsen dedim malesef geri adım atmadı yine
dedim benav olacağına ahmed olması daha iyi
kaynanam cok sevinip hııııhhh biz kazandık moduna girecek, annem üzülecek oğlumun bi kıymeti yok bu ailede diyecek
ben hem seviniyorum anlamsız isim olmayacak hem üzülüyorum istediğim olmadı poofff hayırlısı ne diyeyim !!