adet sancısı gibi sancı bendede hala oluyor ama kan gelmediği sürece sorun yoktur canım .2 gün geçmişti ama hiç birbelirti olmadı
hadi hayırlı uğurlu olsun canımKizlar biz de kesemizi gorduk yine. 11 mm olmus mercimegim :) 9 gun sonra kalp icin gidicez
2 gün geçmişti ama hiç birbelirti olmadı
bir sıkıntı yoktur canım. hepimiz sürekli endişeleniyoruz birşeylerden aslında ama rahat olmamız en doğrusu bende dahil :)Evet 6 gün önce olmam gerekiyordu. Uzun bir süredir de sabit periyottaydı.
KIZLAAARRE COK ACIL YARDIM
dun dr dan sonra karni. Hafif yanmaya basladi.. birazda stress yasadim kardesim.yuzunden.. gece uyumadim dogru duzgun agridan.. bugunde ise gittim sanki regel gelecekmis gibi hep agrim vardi.. oglenleyin silince kahverengi pembeli leke geldi bi ara biraz cok oldu sonra az olmaya basladi.. dr aradim hastaneye geliyim diye.. gerek yok dedi.. panik yapma dedi burda bisey yapamam dedi.. progesteron 2×2 al dedi... esime anneme bisey demedim.. hala agrim var belim kopacak sanki.. leke cokaz.. korkuyorum.. dua edin.. bide akil verin nolur aglicam nerdeyse.. sizdede leke geldimi az da olsa hic... dun cok iyidi bisey olmaz dedi dr ama sen gelde onu benim kalbime anlat. Cok kotuyum suan..
Dr da dedi telas yapma.. Allah korusun insallah bisey olmaz.. bidaha bu kadar sinirlenmicem her ne olursa olsun.. belimde agriyor o bari agrimasa neyse diyecemdecanım telaş yapma. leke kan kırmızısı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum zaten sorun olacak olsa doktorunda hemen gel derdi herhalde. sen dediği ilacı al kullan yarın kesilmezse ama git mutlaka ddoktora. ve çok dua et bebeğin için Allah korusun
bir sıkıntı yoktur canım. hepimiz sürekli endişeleniyoruz birşeylerden aslında ama rahat olmamız en doğrusu bende dahil :)
bebek yerleşirken rahim büyüdüğü için kasık ağrıları ilk başlarda oluyor
KIZLAAARRE COK ACIL YARDIM
dun dr dan sonra karni. Hafif yanmaya basladi.. birazda stress yasadim kardesim.yuzunden.. gece uyumadim dogru duzgun agridan.. bugunde ise gittim sanki regel gelecekmis gibi hep agrim vardi.. oglenleyin silince kahverengi pembeli leke geldi bi ara biraz cok oldu sonra az olmaya basladi.. dr aradim hastaneye geliyim diye.. gerek yok dedi.. panik yapma dedi burda bisey yapamam dedi.. progesteron 2×2 al dedi... esime anneme bisey demedim.. hala agrim var belim kopacak sanki.. leke cokaz.. korkuyorum.. dua edin.. bide akil verin nolur aglicam nerdeyse.. sizdede leke geldimi az da olsa hic... dun cok iyidi bisey olmaz dedi dr ama sen gelde onu benim kalbime anlat. Cok kotuyum suan..
Insallah birakmicak.. esim ewde yok diyemedim annemde korkar simdi.. cok kotu oldum .. cok zor bigun bugun benim icin..korkma arkadaşım ne kadar stres korku okadar kötü şeyler olur bende dün kahverengi leke gördüm doktor banada 1+2 progestan iç dedi akıntım devam ediyor ama rengi sarıya döndü kasık ağrılarım hala var adet olucakmışım gibi sende kullan ilaçlarını inşallah sende iyi olucaksın morincimin dediği gibi bol dua et Rabbimin izniyle bebeklerimiz bizi bırakmıycak
Insallah cnm benim insallahBenim başıma geldi çarşamba günü biraz lekelenme. Doktor bu haftalarda olabilir dedi. İnşallah senin de riskli bi durumun yoktur
walla sabredebilirsem beklicem yoksa yaptırırım yaa. haber veririm ama mutlaka sizlere deçok az kalmış bekle istersen adet gününde falan ölçtürürsün
yada adet gününde idrar testindede çıkıyor zaten silik bir şekilde
sinirlendikten sonra mı olduDr da dedi telas yapma.. Allah korusun insallah bisey olmaz.. bidaha bu kadar sinirlenmicem her ne olursa olsun.. belimde agriyor o bari agrimasa neyse diyecemdepembeli kahveringi az bisey oda silince geliyor zaten
amiin inşAllahhTeşekkür ederim :) İnşallah sorunsuz geçiririz hepimiz. Çok bilinmeyenli denklemde gibiyim :)
tamam canım.walla sabredebilirsem beklicem yoksa yaptırırım yaa. haber veririm ama mutlaka sizlere de
Sinirlenince elim ayagim döküldü gibi oldu aksam yanmaya basladi sabah agridi sonrada leke geldi iste... keske demek istemiyorum ama daha tovbe sinirlenmem... her ne olursa olsunsinirlendikten sonra mı oldu
ayyyy stres bu kadar etkiliyor mu yani
çok dikkat etmeliyiz kızlarr yaa
sen o ilacı hemennn al ve telaş yapma sakin ol
hoş geldin canım hayırlı olsunselam bayanlar
Allah izin verirse bende bugün itibariyle aranızdayım
hamileliğimi daha bugün idrar testi ile öğrendim pazartesi kantesti yaptıracağım
bütün hamişleri tebrik ederim Allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .
aynen canım moralini hep yüksek tutmaya çalış. hep sakin ve huzurlu ol ki bebekte hzuurlu doğsun :=))Sinirlenince elim ayagim döküldü gibi oldu aksam yanmaya basladi sabah agridi sonrada leke geldi iste... keske demek istemiyorum ama daha tovbe sinirlenmem... her ne olursa olsun
antalya merkezde misinbenim Allah nasip ederse 2. olacak 12 yaşında bir oğlum var
bu arada Antalya da yaşıyorum ve çalışan bir bayanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?