2016 Şubat Anneleri

Ilk dogumumda ben hasta bezi almadim ozel hastanede yapmistim dogumu orda direkt verdiler devlette de verirler belki bilmiyorum. Zaten en fazla 2-3 tane kullaniliyor sonra normal ped yetiyor

kızlar merhaba birsey soracagım. mideme hersey o kadar dokunuyor ki.. semizotu yedigimde bile agrılar giriyor. peynir ekmek ve bala talim oldum ne yiyeceğimi sasırdım. aranızda benim gibi olanlar var mı?

sma annem kardesıme kullanmıstı... oldukca da zekı bır kardesım var... şimdi tıp okuyor kuzum benim... aslında sma aklıma daha cok yattı...
Bence mamayi alip depolamaya gerek yok her hastanenin dibinde eczane var zaten. Bebek ac kalirsa hemen gider biri alir. Sutumuz gelir ve yeterse bosa masraf ve israf yapmis oluruz

kızlar merhaba birsey soracagım. mideme hersey o kadar dokunuyor ki.. semizotu yedigimde bile agrılar giriyor. peynir ekmek ve bala talim oldum ne yiyeceğimi sasırdım. aranızda benim gibi olanlar var mı?
Bana bi tek mayali hamur dokunuyor azicik yesem nutun gun reflu gibi yanma oluyor midemden agzima dogru

Ilk dogumumda ben hasta bezi almadim ozel hastanede yapmistim dogumu orda direkt verdiler devlette de verirler belki bilmiyorum. Zaten en fazla 2-3 tane kullaniliyor sonra normal ped yetiyor
Aynen ya koca özel hastaneye hem tonlarca para vericen hemde iki tane pedi esirgeyeceklerr pehhh Verirler eşek değillerse

Ayyy çok güzelmiş gerçekten çok beğendim nerden kaça aldınız cnm, güle güle kullanın
Bende çok beğendim,müzikli titreşimli oyuncaklı falan baya işe yarayacağa benziyor. Tutumlu anneden aldım canım ben 100 liraya sıfırı sanırım 230 lira civarında,şansıma izmirden bir bayan satıyormuş gözümüzle görüp elden teslim aldık. Ne bir çizik ne bir leke var tertemiz kullanmış bayan inşallah kızımda rahat eder içinde

Kızlar hasta bezi ped mama konusunu sıkıntı etmeyin hem özel hem devlet hastanelerinde bol miktar var bunlar hele ki mama kesinlikle almayın hastanelerde tek kullanimlik oluyor ondan yapıp veriyorlar bebeklere gerek görürlerse pedler adi oluyor gazlı bez içine pamuk şeklinde isterseniz kaliteli bişey alabilirsiniz ama hasta bezinede gerek yok her hastanede var bilginiz olsun

Basın sağolsun canım benim : ( seni çok ii anlıyorum. . Bende zahmetlerle hamile kalıyorum.. ilk bebeğim oğlandi o da Muhammed Furkan 24 haftalık ölü doğum yaptım. .. sonrasında bi dış gebe bide 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu.. şimdi yıllar sonra Rabbim tekrar verdi..
Bunları yazdıkça benimde canım yanıyor şunu bil ki yalnız değilsin
Kalbinde hep yara olarak kalacak.. ama inan bana hafifliyecek... benim oğlum şimdi 13 yaşında olacaktı. ..
Başını dik tut.. inş en kısa zaman da Rabbim sana da bi Hediye gönderecektir
Dualarımız seninle !!!!!

Seker yuklemesi yaptirdinizmi bunu izleyince kizlar gercekten soylediklerinde dogruluk payo oldugunu dusunuyorum

Canım bende bunu çok araştırdım epeydir ama yaptırmayacağım.. Ailemdede şeker hastalığı yok denecek derecede öyle bir genetik riskimiz de görünmüyor yani o yüzden bu şekilde düşünüyorum. Doktorumla da bu durumun kritiğini yaptık yaptırmamdan yana değildi zaten. Ayrıca aşı da olmadım doz doz aşı olmama gerek olmadığını söyledi son aşıyı yaptırırım belki oda ameliyattaki herhangi bir komplike için.. Eskiden bunların hiç biri yoktu ve bebekler gayet sağlıklı dunyaya gelıyordu :) tercih meselesi tabii.

günaydın hamişlerr.... havalar soğudu.. yataktan çıkmak çok zor geliyooo
Günaydın canım valla aynen bide ben sabah 5:30 kalkıyorum zifiri karanlıkta 6:30 ta evden çıkıyorum tam çin işkencesi yani :) şu saatler alınsada bari yarasa gibi çıkmasak sokağa :)

Günaydın annişler
25+1 olduk ve hala şeker yüklemesi yaptırmadım ankara uzak geldigi icin gidemedim bir turlu, ama içimden yaptırmakta gelmiyor, kararsiz kaldım. Poffff..

Günaydın annişler
25+1 olduk ve hala şeker yüklemesi yaptırmadım ankara uzak geldigi icin gidemedim bir turlu, ama içimden yaptırmakta gelmiyor, kararsiz kaldım. Poffff..

Doktoruna danış arayıp.. Eğer ailendede yoksa yaptırmayabilirsn konuşup içini rahatlar hıc degılse :)

Günaydın kızlar...

Ya benim içimi acayip bir huzursuzluk kapladı
6 senedir hipotiroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum. Gebelik süresince de kadın doğum doktorum aralıkların normal olduğunu söyledi sadece geçen ay kontrol amaçlı endokrin uzmanına gittim o da normal olduğunu söyledi ilk 3 ay geçmiş zaten dedi. O zaman anlamamıştım neden ilk 3 ay dediğini.
Dün bi yazı okudum gebeliğin ilk 3 ayında TSH en fazla 2,5 olmalı diyor. Benim şimdiye kadar en yüksek 2,95 çıktı ama o çıkan değer de gebeliğin ilk 3 ayındaydı doktorum neden bişi söylemedi normal dedi (
Bu hormonun ilk 3 ayda yüksekliği Bebek'te zeka geriliği yapabiliyormuş (
İlk 3 aydaki diğer tahlillerim 2,1 flan ama sonuçta 1 kere de olsa 2,95 çıkmış doktor niye uyarmadı ya çok moralim bozuldu. Bu saatten sonra elimden bişi de gelmez ama o dönem ya daha da yükseldiyse bebeğimin zekasını etkilediyse diye içim içimi yiyor dünden beri (

Günaydın güzel tatli annisler:) 3.ayimdan bu yana göbeğim buz gibi ne giysem ne yapsam hep soguk sürekli buda tedirgin yapiyo haliyle sizde de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…