- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Bende bej mi siyah mı arada gidip geliyorum.. Yenidoğan mi alacaksın 3ay dan başlayani mi canimsiyah almaya karar verdim, daha şık hem benim kıyafetlere uyar
ana oğul şık olalım dimi
_________
biz ikeadan bi beşik (kahve ve krem arasında kaldım), gündüzleri de bir hamak almaya karar verdik
ana kucakları çok kısa süreli ama hamaklar 2 yaşına kadar cok rahat kullanılıyor,
komşumun 2 bebesi var biri 1,5 yasında biri 2,5 yaşında gündüzleri hamakta yatıyorlar ve çok işe yarıyor
Bende o hastanedeyim ilkini 5 sene önce orada yapmıştım. Çok memnun kaldım hastaneden... oğluşumu hala o hadtaneye götürüyorum. Benim doktorum Neslihan Şeker onada randevu almak zor. Ama 1 ay sonrasına alınca kolay oluyor. Birde ben tercih ederken çok hastası olanı tercih ediyorum. Bence iyi doktor olduğunu gösterir.Sevindim yakın olmamıza. belki bir gün buluşuruz
Kaynarcadaki yüzyıl hastanesine gidiyorum canım :) Esra günay'a gidiyorum. Memnunum, ama Sürekli etrafımda Neslihan Alan'a gitmem konusunda uyarı var.
Neslihan alan da çok yoğun. ne zaman sıra alsam, en az 2 saat kapıda bekliyorum. ya doğum çıkıyor ya da başka bir şey...
Ben çalışıyorum ne yazık ki , zaman önemli benim için. Bakalım bu kontrolüm için de Neslihan a aldım ama girebilecek miyim
sen hangi hastane hangi doktor?
Bende bej mi siyah mı arada gidip geliyorum.. Yenidoğan mi alacaksın 3ay dan başlayani mi canim
oyyyyy koltuğa bak süppermışş. rengide harika :) ama fiyatı sanırım 700 tlden aşağı değildir. dün ikea dan şu sandalyeyi gördükEki Görüntüle 1682556
dolabı bebek takımlarından bakmadık canım yetişkin dolabı vardı, sepeti rafları yaylıydı. orada baya cazip geldi bize fiyati ya 900 yada 1000 di tam hatırlayamadım. şifonyer 420 tl sandalye 250-300 e geliyordu. beşik sallanmıyor diye üzerinde durmadım, illa ki bebek hafif hafif sallanmak istiyor. ikea da hiç yoktu unutkanlık yapıyor diye o düz beşikler vardı. e bebek de venüs sallanan beşik vardı 799 tl, yatağı içerisinde uyku setiyle birlikte satıyorlardı.. bu hesapla hemen hemen oda takımı fiyatına geliyordu. sandalye benimde hoşuma gitti bu arada :)
Oradan ekleyince böyle oluyor. Küç0k eklemek istersen önce fotoyu kaydet sonra mesaz yazarken alttaki dosya ekleden ekle o zaman küçük oluyor. :)hahhaha evet dün aynı işlemi yaptık. çocuk odasında yer açmak için
odaya sığmayabilir zaten, şuan çizim üstünde sığdırsak da orjinal halini görmeden almayacağım sandalyeyi
foto eklerken url ile yükleme yapıyorum. smile ların yanındaki foto kısmına basıyorum. url yi giriyorum. Sonra dana gibi fotoğraflar
cepten girenlere yazık
http://www.babymall.com.tr/CHC-79108490/chicco-lullaby-europa-oyun-parki-silver-65-95-cm.html ben bu yataktan almayı düşünüyorum oda yapmayacagım evimde cok yerde yok ve ayda en az bir defa mutlaka 3-4 günlük yatılı seyahatimiz oluyor bana pratik ve kullanıslı geldi tek kafama takılan konu sallanmıyor olması ama dediğim gibi karyola alacak yer yok iki beşik almakda istemiyorum yatılı gittiğim yer için ayrı bide belli mi lur cocuklar tuhaf oluyor yerini aramasın en azından hep aynı yatakta yatmıs olur kaliteli de geldi videosunu izlersenizYaa ama alıştırırsan sallamaya çocuk ister benim kuzenim mesala hiç alıştırmadı oyüzden öyle bir talebi olmadı çocuğun :):) bide ablam hamak tarzı alacak küçük bitane o sallanıyor istediğinde.En kötü çk zorlanırsam onda yatar diye düşündüm.Park yatak nedense bana hiç cazip gelmiyor.Okadar baktım park yatağa hiç içime sinen olmadı ama :):)güzel bişey bulursanız banada atarmısınız resmini belki içime siner :)
aklım şu yataktadaha uygun bulursam bunu alacagım, bulamazsam bunun kenarı inmeyeni var ikeada onu alacağım mecburen
http://www.civilim.com/by-solvo-yataga-baglanabilen-besik
Neslihan şeker için de iyi diyorlar doğru.Bende o hastanedeyim ilkini 5 sene önce orada yapmıştım. Çok memnun kaldım hastaneden... oğluşumu hala o hadtaneye götürüyorum. Benim doktorum Neslihan Şeker onada randevu almak zor. Ama 1 ay sonrasına alınca kolay oluyor. Birde ben tercih ederken çok hastası olanı tercih ediyorum. Bence iyi doktor olduğunu gösterir.
Randevuyu ilk saate alınca problem olmuyor. 9.30 alıyorum en geç 10 -10.15de giriyorum.
Oradan ekleyince böyle oluyor. Küç0k eklemek istersen önce fotoyu kaydet sonra mesaz yazarken alttaki dosya ekleden ekle o zaman küçük oluyor. :)
canım ben ikea da ki sandalyeden alırım büyük ihtimal. bizim oda küçük çok yer kaplar bu koltuk ve pahalı geldi..evet yaa 700-800 arası
ah bu sandalyeler işteeeBunlar hep kafa karışıklığı
bunun bir de ayak koyma şeysi varmış. benim boy kısa olduğu için ayaklar yere deymiyor..
o olunca çok rahat oluyor. tabii bakalım günler içinde hangisi sığacak hangisine para yetecek
hadi bakalım, akşama gidip görünce belki vazgeçer gene ikeaya yolu tutarsınız
ay vallahi evlenirken bu kadar incik cincik etmemiş, 45 gün sonrasına evlilik tarihi alıp, herşeyi sıfırdan yapmıştım bu kadar zorlanmamıştım
Güzelmiş tatlım bu park beşik.Ama burda yok maalesef bu modelinden görmedim hiç.Hep basit basit modeller var bişeye benzemiyor onlarda.Olanlarda çok pahalı zaten.Oyüzden ikeadan almaya karar verdim.sonuçta ahşapada bunada 3 yaşına kadar yatacak.Ondan sonra odasına yatak alacam.Onun için çok pahalı bişey almak istemiyorum.Ömürlük değil neticede bunlar :)http://www.babymall.com.tr/CHC-79108490/chicco-lullaby-europa-oyun-parki-silver-65-95-cm.html ben bu yataktan almayı düşünüyorum oda yapmayacagım evimde cok yerde yok ve ayda en az bir defa mutlaka 3-4 günlük yatılı seyahatimiz oluyor bana pratik ve kullanıslı geldi tek kafama takılan konu sallanmıyor olması ama dediğim gibi karyola alacak yer yok iki beşik almakda istemiyorum yatılı gittiğim yer için ayrı bide belli mi lur cocuklar tuhaf oluyor yerini aramasın en azından hep aynı yatakta yatmıs olur kaliteli de geldi videosunu izlerseniz
canım ben ikea da ki sandalyeden alırım büyük ihtimal. bizim oda küçük çok yer kaplar bu koltuk ve pahalı geldi..
aynen yaa kafayı yemeden hayırlısıyla doğum yapabilsek.. bilmiyorum valla akşam kesin karar vericem. dünün siniride var üzerimde. eşime direk şu siteye bak, bu akşam gidiyorum dedim. hiç nasılsın canım cicim yok :)
işte önemli olan ihtiyacına göre almak bana şimdi en pahalı beşiği versen işime yaramaz yerim yok cünkü ihtiyacına en uygun geleni al :)Güzelmiş tatlım bu park beşik.Ama burda yok maalesef bu modelinden görmedim hiç.Hep basit basit modeller var bişeye benzemiyor onlarda.Olanlarda çok pahalı zaten.Oyüzden ikeadan almaya karar verdim.sonuçta ahşapada bunada 3 yaşına kadar yatacak.Ondan sonra odasına yatak alacam.Onun için çok pahalı bişey almak istemiyorum.Ömürlük değil neticede bunlar :)
Ahaha aynı zamanda yapsak süper olurdu ama benim sezeryan :)Bu modeli varsa tanıdık marangozlara gösterseniz belki daha uyguna maal edebilir
Neslihan şeker için de iyi diyorlar doğru.
Esra hanımı da bir arkadaşım gidiyormuş onun aracılığı ile gidiyorum.
Ay bizim tarhiler de aynıyanyana doğuma girermişiz
ay bu arada biz ctesi detaylıya girdik. ee şimdi napıcamdoktor %90 bir sıkıntı görmedim dedi.
NEslihan hnm a 22 sine randevu aldım. Normalde bu hafta esraya aylık kontrolüm geliyor. Acaba bu ay iki kere mi gitsem, yoksa neslihanı mı beklesem ?keretayı özlemiştim ama renklide görünce biraz daha dayanırım gibime geliyor
en iyisi öyle yapayım, böyle çok büyük oluyor, ilgisi olmayan insanlarında gözüne sokmak zorunda kalıyorum
İyi yapmışsın bence... böyle kararlı olcanım ben ikea da ki sandalyeden alırım büyük ihtimal. bizim oda küçük çok yer kaplar bu koltuk ve pahalı geldi..
aynen yaa kafayı yemeden hayırlısıyla doğum yapabilsek.. bilmiyorum valla akşam kesin karar vericem. dünün siniride var üzerimde. eşime direk şu siteye bak, bu akşam gidiyorum dedim. hiç nasılsın canım cicim yok :)
yaa benimde sıkıntım çok açılmamak gönül herşeyin en iyisi olsun istiyıor ama müsrif hareket etmekde istemiyorum.İkeadaki oyüzden daha hesaplı geldi.Park yataklar 600 den aşağı değil beğendiklerim.oda park yatak için külfetli geliyor :):) anlayacağın zormuş bu işler :) kendime bişey alırken bu kadar düşünmemiştim :):):) çocuktada aman hemen alırız diyordum ama öyle olmuyormuş onu anladım :):)işte önemli olan ihtiyacına göre almak bana şimdi en pahalı beşiği versen işime yaramaz yerim yok cünkü ihtiyacına en uygun geleni al :)
Park yatak alıyorsan pahalısına gerçekten gerek yok. Biz önce e bebekten 500 TL Alman marka bir yatak aldık geldik kurduk. Baktık yanında fermuar yok. Sonra dedim ben eşime bak bunda anca 2 yaşa kadar yatacak ablamın kızı 1.5 yaşında şuanda bie yatmak istemiyor. Gel biz bu yatagı degiştirelim. Ucız alalım dedim.yaa benimde sıkıntım çok açılmamak gönül herşeyin en iyisi olsun istiyıor ama müsrif hareket etmekde istemiyorum.İkeadaki oyüzden daha hesaplı geldi.Park yataklar 600 den aşağı değil beğendiklerim.oda park yatak için külfetli geliyor :):) anlayacağın zormuş bu işler :) kendime bişey alırken bu kadar düşünmemiştim :):):) çocuktada aman hemen alırız diyordum ama öyle olmuyormuş onu anladım :):)
ayenn valla içi kapalı kutudan bakalım ne çıkacak.İNŞALLAHHH uslu uslu meleklerimiz olur hepimizin.Ben sallanmaya alıştımamak için memlekette doğum yapmak istemiyorum. Bakmaya kim gelirse kendi kurallarımı daha rahat koyabilirim (inşallah). annemlerde olsa hemen çarşafın içine atıp elde sallamaya başlayabilirler
Belki ben o kadar çaresiz kalıcam ki aynısını yapıcam
kısmet bakalım... niyetler ve gerçekteleri Mart nisan ayı gibi takip ederiz inşallah
ben de ayda bir gidiyorum. Detaylıya girmeden önce kendi doktoruma da giderim diye düşünüyordum hatta. ama orada uzun uzun görünce bir de çok şükür sorun yok dediği için Neslihan hnm ın kontrolüne giderim.Ahaha aynı zamanda yapsak süper olurdu ama benim sezeryan :)
Ben çok doktorcu degilim birde bu ikinci herşey yolunda gittiği için çok sık gitmiyorum. Ayda bir kere gidiyorum. Geçen ay detaylıya girdim diye birde sorun yok dedi diye kendi doktoruma gitmedim. Yani 2 ay olacak işte.. en son 11 eylülde gitmişim kendi doktoruma. Çarşamba gidecegim inş. Bence çok gerek yok. Tahlillerimide yakın bir hastanede yaptırdım şeker yüklemesi kan tahlili idrar tahlili gösterecegim onlarıda.. Ama sen görmek istersen git tabi
Bak benim ilk aldıgım krem rengiydi.ayenn valla içi kapalı kutudan bakalım ne çıkacak.İNŞALLAHHH uslu uslu meleklerimiz olur hepimizin.yaa canım bu ikeadaki beşikleri yakından gördünmü sen ? bizim burda yok oyüzden inceleme sansım yok hensvik markanın beşiğini görmüşmüydün yakından ben ondan alıcamda yakından gördünmü acaba?
Açıkçası bende erken istiyorum zaten sezeryan ve saglıklı herşey yolunda giderse 36-37 de olsun istiyorum. İnş bakalım.ben de ayda bir gidiyorum. Detaylıya girmeden önce kendi doktoruma da giderim diye düşünüyordum hatta. ama orada uzun uzun görünce bir de çok şükür sorun yok dediği için Neslihan hnm ın kontrolüne giderim.
sezeryan oolacaksan erken alır seni değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?