Canim ben de cok hijyenik bulmuyorum hazir bez de dedigin gibi cok iyi degil ama ilk aylarda bebek sirf 6-7 defa kakasini yapiyor sonrasinda da en az 3-4 saatte bir degistireceksin ben de ucretsiz izin alicam ancak onunla ugrasacak hic vaktim olmayacakKızlar aranızda yıkanabilir Bebek bezi kullanmayı düşünen var mı?
Ben hazır bezlerin zararlarını okuduğumdan beri gönlüm el vermiyor
Bi yandan da onları yıkamaya yetişebilir miyim bilmiyorum. O yüzden ilk 10 gün flan hazır bez kalanı için yıkanabilir Pamuklu bez kullanmayı düşünüyorum. Annelerimizin bizleri büyüttüğü gibi.
Yolculuk misafirlik flan gibi durumlarda hazır bez bağlarım diyorum yine. Ücretsiz izin almayı düşündüğüm için başedebilirim gibi geliyor ama korkmuyor da değilim :)
Sat a gore 15 ama dr ocak sonu subat basi dogar dedi,senin ne zaman canim
Bence anne lütfendeki model daha güzel benim daha hoşuma gitti amaa kullanışı olsun fonksiyonu olsun hangisi daha iyiyse onu tercih etmelisin bence canımmhttp://www.annelutfen.com/urun/stylo-popi-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi
https://www.markafoni.com/stylo-anne-bebek-bakim-cantasi/urun/13604100/
kızlar bana fikir verirmisiniz.Sizce hangisi?
Alttaki daha kibar duruyor bence daha guzelcanım bu 2si arasında kararsız kaldım.biri 101 lira ıslak mendil gözü olan 109 lira
İşk 6 ay sadece anne sütü verirsek suya ihtiyaç olmuyor. Biberon kullanmıyoruz. Ama anne çalışıyorsa ve süt bırakacaksa biberona ihtiyaç var. 6 aylıktan sonra ek gıdalara başlayınca biberon kullanılıyor. Çalışmayan annelerin şimdiden biberon almasına gerek yok. Olurda emziremezsen sütün yetmezse ek süt vermen gerekirse alırsın.
Canm doktor söylüyor mu öyle doğumun ne zaman olabileceğiniBenimde sat a göre 11 şubat ama dediğin gibi erken bekliyorum canım bende bakalım kısmet :)
Ewet cnm söylüyor bebek önde gidiyorsa doğum erken gelebilir diyor hatta bana 4 Şubat dediCanm doktor söylüyor mu öyle doğumun ne zaman olabileceğini
boş zaman mı o da neCanm inan okadar çok boş vaktim varki günde 3kere falan ev süpürüp toz alıyorumKitap okumayı falanda aştım artk bi örgü kalıyo geriye onuda maalesf bilmiyorum kafayı yiycem boş boş durmaktan
Saol canım bende onu beğendim :) birde çarşıda araştırayım bakim hafta sonu belki daha hesaplısını bulurum aynı modelin.YoksAa netten alacam zatenAlttaki daha kibar duruyor bence daha guzel
Bence ilki daha kullanışlı ıslak mendil yerine gerek yok gibi..http://www.annelutfen.com/urun/stylo-popi-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi
https://www.markafoni.com/stylo-anne-bebek-bakim-cantasi/urun/13604100/
kızlar bana fikir verirmisiniz.Sizce hangisi?
Benim aldıklarım 2 numara 36 TL ÷136 adet= 26 kuruşa denk geldi. Senin şuan baktığın pek uygun degil gibi başka sitede 2 numarayı karşılaştırdınmı hiç.. birde senin bu dediğin 2 numara premium care mi? Öyleyse fiyat farkı var. Ama premium care almana gerek yok. Normal primalarda çıkarmıyor.2 beden 90+90 ve havlu hediyesi 73,99 tl canım tek fiyatı 41 krşa geliyor ve 1 beden premium 94 adet 35,50 tl 37 krşa denk geldi. beden konusu bende emin değilim ama 1 beden 1 tane 2 beden de 180 li alsam nasıl olur acaba
Canım benim yükleme yapıldı bugün güzel çıktı sonuc inşallah sanada insüline gerek kalmazinşallah düşük çıkar bu sefer canım ben endokrine gittim bugün tekrar yükleme yapmaya bile gerek duymadı yüksek dedi diyet ve yürüyüş verdi 15 gün sonra tekrar bakacak olmazsa insüline başlayacağız dedi inşallah gerek kalmaz
Bende diyorum keşke çalışsam yada bi uğraşım olsa diye ama işte hepimizn sıkıntısı farklıboş zaman mı o da neişten çıkıp eve gelene kadar saat 6 oluyor biraz dinleneyim evi süpüreyim yemek hazırliyim bilmem ne falan derken hoooop saat olmuş 10
kitap okumuyorum artık bütün gün yazmakla; ekrana bakmakla falan uğraşmaktan ne okuyorum; ne tv izliyorum..
keşke boş zamanım olsa da kafayı yesem
kendimi güreşte yenilmiş ama yinede finale kalmış adam gibi hissediyorum
oğlumuzun ismi biliyorsunuz büyük bi kaos oluşturuyor / du hâla öyle sayılır
bênav (isimsiz) ismi çok tepki topluyor ve telafuzu zor bi isim
eşim en iyisi Ahmed Said olsun dedi, ben ahmet sen said koymuş oluyorsun dedi
lakin ben said değil abim emaktar onun adı olsa beni mutlu etsen dedim malesef geri adım atmadı yine
dedim benav olacağına ahmed olması daha iyi
kaynanam cok sevinip hııııhhh biz kazandık moduna girecek, annem üzülecek oğlumun bi kıymeti yok bu ailede diyecek
ben hem seviniyorum anlamsız isim olmayacak hem üzülüyorum istediğim olmadıpoofff hayırlısı ne diyeyim !!
Kızlar hastayım diye bebek tekmeleyip duruyor galiba, çok huzursuz oldum odamı hissediyor acaba kıyamam ama ben onaa(
sıkma canını uğraş geliyor anede olsa yoldaBende diyorum keşke çalışsam yada bi uğraşım olsa diye ama işte hepimizn sıkıntısı farklı
Canm doktor söylüyor mu öyle doğumun ne zaman olabileceğini
ya ben daha önce sırt çantam vardı, onu kullanmayı düşünüyorum, yeterli olmaz mı?Ben stylo marka sırt çantası aldım. Burda bir arkadaşımız almıştı. O markasını söyleyince araştırdım, ben de beğendim. Fiyatı da uygundu. Annişler hep sırt çantası öneriyor ki ben de sırt çantası kullanmayı severim.
Günaydın hamişlerrr....
Geçenlerde görümcem dediki doğum yaptığın gün eğer çocuk emmezse ya da sütün gelmezse hemen o gün mama alıp mama almalıyız. bebek aç kalır yoksa dedi...
bende bu görüşe karşı çıktım tabi. mamaya hemen geçersek bebek beni nasıl emecek bir daha ağzını bile sürmez herhalde...
dün de emzirmeyle alakalı bir yazı okudum. bebeklerin doğduğu gün midesi misket kadarmış. 2-3 damla süt de gelse doyabilirmiş. bir de bebekler doğduğunda midesinde 3 günlük stok varmış yani bişey olmazmış emmese de ya da az emse falan..
Siz ne düşünüyorsunuz? hemen pes etmek doğru mu??
Kızlar hastayım diye bebek tekmeleyip duruyor galiba, çok huzursuz oldum odamı hissediyor acaba kıyamam ama ben onaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?