2016 Şubat Anneleri

ben ataşehirde oturuyorum canım :=)

Yok yok pintilik degil bu doğru söylüyorsun. Birsürü masraf var zaten. Herşeyin kaliteli ve uygununu aramak lazım. Ona verecegin parayı başka birşeylere verirsin.
Aynen herşeyi uyguna getirmeye çalışıyorum bu seferde eşimle o yüzden tartışıyoruz abartma alırz işte bu kadar incelemeye gerek var mı diye

Ewet cnm tuzu kes bn kestim bolca su içiyorum şişmiyorım. Aksine parmağında n Alyans ım düşmüyor. Ödem oluşmaz cnm

Telefonda yazmak işkence bn başka birşey yazıyorum başka birşeye dönüyor akıllı telefonmuş akıllı telefonun akılsızlığı

ah kararsızlıklar diyarından gelen ben ve düşüncelerim;

tam iki aydır bebek odası bakıyoruz. Aynen dediğin gibi sallansın istemiyordum. büyük kocaman bir iey de istemiyorum. Park yatak hiç istemiyrdum.
hatta karar vermiş oda yapacak yatak olarak da ikea beşiklerinden birini alacaktım.
Takiii bir gün arkadaşım park yatak tarzı bir foto atana kadar. altında da "ben bile sallanan bir yatak aldım ya pes doğrusu" diye başlayan bir mesaj. çocuk gittikçe ağırlaşıyor kolda veya ayakta sallamak güç duruma geliyor ve arkadaş sonunda isyan bayrağını çekip eve ikinci bir sallanan yatak alıyor...

Fikrim tabiki değişti. malum bir de ileride milletin "ben sana demiştim, sallanmamış bebek mi olurmuş... almadın sallanan yatak şimdi kendin uğraş... hiç de para veremem sallanan bir beşik için..." muamelesi görmemek için....
dün akşam küçük karyolalı (büyüyen beşiklerden değil) sallanan, istenildiğinde sabitlenen, sonrasında da ön çubukları kalkıp divan gibi olan karyolalardan almaya karar verdim.

cok guzelmis canm bizde dun besigimizi aldik sallananindan :) sallanmaya alismasin diyosun ama bebek bu sallanmadan buyumez... ( bu benm dusuncem ) bende park yatak hic dusunmedim simdi besigimizi kurcagimiz gunu iple cekiyorumm

A bu arada aldığımız bebek odası takımı bu... tabi bunun karyolasını küçük karyola olanını aldık.

tek içime sinmeyen kısmı şifonyerindeki düz kapaklı kısım. orasının da çekmece olmasını istedik, ürün değiştirecektik fakat sonra İkeadaki raf sistemlerinden bir şekilde orayı da kullanışlı hale getiririm diye dşündüm :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim fikirlerinize ihtiyacım var haftasonu annemlerdeydik bizde bebek yatağını anneanne alır oda parayı verdi siz beğenin alın diye bizde bakındık birinci fotodaki yatak sallanıp sabitlenenlerden 3 yaşına kadar kullanılabiliyor eşim bitane böyle alalım yeter zaten oda yapıcaz ilerde diyor bense bu mobilya olanı annem alacağı için günlük oturma odama da ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum ama gereksiz görüyor kendisi benim yanımda doğumdan sonra en fazla 15 gün birileri olucak sonrasında gün içinde yalnız olucam bebeğimle oyüzden ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum gündüz hep koltuktamı yatıcak sonuçta bebeğim yada ben onu uyutmak için hep yatak odasında mı olucam siz ne diyorsunuz ?

cok guzelmis canm bizde dun besigimizi aldik sallananindan :) sallanmaya alismasin diyosun ama bebek bu sallanmadan buyumez... ( bu benm dusuncem ) bende park yatak hic dusunmedim simdi besigimizi kurcagimiz gunu iple cekiyorumm
hayırlı olsun sizin de :)
aslında etrafımda sallanmadan uyuyan bebek o kadar çok ki, özeniyor ve bende yatağa koyduğumda uyuyan bebek istiyorum
hatta sürekli o kendi kendine uyuyan bebekleri kınıyorum, belki başıma gelir diye

tabi annem sağolsun, sana çekerse yandın diyor duvardan aşağıya doğru salıncak kurmuşlar, o kadar hızlı sallanırmışım ki camdan fırlayacak kadar o zamanlar kolik mi varmış, huysuz bebek demişler işte
korkumdan bende sallansın bari dedim anana çekme yavrum diye tembihliyorum arada

bunun boyutu nedir bilmiyorum ama gündüz ana kucaklarında uyutanlar var, dediğin gibi koltukta uyutanlar var, karyolasında uyutanlarda var elbet...
ben de henüz karışık duygulardayım ve aşağıdaki beşikten alsam mı diyorum...
fiyatları çok uygun olmasa da ikinci çocuk da düündüğüm için, hatta peşimize kardeşimin de çocuğu olur diye düşündüğüm için bir kere verebiliriz dedim, ama ana kucağı tarzı da düşünmğyor değilim.

bir de tiny love ürünü var, kkullananlar genelde memnun. üç kullanım için uygun olduğu söylenior.

aynen öyle. birde benim kp çok panik, bebek ağlamasın, üşümesin, şöyle durmasın, düşer, birşey olur.. offffffffffffff
torununu sevemiyordum kp yanında .. Allah yardımcımız olsun valla. beni strese sokuyorlar şimdiden. şimdi sakin görünüyorum ama o dönem bilemiyorum:) kendime güvenemiyorum.

Ana kucağından biraz daha büyük benim ikinci attığım beşik canım 0-18 ay kullanıma uygundur denildi ama bebek iri olursa okadar kullanılacağını sanmıyorum ki ben 1 yaşından sonra işe başlıcam babaannesi bakıcak küçük olanı ozamanda kullanabilir bi kaç ay daha diye düşünüyorum buarada oda takımınız çok güzelmiş sağlıkla mutlu günlerde kullansın inşallah

doğru alınmışken bir kere alınsın isteniyor. Sonuçta masraflı bebeler yapıyoruz:)
senin göndermiş olduğun anne yanı için daha uygun ve yaş itibari ile de uyun olur.

teşekkür ediyorum bu arada inşallah en kısa sürede gelir de içimiz rahatlar

canım çok güzelmiş takım. nereden aldınız ve fiyatı ne kadar acaba

canım çok güzelmiş takım. nereden aldınız ve fiyatı ne kadar acaba
teşekkür ediyorum, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah esenyalı da erol mobilya var. oradan aldık. internet siteleri ve ,internetten satışları da mevcut.
bu takım yatak hediyeli 2370 tl ye gelmiş oldu.
daha uygun ürünler de var

esenyalı da erol mobilya var. oradan aldık. internet siteleri ve ,internetten satışları da mevcut.
bu takım yatak hediyeli 2370 tl ye gelmiş oldu.
daha uygun ürünler de var
pendik esenyalı mı ben karıştıyorum karşıyla :)
bakayım int. sitesine canım

merhaba subat annelerı aranızda mixovul fıtıl kullanan warmı acaba bır soru sormam gerekıyordaa

ah ahhh bende bende karıştırıyorum :)
spesifik mekanlardan örnk olarak, Pendik Neomarini geçtikten sonra. tuzla içmeler köprüsü'ne gelmeden.
:) akşam bakmaya gidicez inşallah. elit bebek odası takımı gözüme bir hoş geldi ama.. yakından görmek istiyorum
güzel bir tarif verdinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…