2016 Şubat Anneleri

aynen canım 35 45 arası birşey çıkabilir. eğer baktırırsan bizide haberdar et ..) inşAllah olur canım . çok dua et...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah,
tabiki haber veririm canım. belkide çoğul gebeliktir de daha da yüksek çıkar. belli kullandığım ilaçlardandır bilmiyorum ama ben çoğul gebelikmiş gibi hissediyorum. çok dua ediyorum gerçekten. inşallah hayırlısıyla hamileyimdir ben de şu an kurban olduğum allah hevesimi kursağımda bırakmasın yardımcı olsun bize

haklısın hiçbirşey belli olmaz. biz önlemlerimizi alalım gerisi Allahtan. Allaha emanet bebeklerimizzz
Ben bu sabah da kan vermistim simsi sonucu öğrendim. 1474 cikti kendi drumu aradi. Soyledim o da iyi gayet guzel artmis dedi acikcasi sevindik yani ohh yaaa

amiin innşAllahh canım benim inşAllahh,
baktıracak mısın

Ben bu sabah da kan vermistim simsi sonucu öğrendim. 1474 cikti kendi drumu aradi. Soyledim o da iyi gayet guzel artmis dedi acikcasi sevindik yani ohh yaaa
ay maşAllah :)
ben bi ölçtürdüm 79 birdahada hiç ölçtürmedim 3 haftadır Allaha emanet ettim ara ara kuşkulanıyorum falan ama adetim vs gelmediği sürece korkacak birşey yoktur diyede baktırmak istemiyorum bakalım direk bebeğimi görürüm inşAllah salı günü

benım 11. günüm 374 idi 9 gun 101 doktorum tekrarlatmadı kızlar sizce hafta sonu tekrarlıyımmı kan testimi ?

Ben artik son kez olcturdum. Sanirim ignenin de etkisi var ins guzelce devam ederiz.

Selamlar,
Geçtiğimiz Salı günü hamile olduğumu öğrendim. Daha 26 günlük evliyim :) Bchg 67.7 çıktı. Düşük bi değer olduğunu söylediler sağlık ocağından. Emin olmak için Pazartesi günü tekrar tahlil yaptıracağım. Bugün sabahtan beri regl ağrısı gibi ağrım var sürekli olarak. Bu da endişelendiriyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda?

selam bayanlar
Allah izin verirse bende bugün itibariyle aranızdayım
hamileliğimi daha bugün idrar testi ile öğrendim pazartesi kantesti yaptıracağım
bütün hamişleri tebrik ederim Allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .

adetin geçti mi

KIZLAAARRE COK ACIL YARDIM
dun dr dan sonra karni. Hafif yanmaya basladi.. birazda stress yasadim kardesim.yuzunden.. gece uyumadim dogru duzgun agridan.. bugunde ise gittim sanki regel gelecekmis gibi hep agrim vardi.. oglenleyin silince kahverengi pembeli leke geldi bi ara biraz cok oldu sonra az olmaya basladi.. dr aradim hastaneye geliyim diye.. gerek yok dedi.. panik yapma dedi burda bisey yapamam dedi.. progesteron 2×2 al dedi... esime anneme bisey demedim.. hala agrim var belim kopacak sanki.. leke cok az.. korkuyorum.. dua edin.. bide akil verin nolur aglicam nerdeyse.. sizdede leke geldimi az da olsa hic... dun cok iyidi bisey olmaz dedi dr ama sen gelde onu benim kalbime anlat. Cok kotuyum suan..

oo hayırlı olsun grup bayağı kalabalıklaştı şubat anneleri birsürüüüü :)

nerede yaşıyorsun canım . amin inşAllah :)

canım telaş yapma. leke kan kırmızısı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum zaten sorun olacak olsa doktorunda hemen gel derdi herhalde. sen dediği ilacı al kullan yarın kesilmezse ama git mutlaka ddoktora. ve çok dua et bebeğin için Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…