2016 Şubat Anneleri

çubuk kısmı çıkınca çocuk kendi inip kalkabiliyormuş falan, tek artısı bu oluyor yani

Aynen canım dün badi alıyorum ondan alma küçük alma. Hediye gelir,gerek yok, vs. vs.
yok artık yeter yani. istemiyorum ben gider bakarım kendim. hevesimi alırım.
büyüttüm ama hormonlarımda az değil yani.. aklıma geldikçe sinir oluyorum üzülüyorum
neyse.. yaşandı bitti.. bundan sonra böyle olmayacak. izin vermiyicem

yoo haklısın. (bende de aynı hormonlardan olduğu için haklı görüyorum belki de )
insan almayacak olsa bile bakıp nazlatmak istiyor ama biri gereksiz deyince
Takmamak lazım ama olmuyor işte.
sen ne gzel kararını vermişsin. inşallah eşin ile tatsızlık çıkmadan bakar beğenir alırsınız

Öyle gerçekten.. senin eşin yine senden yana Allahtan. benimki kıyamıyor resmen ona da söylüyorum. sen kıyamıyorsun diye. dün ikea dayım beni çıkışa tek yolluyor, ablayı bekliyor.. ben söyleyince büyütüyorsun, takılma abartma..
senin eşin iyi ki senden yana yoksa sömürgeci kv
birdaha söyleme canım kv elbise işini git kendin al. boşver.

Kızlar bebegıme yapacagım odada baza ve üstünde 2 yatak var kayınvalidem görümcem sulalece gelip en az 20 gün kaldıkları için çoluk çocuk eş ne varsa gelirler o odayı ve salona yere yataklar kurup onlara yatak odası halıne getiriyorudm ama Smdı bebegın odası olcak Bu baza burdayken oda gibi olmuyor ve sıkış sıkış olacak esimde dursun annem ablam nerde yatcak derdinde ne yapıcam ben Allah askına akıl verin. Daha anlayışlı olup belki eskisi kadar kalmazlar salonumda koltuklar bembeyaz onlara yatırmak istemıyorm napcam bilmiyorum zaten görümcemle yasadıklarımdan dolayı kendisini hic görmek istemıyorm doguma gelcek aklıma gelice geriliyorum

jolianfemme firkan

eşim soğuk bir tip kaynanam da cazgır her dediğini yaptırmaya çalışan yapılmazsa kavga cıkartan bizi mutsuz eden biri, annem bu yüzden eşim ve ailesine karşı soğuk biraz (özellikle almanyadan gelen abime aşırı sıcak davranmadığı için aşırı sinirli)

bu sebebten sen gel ama o çok gelmesin diyor, bu hafta da ben ankaradayken bu laftan dolayı anneme uğramadım, şimdide diyor sen niye gelmedin, dedim kocama nasıl dicem annem seni uzun süre görmek istemiyor diye (ki kocam hemen kin tutar bi daha asla gitmez) olsun hırsım indi gelseydin, sanki cocuk oyuncağı bu işler. kendi kaynanama mesafe koydum anneme de 2 haftadır mesafe koydum anlar diye cıkss tersi suclu ben oldum

Girlmother zor iş, kuzenim de de bi oda bazalı beşiği kendi odasına koydu, açıkcası anlayış olacağnı sanmıyorum
ve salonun kesin bi kuralla uygun olmadığı belirtmelisin, gelişlerinde kaçınılmayacak ise ilk doğuma gelsinler oda öyle olsun daha sonra odamız gelecek burayı boşaltacagız diyip kapıyı göstermen lazım :)

inşallah canımm :)

Ben kiyamazdim bebegime kuzum yaa.. Tabi kendi erken gelmek isterse ona yapacak birsey yok, ama ne biliyim daha vakti varken niye erken dogsun ki .. sezeryana bir daha karsi oldugumu farkettim :)) Tabi ki normal dogum baslamadan sezeryana alinmasi mantikli ama sen bayagi bir ay oncesinden bahsediyorsun bu bana hic mantikli gelmedi, birsey ters giderse geridonusu olmaz Mazallah..

benimde öyleydi. ben çıkarttırdım dün. baza vardı çift kişilik. hatta o odada kardeşim yatıyordu. şuan bizimle kalıyor ara ara. ama yapacak birşey yok.
beyaz koltukların için örtü alırsın, zaten bebe kusacak vs derken illa örtü şart olacak...

çubuk kısmı çıkınca çocuk kendi inip kalkabiliyormuş falan, tek artısı bu oluyor yani
aman ben indiririm o zahmet etmesin seslensin anneeee diye ben koşar alırım ayy hoşuma gitti bianda anne kelimesini duyacağımı düşününce duygulandımsağlıklı doğsunlarda bizde o duyguyu tatsak Allahın izniyle artık alacaz bakalım şansımıza bi süre yatacak o yatakta :)

Ama sezeryanda kendi tercihin olmuyor ki :/
kısmet kim bilir bizim nasıl olacak. bende normal istiyorum, ama bebeler aceleci çıkarsa veya başka sorun olursa (Allah korusun) erken gelme ihtimalleri veya sezeryan ihtimalleri olabilir.
36. haftadan sonra doğum beklenebilir diyor doktorların tümü. tabi ne kadar durursa o kadar iyi
şimdiden bunları düşünüp sıkmayın canlarınızı... yaz ayında totolarından sallanan zıbınları düşününün

sabırlı oluyorum , huzur bozulmasın, kavga çıkmasın diye ama hep ben kırılıyorum,üzülüyorum.
Senin uzulmenden inlarin huzursuz olmasi bence cok daha iyi. Bosversene ya hamilesin senin bebegin sen mutlu ol birak isteyen huzursuz olsun ya. Gelinsin kadinsin diye ezilmek herseyin ustunu kapatmak zorunda degilsin.. Ben oyle yapiyorum lafimi esiegemiyorum ve mutluyum...

Canım sen kendin alsan birşeyler sonuçta zaten birsürü almayacakmış. Bekleme al birazcık olmazmı?
Canım biz zaten eşimle ne görsek alıyoruz ama aldıklarımızı bir heves gösterdiğimizde her seferinde sen niye alıyorsun ben alacağım bunları diye atarlanıyor.

en güzelini yapıyorsun, ben yeri geldiğinde şakaylada karışık söylüyorum ama yok artık, hoşuma gitmiyorsa direk söylicem. ben herşeye karışılmasını sevmiyorum. kp karışıyor, ben belli ediyorum rahatsız olduğumu bir yere kadar duruyor ama bebek olunca kesin ben içimdeki ni çıkarıcam :)
hiç alttan almaya niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…