2016 Şubat Anneleri

Kızlar bence çok almayın Bebeğinizin cildine göre alın alerji yaparsa elinizde kalır

yıkanabilir hazır bez ne :O
bebek bezlerininde zararları varmıymış :,((((
en son ped lerin zararlarını duyunca çok şaşırmıştım . göya sağlığımız içindi hep ama herşey sağlığımızı elimizden almak içinmiş. hiç şaşırmadım

biraz detaylı bilgi verir misin canım

bana da süt hemen gelmeyebilir hastaneye muhakkak mama al diyorlar ama ben de gelir heralde 1-2 saat içinde diyorum kendi kendime. deneyimsiz olmak ne zormuş dimi :) 2.çocuklarda böyle olmıycaz kısmetse ama ilk olduğu için hiç bir şeyden haberimiz yok yaa :)

Kız pek şekersin bnm eşim inciğine kadar inceliyor
Benim kiz hamilelik boyunca o kadar cikolata yedirdi ki bana seker olmasam sasardim
Ay masallah canim belki benimki anlamadigindan ogledir inan kiyafet almaya gidiyoruz Allah askina 10 tane al ama sec artik birini der e adam da hakli anacim benim bu kararsizligima delirmedigine seviniyorum

canım bu 2si arasında kararsız kaldım.biri 101 lira ıslak mendil gözü olan 109 lira
bunlara markafoniden mi baktın. benim n11 de beğendiğimde bunlar :):)
ben ikinci olan ıslak mendili gözü olanı almayı düşünüyorum bence o daha güzel. ama yinede önce bi mağazaları dolaşıp tam olarak kullanışları nasıl mağaza fiyatları nası lonlara bakacağım bu haftasonu sonra alacağım. n11.comda her zaman var bu çanta nasıl olsa

kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda

Ben stylo marka sırt çantası aldım. Burda bir arkadaşımız almıştı. O markasını söyleyince araştırdım, ben de beğendim. Fiyatı da uygundu. Annişler hep sırt çantası öneriyor ki ben de sırt çantası kullanmayı severim.

Canım sen Kv le oturuyordun demi

Canım teşekkür ederim.. 2 beden 180 li aldım, 1 beden 2 paket aldım. peşin fiyatına 3 taksit.. inşallah memnun kalırım

bende öyle yapim ozaman elimzde kalmasın sonra çanta bende onu beğendim çünkü :) inşallah çarşıda daha hesaplı buluruzda içimize siner :)

Yok benim ki 15 dk kadar surdu ve fotoyu da benim dememle verdi ama kotu bi fotograf net degil sanada bi sorayim dedim.2. Ye soyle bi 28 de falan gitmeyi dusunuyorum sonlara sakliyorum hakkimi:)

Nasıl birlikte oturmak canım
Canim ya aslinda ben hep karsi oldum yani esimle tanismadan once asla birlikte oturmam diyodum amma iste buyuk lokma ye buyuk konusma derler aynen ogle oldu. Sadece bi yemekleri onun yapmasi acisindan iyi ama kendi evimin olmasi en buyuk dileklerimden biri haline geldi. Ev ustune ev kurulmuyo canim ya onlar da ayrilmak istiyo zaten ama maddi durum iste olmuyo sen nasil ayri mi kaliyosun?

Annelutfen.com canım yeni gördüm benim ekranıma geldi
onu gördüm tatlım o farklı bir modeli fakat ondaki yorumlar çok iyi değil.İç hacmi çok geniş değilmiş.Islak mendil kısmı kullanışlı değilmiş oyüzden içime sinmedi onu elemiştim :)bu benim gönderdiğim resim daha farklı model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…