2016 Şubat Anneleri

Kızlar Gebze'de tavsiye edebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı acaba?

Hayır vajinal muayene yaptı, yumurtalıklara ve rahime bakıldı kanama dıs gebelik vs var mı diye ama birey yoktu...çıktığımda kan verdim tekrar dr ile henüz konuşmadım. geç kaldığım için öncesinde kan verememiştim

anladım canım bence hemen doktora söyle durumu değerin bukadar az artması normal değil sanırım :=((

o zaman varsa benim bugün 30-35 falan çıkması lazım değil mi? inşallah canım inşallah nasip olur bu ay
aynen canım 35 45 arası birşey çıkabilir. eğer baktırırsan bizide haberdar et ..) inşAllah olur canım . çok dua et...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah,

kızlar genelde akıntım arttı demiş herkes ama bende hiç akıntı artması falan yok. yani önceden nasılsa şimdide öyle arada oluyor. sizin akıntınız arttı mı ? artmayan var mı :/

kızlar genelde akıntım arttı demiş herkes ama bende hiç akıntı artması falan yok. yani önceden nasılsa şimdide öyle arada oluyor. sizin akıntınız arttı mı ? artmayan var mı :/

Bünyeye göre değişiyor, takılma böyle şeylere. Hepimizin yediği içtiği, bulundupu şehrin hava şartları aynı değil ki :)

ya evet orası öylede ne bileyim sürekli bi kuşku hali . ah şu doktora bi gitsem :)

Kuşku var, korku var da başkasına takılıp kuşkulanma :) belki onun mantarı var mesela, nereden bileceksin ki. Ben dikkate almıyorum o yüzden farazi yorumları. "Başım çok ağrıyor" desem mesela, kime göre neye göre? :)

Evet okul bitti bugün...son Toplantılar seminerler veeee 24 Haziran ve benim tatil başlar....Türkiye umarım serindir... Burda ölüyoruz sıcaktan

yani haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…