2016 Şubat Anneleri

Bende bej mi siyah mı arada gidip geliyorum.. Yenidoğan mi alacaksın 3ay dan başlayani mi canim

Bende o hastanedeyim ilkini 5 sene önce orada yapmıştım. Çok memnun kaldım hastaneden... oğluşumu hala o hadtaneye götürüyorum. Benim doktorum Neslihan Şeker onada randevu almak zor. Ama 1 ay sonrasına alınca kolay oluyor. Birde ben tercih ederken çok hastası olanı tercih ediyorum. Bence iyi doktor olduğunu gösterir.
Randevuyu ilk saate alınca problem olmuyor. 9.30 alıyorum en geç 10 -10.15de giriyorum.

Bende bej mi siyah mı arada gidip geliyorum.. Yenidoğan mi alacaksın 3ay dan başlayani mi canim

yenidoğan istiyorum ben kocam 3 ay için 50 lira tasarruftan yana
- kışın zaten cok çıkmıcaz dışarı yaza kadar zaten 3 -4 aylık olacak desede yeni doğan en mantıklısı
sonucta hastahaneye gidicez bol bol :)

evet yaa 700-800 arası
ah bu sandalyeler işteee Bunlar hep kafa karışıklığı
bunun bir de ayak koyma şeysi varmış. benim boy kısa olduğu için ayaklar yere deymiyor..
o olunca çok rahat oluyor. tabii bakalım günler içinde hangisi sığacak hangisine para yetecek
hadi bakalım, akşama gidip görünce belki vazgeçer gene ikeaya yolu tutarsınız

ay vallahi evlenirken bu kadar incik cincik etmemiş, 45 gün sonrasına evlilik tarihi alıp, herşeyi sıfırdan yapmıştım bu kadar zorlanmamıştım

Oradan ekleyince böyle oluyor. Küç0k eklemek istersen önce fotoyu kaydet sonra mesaz yazarken alttaki dosya ekleden ekle o zaman küçük oluyor. :)
Oda içinde kesinlikle bütün eştaları koy sonra al..

http://www.babymall.com.tr/CHC-79108490/chicco-lullaby-europa-oyun-parki-silver-65-95-cm.html ben bu yataktan almayı düşünüyorum oda yapmayacagım evimde cok yerde yok ve ayda en az bir defa mutlaka 3-4 günlük yatılı seyahatimiz oluyor bana pratik ve kullanıslı geldi tek kafama takılan konu sallanmıyor olması ama dediğim gibi karyola alacak yer yok iki beşik almakda istemiyorum yatılı gittiğim yer için ayrı bide belli mi lur cocuklar tuhaf oluyor yerini aramasın en azından hep aynı yatakta yatmıs olur kaliteli de geldi videosunu izlerseniz

aklım şu yatakta daha uygun bulursam bunu alacagım, bulamazsam bunun kenarı inmeyeni var ikeada onu alacağım mecburen

http://www.civilim.com/by-solvo-yataga-baglanabilen-besik

Bu modeli varsa tanıdık marangozlara gösterseniz belki daha uyguna maal edebilir

Neslihan şeker için de iyi diyorlar doğru.
Esra hanımı da bir arkadaşım gidiyormuş onun aracılığı ile gidiyorum.
Ay bizim tarhiler de aynı yanyana doğuma girermişiz

ay bu arada biz ctesi detaylıya girdik. ee şimdi napıcam doktor %90 bir sıkıntı görmedim dedi.
NEslihan hnm a 22 sine randevu aldım. Normalde bu hafta esraya aylık kontrolüm geliyor. Acaba bu ay iki kere mi gitsem, yoksa neslihanı mı beklesem ? keretayı özlemiştim ama renklide görünce biraz daha dayanırım gibime geliyor

Oradan ekleyince böyle oluyor. Küç0k eklemek istersen önce fotoyu kaydet sonra mesaz yazarken alttaki dosya ekleden ekle o zaman küçük oluyor. :)

en iyisi öyle yapayım, böyle çok büyük oluyor, ilgisi olmayan insanlarında gözüne sokmak zorunda kalıyorum

canım ben ikea da ki sandalyeden alırım büyük ihtimal. bizim oda küçük çok yer kaplar bu koltuk ve pahalı geldi..
aynen yaa kafayı yemeden hayırlısıyla doğum yapabilsek.. bilmiyorum valla akşam kesin karar vericem. dünün siniride var üzerimde. eşime direk şu siteye bak, bu akşam gidiyorum dedim. hiç nasılsın canım cicim yok :)

Güzelmiş tatlım bu park beşik.Ama burda yok maalesef bu modelinden görmedim hiç.Hep basit basit modeller var bişeye benzemiyor onlarda.Olanlarda çok pahalı zaten.Oyüzden ikeadan almaya karar verdim.sonuçta ahşapada bunada 3 yaşına kadar yatacak.Ondan sonra odasına yatak alacam.Onun için çok pahalı bişey almak istemiyorum.Ömürlük değil neticede bunlar :)

evet can sıkıntını telefondayken okumuştum
Ne desem boş tabiki.. aileleri karıştırmak her zaman sorun çıkartıyor.
keşke kendiniz çıkıp bakabilseniz. bu kadar içinizde olmasalar.
hatta o zaman eşinin gereksiz gördüğü şeyleri bile açıklayıp sence neden gerekli olduğunu ifade edebilirsin. ama sürekli etrafınızda birileri varken seni değil illla ki kendi akrabalarını dinleyecektir ,

inan sadece seninkisi değil böyle davranan bizde de aynı şeyler oluyor zaman zaman. özellikle şu birşeyler alma konusunda.
ben birşeyler almak istiyorum. illa birilileri bir maraz çıkartıyor en basitinden zıbın alırken bile. bir taraf aman alma çocuğun cinsiyeti değişir. bir taraf çok aldın o kadara gerek yok der...
artık gizli alıyoruz fikir sormuyorum, alınca biz bunu aldık diye bildiriyorum.

birde onu ben alıcam sakın alma diyenler var, bekle ki keyifleri gelsin de alsın... hepsini reddediyorum. ben alırım, biz alırız. gerek yok siz bir şeyler örün dedim. anneme teyzeme görümcelere yelek battaniye falan hepsine bir örgü verdim

işte önemli olan ihtiyacına göre almak bana şimdi en pahalı beşiği versen işime yaramaz yerim yok cünkü ihtiyacına en uygun geleni al :)

Ahaha aynı zamanda yapsak süper olurdu ama benim sezeryan :)
Ben çok doktorcu degilim birde bu ikinci herşey yolunda gittiği için çok sık gitmiyorum. Ayda bir kere gidiyorum. Geçen ay detaylıya girdim diye birde sorun yok dedi diye kendi doktoruma gitmedim. Yani 2 ay olacak işte.. en son 11 eylülde gitmişim kendi doktoruma. Çarşamba gidecegim inş. Bence çok gerek yok. Tahlillerimide yakın bir hastanede yaptırdım şeker yüklemesi kan tahlili idrar tahlili gösterecegim onlarıda.. Ama sen görmek istersen git tabi

İyi yapmışsın bence... böyle kararlı ol

işte önemli olan ihtiyacına göre almak bana şimdi en pahalı beşiği versen işime yaramaz yerim yok cünkü ihtiyacına en uygun geleni al :)
yaa benimde sıkıntım çok açılmamak gönül herşeyin en iyisi olsun istiyıor ama müsrif hareket etmekde istemiyorum.İkeadaki oyüzden daha hesaplı geldi.Park yataklar 600 den aşağı değil beğendiklerim.oda park yatak için külfetli geliyor :):) anlayacağın zormuş bu işler :) kendime bişey alırken bu kadar düşünmemiştim :):):) çocuktada aman hemen alırız diyordum ama öyle olmuyormuş onu anladım :):)

Park yatak alıyorsan pahalısına gerçekten gerek yok. Biz önce e bebekten 500 TL Alman marka bir yatak aldık geldik kurduk. Baktık yanında fermuar yok. Sonra dedim ben eşime bak bunda anca 2 yaşa kadar yatacak ablamın kızı 1.5 yaşında şuanda bie yatmak istemiyor. Gel biz bu yatagı degiştirelim. Ucız alalım dedim.
Gittik 250 TL lik başka bir yatak ile degiştirdik. İnanki hiç farkı yok. Kumaşı bile asagı yukarı aynı...
Yani diyecegim parasına bakma git gör elle boşuna markası var diye fazla verme

ayenn valla içi kapalı kutudan bakalım ne çıkacak.İNŞALLAHHH uslu uslu meleklerimiz olur hepimizin.yaa canım bu ikeadaki beşikleri yakından gördünmü sen ? bizim burda yok oyüzden inceleme sansım yok hensvik markanın beşiğini görmüşmüydün yakından ben ondan alıcamda yakından gördünmü acaba?

ben de ayda bir gidiyorum. Detaylıya girmeden önce kendi doktoruma da giderim diye düşünüyordum hatta. ama orada uzun uzun görünce bir de çok şükür sorun yok dediği için Neslihan hnm ın kontrolüne giderim.
sezeryan oolacaksan erken alır seni değil mi.

Bak benim ilk aldıgım krem rengiydi.
İkinci aldıgım mavili olan..
Evet krem olan daha şık ama gerçektende ikisi arasında kalite farkı pek yok.
Ablamın kızıda bu marka bir yatakta yatıyor. Hiçbirşey olmadı.

Eklentiler

• lHAU-607435_1.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 282
  • lBYP-DLC3031_1.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 265
Açıkçası bende erken istiyorum zaten sezeryan ve saglıklı herşey yolunda giderse 36-37 de olsun istiyorum. İnş bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…