Çok tatlı güle güle yatsın minnoşKızımın ana kucağını getirdi babası hemen bir heves kurduk,güzel kullanışlı duruyor sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Ben numune istedim gelince bi inceliyim anlatırımDepend cok iyi cnm.benim yakinlarim kullanmıştı. külot gibi ayni
Ben kısa programda yıkıyorum 30 derece hassas yıkama kısmında... tül yıkama kısmı gibi düşün. Zaten bebeklerin kıyafetleri çok kirlenmeden yıkıyorsun. Kakası çıkarsada önce soğuk suda sabunluyordum. Sonra makineye atıyordum. Yine 30 dereceye.bende dün uyku setını yıkadım hemde aldıgım deterjanı denemıs oldum ben e bebkten baby&me aldım
cok guzel kokuyo makınada anti alerjı bebek ayarı var 30 derecede yıkadım ama cok uzun surdu yaaa
normal ayarda 30 da mı yıkasam kıyafetlerını bılemedım ben
kıyafetlerı ıkı hafta sonra yıkamaya baslıcam cunku sımdıden agırlasmaya basladıgımı hıssedıyorum cok cabuk yoruluyorum
Cnm orta boy mu istedin büyük boy mu ve nasıl istedinBen numune istedim gelince bi inceliyim anlatırım
En son sma.nin anne sutune en yakin oldugunu soyluyorlardi umarim ihtiyacimiz kalmaz ama her mama her bebege iyi gelmiyor bi ark. Hepsini denedi cogu gaz yapti veya bebek reddetti en son ulkerin mamasini verdi en ucuz mamalardan biribebek onu yedi bi tek. Benim dogum yapacagim hastane merkezi oldugu icin mama almicam ihtiyac halinde esim gider alir siringayla veriyorlar ama yine de biberonu hazir bulundururum
Hatırlamıyorum boy seçeneği var mıydı ama sitesinde var numune isteme seçeneği.Cnm orta boy mu istedin büyük boy mu ve nasıl istedin
Bilmiyorum ki canım benden bi kez aldılarCanım 50 mg yüklemede 2 defa alınıyor bi aç bide içtikten sonra
Erken miCanım erken değil mi yikamak için
nedır cnm buHatırlamıyorum boy seçeneği var mıydı ama sitesinde var numune isteme seçeneği.
Kızımın ana kucağını getirdi babası hemen bir heves kurduk,güzel kullanışlı duruyor sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Amin sağlıkli olsunlarda inşallah dualarim hep sizlerle 11 le 15 arası diyorum dedi doktorEvet o siteyi bende gördüm. Gayet güzel bebeklerin kilosu sağlıklı olsunlar da gerisi sorun değil :) bu arada sizinde 11 şubat sanırım
Bilmiyorum ki canım benden bi kez aldılar
cnm bu kanama için mi gerekli bizim arkadaslar bebek bezı kullanmıslar bilemedim kiDepend cok iyi cnm.benim yakinlarim kullanmıştı. külot gibi ayni
Canım ben geçen ay yaptırmıştım ve şikayetim olmamasına rağmen dediğin gibi yüksekti antibiyotik verebilirim dedi sağlık ocağındaki doktor ama ben şikayetim olmadığı için almadım hemen kendi kadın doğuncumla görüştüm antibiyotik istemiyorum dedim oda günde en az 3 litre su içerek atmaya çalış dedi dün tahlili tekrarladım sağlık ocağında bugün aldm sonuçları Allaha şükür düşmüş değerlerim su çok önemli bol bol içmeye çalış tatlımArkadaşlar aranızda idrar tahlili yaptıran oldu mu ? Ben dün son doz aşımı olurken saglık ocagının istemi ile bugün yaptırdım. Sonuçta bol bakteri, bol epitel, 5-6 lökosit yazıyordu. İnternetten baktıgıma göre idrar enfeksiyonu yaşıyorum. Korkuyorum açıkcası erken doğum riski, bebegin gelişiminin gerilemesi diyor çoğunlukla gebelikte ve bu haftalar görülüyormuş benim şikayetimde yoktu. İdrarda yanma vs.. Neden böyle birşey yaşadığımı çözemedim, fakat su çok az içtiğim gerçek acaba ondan mı kaynaklı diyorum.. Kimisi çok içtiği halde yakalanmış bu duruma antibiyotikle ve bol su ile düzelme şansı yakalayanlar var, yaşayanınız var mı acaba? Sıkıntı veriyormu bu durum henüz doktora da gitmedim doktorunuz ne dedi acaba? Bu arada yaptırmayanınız varsa yaptırın mutlaka erkenden önlem alın arkadaşlar..
Canım bende parol aldım şuan çok şükür kendime geldim, güzelce uyudum ter attım rahatladım sanki.. Yarına Allah kerimah bende aşı oldum pazartesi günü. tüm vücudum kırık gibi. kolum zaten ağrıdan harap oldu. bana parol içebilirsin dedi, ilk gün içmemiştim ama korktum dün ateşlenip hasta olurum diye. içtim yatmadan.
bakalım bu akşam ne olacağız. sende çok ateşlenirsen doktoruna danışıp ateş düşürücü al bence.
Depend hasta bezinedır cnm bu
Canım kaç mg yükleme yapıldı sana bana 75 mg yükleme yapıldıay ben anlamiyorum. Bu islerin neden bi standardi yok ki. Benim de seker yüklemem vardi bugun. Ac karna bi bardak sekerli karisimi icirip bi kez kan aldilar. Yarin cikicak sonucu.
Alttaki cicekli desen neyin acaba benim kose takimimin kumasindanEki Görüntüle 1677371
Kendime iş çıkarmayı ne kadar seviyorum ya :) okadar battaniye aldım yine heves edip gidip ip aldım yumusacik battaniye oruyorum :) esimde kiziyo oram agriyo buram agriyo diyosun niye oruyosun da bilmem ne :)
Valla canım bana gramını söylemediler ki. Hemsire şu bildiğimiz plastik bardağa doldurup verdi. Bi bardak içtim. Olsa olsa 50 mg dır o da.Canım kaç mg yükleme yapıldı sana bana 75 mg yükleme yapıldı
Erken mihımm bilemedim ki, aradan çıksın istedim, bi de çalışıyorum çok vakit olmuyo artık da yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?