2016 Şubat Anneleri

Evet 6 gün önce olmam gerekiyordu. Uzun bir süredir de sabit periyottaydı.
bir sıkıntı yoktur canım. hepimiz sürekli endişeleniyoruz birşeylerden aslında ama rahat olmamız en doğrusu bende dahil :)
bebek yerleşirken rahim büyüdüğü için kasık ağrıları ilk başlarda oluyor

korkma arkadaşım ne kadar stres korku okadar kötü şeyler olur bende dün kahverengi leke gördüm doktor banada 1+2 progestan iç dedi akıntım devam ediyor ama rengi sarıya döndü kasık ağrılarım hala var adet olucakmışım gibi sende kullan ilaçlarını inşallah sende iyi olucaksın morincimin dediği gibi bol dua et Rabbimin izniyle bebeklerimiz bizi bırakmıycak

Dr da dedi telas yapma.. Allah korusun insallah bisey olmaz.. bidaha bu kadar sinirlenmicem her ne olursa olsun.. belimde agriyor o bari agrimasa neyse diyecemde pembeli kahveringi az bisey oda silince geliyor zaten

Teşekkür ederim :) İnşallah sorunsuz geçiririz hepimiz. Çok bilinmeyenli denklemde gibiyim :)

Benim başıma geldi çarşamba günü biraz lekelenme. Doktor bu haftalarda olabilir dedi. İnşallah senin de riskli bi durumun yoktur

Insallah birakmicak.. esim ewde yok diyemedim annemde korkar simdi.. cok kotu oldum .. cok zor bigun bugun benim icin..

Dr da dedi telas yapma.. Allah korusun insallah bisey olmaz.. bidaha bu kadar sinirlenmicem her ne olursa olsun.. belimde agriyor o bari agrimasa neyse diyecemde pembeli kahveringi az bisey oda silince geliyor zaten
sinirlendikten sonra mı oldu
ayyyy stres bu kadar etkiliyor mu yani
çok dikkat etmeliyiz kızlarr yaa
sen o ilacı hemennn al ve telaş yapma sakin ol

sinirlendikten sonra mı oldu
ayyyy stres bu kadar etkiliyor mu yani
çok dikkat etmeliyiz kızlarr yaa
sen o ilacı hemennn al ve telaş yapma sakin ol
Sinirlenince elim ayagim döküldü gibi oldu aksam yanmaya basladi sabah agridi sonrada leke geldi iste... keske demek istemiyorum ama daha tovbe sinirlenmem... her ne olursa olsun

benim Allah nasip ederse 2. olacak 12 yaşında bir oğlum var
bu arada Antalya da yaşıyorum ve çalışan bir bayanım

hoş geldin canım hayırlı olsun

Rabbim hepimiz için hayırlı evlatlar versin. Benim de 5. Haftam. Ne yapmm lazım bilemiyorum. :) sanki yıllardır bildiğim her şeyi unuttum. Yeni öğrendim beslenme duzenimi hala duzeltemedim.

Sinirlenince elim ayagim döküldü gibi oldu aksam yanmaya basladi sabah agridi sonrada leke geldi iste... keske demek istemiyorum ama daha tovbe sinirlenmem... her ne olursa olsun
aynen canım moralini hep yüksek tutmaya çalış. hep sakin ve huzurlu ol ki bebekte hzuurlu doğsun :=))
ben herhangi azıcık telaş yapınca elimi göbeğime koyup salavat çekiyorum hemen huzur çöküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…