2016 Şubat Anneleri

Erken ama bizde şuan alabilecekken aradan çıkaralım diyorum :) Çok mu erken davranmış olurm
ben eşya sevmiyorum canım fazla ondan almak istemiyorum aslında. 6 -7 aydan önce sanmıyorum kullanabileceğimi. tek onu düşününce alınabilir öyle abartılacak büyüklükte değil. ama annem salıncak, ana kucağı, mama sandalyesi ,beşik hepsine takmış durumda. alma desem üzülecek heves ediyor. bende koyucam bi kenara artık ne yapayım.
 
Katlanınca pek yer kaplamıyor aslında bide ben ertelersem belki almakta zorlanabilirm zamanı gelince :)
 
Kızlar mama sandalyesi almayı düşünüyo musunuz
Ben ilkinde kullandım canım özellikle arkası kademeli olandan tavsiye ederim çünkü 5-6 aydan sonra hep koydum. Anakucagında yerde kalıyor ya masada yemek yerken hep koydum 2.5-3 yaşına kadar rahat oturdu. Şimdi ablamda kızına kullanıyor. 1.5 yaşında kullanıyor. Masada yemek yerken çok rahatlık. Bundada kulanacagım inş. Ben eminönünden almıştım öyle dolaşırken dükkanlardan birinde görmüştüm. İlla marka olması gerekmiyor 2 çocuğu rahat büyüttü.
 
http://mobil.e-bebek.com/peg-perego-prima-pappa-zero-3_PEG-030004BL59 bunu alıcaz galiba dediğin gibi kademeleri 6aylıkken kullanılmaya başlanabilir falan deniyor ama bilemiyorum tabiki :)
 
Ben 5 aydan sonra koymaya başladım canım benimki zaten erkenden oturma çalışmalarına başlamıştı :)
 
Canım okudum, market olayından sonra bariz kendilerini belli etmişler. Canını sıkmakta haklısın ama hamilesin kim ne derse desin sen eşinin çocugunu taşıyorsun, annesi olarak son karar her zaman senin olmalı bunu hatırlat kendine ve takmamaya çalış.
Canım hastaneler sıcak oluyor. Fark etmez fakat ben uzun kollu tercih ederim. Çünkü yataga pijama ile giriyorsun ayaga kaltıgında, yürüyüş yapman gerektiğinde (normal doğumda) sabahlıgını giyiyorsun. Yataktaykende yarım kolluyla durmak istemiyorum ben gelen giden oluyor. Oda ne kadar sıcak olsada sırıtmak istemiyorum. Uzun kollu da o sıcakta pişirceği durumda yok ince oluyorlar zaten bu pijamalar. Ben uzun kollu almıştım bu model ekrusu.

Benim karın çevremde hissedip bazen çok aşagıda hissettiğim oluyor, ilk gebeliğim fakat benden kaynaklı sanırım ben kanamam olmadıkca tedirgin olmuyorum. Sen yazınca fark ettim canım:) ama için rahat olsun 2 gün önce doktordaydım. Bi sıkıntı yoktu olsa söylerdi. Şuan duruş pozisyonu göbek deliği hizanın solunda kafası sagında ayakları var :)
Canım olmaz, 1 almayıp 2 ile başlayamazsın ki biz yanlışlıkta 0 almıştık prematüreye giriyor o :) sonra 1 numara aldık. Bebekler doğduğunda sadece kilosu değil kalça, bacak yapısıda önemli belki 1 bile tam gelmeyecek prematüre 2 3 gün kullanacagım hiç belli olmaz ama 1 şart tabiki. Ben ıslak mendili uni baby aldım. Marka olarakta güvenilir marka içeriği konusunda sen bilirsin yine de.
kızlar civil dışında online alışveriş yaptığınız bebiş sitesi link ya da isim verebilir misiniz ? memnun kaldınız mı ?
butikbebe, e bebekten yapmıştım. Fakat konunun ilk sayfasında internetten alışveriş yapabilceğimiz siteler yazıyor. Orada güvenilir bilindik sitelerde var pamidor gibi..
 
Bu fiyatı vermiycez canm modeli göstermek için link verdm bukadar para vermem imkansız :) Aynı modeli çok çok uyguna alıcaz tanıdıktan :)
 
Gunaydin kizlaaaarrr...Dun internetten aventin ikili gogus kalkanini aldim kizlar...yuzde yuz almalisin dediler bana bu urun icin :) 32.90 tl.ye aldmm
 
Günaydın kızlar :) sizin fikrinize çok ihtiyacım var.Beşik konusunda çok kararsızım.Bana Yardımcı olurmusunuz?
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx ikeadan bu beşiğe baktım.Arakadaşım kullanmış çok memnun kaldım dedi.Ben sallanan beşik istemiyorum zaten alışmasın diye.Park beşiklerde hiç sıcak gelmedi bana beğenemedim bir türlü.Normalde kararsız değilim ama beşik konusunda çok kararsız kaldım
 
çocuk onun he ne kolay sahipleniyorlar yahu. sinir şeyler. hep aynı canım hep senin eşin değişik değil bi çoğumuzun eşi değişik tür. ya da bunlar hepten değişik varlıklar :)
aynen öyle.. ben biliyorum bebiş olunca çok tartışıcaz :)
hepten hepten değişik varlıklar. konuşmuyorum eşimle.. :) konuşmak istemiyorum ya.içimden gelmiyor
 
aynen öyle.. ben biliyorum bebiş olunca çok tartışıcaz :)
hepten hepten değişik varlıklar. konuşmuyorum eşimle.. :) konuşmak istemiyorum ya.içimden gelmiyor
Her evde var tatlım.Bende diyorum keşke sen hamile kalsaydın diye :) benden daha çok afralı tafralı adam :) onlarında mı hormonları değişiyor acaba :):) doğduktan sonra ne yapacaklar acaba ?şimdi benim çocuğum diyorlar ama ağlasa hasta olsa direk bizim kucağımıza atarlar durmuyor diye :):)
 

Ahh canım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun canını sıkmamaya calıs tek basına alışveriş yap ıstersen


Canım ben de 3lü tkm aldım içi kısa kol ama yanıma lizöz ve ayrıca kalın hırka da alcam uşumeyız begendıysen kısa al:)


Uyardım ama artık kendimi yormıcam birikime baslıcam:)


Canım ben de prima pampers premium care 1 no aldım, ama 50li,fazla almadım büyür diye
Islak mendil henuz almadım erken sankı ama unı baby yenidoğan pamuk mu ne varmıs ondan alcam
 
Bende bu tarz beşikle parkyatak arasında çok gidip geldim. Ama 2 yaşından sonra zaten karyola yataga geçirmeyi düşünüyorum. Sonucunda park yatak aldım çünkü
Bundada park yataktada 2 yaşına kadar anca yatacak.
Park yatak ile işin bitince toplayıp kaldırabiliyorsun. Bunu sadece söküp kenara dayayabilirsin. O yüzden park yatak seçtim canım.
Tanıdığımz satıyor bebek ürünlerini ücretsz bile alabiliriz. Vallahi bişey alacağm zaman hep daha uygununu arıyorum aradaki farka kızıma neler alırım diye Biraz pinti oldum galiba bebişten sonra
Yok yok pintilik degil bu doğru söylüyorsun. Birsürü masraf var zaten. Herşeyin kaliteli ve uygununu aramak lazım. Ona verecegin parayı başka birşeylere verirsin.
 
Cnm tuz çok mu tüketiyorsun

Bol su iciyorsun ve tuzu sifira cekiyorsun canim..
Kızlar Günaydın, haftasonu hiç giremedim foruma, malum evde dip köşe temizlik vardı, ablam geldi sagolsun, her tarafı temizledi, ben doğru düzgün bişey yapmadığım halde yoruldum, haftasonu hiç dinlenemedim, M mambia keryneia aslında çok tuz tüketmiyorum, ondan mı diyorsunuz, deneyim bakalım, çünkü gerçekten çok yoruluyorum uyurken, hiç uykumu alamıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…