Tatlim hatirlarsan gecenlerde ben de hastalandim bogle bisey yazmistim gercekten cok tedirgin olmustum 3gun falan hemen hemen kipirdamadi sonra kuzum ben duzelince kipirdamaya basladi zaten sonrasinda ayrintili ultrasona girdim cok sukur Rabbime iyi bebegim sen de merak etme canim iyidirKızlar hastayım diye bebek tekmeleyip duruyor galiba, çok huzursuz oldum odamı hissediyor acaba kıyamam ama ben onaa(
Kaynarca Özel Yüzyıl Hast. de e5 üzeri ve daha yakın.
Ordaki fiyat 145,00tl. yalnız orası akşam saatlerinde yapıyor. 7-8 den sonra.
Şifa da istediğin saate randevu alabiliyorsun. 100 tl peşinat ödemeni istiyorlar.
Video, resim vs verdiler. Eşim de yanımdaydı. Dr. da erkek olgun bir doktordu.
ah canım yaa, daha tam kesin değil de geçÖf bizim okulda da sinir bozan arkadaşlar var. Hangi arabayi alacaksınız diyor. Söylüyorum. Ayyy o kadar para verilir mi binmiyorlar zaten çok gereksiz sakin alma ben soyle yaptim böyle yaptim sen de yap. Çanta ne alican diyor. Şu bu diyorum ayyy ne gerek var. Yaw senden mi istiyorum parasini. He de geç. Fikir de sormuyorum ki. Bütün enerjimi aldı bugun
Kizlar inanimirsiniz ben daha bi tane bisey bile alamadim
Ay yerim ben cicileri ama yapamiycaksin canimbu haftas sonu bende kaynarcada 250tl ye detaylıya gireceğim inşallah.
ama bir ay öncesinden randevu aldık
şifa için bir ay sonrası mı yoksa daha yakın tarihe verirler mi ?
birrdeee rutin kontrollerinizi de şifaya mı gidiyorsun? Biraz geç olsa da hastane değiştirsem mi acaba diyorum...
ah canım yaa, daha tam kesin değil de geç
olaydaki asıl durum şu; 'çanta ne alacaksın diye sorduğunda,
ay xxx hanım siz ne aldınız, ne tavsiye edersiniz, ben hiç anlamıyorum bu işlerden. demeliydin bak o zaman senden iyisi yoktu
inanırım :) Aaiiiy seni panikletesim geldiben geçen aldıklarımı iptal ettirdim, o kdar çok almışım ki
hadi annesi gir markafonide indirimler varçok cici zıbınlar var, al annesi bir iki tanecik
Ay yerim ben cicileri ama yapamiycaksin canimbu ay sonuna sakladim alma islerini kizima son moda seyler alacagim dermisim sicak sicak
Canım ikinci yükleme mi yapıldıCanım benim yükleme yapıldı bugün güzel çıktı sonuc inşallah sanada insüline gerek kalmaz
Aynen abartmamak lazim bi den bende soyle bisey var bak alip eve geliyorum keske sunu degil de oburunu alsaydim diyorum onda sona sakladim en iyisiüzgünüm markafoni kandıramadım
şaka bir yana, bende 5er tane zıbın almıştım, sonra bunlar yetmez diyip geene aldım.
geçen annem teyzemin oğlunun kıyafetlerini yollamış. eledim içlerinden temzilerini ayırdım. 18 çift çorabımız oldu
aldıklarımı da iptal ettirdim hemen :) zaten ilk aylar ne kadar giyeceklerki
Aynen abartmamak lazim bi den bende soyle bisey var bak alip eve geliyorum keske sunu degil de oburunu alsaydim diyorum onda sona sakladim en iyisiBi de o var akrabalar falan getirecekler onu hic saymamistim bak iyi soylediyin
ah canım ah takma sen bunları sağlıkla sıhatle gelsin onu düşün. eskiden ne de güzelmiş bebek doğunca isim düşünülürmüş. ben ve kardeşlerim 1 hafta sadece bebekmişiz ismimşz yokmuş :) bana kalsa ben de aynı şeyi yapıcam bebeğime ama herkes isim de isim diye tutturdu :) boşverrr sen bebeğine odaklan.kendimi güreşte yenilmiş ama yinede finale kalmış adam gibi hissediyorum
oğlumuzun ismi biliyorsunuz büyük bi kaos oluşturuyor / du hâla öyle sayılır
bênav (isimsiz) ismi çok tepki topluyor ve telafuzu zor bi isim
eşim en iyisi Ahmed Said olsun dedi, ben ahmet sen said koymuş oluyorsun dedi
lakin ben said değil abim emaktar onun adı olsa beni mutlu etsen dedim malesef geri adım atmadı yine
dedim benav olacağına ahmed olması daha iyi
kaynanam cok sevinip hııııhhh biz kazandık moduna girecek, annem üzülecek oğlumun bi kıymeti yok bu ailede diyecek
ben hem seviniyorum anlamsız isim olmayacak hem üzülüyorum istediğim olmadıpoofff hayırlısı ne diyeyim !!
Ay bak sen benim kafayi karman corman etdin zaten beter haldeydimaslında ben akrabalara pek güvenmiyorum, büyük getirirler kesin diye
daha önce demiştim; borcam almadan evlendim, bir Allahın kulu da getirmedi borcam
Evet canımCanım ikinci yükleme mi yapıldı
İlk yüklemen kaç çıktı canım vr ikinciyi aradan zaman geçipte mi yaptırdın bnm 148 çıktı cnm 75 mg tekrar yapalım dedi ama bn korkuyorumEvet canım
Canım ilk test 154 çıktı 2.yükleme 100mg yapıldı bende tanıdığım bir dra sordum sakıncası yokmu die sorun olmaz merak etme dedi sadece bi anda içme 10dkda yudum yudum iç dediİlk yüklemen kaç çıktı canım vr ikinciyi aradan zaman geçipte mi yaptırdın bnm 148 çıktı cnm 75 mg tekrar yapalım dedi ama bn korkuyorum
kaç gün arayla yaptırdın canım bn çok kararsızımCanım ilk test 154 çıktı 2.yükleme 100mg yapıldı bende tanıdığım bir dra sordum sakıncası yokmu die sorun olmaz merak etme dedi sadece bi anda içme 10dkda yudum yudum iç dedi
Ahh keşke yapabilsekde kullansak. Bence bi yere kadar kullanırız. Bazı geceler uykusuz geçecek gün boyu ağlayacak o zamanlar nasıl yıkayacagızkiKızlar aranızda yıkanabilir Bebek bezi kullanmayı düşünen var mı?
Ben hazır bezlerin zararlarını okuduğumdan beri gönlüm el vermiyor
Bi yandan da onları yıkamaya yetişebilir miyim bilmiyorum. O yüzden ilk 10 gün flan hazır bez kalanı için yıkanabilir Pamuklu bez kullanmayı düşünüyorum. Annelerimizin bizleri büyüttüğü gibi.
Yolculuk misafirlik flan gibi durumlarda hazır bez bağlarım diyorum yine. Ücretsiz izin almayı düşündüğüm için başedebilirim gibi geliyor ama korkmuyor da değilim :)
Cabım bazı hemşireler çok kolaycı bebek emerek getiriyor sütü. Sabırla emzir birkaç saat gelmezse o zaman verirler zaten.bana da süt hemen gelmeyebilir hastaneye muhakkak mama al diyorlar ama ben de gelir heralde 1-2 saat içinde diyorum kendi kendime. deneyimsiz olmak ne zormuş dimi :) 2.çocuklarda böyle olmıycaz kısmetse ama ilk olduğu için hiç bir şeyden haberimiz yok yaa :)
Ahmed Said çok güzel bir isim canım. Dediğin gibi benav olmasından iyidir. Sen kayınvalidenin zaferini boşver önemli olan çocuğuna güzel isim koymak. Ne derse desinler senin evdeki huzurun önemli.kendimi güreşte yenilmiş ama yinede finale kalmış adam gibi hissediyorum
oğlumuzun ismi biliyorsunuz büyük bi kaos oluşturuyor / du hâla öyle sayılır
bênav (isimsiz) ismi çok tepki topluyor ve telafuzu zor bi isim
eşim en iyisi Ahmed Said olsun dedi, ben ahmet sen said koymuş oluyorsun dedi
lakin ben said değil abim emaktar onun adı olsa beni mutlu etsen dedim malesef geri adım atmadı yine
dedim benav olacağına ahmed olması daha iyi
kaynanam cok sevinip hııııhhh biz kazandık moduna girecek, annem üzülecek oğlumun bi kıymeti yok bu ailede diyecek
ben hem seviniyorum anlamsız isim olmayacak hem üzülüyorum istediğim olmadıpoofff hayırlısı ne diyeyim !!
özelden yazdım ama diğer arkadaşlar da bilgi sahibi olsun diye buraya da yazayımcanım bende bu seti düşünüyorum çantanın kalitesi nasıl? Çantası kullanılabilir güzel bişeyse alıcam. Değilse zaten unibaby nin ıslak mendil setini yenidoğan köpük şampuanıyla birlikte aldım. Pişik kremi sabun ve yağı da ayrı alırım.
Geçen hafta p.tesi yaptırdım bide bugünArada
kaç gün arayla yaptırdın canım bn çok kararsızım
Benimde kızım olacak acaba doğuma başka şehire mi gitsek diyoruz ama ne zaman olacağını kestiremediğim için havada kalıyor. Kızım çok hareketli şubat sonunu bekleyeceğini bende hiç düşünmüyormMuhtemel doğum tarihini söylüyor canım sat a göre zaten ama tabi ki son haftalarda bu değişkenlik gösterebilir mesela kız bebekler 15 gün erken olabiliyormuş ki mesela sezeryan istiyorsan tam 40 hafta beklemiyorlar.. Benimde 11 şubat duruyor ama hiç sanmıyorum o kadar bekleyeceğini bebeğin ocak ortası sonu bekliyorum..
ay ben anlamiyorum. Bu islerin neden bi standardi yok ki. Benim de seker yüklemem vardi bugun. Ac karna bi bardak sekerli karisimi icirip bi kez kan aldilar. Yarin cikicak sonucu.Canım benim randevumda 9.45 idi ben 9da hastanedeydim hemşireye söyledim bugün yükleme olacaktı diye oda sistemden laboratuvara giriş yaptı yüklemeden sonra gel muayeneye alayım beklerken dedi çünkü önce açlık sonra glukozlu suyu içip bir saat sonra yine veriyosun sonra bir saat daha durup tekrar kan veriyosun yanı toplamda 3 kez aldılar sonuncusu verene kadar aç bekliyosun zaten yani ben sabahtan 11.30 a kadar aç bekledim
Olabilir :) anne buradayım güçlü ol mu diyor ki :)
Geçmiş olsun canim
Tatlim hatirlarsan gecenlerde ben de hastalandim bogle bisey yazmistim gercekten cok tedirgin olmustum 3gun falan hemen hemen kipirdamadi sonra kuzum ben duzelince kipirdamaya basladi zaten sonrasinda ayrintili ultrasona girdim cok sukur Rabbime iyi bebegim sen de merak etme canim iyidir
Kızlar şimdi uyudu galiba, bu kadar hareketten sonra yorgun düştü sanırım.. Umarım çektiğim acıyı hissetmiyodur her yerim ağrıyor çünküBebişlerimiz herşeyi hissediyor malesef. Hareket etmesi daha iyi canım. Etmese hasta iken bir de onun stresini yaparsın.
Geçmiş olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?