2016 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 1677257 Eki Görüntüle 1677258 Kızlar figürümün biti bitti bile ama kimse yorum yapmadı cok mu basit olmuş magnetlerimm
Cok tatli ellerine sağlık güzel gullerde dagitirsin inşallah
Kızlar yeni muayeneye gidip güncel olarak bebeğinin kilosunu bilen varmı? Benimki 25+4 872 gram
25+6 738 gram
24+5 668 gram yani bence seninki gayet iyi hele 933 baya irii tabi çok iri olunca bormal doğum riske giriyo seninki 1 hafta önde benimde gec döllenme olduğu icin böyle bence gram standartı şahsa munasir karsilastirma yapmayin tedirgin olmayın allag sağlık versin tüm bebeklere ailelerine
Internette bi site var tahmini doğum tsrihini yazinca tabloluyo takvimsel olarak gramlari gram altınım

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-28-11-54-17.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 144

Evet o siteyi bende gördüm. Gayet güzel bebeklerin kilosu sağlıklı olsunlar da gerisi sorun değil :) bu arada sizinde 11 şubat sanırım

Evet alttan muayenede etti bi sıkıntı yok dedi,demek ki normal agrilar bunlar.Masallah senin bebise de ne guzel buyuyolar :)Benimki de esnedi falan biseyler yapti sonra bi pozunu verdi :))

Canim kizimda herseyin en uygununa gittik aldik araba vb bazi seyler disinda 1.5yasina kadar kizimi yedirip icirip disari cikardim her gun disardaydim kizim icinde rahat rahat uyudu kocamandi aldigimiz araba ama hic pisman olmadik
Herkesin tarzı fikri başka sonuçta. Araba konusuna biz de ozeniyoruz. Insallah o da sever.İnsanlar bi acayip işte.
Ya bi şey sorucam. Şu toplu cevabı nası yapiyoruz

gebe eğitimine herkes katılabiliyor mu canım. bende bu cumartesi katılsam
Kadıköy sifa hastanesini bi ara cnm. Ben ve arkadaşım o hastanenin hastası olmamamiza rağmen katıldık. Herkese açık bildiğim kadarıyla. 14 kasımda Kavacık medisited sanırım ordada bir eğitim var. Hastanenin adını hatalı yazmış olabilirim. Arkadaşım irtibat kurmuştu. Bence farklı hastaneleri arayip egitim veriyorlar mu öğrenmek lazim.

Kızlar lohusa pijama takımları çok çok pahalı fakat erteledikçe de elime düşünmekten başka bişey geçmiyordu, burda morincim diye bi arkadaş modellife marka satıyordu ancak ses çıkmadı ben de bugün nasip oldu iş çıkışı aldım
3lü takım ve gerçekten içime çok sindi
150 tl dedi zorla 135 tlye aldım, lcwdan da lohusalıkta giyerim diye kalın bi hırka ve pofidik ev çoraplarından aldım ona da 62 tl verdim
Masraf yaptım ama kendimi mutlu ettim napim para yerine gelir ama bu günler ilk:)

Eklentiler

• 20151104_201001_HDR.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 153
  • 20151104_201158_HDR.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 144
  • 20151104_201146_HDR.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 148
  • 20151104_201032_HDR.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 147
Çok güzeller canım. Sağlıkla kullan insallah

Canım n11 e falanda baktım daha uygundu bu kampanya.. Premium aldım. Bunlardan sonra bebisin cildi de toparlaninca normallerinden alırım diye dusundum. 3 taksitle aldım. Sağlık olsun artık.. Ufak ufak birşeyler alıyorum.

İnşallah olmaz cnm ıslak mendil uni baby nin ıslak pamuk mendili var onu al cnm

Evet uni baby oneriyorlar, ama ben onuda muhtemelen ılık suyla durular kullanırım . şampuan falan dalın mi olsa, mustela mi olsa.. Bebek konak olursa diye korkuyorum.

Kızlar yakında kızımın cicilerini yıkayıp dolabını yerleştirmeyi düşünüyorum

Dalin sıvı deterjan alıcam

30derecede baby ayarında mı yıkayayım, renklerine bişi olur mu herşey yeni korkuyorum, siz nasıl yapcaksınız, çamaşır filesi falan kullancak mısınız, yoksa direkt makineye atcak mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…