bukadar müdahele ettirme canım. babsının ismini koymak istiyorsa doğursun bitane kendi koysun ozaman. aman bizimkilerde böylede biz çok kavga ettik. en sonunda aralar açıldı. hoş durum değil ama kafam rahat en azından. millet k.v ve k.p den çeker. bende görümce ve k. biraderden çekiyorum. ah bu salak eşler ahhhh.Kızlar , benim de canım skkin bugün.. Ben yine önceden yaptığım bir hatayi tekrar yaptım. Biz ev alisverisimizde sağolsun ailecek gitmistim kp illa tanidik var tanıdık olsun diye hep ısrar etti tamam dedim. Gittik mobilyaciya, içime sinmeyen bir oturma takımı yatak odası aldım, perde aldım... Sonra ah ettim hayır taniidk olmicak diye ama ev alırken kp yine tanıdık dedi.. Biz yıne tanıdığa gittik.. Bu ara bebk iicn marangoz tanıdık var ona gidelim diyordu yok dedim baba sen karışma.. Neyse. Biz bugün gorumceler ile mağazalara bakinmaya gitiik bebek odası falan.. Ya herşeye karışıyorlar, yok oyle olmasın yok böyle olmasın.. Yok su renk. Yok buna gerek yok.. Benim.heves kaçık, moral bozuk sadece bakmak için bakıyorum.. Emzirme koltuğu bakıyorum. Ay buna hiç gerek yok falan ../ neyse ciktik mobilyacidan. Bebek mağazasına gititk. Ondan alma, çok alma, ya bebegimin doğru düzgün zibini alt tulumu yok alma da alma (( esimde bir tuhaf ona ayrı sinirliyim zaten. Bütün gün moral bozuk can sıkkın ne gezdigimden ne gordugumden ne bir kaç parça aldığım kıyafetten birşey anladım. Bebegimin ismi de olay. Kp.ismi olsun diyor küçük gorumce. Benim bir isim.var gönlümde ay o nasıl isimmis. Olmasın Mis.. En sonda eşimin ablasına birşeyler alacaktır kuruyemiş falan. Evden çıkmadan ben beraber alalım dedim . akşam oldu , ablasının yanında biz ablamla su dükkâna gidiyoruz dedi.. Bana da yarım.ağız sende gel diyor. Bende gitmedim. Ya kızlar gün geliyor ben kendime ceviz badem falan alamiyorum. Sağolsun 15o TL ye alışveriş yapmış zoruma gitti.. Cuma dan beri antep fıstığı istiyorum beyfendi tamam maaş yatsın diyor, bugün ablaya almış.
Uzun oldu kızlar kusura bakmayın
ben hem coraspirin hem clexane iğne kullanıyorum canım. coraspirin 2 ya önce bırakılacak. iğne sonuna kadar devam. ve normal doğum olabilirmiş inşallah.Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi, kullananlar kacinci haftaya kadar kullanacaksiniz
Cnm hangi Ates olceri aldiinKızlar faceden reklam vardi ebebekten indirim kuponu veriyordu gördünüz mü. 125 uzerine 40 30 20...tl filan ilk girenlere grup grup . Baktım ki kimse bi şey yazmamis hala devam ediyorsa bi bakın. Ben ateş ölçer aldım 6520 160 a geldi. İi oldu
Eşini uyardın mı canım uyardığın halde devam ediyorsa bencede sen tek başına birikim yap bende şimdiden eğitimi için para biriktirmeyi düşünüyorum.sağolsun bizim evimiz ve arabamızı kayınbabam aldı ama düğünü ve eşyaları eşim aldı nişanlıykende bilemedik çok harcadk şimdi kredi ödüyorz.bir eve faiz girmeye kalsn ne berek kalıyor ne huzurHanımlar eşinizden gizli para biriktiriyo musunuz? Eşim çok rahat para harcıyo, evimiz yok, masraf çok, hiç birikimimiz yok, 2 maaş her ay gidiyo, gizliden artık bişiler yapsam diyorum bebiş olucak, sonuçta daha çok masraf olucak, o para da gene bizim için, maaşımı alınca kızım için her ay çeyrek alsam ne güzel olur
Aynen. Gene bel sirt karin agrisindan uyuyamadim en sonuda kalktim. İse gidicem bir de of ofUykusuz hergece :-( :-(
canim niye vermiyorlar calisabilir raporu... benim de aralik ortasi basliyor ama ocak syina kadar calisayim diyordum..Merhaba canim senin de 30. Haftaya az kalmis. Ne zaman izin almayi dusunuyirsun, ikizde calisabilir raporu verilmiyor diye soylediler. Dogumdan sonraya en fazla kac hafta aktariliyor bilgin var mi
Uykusuz hergece :-( :-(
bukadar müdahele ettirme canım. babsının ismini koymak istiyorsa doğursun bitane kendi koysun ozaman. aman bizimkilerde böylede biz çok kavga ettik. en sonunda aralar açıldı. hoş durum değil ama kafam rahat en azından. millet k.v ve k.p den çeker. bende görümce ve k. biraderden çekiyorum. ah bu salak eşler ahhhh.
her şey onalrın yüzünden. oratyı bulmayı bilmedikleri için biz çekiyoruz. hayatlarına bu kadar müdahele ettrimek onların suçu.
Braun 6520 kulaktan olcenden aldım canım.Cnm hangi Ates olceri aldiin
Çok süslü puslu değil ama temiz sık olsun biraz diyorum bi de benim önden Düğmeli pijamam pek yok. Sabahık kültürüm hiç yok.Yahu ben bir doktor takip ediyorum facete 5000 - 7000'e doğuma giriyor kendileri, hastalarının giyindiklerine bakıyorum hepsi normal gecelik terlik vs öyle süslü püslü giyen yok.. Göyüs kısmı açılan birşey olsun yeter ya .. Ben evdekileri götürmek istiyorum ama yelekli takımlarımda dekoltesiz yok maalesef, uygun birşey alıcam bende :)
Sen pijamalarini paylaştın mi canım. Bir resimlerini koysan benim de fikrim olsa.Bende kullanıyorum canım 32.haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor
İkiside olur bence canım hastane odaları sıcak oluyor klimalar odadan ayarlanıyor kısa kollu alırsan odayı biraz daha sıcak yaparsın ama ben uzun kollu aldım dantelli suslu olanı bi tane de gecelik sabahlik takımım var önden düğmeli kısa kollu ikisini de götüreceğim değişik giyerim diye düşündüm
Canım benimki baştan beri kafa yukarda ayakları asagıda.. yukardan kafa atıyor aşagıdan tekme bende sıkça vajinamda hissediyorum tekmeleri.. sonuna kadar dönmezse yandıkkızlar ya benim oğlum da ilk defa dünden beri sık sık aşağıda kasıklarıma vajinama vuruyo Karnım çok geriliyo bugün hatta biraz önce vajinama vurdu sanki içinden bir şey çıkacak gibi oldu çok kısa sürdü tabi de korktum iyice manyağa bağladım ne normal neden korkulur neden korkulmaz bilmiyorum ilk çocuk olunca . Dünden beri inanılmaz gazım var tuvalete de çıkamadım onunla bağlantısı yoktur heralde di mi? Dedim ya işte kafa iyice gidiyo . Hep göbeğimin oralarda yanlarda takılırdı bu çocuk 2 gündür niye böyle anlamadım
Yok küçük degil canım. Ama o üzerinde yazan kilolara çok aldanmayın. Benim oğlum 52 cm 3.950 doğdu. Ablamın kızıda tamamen aynı doğdu. Onun bacakları çok tombişti direk 2 numaradan başlamıştı. Benimkide onun gibi olacak diye direk 2 aldım. Ama bacakları incecik doğdu. Eşim hemen gidip 1 numara bez almıştı :) o yüzden şimdi bende kampanya var diye 1 tane 1 numara aldım. 2 tane 2 numara aldım. Ucuz bez bulursan daha fazla 1 alma hemen büyürlerse kullanamazsın. Ama 2 alırsan illaki kullanırsın elinde kalmaz. Baktın bebişin küçük doğdu bezin yetmezse gider 1 numara alırsınMerhaba arkadaşlar bn prima premium care 1 numara aldım yeni doğan sonuçta küçük olmaz değil mi . Bir işi küçük değil mi dedi de zaten bebek en fazla 3.5 doğuyor . Metro da indirim varmış o yüzden erkenden bezimizi de Almiş olduk. Islak mendil olarak uni baby mi prima hassas olandan mi alsam kararsız kaldım
çocuk onun he ne kolay sahipleniyorlar yahu. sinir şeyler. hep aynı canım hep senin eşin değişik değil bi çoğumuzun eşi değişik tür. ya da bunlar hepten değişik varlıklar :)[QUO
Söyledim zaten bir gün. Bir laf etti ki ben hiç sevmem öyle şeyleri. X bir isim dedi bu olsun diye bende bizim ailede var ve sevmiyorum o kişiyi dedim. Bana bizde yok o isim ben çok seviyorum falan dedi. Sen koyarsin o zaman dedim. Peşine çocuk bizim falan dedi. Ne biçim laf o dedim , tersledim. Gece rüyamda kanamam olmuştu. Skildim, üzüldüm çünkü. Benim koca da bir değişik valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?