Elde yıkama bölümüne at cnmKızlar yakında kızımın cicilerini yıkayıp dolabını yerleştirmeyi düşünüyorum
Dalin sıvı deterjan alıcam
30derecede baby ayarında mı yıkayayım, renklerine bişi olur mu herşey yeni korkuyorum, siz nasıl yapcaksınız, çamaşır filesi falan kullancak mısınız, yoksa direkt makineye atcak mısınız
Elde yıkama bölümüne at cnm
O zaman baby bölümüne at cnm bende 30. Haftamda yıkayım diyorumBnm makinede öyle bir ayar yok ki
Bi allergy/baby bi de hassas var uygun olan napsam ki
Ewet cnm gerekli hasta bezi bn depant külotlu olandan ve bide büyük battaniye şeklinde var altımıza sevmek için cnmasılarınız tamamlandı mı kızlar..
ben bugun 2. asıyı oldum.. 3. de mayıstaymıs...ama sanırım onu olmam artık...
bende bebek ürünlerini mustela alacagım...hasta bezi gerekli midir yahu.. ilk defa duydum
Canım çok sağol içime su serptin vallahi. Nette öyle şeyler yazıyor ki yok evreleri varmış böbrek, akut ve kendini belli etmeyen enfeksiyon olarak hem hangisi oldum acaba diye kafamın karışması bir yana bebegimi düşünmem bir yana oldu, korkumdan bugun suya sarıldım.. İnşallah doktorumda antibiyotik vs birşeyler verir geçici durum olur benim içinde.. Geçmiş olsun bu arada
eEwet cnm gerekli hasta bezi bn depant külotlu olandan ve bide büyük battaniye şeklinde var altımıza sevmek için cnm
canım geçmiş olsun evet idrar tahlili çok önemli ben de arada yaptırıyorum. Bol epitel bende de çıkmıştı canım. İdrar kültürü istedi doktorum o daha kapsamlı 3 günde çıkıyor sonucu. İstersen sen de iste. Çünkü bazen normal tahlilde epitel çıkmıyor, kültürde bakteri vs çıkıyor. Monurol tek kullanımlık antibiyotik vermişti. Bol su içmek iltihabın vücuttan atılmasını kolaylaştırıyorArkadaşlar aranızda idrar tahlili yaptıran oldu mu ? Ben dün son doz aşımı olurken saglık ocagının istemi ile bugün yaptırdım. Sonuçta bol bakteri, bol epitel, 5-6 lökosit yazıyordu. İnternetten baktıgıma göre idrar enfeksiyonu yaşıyorum. Korkuyorum açıkcası erken doğum riski, bebegin gelişiminin gerilemesi diyor çoğunlukla gebelikte ve bu haftalar görülüyormuş benim şikayetimde yoktu. İdrarda yanma vs.. Neden böyle birşey yaşadığımı çözemedim, fakat su çok az içtiğim gerçek acaba ondan mı kaynaklı diyorum.. Kimisi çok içtiği halde yakalanmış bu duruma antibiyotikle ve bol su ile düzelme şansı yakalayanlar var, yaşayanınız var mı acaba? Sıkıntı veriyormu bu durum henüz doktora da gitmedim doktorunuz ne dedi acaba? Bu arada yaptırmayanınız varsa yaptırın mutlaka erkenden önlem alın arkadaşlar..
Ekle cnm lazım olacak bize.e
bişey daha öğrendim..bende ekliyorum hemen listeme o vakittt
Şuan premium care 2 olup 90 adetlik 35 tl. Sizin aldığınıza göre pahalı oluyo baya. Siz nezaman aldiniz beklemek daha mı dogruBende markofoniden almıştım 2 numara 136 lık 36 TL ye. 1 numarada 80 lik 26 TL ye. Bez fiyatlarına bakarken fiyatını içindeki adete böl. Canım kaç kuruşa denk geliyor. Oyle hesap yapabilirsin
Depend cok iyi cnm.benim yakinlarim kullanmıştı. külot gibi ayniKızlar hasta bezi olarak ne almayı düşünüyorsunuz
Canım mesajların altında çoklu alıntı diye bir buton var ona tıklıyorsun. Birkaç tane tıkladıktan sonra en aşağıya in mesaj yazma kısmına ... orada sag alt köşede alıntıları ekle butonuna bas. Seçtiğin mesajlar gözüküyor. Hepsini ekle ye tıkla.. sonrada mesajların arasına sen kendi mesajını yaz .Herkesin tarzı fikri başka sonuçta. Araba konusuna biz de ozeniyoruz. Insallah o da sever.İnsanlar bi acayip işte.
Ya bi şey sorucam. Şu toplu cevabı nası yapiyoruz
Canım eldiven ve çoraplarını fileye sokarsan senin için kolaylık olur. Makinrnin sagında solunda kalmazKızlar yakında kızımın cicilerini yıkayıp dolabını yerleştirmeyi düşünüyorum
30derecede baby ayarında mı yıkayayım, renklerine bişi olur mu herşey yeni korkuyorum, siz nasıl yapcaksınız, çamaşır filesi falan kullancak mısınız, yoksa direkt makineye atcak mısınız
Gerekli canım doğumdan sonraki ilk saatler çok yogun kanama oluyor.asılarınız tamamlandı mı kızlar..
ben bugun 2. asıyı oldum.. 3. de mayıstaymıs...ama sanırım onu olmam artık...
bende bebek ürünlerini mustela alacagım...hasta bezi gerekli midir yahu.. ilk defa duydum
Yaklaşık 1 ay olacak. Premiumlar biraz daha pahalı ve çok gerekli degil. Normallerde çıkarmıyor.Şuan premium care 2 olup 90 adetlik 35 tl. Sizin aldığınıza göre pahalı oluyo baya. Siz nezaman aldiniz beklemek daha mı dogru
Bn sebamed almayı düşünüyorum cnm
Ne güzel karar vermissin canimBn sebamed almayı düşünüyorum cnm
Kızlar yakında kızımın cicilerini yıkayıp dolabını yerleştirmeyi düşünüyorum
Canım mesajların altında çoklu alıntı diye bir buton var ona tıklıyorsun. Birkaç tane tıkladıktan sonra en aşağıya in mesaj yazma kısmına ... orada sag alt köşede alıntıları ekle butonuna bas. Seçtiğin mesajlar gözüküyor. Hepsini ekle ye tıkla.. sonrada mesajların arasına sen kendi mesajını yaz .
Bir kişinin mesajı Quote ile başlar /Quote ile biter. Bittikten sonra yazarsan alıntı yaptığın mesajın altına yazarsın. Bu kelimelere dikkat ederek yazarsan olur
Canım eldiven ve çoraplarını fileye sokarsan senin için kolaylık olur. Makinrnin sagında solunda kalmaz
Ayy çok sağol canım. Bi türlü cozemiyordum bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?