2016 Şubat Anneleri

işyerinde otururyorum ama belim ağrıdığı için sık sık kalkıp şöyle bi turluyorum ofisi ... biraz daha fazla hareket edeyim o zaman çünkü hala hareketini hissetmedim saat kaç oldu .(

Tatlım hiç stres yapma git acile hissetmiyorum de kalbini dinletirler diye düşünüyorum. Arkadasim gitmişti.

ay canım tek başına idare etmek zor ama bence gelmemesi daha hayırlı. ben şahsen istemezdim eminim sütüm kesilirdi stresten. inşallah normal doğum olurda hemen toparlanırsın eşinde yardımcı olur.annende olabildiği kadar artık. yanında olsun yeter. kafanın rahat olması en temizi o süreçte. lohusalık dönemi zehir olan çok arkadaşım var k.v yüzünden.

Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardi 23+3teyiz bebeğimin bacak uzunlugu 21+6 çıktı. Doktorum "bu normal birsey bacak uzunlugu hep geriden gelir dedi" acikcasi sasirdim siz de böyle bir durum oldu mu acaba

Slm kizlarr
Disle ilgili cvp verdiginiz icin tsk ler hala cook hafif var ..
Butun yazilanlari okumaya calisiyrm ama arada kaciriyorum ama inanin su eslerin kv lerin kp lerin yaptiklarini okuyunca boyle olan hamilelere dua ettim ALlah yardimcilari olsun ne kadar mutsuz insan larrrsorunlu dolu ortalik

Girlmother

Ayy Allah yardımcın olsun insAllah canimmm :) sigara isi çok kötü bir de bebek geliyor aman cok kalmasin

Benimki daha evime hiç gelmedi ama bebek dogsun gelicem sana bakicam diyor, merak ediyorum hangi yüzle gelecek acaba ama kusura bakmasin annemde doguracagım. Umarım birbirimize muhtaç kalmayiz :)

En iyisi boyle insanlardan maddi manevi beklenti yapmayacaksin ne kadar mesafe o kadar iyi malesef
Verecekleri seyleri zorla ve isteksiz yapiyorlarsa zaten hayir gelmez
Buarada malesef her aile de bi somuren cocuk cikiyoo birileri hep yiyo bizde boyle mudane etmeyince alan degil veren taraf oluyoruz malesef

Ay ne güzzeelll hic gelmemiş daha ne istiyorsun hele lohusayken psikolojimiz ne durumda olur bilemiyorum söyleyemediklerimizi mi söyleriz artk ne yaparız

Merhaba canim senin de 30. Haftaya az kalmis. Ne zaman izin almayi dusunuyirsun, ikizde calisabilir raporu verilmiyor diye soylediler. Dogumdan sonraya en fazla kac hafta aktariliyor bilgin var mi
Oyle bi seyden haberim yok canim dr.uma bi sorayim arastirayim eger oyle bi sorun yoksa araliga kadar calismayi dusunuyorum

Benim kv.de ölüyor gel burda doğur ben bakarım diye ama annemle aynı mahallede oturuyor ve biraz mesafeliler kötü değil araları bi sorun yok ama eminim ki annem rahatça gelip gidemiycek annemgilde de kalırım hoş ama bu seferde kv gelip gitmez rahatça arada bi stres olacak buda beni çok geriyor Ve biz biraz bakım istiycez doğumdan sonra kv ile asla rahat edemem annemi isterim yanımda karışık işler

akşam pıtırtılar yapmıştı, ama ertesi gün net hissetmiştim. içini ferah tut. uyuyordur belki de annesi....

askiminaskiyim ya inşallah geç olmamıştır. aklıma geldi. pendoryadan sonra ilk sağdaki yan yoldan ilerlediğinizde idil baby fabrika satış mağazası var.
ben her seferinde sapağı kaçırıyorum. o yüzden ne var ne yok kontrol edemedim henüz. ama sizin yol üstündeyken bakmanızı tavsiye ederim

Ah ah hele ki kıymetini daha cok anladığımız su dönemde bende ille de annemi isterim yanımda hem rahat hem de sensin onun yanında. Batmaz lafını etmez ayıplamaz daha ne olsun.. Ne der ne ederi o dönemde bosvercez ne istiyorsak kimde olmak istıyorsak onunla olcaz skma canını yavrum

Hamileliğin arkasına sığınıp annem de annem diye tutturasım var İnşallah hepimizin doğumuda sonrasıda istediğimiz gibi geçer

Girlmother Afra48

Köye onlara gittigimiz de etrafimda çok gezer çok düşünüyor gibi yapıyor -kizim yavrum kurban olurum bunu yer misin bunu giyer misin diye amaaa İğneli laflarına kimse yetisemez özellikle anneme istinaden yapar buna ben tahammül edemiyorum. Ufak bor tartışma çıksın ee sen bana ne yaptınki hep ben etrafında gezdim diye başıma kakar eennn güzeli ne o bana gelsin e de ben ona gideyim :)

Arkadaşlar aklıma takılan birşey var belki tecrübeli annelerimiz cevap verebilir. Bebeklerimiz doğduktan sonra o an direkt sütümüz gelmeyebiliyormuş gelmesi içinde bebegin devamlı emmesi gerektiğini biliyorum fakat genelde 3 gün sürüyormuş.kişiye göre değişiyordur muhakkak ama aç kalma ve sarılık olma ihtimali de olacak bu durumda şayet böyle birşeyle karşılaşırsanız ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ben çünkü emzirmek istiyorum Yengem yeni doğum yaptı ve sütü gelmedi daha sonra geldi fakat az dı şuan mama ve emzirmeye devam ediyo. Ben böyle durumda korkarım acıkcası memeyi bırakmasını. Belki sütümüz bizim bol olur ama geç gelince ne yapacagız..ne kadar sürer acaba ve ne yapmak lazım

Ahh canm aah işte bizim oralarda bi laf vardır el iyisi diye.. Dışarıya iyi kaynana pozları veriyor..

tabii tabii Amann ne iyi kaynana amaç onu duymak düşündürtmek ama insan hissediyor Hakkı'mızda hayırlısı olsun insallah :)

Benim arkadaşım doğum yaptığında çocuğu olan bir arkadaşı vardı emziriyordu o sütünü sağıp verdi mama yerine azıcık süt verdiler ertesi gün de yavaştan geldi zaten habire sütü gelmese bile emzirdi ama ben de öyle yapmayı düşünüyorum mamadansa anne sütü almış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…