Ilk dogumumda ben hasta bezi almadim ozel hastanede yapmistim dogumu orda direkt verdiler devlette de verirler belki bilmiyorum. Zaten en fazla 2-3 tane kullaniliyor sonra normal ped yetiyorasılarınız tamamlandı mı kızlar..
ben bugun 2. asıyı oldum.. 3. de mayıstaymıs...ama sanırım onu olmam artık...
bende bebek ürünlerini mustela alacagım...hasta bezi gerekli midir yahu.. ilk defa duydum
Bence mamayi alip depolamaya gerek yok her hastanenin dibinde eczane var zaten. Bebek ac kalirsa hemen gider biri alir. Sutumuz gelir ve yeterse bosa masraf ve israf yapmis oluruzsma annem kardesıme kullanmıstı... oldukca da zekı bır kardesım var... şimdi tıp okuyor kuzum benim... aslında sma aklıma daha cok yattı...
Bana bi tek mayali hamur dokunuyor azicik yesem nutun gun reflu gibi yanma oluyor midemden agzima dogrukızlar merhaba birsey soracagım. mideme hersey o kadar dokunuyor ki.. semizotu yedigimde bile agrılar giriyor. peynir ekmek ve bala talim oldum ne yiyeceğimi sasırdım. aranızda benim gibi olanlar var mı?
Aynen ya koca özel hastaneye hem tonlarca para vericen hemde iki tane pedi esirgeyeceklerr pehhh Verirler eşek değillerseIlk dogumumda ben hasta bezi almadim ozel hastanede yapmistim dogumu orda direkt verdiler devlette de verirler belki bilmiyorum. Zaten en fazla 2-3 tane kullaniliyor sonra normal ped yetiyor
cok zor bezdim bu gastrit ve reflüdenBana bi tek mayali hamur dokunuyor azicik yesem nutun gun reflu gibi yanma oluyor midemden agzima dogru
Berjerlerim cnm bnm de oturma odanın yastıkları fln bu desende :) tevafuk olmusAlttaki cicekli desen neyin acaba benim kose takimimin kumasindan
Bende çok beğendim,müzikli titreşimli oyuncaklı falan baya işe yarayacağa benziyor. Tutumlu anneden aldım canım ben 100 liraya sıfırı sanırım 230 lira civarında,şansıma izmirden bir bayan satıyormuş gözümüzle görüp elden teslim aldık. Ne bir çizik ne bir leke var tertemiz kullanmış bayan inşallah kızımda rahat eder içindeAyyy çok güzelmiş gerçekten çok beğendim nerden kaça aldınız cnm, güle güle kullanın
Basın sağolsun canım benim : ( seni çok ii anlıyorum. . Bende zahmetlerle hamile kalıyorum.. ilk bebeğim oğlandi o da Muhammed Furkan 24 haftalık ölü doğum yaptım. .. sonrasında bi dış gebe bide 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu.. şimdi yıllar sonra Rabbim tekrar verdi..Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Seker yuklemesi yaptirdinizmi bunu izleyince kizlar gercekten soylediklerinde dogruluk payo oldugunu dusunuyorum
Günaydın canım valla aynen bide ben sabah 5:30 kalkıyorum zifiri karanlıktagünaydın hamişlerr.... havalar soğudu.. yataktan çıkmak çok zor geliyooo
Günaydın annişler
25+1 olduk ve hala şeker yüklemesi yaptırmadım ankara uzak geldigi icin gidemedim bir turlu, ama içimden yaptırmakta gelmiyor, kararsiz kaldım. Poffff..
aynen canım.Günaydın canım valla aynen bide ben sabah 5:30 kalkıyorum zifiri karanlıkta6:30 ta evden çıkıyorum tam çin işkencesi yani :) şu saatler alınsada bari yarasa gibi çıkmasak sokağa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?