2016 Şubat Anneleri

kızlar ya benim oğlum da ilk defa dünden beri sık sık aşağıda kasıklarıma vajinama vuruyo Karnım çok geriliyo bugün hatta biraz önce vajinama vurdu sanki içinden bir şey çıkacak gibi oldu çok kısa sürdü tabi de korktum iyice manyağa bağladım ne normal neden korkulur neden korkulmaz bilmiyorum ilk çocuk olunca . Dünden beri inanılmaz gazım var tuvalete de çıkamadım onunla bağlantısı yoktur heralde di mi? Dedim ya işte kafa iyice gidiyo . Hep göbeğimin oralarda yanlarda takılırdı bu çocuk 2 gündür niye böyle anlamadım

bukadar müdahele ettirme canım. babsının ismini koymak istiyorsa doğursun bitane kendi koysun ozaman. aman bizimkilerde böylede biz çok kavga ettik. en sonunda aralar açıldı. hoş durum değil ama kafam rahat en azından. millet k.v ve k.p den çeker. bende görümce ve k. biraderden çekiyorum. ah bu salak eşler ahhhh.
her şey onalrın yüzünden. oratyı bulmayı bilmedikleri için biz çekiyoruz. hayatlarına bu kadar müdahele ettrimek onların suçu.

Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi, kullananlar kacinci haftaya kadar kullanacaksiniz
ben hem coraspirin hem clexane iğne kullanıyorum canım. coraspirin 2 ya önce bırakılacak. iğne sonuna kadar devam. ve normal doğum olabilirmiş inşallah.

Cnm hangi Ates olceri aldiin

Eşini uyardın mı canım uyardığın halde devam ediyorsa bencede sen tek başına birikim yap bende şimdiden eğitimi için para biriktirmeyi düşünüyorum.sağolsun bizim evimiz ve arabamızı kayınbabam aldı ama düğünü ve eşyaları eşim aldı nişanlıykende bilemedik çok harcadk şimdi kredi ödüyorz.bir eve faiz girmeye kalsn ne berek kalıyor ne huzur şu borç bitsn bizde biriktireceğiz İnşallah. kesinlikle birikim yap canım bu devirde eğitim baya masraflı ilrde faydasını görürsn.iki maaşla Çok rahat evde alabilirsnz ödemede sıkıntı yaşamazsnz bnce

Merhaba arkadaşlar bn prima premium care 1 numara aldım yeni doğan sonuçta küçük olmaz değil mi . Bir işi küçük değil mi dedi de zaten bebek en fazla 3.5 doğuyor . Metro da indirim varmış o yüzden erkenden bezimizi de Almiş olduk. Islak mendil olarak uni baby mi prima hassas olandan mi alsam kararsız kaldım

bende döndüm döndüm 5 ten beri. artık kalktım ne yapayım. ders çalışayım bari :)

kızlar civil dışında online alışveriş yaptığınız bebiş sitesi link ya da isim verebilir misiniz ? memnun kaldınız mı ?

Merhaba canim senin de 30. Haftaya az kalmis. Ne zaman izin almayi dusunuyirsun, ikizde calisabilir raporu verilmiyor diye soylediler. Dogumdan sonraya en fazla kac hafta aktariliyor bilgin var mi
canim niye vermiyorlar calisabilir raporu... benim de aralik ortasi basliyor ama ocak syina kadar calisayim diyordum..

erkenciler belli :))

bu haftalar bebeklerimiz annelerini korkutuyor... bak gelirim hemen diye...

ben hep bebeklerimle konusurken anlastigimiz gibi subattan once gelmek yok diyorum... bakalim anlasmaya uyacak mi bizim sipalar... :))

[QUO

Söyledim zaten bir gün. Bir laf etti ki ben hiç sevmem öyle şeyleri. X bir isim dedi bu olsun diye bende bizim ailede var ve sevmiyorum o kişiyi dedim. Bana bizde yok o isim ben çok seviyorum falan dedi. Sen koyarsin o zaman dedim. Peşine çocuk bizim falan dedi. Ne biçim laf o dedim , tersledim. Gece rüyamda kanamam olmuştu. Skildim, üzüldüm çünkü. Benim koca da bir değişik valla.

Çok süslü puslu değil ama temiz sık olsun biraz diyorum bi de benim önden Düğmeli pijamam pek yok. Sabahık kültürüm hiç yok. Nasıl alsam diye kararsizim.

Sen pijamalarini paylaştın mi canım. Bir resimlerini koysan benim de fikrim olsa.

Canım benimki baştan beri kafa yukarda ayakları asagıda.. yukardan kafa atıyor aşagıdan tekme bende sıkça vajinamda hissediyorum tekmeleri.. sonuna kadar dönmezse yandık yukardan mideyi rahatsız ediyor aşagıdan vajinayı.. ama doktorum döner dedi. İnş dönerler.
Yok küçük degil canım. Ama o üzerinde yazan kilolara çok aldanmayın. Benim oğlum 52 cm 3.950 doğdu. Ablamın kızıda tamamen aynı doğdu. Onun bacakları çok tombişti direk 2 numaradan başlamıştı. Benimkide onun gibi olacak diye direk 2 aldım. Ama bacakları incecik doğdu. Eşim hemen gidip 1 numara bez almıştı :) o yüzden şimdi bende kampanya var diye 1 tane 1 numara aldım. 2 tane 2 numara aldım. Ucuz bez bulursan daha fazla 1 alma hemen büyürlerse kullanamazsın. Ama 2 alırsan illaki kullanırsın elinde kalmaz. Baktın bebişin küçük doğdu bezin yetmezse gider 1 numara alırsın

Islak mendilde ben temizleme pamugu alacagım sadece ıslatıp kullanıyorsun. Özellikle ilk zamanlar için.. daha sonra beni zorlamazsa hep devam ederim.

Eklentiler

• lBAE-20030_1.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 42
çocuk onun he ne kolay sahipleniyorlar yahu. sinir şeyler. hep aynı canım hep senin eşin değişik değil bi çoğumuzun eşi değişik tür. ya da bunlar hepten değişik varlıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…