2016 Şubat Anneleri

Kızlar hastayım diye bebek tekmeleyip duruyor galiba, çok huzursuz oldum odamı hissediyor acaba kıyamam ama ben onaa (
Tatlim hatirlarsan gecenlerde ben de hastalandim bogle bisey yazmistim gercekten cok tedirgin olmustum 3gun falan hemen hemen kipirdamadi sonra kuzum ben duzelince kipirdamaya basladi zaten sonrasinda ayrintili ultrasona girdim cok sukur Rabbime iyi bebegim sen de merak etme canim iyidir

bu haftas sonu bende kaynarcada 250tl ye detaylıya gireceğim inşallah.
ama bir ay öncesinden randevu aldık
şifa için bir ay sonrası mı yoksa daha yakın tarihe verirler mi ?
birrdeee rutin kontrollerinizi de şifaya mı gidiyorsun? Biraz geç olsa da hastane değiştirsem mi acaba diyorum...

ah canım yaa, daha tam kesin değil de geç
olaydaki asıl durum şu; 'çanta ne alacaksın diye sorduğunda,
ay xxx hanım siz ne aldınız, ne tavsiye edersiniz, ben hiç anlamıyorum bu işlerden. demeliydin bak o zaman senden iyisi yoktu
Kizlar inanimirsiniz ben daha bi tane bisey bile alamadim

inanırım :) Aaiiiy seni panikletesim geldi ben geçen aldıklarımı iptal ettirdim, o kdar çok almışım ki
hadi annesi gir markafonide indirimler var çok cici zıbınlar var, al annesi bir iki tanecik

Ay yerim ben cicileri ama yapamiycaksin canim bu ay sonuna sakladim alma islerini kizima son moda seyler alacagim dermisim sicak sicak

Ay yerim ben cicileri ama yapamiycaksin canim bu ay sonuna sakladim alma islerini kizima son moda seyler alacagim dermisim sicak sicak

üzgünüm markafoni kandıramadım
şaka bir yana, bende 5er tane zıbın almıştım, sonra bunlar yetmez diyip geene aldım.
geçen annem teyzemin oğlunun kıyafetlerini yollamış. eledim içlerinden temzilerini ayırdım. 18 çift çorabımız oldu
aldıklarımı da iptal ettirdim hemen :) zaten ilk aylar ne kadar giyeceklerki

Aynen abartmamak lazim bi den bende soyle bisey var bak alip eve geliyorum keske sunu degil de oburunu alsaydim diyorum onda sona sakladim en iyisi Bi de o var akrabalar falan getirecekler onu hic saymamistim bak iyi soylediyin

Aynen abartmamak lazim bi den bende soyle bisey var bak alip eve geliyorum keske sunu degil de oburunu alsaydim diyorum onda sona sakladim en iyisi Bi de o var akrabalar falan getirecekler onu hic saymamistim bak iyi soylediyin

aslında ben akrabalara pek güvenmiyorum, büyük getirirler kesin diye
daha önce demiştim; borcam almadan evlendim, bir Allahın kulu da getirmedi borcam

ah canım ah takma sen bunları sağlıkla sıhatle gelsin onu düşün. eskiden ne de güzelmiş bebek doğunca isim düşünülürmüş. ben ve kardeşlerim 1 hafta sadece bebekmişiz ismimşz yokmuş :) bana kalsa ben de aynı şeyi yapıcam bebeğime ama herkes isim de isim diye tutturdu :) boşverrr sen bebeğine odaklan.

İlk yüklemen kaç çıktı canım vr ikinciyi aradan zaman geçipte mi yaptırdın bnm 148 çıktı cnm 75 mg tekrar yapalım dedi ama bn korkuyorum
Canım ilk test 154 çıktı 2.yükleme 100mg yapıldı bende tanıdığım bir dra sordum sakıncası yokmu die sorun olmaz merak etme dedi sadece bi anda içme 10dkda yudum yudum iç dedi

Arada
Canım ilk test 154 çıktı 2.yükleme 100mg yapıldı bende tanıdığım bir dra sordum sakıncası yokmu die sorun olmaz merak etme dedi sadece bi anda içme 10dkda yudum yudum iç dedi
kaç gün arayla yaptırdın canım bn çok kararsızım

Seker yuklemesi yaptirdinizmi bunu izleyince kizlar gercekten soylediklerinde dogruluk payo oldugunu dusunuyorum

Ahh keşke yapabilsekde kullansak. Bence bi yere kadar kullanırız. Bazı geceler uykusuz geçecek gün boyu ağlayacak o zamanlar nasıl yıkayacagızki çok denemek istiyorsan al dene belki yaparsın. Yapamazsan bütün marketler bez dolu :) ben ıslak nendilde temizleme pamuğu alacagım kulanan çok tanıdıgım var ıslatıp kullanıyorsun ıslak mendilden daha iyidir.
Cabım bazı hemşireler çok kolaycı bebek emerek getiriyor sütü. Sabırla emzir birkaç saat gelmezse o zaman verirler zaten.
Ahmed Said çok güzel bir isim canım. Dediğin gibi benav olmasından iyidir. Sen kayınvalidenin zaferini boşver önemli olan çocuğuna güzel isim koymak. Ne derse desinler senin evdeki huzurun önemli.

özelden yazdım ama diğer arkadaşlar da bilgi sahibi olsun diye buraya da yazayım çantanın dışı iyi kalınlıkta. dışında iki biberon cebi vardı.ama içinde hiç cep yok. bu bence büyük eksiklik

Benimde kızım olacak acaba doğuma başka şehire mi gitsek diyoruz ama ne zaman olacağını kestiremediğim için havada kalıyor. Kızım çok hareketli şubat sonunu bekleyeceğini bende hiç düşünmüyorm

ay ben anlamiyorum. Bu islerin neden bi standardi yok ki. Benim de seker yüklemem vardi bugun. Ac karna bi bardak sekerli karisimi icirip bi kez kan aldilar. Yarin cikicak sonucu.

Olabilir :) anne buradayım güçlü ol mu diyor ki :)
Geçmiş olsun canim
Bebişlerimiz herşeyi hissediyor malesef. Hareket etmesi daha iyi canım. Etmese hasta iken bir de onun stresini yaparsın.

Geçmiş olsun bu arada.
Kızlar şimdi uyudu galiba, bu kadar hareketten sonra yorgun düştü sanırım.. Umarım çektiğim acıyı hissetmiyodur her yerim ağrıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…