ben ataşehirde oturuyorum canım :=)Yok canım kartalda oturuyorum ama nette bayagı bir araştırdım. Ataşehir agız diş saglıgı hastanesindeki doktorları begenen çok. Eniyihekim.com da bayagı bir iyi yorum var. Onun için oraya gidecegim. Sen nerede oturuyorsun?
Aynen herşeyi uyguna getirmeye çalışıyorum bu seferde eşimle o yüzden tartışıyoruz abartma alırz işte bu kadar incelemeye gerek var mı diyeYok yok pintilik degil bu doğru söylüyorsun. Birsürü masraf var zaten. Herşeyin kaliteli ve uygununu aramak lazım. Ona verecegin parayı başka birşeylere verirsin.
Ewet cnm tuzu kes bn kestim bolca su içiyorum şişmiyorım. Aksine parmağında n Alyans ım düşmüyor. Ödem oluşmaz cnmKızlar Günaydın, haftasonu hiç giremedim foruma, malum evde dip köşe temizlik vardı, ablam geldi sagolsun, her tarafı temizledi, ben doğru düzgün bişey yapmadığım halde yoruldum, haftasonu hiç dinlenemedim, M mambia @keryneia aslında çok tuz tüketmiyorum, ondan mı diyorsunuz, deneyim bakalım, çünkü gerçekten çok yoruluyorum uyurken, hiç uykumu alamıyorum
Günaydın kızlar :) sizin fikrinize çok ihtiyacım var.Beşik konusunda çok kararsızım.Bana Yardımcı olurmusunuz?
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx ikeadan bu beşiğe baktım.Arakadaşım kullanmış çok memnun kaldım dedi.Ben sallanan beşik istemiyorum zaten alışmasın diye.Park beşiklerde hiç sıcak gelmedi bana beğenemedim bir türlü.Normalde kararsız değilim ama beşik konusunda çok kararsız kaldım
Günaydın kızlar :) sizin fikrinize çok ihtiyacım var.Beşik konusunda çok kararsızım.Bana Yardımcı olurmusunuz?
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx ikeadan bu beşiğe baktım.Arakadaşım kullanmış çok memnun kaldım dedi.Ben sallanan beşik istemiyorum zaten alışmasın diye.Park beşiklerde hiç sıcak gelmedi bana beğenemedim bir türlü.Normalde kararsız değilim ama beşik konusunda çok kararsız kaldım
hayırlı olsun sizin de :)cok guzelmis canm bizde dun besigimizi aldik sallananindan :) sallanmaya alismasin diyosun ama bebek bu sallanmadan buyumez... ( bu benm dusuncem) bende park yatak hic dusunmedim simdi besigimizi kurcagimiz gunu iple cekiyorumm
bunun boyutu nedir bilmiyorum ama gündüz ana kucaklarında uyutanlar var, dediğin gibi koltukta uyutanlar var, karyolasında uyutanlarda var elbet...Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim fikirlerinize ihtiyacım var haftasonu annemlerdeydik bizde bebek yatağını anneanne alır oda parayı verdi siz beğenin alın diye bizde bakındık birinci fotodaki yatak sallanıp sabitlenenlerden 3 yaşına kadar kullanılabiliyor eşim bitane böyle alalım yeter zaten oda yapıcaz ilerde diyor bense bu mobilya olanı annem alacağı için günlük oturma odama da ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum ama gereksiz görüyor kendisi benim yanımda doğumdan sonra en fazla 15 gün birileri olucak sonrasında gün içinde yalnız olucam bebeğimle oyüzden ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum gündüz hep koltuktamı yatıcak sonuçta bebeğim yada ben onu uyutmak için hep yatak odasında mı olucam siz ne diyorsunuz ?
Eki Görüntüle 1682411 Eki Görüntüle 1682414
aynen öyle. birde benim kp çok panik, bebek ağlamasın, üşümesin, şöyle durmasın, düşer, birşey olur.. offffffffffffffHer evde var tatlım.Bende diyorum keşke sen hamile kalsaydın diye :) benden daha çok afralı tafralı adam :) onlarında mı hormonları değişiyor acaba :):) doğduktan sonra ne yapacaklar acaba ?şimdi benim çocuğum diyorlar ama ağlasa hasta olsa direk bizim kucağımıza atarlar durmuyor diye :):)
Ahh canım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun canını sıkmamaya calıs tek basına alışveriş yap ıstersen
aynen öyle yapıcam canım. kocamıda istemiyorum yanımda :)
Ana kucağından biraz daha büyük benim ikinci attığım beşik canım 0-18 ay kullanıma uygundur denildi ama bebek iri olursa okadar kullanılacağını sanmıyorum ki ben 1 yaşından sonra işe başlıcam babaannesi bakıcak küçük olanı ozamanda kullanabilir bi kaç ay daha diye düşünüyorum buarada oda takımınız çok güzelmiş sağlıkla mutlu günlerde kullansın inşallahbunun boyutu nedir bilmiyorum ama gündüz ana kucaklarında uyutanlar var, dediğin gibi koltukta uyutanlar var, karyolasında uyutanlarda var elbet...
ben de henüz karışık duygulardayım ve aşağıdaki beşikten alsam mı diyorum...
fiyatları çok uygun olmasa da ikinci çocuk da düündüğüm için, hatta peşimize kardeşimin de çocuğu olur diye düşündüğüm için bir kere verebiliriz dedim, ama ana kucağı tarzı da düşünmğyor değilim.
bir de tiny love ürünü var, kkullananlar genelde memnun. üç kullanım için uygun olduğu söylenior.
doğru alınmışken bir kere alınsın isteniyor. Sonuçta masraflı bebeler yapıyoruz:)Ana kucağından biraz daha büyük benim ikinci attığım beşik canım 0-18 ay kullanıma uygundur denildi ama bebek iri olursa okadar kullanılacağını sanmıyorum ki ben 1 yaşından sonra işe başlıcam babaannesi bakıcak küçük olanı ozamanda kullanabilir bi kaç ay daha diye düşünüyorum buarada oda takımınız çok güzelmiş sağlıkla mutlu günlerde kullansın inşallah
A bu arada aldığımız bebek odası takımı bu... tabi bunun karyolasını küçük karyola olanını aldık.
tek içime sinmeyen kısmı şifonyerindeki düz kapaklı kısım. orasının da çekmece olmasını istedik, ürün değiştirecektik fakat sonra İkeadaki raf sistemlerinden bir şekilde orayı da kullanışlı hale getiririm diye dşündüm :)
teşekkür ediyorum, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahcanım çok güzelmiş takım. nereden aldınız ve fiyatı ne kadar acaba
pendik esenyalı mı ben karıştıyorum karşıyla :)esenyalı da erol mobilya var. oradan aldık. internet siteleri ve ,internetten satışları da mevcut.
bu takım yatak hediyeli 2370 tl ye gelmiş oldu.
daha uygun ürünler de var
ah ahhh bende bende karıştırıyorum :)pendik esenyalı mı ben karıştıyorum karşıyla :)
bakayım int. sitesine canım
:) akşam bakmaya gidicez inşallah. elit bebek odası takımı gözüme bir hoş geldi ama.. yakından görmek istiyorumah ahhh bende bende karıştırıyorum :)
spesifik mekanlardan örnk olarak, Pendik Neomarini geçtikten sonra. tuzla içmeler köprüsü'ne gelmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?