Offf hamilelik zor süreçmiş cnm yaptırsam birşey olur mı diyorsun Yaptırmazsan birşey olur mu diyorsun hayırlısı ile alırız inşallah kucağımızaGeçen hafta p.tesi yaptırdım bide bugün
Canım 50 mg yüklemede 2 defa alınıyor bi aç bide içtikten sonraay ben anlamiyorum. Bu islerin neden bi standardi yok ki. Benim de seker yüklemem vardi bugun. Ac karna bi bardak sekerli karisimi icirip bi kez kan aldilar. Yarin cikicak sonucu.
Benden de tek tüp aldılar canım şekerli suyu içinceCanım 50 mg yüklemede 2 defa alınıyor bi aç bide içtikten sonra
Evet hepsini oradan aldımcanımBence basit değil aksine çok güzel olmuş canım. Britax tan mı aldın malzemeleri?
sakin ol canım normal bir durum bende sürekli oluyo hormonalÇok gereksiz bir şekilde gerginim ve sinirliyim bugün eşime bağırdım durduk yere iyi misin neyin var diye sordu diye başım çatlıcak gibi ağrıyor böyle duvarlara vurasım var kızım da az hareket ediyor hissediyor sanırım
Ay sorma valla içim içimi yedi kaç gündürOfff hamilelik zor süreçmiş cnm yaptırsam birşey olur mı diyorsun Yaptırmazsan birşey olur mu diyorsun hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza
Öf bizim okulda da sinir bozan arkadaşlar var. Hangi arabayi alacaksınız diyor. Söylüyorum. Ayyy o kadar para verilir mi binmiyorlar zaten çok gereksiz sakin alma ben soyle yaptim böyle yaptim sen de yap. Çanta ne alican diyor. Şu bu diyorum ayyy ne gerek var. Yaw senden mi istiyorum parasini. He de geç. Fikir de sormuyorum ki. Bütün enerjimi aldı bugun
kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda
Ben de bütün alışveriş sitelerini her gün tek tek gezmekten sıkıldım oyalanacak bişey lazım. Kapı süsü ve duvar süsü, bebek şekeri yapıcam malzemelerin siparişini verdim. Keçe ve elyaf kullanıcam burda paylaşılmıştı daha önce. Şu modeli yapmayı planlıyorum becerebilirsem. İsim yazma kısmına takıldım sadece. Tam karar vermemekle birlikte Elif Duru düşünüyoruz şuan. Hem nasıl sığdırcam hem de nasıl biter o kadar harfBelki o kısımda bi değişiklik yaparım. Malzemelerim gelsin şu filleri bi yapayım da belki de arkasına tül vs koyarım bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya Buarada eşime bunları yapana kadar süre verdim isim konusunda
Eki Görüntüle 1677326
canım bu 2si arasında kararsız kaldım.biri 101 lira ıslak mendil gözü olan 109 lira
bunlara markafoniden mi baktın. benim n11 de beğendiğimde bunlar :):)
ben ikinci olan ıslak mendili gözü olanı almayı düşünüyorum bence o daha güzel. ama yinede önce bi mağazaları dolaşıp tam olarak kullanışları nasıl mağaza fiyatları nası lonlara bakacağım bu haftasonu sonra alacağım. n11.comda her zaman var bu çanta nasıl olsa
Eki Görüntüle 1677371
Kendime iş çıkarmayı ne kadar seviyorum ya :) okadar battaniye aldım yine heves edip gidip ip aldım yumusacik battaniye oruyorum :) esimde kiziyo oram agriyo buram agriyo diyosun niye oruyosun da bilmem ne :)
Seker yuklemesi yaptirdinizmi bunu izleyince kizlar gercekten soylediklerinde dogruluk payo oldugunu dusunuyorum
iyi hadi canım ne güzel gözün aydın sevindim senin adına .. darısı başıma:)) peki 100 mg lık mı yükleme yapıldı sanaCanım benim yükleme yapıldı bugün güzel çıktı sonuc inşallah sanada insüline gerek kalmaz
Arkadaşlar aranızda idrar tahlili yaptıran oldu mu ? Ben dün son doz aşımı olurken saglık ocagının istemi ile bugün yaptırdım. Sonuçta bol bakteri, bol epitel, 5-6 lökosit yazıyordu. İnternetten baktıgıma göre idrar enfeksiyonu yaşıyorum. Korkuyorum açıkcası erken doğum riski, bebegin gelişiminin gerilemesi diyor çoğunlukla gebelikte ve bu haftalar görülüyormuş benim şikayetimde yoktu. İdrarda yanma vs.. Neden böyle birşey yaşadığımı çözemedim, fakat su çok az içtiğim gerçek acaba ondan mı kaynaklı diyorum.. Kimisi çok içtiği halde yakalanmış bu duruma antibiyotikle ve bol su ile düzelme şansı yakalayanlar var, yaşayanınız var mı acaba? Sıkıntı veriyormu bu durum henüz doktora da gitmedim doktorunuz ne dedi acaba? Bu arada yaptırmayanınız varsa yaptırın mutlaka erkenden önlem alın arkadaşlar..
Canım çok sağol içime su serptin vallahi. Nette öyle şeyler yazıyor ki yok evreleri varmış böbrek, akut ve kendini belli etmeyen enfeksiyon olarak hem hangisi oldum acaba diye kafamın karışması bir yana bebegimi düşünmem bir yana oldu, korkumdan bugun suya sarıldım.. İnşallah doktorumda antibiyotik vs birşeyler verir geçici durum olur benim içinde.. Geçmiş olsun bu aradaCanım ben dün yaptırdım aynen senin gibi çıktı bol epitel 3-4 lökosit.. Doktor vajinit olmuşsun dedi bende aşırı akıntı da vardı fitil yazdı 6 gün kullanımlık. Ve bu benim ilk kez değil sürekli 2-3 ayda bir tekrarlıyor sorun edilecek bir durum yok ilaçla çözülebilir birşey canını sıkma sakın hemen doktoruna danış o gerekeni söyler
Bn halen kararsızım canım ya iyi bari temiz çıkmış seninkiAy sorma valla içim içimi yedi kaç gündür
Canım sen tekrar yükleme yaptıracakmısıniyi hadi canım ne güzel gözün aydın sevindim senin adına .. darısı başıma:)) peki 100 mg lık mı yükleme yapıldı sana
İnşallah düşer canım dikkat edicez baska çözümü yok bende bugün ölçtürdüm çok iyi çıktı tokluk 108 gayet normal dedi sağlık ocağındaki hemşire ama önemli olan aşırı dalgalanma göstericek mi ertesi günlerde ona bakıcaz dedi eğer diğer günlerde böyle çıkarsa sorun yok dedi[/QUObana sık bir ölçüm yok 15 gün sonra gel o zamn bakacağızz dedi yüklemeden 15 gün önce açlık şekerim gayet düşüktü daha önce ytapılan tokluk şekerimde düşüktü anlamadım ki birden yükleme yapınca yükseldi.
Canım bende bugün gittim doktora hemen hemen aynı şeyleri duydum,kuyruk sokumu içinde vajinal ağrı içinde bir sorun göremedim mecbur doğuma kadar böyle gidecek aşırı yürüyüşler yapmamaya dikkat et dedi ama aksine bugün kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyordu yaklaşık 4 saat onunla uğraştım çok yürüdüm resmen belim kopuyor,bizim kızda 1068 gram olmuş boyunu tam duyamadım ama 38 cm dedi sanırım eliyle tamamen yüzünü kapatmıştı fotoğrafı var ama yüzü hiç görünmüyor seninki ne güzel poz vermişKizlar dr dan geldim simdi.25+5 iz 933 gram olmus minik kizim boyuda 34 cmMasallah suan iyiyiz kuyruk sokumu kemigini sordum mecbur cekicekmisim ilk dogumda kiriliyomuymus ne oyle dedi,vajina agrisi icinde bakti birsey yok dedi o da ilk dogumda ki dikislerin yeri agrirmis Agri kesici ic dedi ama neyine iceyim.Bu da bizim minigimizin resmi Eki Görüntüle 1677381
maşallah pek şeker :)Canım bende bugün gittim doktora hemen hemen aynı şeyleri duydum,kuyruk sokumu içinde vajinal ağrı içinde bir sorun göremedim mecbur doğuma kadar böyle gidecek aşırı yürüyüşler yapmamaya dikkat et dedi ama aksine bugün kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyordu yaklaşık 4 saat onunla uğraştım çok yürüdüm resmen belim kopuyor,bizim kızda 1068 gram olmuş boyunu tam duyamadım ama 38 cm dedi sanırım eliyle tamamen yüzünü kapatmıştı fotoğrafı var ama yüzü hiç görünmüyor seninki ne güzel poz vermiş
Aynen canim ben de yaptirmadim ama yaptiranlari da korkutmak istemem tabii ki yine de paylasmak istedimBen istemedim canım dr da ısrar etmedi ve sonuç yaptırmadım, vicdanım rahat ama yaptırana saygım var:)
Ahmed Said çok güzel bir isim canım. Dediğin gibi benav olmasından iyidir. Sen kayınvalidenin zaferini boşver önemli olan çocuğuna güzel isim koymak. Ne derse desinler senin evdeki huzurun önemli.
ah canım ah takma sen bunları sağlıkla sıhatle gelsin onu düşün. eskiden ne de güzelmiş bebek doğunca isim düşünülürmüş. ben ve kardeşlerim 1 hafta sadece bebekmişiz ismimşz yokmuş :) bana kalsa ben de aynı şeyi yapıcam bebeğime ama herkes isim de isim diye tutturdu :) boşverrr sen bebeğine odaklan.
Canim ben senin bu isim konuna çok üzülüyorum. Her sıkıntıyı biz çekiyoruz. Isimi onaylamamız içimize sinmesi en doğal hakkımız. Eşinin anlayış göstermemesi çok garip. Sen yine de üzme kendini. Malesef ki bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?