- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
ben dr. değiştirdim zaten canım artık normal ile bir sıkıntım yok. normal olabilirmişim.Nasil yani benee de 2 homozigot ve 2 kayp var ama Normal dogum yapabilirsn dedi doktorlar
Sanırım gerçekten şeker,yüzünü göremesek te utangaç bir kız göstereyim canım fotoğrafta bir kafa,bir kol var o kadar yüzünü yan dönüp koluyla kapatmışmaşallah pek şeker :)
Cok tatli ellerine sağlık güzel gullerde dagitirsin inşallahEki Görüntüle 1677257 Eki Görüntüle 1677258 Kızlar figürümün biti bitti bile ama kimse yorum yapmadı cok mu basit olmuş magnetlerimm
25+6 738 gramKızlar yeni muayeneye gidip güncel olarak bebeğinin kilosunu bilen varmı? Benimki 25+4 872 gram
Evet canım ilk 50 daha sonra 100 yapıldıiyi hadi canım ne güzel gözün aydın sevindim senin adına .. darısı başıma:)) peki 100 mg lık mı yükleme yapıldı sana
Cok tatli ellerine sağlık güzel gullerde dagitirsin inşallah
25+6 738 gram
24+5 668 gram yani bence seninki gayet iyi hele 933 baya irii tabi çok iri olunca bormal doğum riske giriyo seninki 1 hafta önde benimde gec döllenme olduğu icin böyle bence gram standartı şahsa munasir karsilastirma yapmayin tedirgin olmayın allag sağlık versin tüm bebeklere ailelerine
Internette bi site var tahmini doğum tsrihini yazinca tabloluyo takvimsel olarak gramlari gram altınım
Sanırım gerçekten şeker,yüzünü göremesek te utangaç bir kız göstereyim canım fotoğrafta bir kafa,bir kol var o kadar yüzünü yan dönüp koluyla kapatmışEki Görüntüle 1677688
Evet alttan muayenede etti bi sıkıntı yok dedi,demek ki normal agrilar bunlar.Masallah senin bebise de ne guzel buyuyolar :)Benimki de esnedi falan biseyler yapti sonra bi pozunu verdi :))Canım bende bugün gittim doktora hemen hemen aynı şeyleri duydum,kuyruk sokumu içinde vajinal ağrı içinde bir sorun göremedim mecbur doğuma kadar böyle gidecek aşırı yürüyüşler yapmamaya dikkat et dedi ama aksine bugün kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyordu yaklaşık 4 saat onunla uğraştım çok yürüdüm resmen belim kopuyor,bizim kızda 1068 gram olmuş boyunu tam duyamadım ama 38 cm dedi sanırım eliyle tamamen yüzünü kapatmıştı fotoğrafı var ama yüzü hiç görünmüyor seninki ne güzel poz vermiş
Herkesin tarzı fikri başka sonuçta. Araba konusuna biz de ozeniyoruz. Insallah o da sever.İnsanlar bi acayip işte.Canim kizimda herseyin en uygununa gittik aldik araba vb bazi seyler disinda 1.5yasina kadar kizimi yedirip icirip disari cikardim her gun disardaydim kizim icinde rahat rahat uyudu kocamandi aldigimiz araba ama hic pisman olmadik
Ya bi şey sorucam. Şu toplu cevabı nası yapiyoruzCanım milletin ağzı torba değil ki, kimseye açıklama yapma, detaya girme boşver, ağzı olan konuşuyor, hiiiiiiç kafana takma, ne istiyosan al:)
Ben stylo grand sırt çantası aldım canım ıslak mendil ve termoslu gözleri var
Canım bunlar çok cici:) bence keçeden isim yazma, çift isim zor olur, zaten etiketinde isim olcak, tül ve kurdele fln yeter:)
Islak mendil gözü olanı aldım, termoslu göz de var, tavsiye ederim cnm
Evet evet canım ıslak mendil gözü olanı al
Süper süper süper :) maşallah ellerine sağlık canım
Ben istemedim canım dr da ısrar etmedi ve sonuç yaptırmadım, vicdanım rahat ama yaptırana saygım var:)
Canım benimki de 25 +5 te 870 grdiKızlar yeni muayeneye gidip güncel olarak bebeğinin kilosunu bilen varmı? Benimki 25+4 872 gram
Kadıköy sifa hastanesini bi ara cnm. Ben ve arkadaşım o hastanenin hastası olmamamiza rağmen katıldık. Herkese açık bildiğim kadarıyla. 14 kasımda Kavacık medisited sanırım ordada bir eğitim var. Hastanenin adını hatalı yazmış olabilirim. Arkadaşım irtibat kurmuştu. Bence farklı hastaneleri arayip egitim veriyorlar mu öğrenmek lazim.gebe eğitimine herkes katılabiliyor mu canım. bende bu cumartesi katılsam
Cnm keşke çok almasaydın bebiş alerji yaparsa elinde kalır
İnşallah olmaz cnm ıslak mendil uni baby nin ıslak pamuk mendili var onu al cnmCanım insallah alerjisi olmaz. Gönül rahatlığıyla kullanırım bezleri. Ya olmadı pesime 3 gebe varonlara veririm ziyan olmaz
Çok güzeller canım. Sağlıkla kullan insallahKızlar lohusa pijama takımları çok çok pahalı fakat erteledikçe de elime düşünmekten başka bişey geçmiyordu, burda morincim diye bi arkadaş modellife marka satıyordu ancak ses çıkmadı ben de bugün nasip oldu iş çıkışı aldım
3lü takım ve gerçekten içime çok sindi
150 tl dedi zorla 135 tlye aldım, lcwdan da lohusalıkta giyerim diye kalın bi hırka ve pofidik ev çoraplarından aldım ona da 62 tl verdim
Masraf yaptım ama kendimi mutlu ettim napim para yerine gelir ama bu günler ilk:)
Bence ilki daha kullanışlı ıslak mendil yerine gerek yok gibi..
Benim aldıklarım 2 numara 36 TL ÷136 adet= 26 kuruşa denk geldi. Senin şuan baktığın pek uygun degil gibi başka sitede 2 numarayı karşılaştırdınmı hiç.. birde senin bu dediğin 2 numara premium care mi? Öyleyse fiyat farkı var. Ama premium care almana gerek yok. Normal primalarda çıkarmıyor.
Ayrıca bende şimdilik 1 numara 1 paket aldım. (80 adetti)Çünkü hemen büyüyorlar. 2 numaraya hızlı geçiyorlar. Yetmezse sonra alırım.
Kızlar hasta bezi olarak ne almayı düşünüyorsunuz
Çok güzeller canım. Sağlıkla kullan insallah
İnşallah olmaz cnm ıslak mendil uni baby nin ıslak pamuk mendili var onu al cnm
Bn sebamed almayı düşünüyorum cnmEvet uni baby oneriyorlar, ama ben onuda muhtemelen ılık suyla durular kullanırım . şampuan falan dalın mi olsa, mustela mi olsa.. Bebek konak olursa diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?