- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
annem alacak tutturdu bende bişi demedim erken aslında ama heves ediyo :)Kızlar mama sandalyesi almayı düşünüyo musunuz
Erken ama bizde şuan alabilecekken aradan çıkaralım diyorum :) Çok mu erken davranmış olurmannem alacak tutturdu bende bişi demedim erken aslında ama heves ediyo :)
ben eşya sevmiyorum canım fazla ondan almak istemiyorum aslında. 6 -7 aydan önce sanmıyorum kullanabileceğimi. tek onu düşününce alınabilir öyle abartılacak büyüklükte değil. ama annem salıncak, ana kucağı, mama sandalyesi ,beşik hepsine takmış durumda. alma desem üzülecek heves ediyor. bende koyucam bi kenara artık ne yapayım.Erken ama bizde şuan alabilecekken aradan çıkaralım diyorum :) Çok mu erken davranmış olurm
Yeni aldıklarımi paylaşmistim ama bir daha paylasayim diğer gecelikli pembe gri önden düğmeli kısa kollu sabahlikli birkaç sene önce almıştım onuSen pijamalarini paylaştın mi canım. Bir resimlerini koysan benim de fikrim olsa.
Katlanınca pek yer kaplamıyor aslında bide ben ertelersem belki almakta zorlanabilirm zamanı gelince :)ben eşya sevmiyorum canım fazla ondan almak istemiyorum aslında. 6 -7 aydan önce sanmıyorum kullanabileceğimi. tek onu düşününce alınabilir öyle abartılacak büyüklükte değil. ama annem salıncak, ana kucağı, mama sandalyesi ,beşik hepsine takmış durumda. alma desem üzülecek heves ediyor. bende koyucam bi kenara artık ne yapayım.
Ben ilkinde kullandım canım özellikle arkası kademeli olandan tavsiye ederim çünkü 5-6 aydan sonra hep koydum. Anakucagında yerde kalıyor ya masada yemek yerken hep koydum 2.5-3 yaşına kadar rahat oturdu. Şimdi ablamda kızına kullanıyor. 1.5 yaşında kullanıyor. Masada yemek yerken çok rahatlık. Bundada kulanacagım inş. Ben eminönünden almıştım öyle dolaşırken dükkanlardan birinde görmüştüm. İlla marka olması gerekmiyorKızlar mama sandalyesi almayı düşünüyo musunuz
http://mobil.e-bebek.com/peg-perego-prima-pappa-zero-3_PEG-030004BL59 bunu alıcaz galiba dediğin gibi kademeleri 6aylıkken kullanılmaya başlanabilir falan deniyor ama bilemiyorum tabiki :)Ben ilkinde kullandım canım özellikle arkası kademeli olandan tavsiye ederim çünkü 5-6 aydan sonra hep koydum. Anakucagında yerde kalıyor ya masada yemek yerken hep koydum 2.5-3 yaşına kadar rahat oturdu. Şimdi ablamda kızına kullanıyor. 1.5 yaşında kullanıyor. Masada yemek yerken çok rahatlık. Bundada kulanacagım inş. Ben eminönünden almıştım öyle dolaşırken dükkanlardan birinde görmüştüm. İlla marka olması gerekmiyor2 çocuğu rahat büyüttü.
Ben 5 aydan sonra koymaya başladım canım benimki zaten erkenden oturma çalışmalarına başlamıştı :)ben eşya sevmiyorum canım fazla ondan almak istemiyorum aslında. 6 -7 aydan önce sanmıyorum kullanabileceğimi. tek onu düşününce alınabilir öyle abartılacak büyüklükte değil. ama annem salıncak, ana kucağı, mama sandalyesi ,beşik hepsine takmış durumda. alma desem üzülecek heves ediyor. bende koyucam bi kenara artık ne yapayım.
Canım okudum, market olayından sonra bariz kendilerini belli etmişler. Canını sıkmakta haklısın ama hamilesin kim ne derse desin sen eşinin çocugunu taşıyorsun, annesi olarak son karar her zaman senin olmalı bunu hatırlat kendine ve takmamaya çalış.Kızlar , benim de canım skkin bugün.. Ben yine önceden yaptığım bir hatayi tekrar yaptım. Biz ev alisverisimizde sağolsun ailecek gitmistim kp illa tanidik var tanıdık olsun diye hep ısrar etti tamam dedim. Gittik mobilyaciya, içime sinmeyen bir oturma takımı yatak odası aldım, perde aldım... Sonra ah ettim hayır taniidk olmicak diye ama ev alırken kp yine tanıdık dedi.. Biz yıne tanıdığa gittik.. Bu ara bebk iicn marangoz tanıdık var ona gidelim diyordu yok dedim baba sen karışma.. Neyse. Biz bugün gorumceler ile mağazalara bakinmaya gitiik bebek odası falan.. Ya herşeye karışıyorlar, yok oyle olmasın yok böyle olmasın.. Yok su renk. Yok buna gerek yok.. Benim.heves kaçık, moral bozuk sadece bakmak için bakıyorum.. Emzirme koltuğu bakıyorum. Ay buna hiç gerek yok falan ../ neyse ciktik mobilyacidan. Bebek mağazasına gititk. Ondan alma, çok alma, ya bebegimin doğru düzgün zibini alt tulumu yok alma da alma (( esimde bir tuhaf ona ayrı sinirliyim zaten. Bütün gün moral bozuk can sıkkın ne gezdigimden ne gordugumden ne bir kaç parça aldığım kıyafetten birşey anladım. Bebegimin ismi de olay. Kp.ismi olsun diyor küçük gorumce. Benim bir isim.var gönlümde ay o nasıl isimmis. Olmasın Mis.. En sonda eşimin ablasına birşeyler alacaktır kuruyemiş falan. Evden çıkmadan ben beraber alalım dedim . akşam oldu , ablasının yanında biz ablamla su dükkâna gidiyoruz dedi.. Bana da yarım.ağız sende gel diyor. Bende gitmedim. Ya kızlar gün geliyor ben kendime ceviz badem falan alamiyorum. Sağolsun 15o TL ye alışveriş yapmış zoruma gitti.. Cuma dan beri antep fıstığı istiyorum beyfendi tamam maaş yatsın diyor, bugün ablaya almış.
Uzun oldu kızlar kusura bakmayın
Canım hastaneler sıcak oluyor. Fark etmez fakat ben uzun kollu tercih ederim. Çünkü yataga pijama ile giriyorsun ayaga kaltıgında, yürüyüş yapman gerektiğinde (normal doğumda) sabahlıgını giyiyorsun. Yataktaykende yarım kolluyla durmak istemiyorum ben gelen giden oluyor. Oda ne kadar sıcak olsada sırıtmak istemiyorum. Uzun kollu da o sıcakta pişirceği durumda yok ince oluyorlar zaten bu pijamalar. Ben uzun kollu almıştım bu model ekrusu.Kızlar lohusa pijama takımı olayı kafama takılıyor. Ekru alayım diyorum. İçi uzun kollu mu olsun illa. Kısa kollu olsa da olur mu? Sabahligi olacak zaten uzun kollu. Ama usur muyum ki? Hastane sıcak mi olur soğuk mu. Ay bilemedim.
Benim karın çevremde hissedip bazen çok aşagıda hissettiğim oluyor, ilk gebeliğim fakat benden kaynaklı sanırım ben kanamam olmadıkca tedirgin olmuyorum. Sen yazınca fark ettim canım:) ama için rahat olsun 2 gün önce doktordaydım. Bi sıkıntı yoktu olsa söylerdi. Şuan duruş pozisyonu göbek deliği hizanın solunda kafası sagında ayakları var :)kızlar ya benim oğlum da ilk defa dünden beri sık sık aşağıda kasıklarıma vajinama vuruyo Karnım çok geriliyo bugün hatta biraz önce vajinama vurdu sanki içinden bir şey çıkacak gibi oldu çok kısa sürdü tabi de korktum iyice manyağa bağladım ne normal neden korkulur neden korkulmaz bilmiyorum ilk çocuk olunca . Dünden beri inanılmaz gazım var tuvalete de çıkamadım onunla bağlantısı yoktur heralde di mi? Dedim ya işte kafa iyice gidiyo . Hep göbeğimin oralarda yanlarda takılırdı bu çocuk 2 gündür niye böyle anlamadım
Canım olmaz, 1 almayıp 2 ile başlayamazsın ki biz yanlışlıkta 0 almıştık prematüreye giriyor o :) sonra 1 numara aldık. Bebekler doğduğunda sadece kilosu değil kalça, bacak yapısıda önemli belki 1 bile tam gelmeyecek prematüre 2 3 gün kullanacagım hiç belli olmaz ama 1 şart tabiki. Ben ıslak mendili uni baby aldım. Marka olarakta güvenilir marka içeriği konusunda sen bilirsin yine de.Merhaba arkadaşlar bn prima premium care 1 numara aldım yeni doğan sonuçta küçük olmaz değil mi . Bir işi küçük değil mi dedi de zaten bebek en fazla 3.5 doğuyor . Metro da indirim varmış o yüzden erkenden bezimizi de Almiş olduk. Islak mendil olarak uni baby mi prima hassas olandan mi alsam kararsız kaldım
butikbebe, e bebekten yapmıştım. Fakat konunun ilk sayfasında internetten alışveriş yapabilceğimiz siteler yazıyor. Orada güvenilir bilindik sitelerde var pamidor gibi..kızlar civil dışında online alışveriş yaptığınız bebiş sitesi link ya da isim verebilir misiniz ? memnun kaldınız mı ?
Benimkide aynı böyle canım. Arkasının yatması güzel birde önündeki masada kademeli 3 kademesi var. Çocuk büyüdükçe sıkışmasın diye öne kaydırıyorsun. Fiyat olarak daha uygunu yokmu baktınmı netten?http://mobil.e-bebek.com/peg-perego-prima-pappa-zero-3_PEG-030004BL59 bunu alıcaz galiba dediğin gibi kademeleri 6aylıkken kullanılmaya başlanabilir falan deniyor ama bilemiyorum tabiki :)
Bu fiyatı vermiycez canm modeli göstermek için link verdm bukadar para vermem imkansız :) Aynı modeli çok çok uyguna alıcaz tanıdıktan :)Benimkide aynı böyle canım. Arkasının yatması güzel birde önündeki masada kademeli 3 kademesi var. Çocuk büyüdükçe sıkışmasın diye öne kaydırıyorsun. Fiyat olarak daha uygunu yokmu baktınmı netten?
İyi sevindim çünkü bu kadar çok vermeye gerek yokBu fiyatı vermiycez canm modeli göstermek için link verdm bukadar para vermem imkansız :) Aynı modeli çok çok uyguna alıcaz tanıdıktan :)
aynen öyle.. ben biliyorum bebiş olunca çok tartışıcaz :)çocuk onun he ne kolay sahipleniyorlar yahu. sinir şeyler. hep aynı canım hep senin eşin değişik değil bi çoğumuzun eşi değişik tür. ya da bunlar hepten değişik varlıklar :)
Her evde var tatlım.Bende diyorum keşke sen hamile kalsaydın diye :) benden daha çok afralı tafralı adam :) onlarında mı hormonları değişiyor acaba :):) doğduktan sonra ne yapacaklar acaba ?şimdi benim çocuğum diyorlar ama ağlasa hasta olsa direk bizim kucağımıza atarlar durmuyor diye :):)aynen öyle.. ben biliyorum bebiş olunca çok tartışıcaz :)
hepten hepten değişik varlıklar. konuşmuyorum eşimle.. :) konuşmak istemiyorum ya.içimden gelmiyor
Tanıdığımz satıyor bebek ürünlerini ücretsz bile alabiliriz. Vallahi bişey alacağm zaman hep daha uygununu arıyorum aradaki farka kızıma neler alırım diyeİyi sevindim çünkü bu kadar çok vermeye gerek yok
Kızlar , benim de canım skkin bugün.. Ben yine önceden yaptığım bir hatayi tekrar yaptım. Biz ev alisverisimizde sağolsun ailecek gitmistim kp illa tanidik var tanıdık olsun diye hep ısrar etti tamam dedim. Gittik mobilyaciya, içime sinmeyen bir oturma takımı yatak odası aldım, perde aldım... Sonra ah ettim hayır taniidk olmicak diye ama ev alırken kp yine tanıdık dedi.. Biz yıne tanıdığa gittik.. Bu ara bebk iicn marangoz tanıdık var ona gidelim diyordu yok dedim baba sen karışma.. Neyse. Biz bugün gorumceler ile mağazalara bakinmaya gitiik bebek odası falan.. Ya herşeye karışıyorlar, yok oyle olmasın yok böyle olmasın.. Yok su renk. Yok buna gerek yok.. Benim.heves kaçık, moral bozuk sadece bakmak için bakıyorum.. Emzirme koltuğu bakıyorum. Ay buna hiç gerek yok falan ../ neyse ciktik mobilyacidan. Bebek mağazasına gititk. Ondan alma, çok alma, ya bebegimin doğru düzgün zibini alt tulumu yok alma da alma (( esimde bir tuhaf ona ayrı sinirliyim zaten. Bütün gün moral bozuk can sıkkın ne gezdigimden ne gordugumden ne bir kaç parça aldığım kıyafetten birşey anladım. Bebegimin ismi de olay. Kp.ismi olsun diyor küçük gorumce. Benim bir isim.var gönlümde ay o nasıl isimmis. Olmasın Mis.. En sonda eşimin ablasına birşeyler alacaktır kuruyemiş falan. Evden çıkmadan ben beraber alalım dedim . akşam oldu , ablasının yanında biz ablamla su dükkâna gidiyoruz dedi.. Bana da yarım.ağız sende gel diyor. Bende gitmedim. Ya kızlar gün geliyor ben kendime ceviz badem falan alamiyorum. Sağolsun 15o TL ye alışveriş yapmış zoruma gitti.. Cuma dan beri antep fıstığı istiyorum beyfendi tamam maaş yatsın diyor, bugün ablaya almış.
Uzun oldu kızlar kusura bakmayın
Kızlar lohusa pijama takımı olayı kafama takılıyor. Ekru alayım diyorum. İçi uzun kollu mu olsun illa. Kısa kollu olsa da olur mu? Sabahligi olacak zaten uzun kollu. Ama usur muyum ki? Hastane sıcak mi olur soğuk mu. Ay bilemedim.
Eşini uyardın mı canım uyardığın halde devam ediyorsa bencede sen tek başına birikim yap bende şimdiden eğitimi için para biriktirmeyi düşünüyorum.sağolsun bizim evimiz ve arabamızı kayınbabam aldı ama düğünü ve eşyaları eşim aldı nişanlıykende bilemedik çok harcadk şimdi kredi ödüyorz.bir eve faiz girmeye kalsn ne berek kalıyor ne huzurşu borç bitsn bizde biriktireceğiz İnşallah. kesinlikle birikim yap canım bu devirde eğitim baya masraflı ilrde faydasını görürsn.iki maaşla Çok rahat evde alabilirsnz ödemede sıkıntı yaşamazsnz bnce
Merhaba arkadaşlar bn prima premium care 1 numara aldım yeni doğan sonuçta küçük olmaz değil mi . Bir işi küçük değil mi dedi de zaten bebek en fazla 3.5 doğuyor . Metro da indirim varmış o yüzden erkenden bezimizi de Almiş olduk. Islak mendil olarak uni baby mi prima hassas olandan mi alsam kararsız kaldım
Bende bu tarz beşikle parkyatak arasında çok gidip geldim. Ama 2 yaşından sonra zaten karyola yataga geçirmeyi düşünüyorum. Sonucunda park yatak aldım çünküGünaydın kızlar :) sizin fikrinize çok ihtiyacım var.Beşik konusunda çok kararsızım.Bana Yardımcı olurmusunuz?
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx ikeadan bu beşiğe baktım.Arakadaşım kullanmış çok memnun kaldım dedi.Ben sallanan beşik istemiyorum zaten alışmasın diye.Park beşiklerde hiç sıcak gelmedi bana beğenemedim bir türlü.Normalde kararsız değilim ama beşik konusunda çok kararsız kaldım
Yok yok pintilik degil bu doğru söylüyorsun. Birsürü masraf var zaten. Herşeyin kaliteli ve uygununu aramak lazım. Ona verecegin parayı başka birşeylere verirsin.Tanıdığımz satıyor bebek ürünlerini ücretsz bile alabiliriz. Vallahi bişey alacağm zaman hep daha uygununu arıyorum aradaki farka kızıma neler alırım diyeBiraz pinti oldum galiba bebişten sonra
Cnm tuz çok mu tüketiyorsun
Kızlar Günaydın, haftasonu hiç giremedim foruma, malum evde dip köşe temizlik vardı, ablam geldi sagolsun, her tarafı temizledi, ben doğru düzgün bişey yapmadığım halde yoruldum, haftasonu hiç dinlenemedim, M mambiaBol su iciyorsun ve tuzu sifira cekiyorsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?