2016 Şubat Anneleri

Ben kısa programda yıkıyorum 30 derece hassas yıkama kısmında... tül yıkama kısmı gibi düşün. Zaten bebeklerin kıyafetleri çok kirlenmeden yıkıyorsun. Kakası çıkarsada önce soğuk suda sabunluyordum. Sonra makineye atıyordum. Yine 30 dereceye.

sma annem kardesıme kullanmıstı... oldukca da zekı bır kardesım var... şimdi tıp okuyor kuzum benim... aslında sma aklıma daha cok yattı...

Evet o siteyi bende gördüm. Gayet güzel bebeklerin kilosu sağlıklı olsunlar da gerisi sorun değil :) bu arada sizinde 11 şubat sanırım
Amin sağlıkli olsunlarda inşallah dualarim hep sizlerle 11 le 15 arası diyorum dedi doktor

Canım ben geçen ay yaptırmıştım ve şikayetim olmamasına rağmen dediğin gibi yüksekti antibiyotik verebilirim dedi sağlık ocağındaki doktor ama ben şikayetim olmadığı için almadım hemen kendi kadın doğuncumla görüştüm antibiyotik istemiyorum dedim oda günde en az 3 litre su içerek atmaya çalış dedi dün tahlili tekrarladım sağlık ocağında bugün aldm sonuçları Allaha şükür düşmüş değerlerim su çok önemli bol bol içmeye çalış tatlım

Canım bende parol aldım şuan çok şükür kendime geldim, güzelce uyudum ter attım rahatladım sanki.. Yarına Allah kerim

ay ben anlamiyorum. Bu islerin neden bi standardi yok ki. Benim de seker yüklemem vardi bugun. Ac karna bi bardak sekerli karisimi icirip bi kez kan aldilar. Yarin cikicak sonucu.
Canım kaç mg yükleme yapıldı sana bana 75 mg yükleme yapıldı

Erken mi hımm bilemedim ki, aradan çıksın istedim, bi de çalışıyorum çok vakit olmuyo artık da yoruluyorum

Annen KV yanında ise onlarda yardımcı olurlar canım. Hem güzel.güzel yikican , dolapta beklicekler . bence aralik ortasi gibi yikarsin. Cuma akşamından yikarsin sabaha kururlar , c tesi veya yikarsin pazara utuler gönlüne gore yerleştirirsin dolaplara. Olmaz mi. Onun elbiselerinde ne var ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…