2016 Şubat Anneleri

Elde yıkama bölümüne at cnm

asılarınız tamamlandı mı kızlar..

ben bugun 2. asıyı oldum.. 3. de mayıstaymıs...ama sanırım onu olmam artık...

bende bebek ürünlerini mustela alacagım...hasta bezi gerekli midir yahu.. ilk defa duydum

Ewet cnm gerekli hasta bezi bn depant külotlu olandan ve bide büyük battaniye şeklinde var altımıza sevmek için cnm

cancagzım hiç korkma..ben hamileliğin basından beri yaşıyorum..doktor bir ilaç veriyor munorol sase diye geciriyor.. ben daha gecen hafta gene içtim..aynı sen gibiydi tahlilim..

allah beterinden saklasın tek derdimiz bu olsun..bu kadar olsunn..

canım geçmiş olsun evet idrar tahlili çok önemli ben de arada yaptırıyorum. Bol epitel bende de çıkmıştı canım. İdrar kültürü istedi doktorum o daha kapsamlı 3 günde çıkıyor sonucu. İstersen sen de iste. Çünkü bazen normal tahlilde epitel çıkmıyor, kültürde bakteri vs çıkıyor. Monurol tek kullanımlık antibiyotik vermişti. Bol su içmek iltihabın vücuttan atılmasını kolaylaştırıyor

Kizlar bende idrar yolu enfelsiyonu oldum maalesef munorol verdi dr bide cec1000mg ama onu almadim kullanmasam gecer mi dedim eczaciya gecer kullanma ceci dedi bakalim insallah munorol iyi gelir benim karin agrim var

Bende markofoniden almıştım 2 numara 136 lık 36 TL ye. 1 numarada 80 lik 26 TL ye. Bez fiyatlarına bakarken fiyatını içindeki adete böl. Canım kaç kuruşa denk geliyor. Oyle hesap yapabilirsin
Şuan premium care 2 olup 90 adetlik 35 tl. Sizin aldığınıza göre pahalı oluyo baya. Siz nezaman aldiniz beklemek daha mı dogru

Herkesin tarzı fikri başka sonuçta. Araba konusuna biz de ozeniyoruz. Insallah o da sever.İnsanlar bi acayip işte.

Ya bi şey sorucam. Şu toplu cevabı nası yapiyoruz
Canım mesajların altında çoklu alıntı diye bir buton var ona tıklıyorsun. Birkaç tane tıkladıktan sonra en aşağıya in mesaj yazma kısmına ... orada sag alt köşede alıntıları ekle butonuna bas. Seçtiğin mesajlar gözüküyor. Hepsini ekle ye tıkla.. sonrada mesajların arasına sen kendi mesajını yaz .
Bir kişinin mesajı Quote ile başlar /Quote ile biter. Bittikten sonra yazarsan alıntı yaptığın mesajın altına yazarsın. Bu kelimelere dikkat ederek yazarsan olur
Canım eldiven ve çoraplarını fileye sokarsan senin için kolaylık olur. Makinrnin sagında solunda kalmaz
Gerekli canım doğumdan sonraki ilk saatler çok yogun kanama oluyor.
Şuan premium care 2 olup 90 adetlik 35 tl. Sizin aldığınıza göre pahalı oluyo baya. Siz nezaman aldiniz beklemek daha mı dogru
Yaklaşık 1 ay olacak. Premiumlar biraz daha pahalı ve çok gerekli degil. Normallerde çıkarmıyor.
Beklersen iyi olur farklı yerlerde özellikle hepsiburadada ve markofonide sıkça kampanya oluyor. Doğuma daha vakit var

Canım erken değil mi yikamak için

bende dün uyku setını yıkadım hemde aldıgım deterjanı denemıs oldum ben e bebkten baby&me aldım
cok guzel kokuyo makınada anti alerjı bebek ayarı var 30 derecede yıkadım ama cok uzun surdu yaaa
normal ayarda 30 da mı yıkasam kıyafetlerını bılemedım ben

kıyafetlerı ıkı hafta sonra yıkamaya baslıcam cunku sımdıden agırlasmaya basladıgımı hıssedıyorum cok cabuk yoruluyorum

nnagihan rica ederim. Yalnız benim mesajıma yazarken /Qoute kelimesinden önce yazmışsın o yüzden senin yazdıklarında alıntının içinde kalmış.
/Qoute kelimesinden sonra yazarsan alıntı yaptığın kişinin mesajı pembe kutuda gözükür. Senin yazdıkların pembe kutunun dışında normal gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…