2016 Şubat Anneleri

Canim ben de cok hijyenik bulmuyorum hazir bez de dedigin gibi cok iyi degil ama ilk aylarda bebek sirf 6-7 defa kakasini yapiyor sonrasinda da en az 3-4 saatte bir degistireceksin ben de ucretsiz izin alicam ancak onunla ugrasacak hic vaktim olmayacak 1+2cocuk bana zaten yeterince fazla gelecek

Çalışıyorum canım ben. Öğretmenim. Set babymal de uygun gibi olmadı alırım. Kullananilirdir :)

Canm inan okadar çok boş vaktim varki günde 3kere falan ev süpürüp toz alıyorum Kitap okumayı falanda aştım artk bi örgü kalıyo geriye onuda maalesf bilmiyorum kafayı yiycem boş boş durmaktan
boş zaman mı o da neişten çıkıp eve gelene kadar saat 6 oluyor biraz dinleneyim evi süpüreyim yemek hazırliyim bilmem ne falan derken hoooop saat olmuş 10
kitap okumuyorum artık bütün gün yazmakla; ekrana bakmakla falan uğraşmaktan ne okuyorum; ne tv izliyorum..
keşke boş zamanım olsa da kafayı yesem

Bence ilki daha kullanışlı ıslak mendil yerine gerek yok gibi..
2 beden 90+90 ve havlu hediyesi 73,99 tl canım tek fiyatı 41 krşa geliyor ve 1 beden premium 94 adet 35,50 tl 37 krşa denk geldi. beden konusu bende emin değilim ama 1 beden 1 tane 2 beden de 180 li alsam nasıl olur acaba
Benim aldıklarım 2 numara 36 TL ÷136 adet= 26 kuruşa denk geldi. Senin şuan baktığın pek uygun degil gibi başka sitede 2 numarayı karşılaştırdınmı hiç.. birde senin bu dediğin 2 numara premium care mi? Öyleyse fiyat farkı var. Ama premium care almana gerek yok. Normal primalarda çıkarmıyor.
Ayrıca bende şimdilik 1 numara 1 paket aldım. (80 adetti)Çünkü hemen büyüyorlar. 2 numaraya hızlı geçiyorlar. Yetmezse sonra alırım.

Canım benim yükleme yapıldı bugün güzel çıktı sonuc inşallah sanada insüline gerek kalmaz

Bende diyorum keşke çalışsam yada bi uğraşım olsa diye ama işte hepimizn sıkıntısı farklı

Kızlar hastayım diye bebek tekmeleyip duruyor galiba, çok huzursuz oldum odamı hissediyor acaba kıyamam ama ben onaa (

Canim ben senin bu isim konuna çok üzülüyorum. Her sıkıntıyı biz çekiyoruz. Isimi onaylamamız içimize sinmesi en doğal hakkımız. Eşinin anlayış göstermemesi çok garip. Sen yine de üzme kendini. Malesef ki bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz.

Kızlar hastayım diye bebek tekmeleyip duruyor galiba, çok huzursuz oldum odamı hissediyor acaba kıyamam ama ben onaa (

Bebişlerimiz herşeyi hissediyor malesef. Hareket etmesi daha iyi canım. Etmese hasta iken bir de onun stresini yaparsın.

Geçmiş olsun bu arada.

Canm doktor söylüyor mu öyle doğumun ne zaman olabileceğini

Muhtemel doğum tarihini söylüyor canım sat a göre zaten ama tabi ki son haftalarda bu değişkenlik gösterebilir mesela kız bebekler 15 gün erken olabiliyormuş ki mesela sezeryan istiyorsan tam 40 hafta beklemiyorlar.. Benimde 11 şubat duruyor ama hiç sanmıyorum o kadar bekleyeceğini bebeğin ocak ortası sonu bekliyorum..

ya ben daha önce sırt çantam vardı, onu kullanmayı düşünüyorum, yeterli olmaz mı?

kesinlikle görümcene KATILMIYORUM. Göbek kordonu zaten bebeği besliyor, doğduklarında da dediğin gibi 2-3 günlük besin depolanmış oluyor(eğer ihtimal dışında durumlar yoksa). veee misket kadar midelerini hemen mama alıp doldurmayla emme işlemini öğrenemez.
sütün gelmezse en kötü ihtimalle süt pompası alınır/hastaneden kiralanır, süt gelene kadar da (hastanede zaten emşireler talep edildiği zaman ve gerçekten ihtiyaç varsa) mama hazırlayıp enjektör ile veriyorlar.

ama midesinin tamamını doldurmadan, sadece sarılık olmaması için bir miktar veriliyor.
Allah iyi hoş görülü hemşirelerle karşılaştırsın inşallah, çok yardımcı oluyorlar bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…