2016 Şubat Anneleri

ay ben anlamiyorum. Bu islerin neden bi standardi yok ki. Benim de seker yüklemem vardi bugun. Ac karna bi bardak sekerli karisimi icirip bi kez kan aldilar. Yarin cikicak sonucu.
Canım 50 mg yüklemede 2 defa alınıyor bi aç bide içtikten sonra

Çok gereksiz bir şekilde gerginim ve sinirliyim bugün eşime bağırdım durduk yere iyi misin neyin var diye sordu diye başım çatlıcak gibi ağrıyor böyle duvarlara vurasım var kızım da az hareket ediyor hissediyor sanırım

Sak
sakin ol canım normal bir durum bende sürekli oluyo hormonal

Sağol canım saçmaladığımın da farkındayım ama aklıma takılıyor gereksiz şeyler sonu da böyle oluyormhormonlar nasıl da esir aldı bizi böyle :'(

Arkadaşlar aranızda idrar tahlili yaptıran oldu mu ? Ben dün son doz aşımı olurken saglık ocagının istemi ile bugün yaptırdım. Sonuçta bol bakteri, bol epitel, 5-6 lökosit yazıyordu. İnternetten baktıgıma göre idrar enfeksiyonu yaşıyorum . Korkuyorum açıkcası erken doğum riski, bebegin gelişiminin gerilemesi diyor çoğunlukla gebelikte ve bu haftalar görülüyormuş benim şikayetimde yoktu. İdrarda yanma vs.. Neden böyle birşey yaşadığımı çözemedim, fakat su çok az içtiğim gerçek acaba ondan mı kaynaklı diyorum.. Kimisi çok içtiği halde yakalanmış bu duruma antibiyotikle ve bol su ile düzelme şansı yakalayanlar var, yaşayanınız var mı acaba? Sıkıntı veriyormu bu durum henüz doktora da gitmedim doktorunuz ne dedi acaba? Bu arada yaptırmayanınız varsa yaptırın mutlaka erkenden önlem alın arkadaşlar..

Canım milletin ağzı torba değil ki, kimseye açıklama yapma, detaya girme boşver, ağzı olan konuşuyor, hiiiiiiç kafana takma, ne istiyosan al:)

kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda

Ben stylo grand sırt çantası aldım canım ıslak mendil ve termoslu gözleri var

Canım bunlar çok cici:) bence keçeden isim yazma, çift isim zor olur, zaten etiketinde isim olcak, tül ve kurdele fln yeter:)

canım bu 2si arasında kararsız kaldım.biri 101 lira ıslak mendil gözü olan 109 lira

Islak mendil gözü olanı aldım, termoslu göz de var, tavsiye ederim cnm

Evet evet canım ıslak mendil gözü olanı al

Süper süper süper :) maşallah ellerine sağlık canım

Seker yuklemesi yaptirdinizmi bunu izleyince kizlar gercekten soylediklerinde dogruluk payo oldugunu dusunuyorum

Ben istemedim canım dr da ısrar etmedi ve sonuç yaptırmadım, vicdanım rahat ama yaptırana saygım var:)

Canım benim yükleme yapıldı bugün güzel çıktı sonuc inşallah sanada insüline gerek kalmaz
iyi hadi canım ne güzel gözün aydın sevindim senin adına .. darısı başıma:)) peki 100 mg lık mı yükleme yapıldı sana

Canım ben dün yaptırdım aynen senin gibi çıktı bol epitel 3-4 lökosit.. Doktor vajinit olmuşsun dedi bende aşırı akıntı da vardı fitil yazdı 6 gün kullanımlık. Ve bu benim ilk kez değil sürekli 2-3 ayda bir tekrarlıyor sorun edilecek bir durum yok ilaçla çözülebilir birşey canını sıkma sakın hemen doktoruna danış o gerekeni söyler

Canım çok sağol içime su serptin vallahi. Nette öyle şeyler yazıyor ki yok evreleri varmış böbrek, akut ve kendini belli etmeyen enfeksiyon olarak hem hangisi oldum acaba diye kafamın karışması bir yana bebegimi düşünmem bir yana oldu, korkumdan bugun suya sarıldım.. İnşallah doktorumda antibiyotik vs birşeyler verir geçici durum olur benim içinde.. Geçmiş olsun bu arada

Canım bende bugün gittim doktora hemen hemen aynı şeyleri duydum,kuyruk sokumu içinde vajinal ağrı içinde bir sorun göremedim mecbur doğuma kadar böyle gidecek aşırı yürüyüşler yapmamaya dikkat et dedi ama aksine bugün kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyordu yaklaşık 4 saat onunla uğraştım çok yürüdüm resmen belim kopuyor,bizim kızda 1068 gram olmuş boyunu tam duyamadım ama 38 cm dedi sanırım eliyle tamamen yüzünü kapatmıştı fotoğrafı var ama yüzü hiç görünmüyor seninki ne güzel poz vermiş

maşallah pek şeker :)

Ahmed Said çok güzel bir isim canım. Dediğin gibi benav olmasından iyidir. Sen kayınvalidenin zaferini boşver önemli olan çocuğuna güzel isim koymak. Ne derse desinler senin evdeki huzurun önemli.

eşimden çoğu konuda razıyım, Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen o kadar yersiz keskin inadları var ki bu da onlardan. bize isim sorduklarında Ahmed ercan demiştim, kaynanam da bozuldu eş dost sorunca adı dedesinin adı olan ahmed ile abisinin ercan, benim kocamın adı ahmedi ben onlaraa yar etmem benim özelim diyip her yerde laf yaptı, bunu eşim bilmesine rağmen ne diyip çekildi aradan.

1.5 yıldır evliyim ve kaynanam daha evime hayırlı olsuna gelmedi, nasıl bir evim var içini dışını bilmez sorsan köyden gelemem ineklerimi bırakamam der ki 60 km sabah gelse aksama döner ama gelmiyor, bebek için 2 yelek 2 patik ördü o , asla ihtiyacın nedir demez ama işte kocamın aşırı anneci olması bütün işleri zorlaştırıyor, rabbim eşime gören göz akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…