2016 Şubat Anneleri

Ay kızlar bin şükür sonuçlarım çıktı. :)
Her şey normalmiş meğer idrarıma akıntım karışmış o yüzden değerlerim öyle çıkmış :)
Bin şükür Rabbime o kadar stres yaptığıma değdi mi hiç :/ kızıyorum bu panik halime...

iyi çıkmasına sevindim :)

Canım evet Allah var kırk bin kere maşallah deyim nazar değmesin eşim benden yana onda sıkıntı yok. Eşimin benden yana olmasının bir diğer sebebi de şu. Eşimin abisi ve eşi de çalışıyor ve aylık evlerine en az 10.000 TL maaş giriyor, onlar 4 yıllık evliler evlerini almışlar şimdi daha iyisini almayı planlıyorlar. Biz de ikimiz çalışıyoruz ama kendi işyerimiz yani ne kadar iki kişi çalışsak da eve giren para tek. Ayrıca bizim kendi işyerimiz olduğu için hem ofisin hem evin masrafları var. Ama buna rağmen herşey eşimden istenir, herşey ona yaptırılır abiye ne yapılacağına şaşılır. Oğlan ev alacak yazık para lazım vs vs. Yaw o oğlan ev alacak da evi var ama bu oğlan kira ödüyor hem de hem eve hem işyerine. Bunları düşünen yok maalesef. Eşim bunları gördüğü için ailesine maddi konularda mesafeli hep. Bi de baktı ne verirse versin eline sağlık denmiyor yaranamıyor. Bıraktı o da tövbe etti.

çok şükür canım eşin görmüş ve anlamış Allahtan. ben burada demiyorum ki eşin ailesine yardımcı olunmasın, para verilmesin.. hayır, elinde varsa vericeksin. anadır-babadır-kardeştir. ama böyle bir ayrımcalık var hakediyor kv n.
abinin de biraz akıl etmesi lazım ama işine gelmiyor baksana . mesafeli olmak lazım gerçekten.

Canım yaa ben anladım ki hepsi aynı gelin potansiyel suçlu gibi hep bir bizim dediğimiz olsunculuk ben de aynı şeyleri yaşadıö evime ısınamadım hala çünkü bütün eşyaları bize sormadan gidip almşlar kendi zevklerine göre ben de beğenmedim keşke birlkte alsaydık deyince de suçlu ben oldum alışverişe onlarla gitme kocanla ikiniz gidin en iyisi o ve onları öyle kabul etmemiz lazıö o zaman rahatlıyosum sana yönelik bişey değil kim gelin gelse ona da aynı şeyi yapçaklar en güzel anlarmızı bozmalarına izin vermeyelm biliyorum zor ben de yapamıyorum ama stresten uzak kalmamız lazm bebişlermiz için

Herkes dertli ya ben de dün kayınvalideme bozuldu yurtdışındayım doğuma gelebilecek en uygun kişi o kendi işyeri var bırakıp gelebilir benim annem rahatsız gelsede çok yardım edemez buna rağmen gelirim diyor kayınvalidede gelmek isterim bile demiyor Komşular baksa sırayla diyor bizde yalnız doğurduk diyor ki kendi küçük bi ilçe annesi ile aynı mahalle de aile apartmanımda yapmış hepsini. Insan bi teklif eder değil mi. Bide demez mi umreye gideceğiz ama doğumuna denk geliyor Muş eee hani çalışıyordun. Bekar görümcecimmm bile çalışıyor yıllık izin alıp gelip ben bakayım diyor maşallah yaa..
Yani ben de ne yapayım yalnız olayım sorun değil ama insan genede üzülüyor eşimde Sağolsun sen üzülme hallederiz dedi..
Yani üzülmeyin kendinizi böle şeyler hepimiz yaşıyoruz bebekler yansıtmayalım...onlara odaklanalım

Ne biliyim kuzum ya beni endiselendiriyor bu kadar erken dogmasi bir bebegin.. ben istemezdim

kızlar ben bugun seker yüklemesı yaptırdım. bebeğim normalde gündüzleri gecelerden daha çok oynar ama bugun bi defa oynadı öğlen onun dışında hiç hareket etmedi. bir sorun olabilir mi acaba bi fikri olan var mı. biraz daha beklesem mi yoksa acile gitsem mi.

anladım canım, valla çok dicek bişi bulamıyorum. herkes birbirini suçluyor arada sen kalıyosun olan sana oluyor.
bence mesafe koyman iyi olmuş. hatalarını anlasınlar. sen bu durumdayken seni böyle zor durumda bırakmamaları lazım.
Sende çok kafana takmamaya çalış. her fırsatta bebişini düşün keyfin yerine gelir :)

bende aynı şekilde olmuştum. detaylı için hurma falan yedim, dönmeyince gene ye dedi. çikolata yedim.
komaya girecektim az daha :S
o gün hareketsizdi hep.

tarçınlı yoğurt yemeni tavsiy ederim şekerini dengeler en azından

kızlar webannemarket diye bir site söyledi arkadaşım.
pamuk kullanmak isteyenler varsa şuan indirimde.
lansinosh pompa göğüs ucu kremleri de indirimde.
bilginiz olsun.

ES-ER bu siteyi de baştaki sayfaya ekler misin. arkdaşlar güvenle alış veirş yapıyorlarmış buradan

kıyamam yaaa. fazla mı geldi acaba şeker rahatsız mı etti bebeği
şuan işteyim eve geçer geçmez tarçınlı yoğurt yapacağım canım. geceye kadarda hareketsiz olursa gideceğim hastaneye.
senin ne zaman hareket etmeye başladı bebeğin bir gün sürdü mü :/

ekledim canım ben de inceliyorum şuan siteyi. Chicco anne bakım çantası da indirimde.

Canım odası önümüzdeki hafta gelecek ve onlar geldgnde o baza bu evde olursa zaten bir daha çıkaramam :) kayınvalidem gelme cabasında Smdı ben sıgarayı bıraktm ama kokusunu aldgm anda canım cekıyor olduğum ortamda kimse ıcmıyor artk o derece ama kv gece wc ye kalkar sigara ıcmeden uyumaz sabah kalkmaz 1-2 ye kadar uyur hayatta birşeye elini sürmez zor günler beni beklıyor kızlar

Örtü şart yavrum da geldilermi ne kahve dokmedıkleri kalıyor ne çocuğunun işemedgı ayyy gülüyorum artk napimn yok edeyim ben bazayı en iyisi

Canım gelmek istemeyen gelmesin daha iyi yarın basına kakacagına. Hakedersin bir sekılde yüreksiz gelen gelmesin misafirliğe degıl yardıma gelmiyorlar bunuda kabullenseler cok iyi olur

Canım işyerınde Nasıl bir pozisyondasın bilmıyorm ama Eger oturarak calısıyorsan biraz hareket et otur kalk eğil sonra ağa yada sola dogru yan otur elini karnına koyarak dene. Ben düz oturunca nerdeyse hc hıssetmıyorm ama yan oturunca rahat durmuyor.

işyerinde otururyorum ama belim ağrıdığı için sık sık kalkıp şöyle bi turluyorum ofisi ... biraz daha fazla hareket edeyim o zaman çünkü hala hareketini hissetmedim saat kaç oldu .(

işyerinde otururyorum ama belim ağrıdığı için sık sık kalkıp şöyle bi turluyorum ofisi ... biraz daha fazla hareket edeyim o zaman çünkü hala hareketini hissetmedim saat kaç oldu .(

Hareket eder annesi içini ferah tuttt.. Tekmeyi yiyince de haber ver :)

evet canım oluyor bazı günler çok sık oluyor alıştım ben.araştırınca normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…